Sportska prognoza Premier League
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=86140
Datum ispisa: 20.Lipanj/Jun.2025 u 00:06 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Sportska prognoza Premier League
Objavio: Chuck Norris
Tema: Sportska prognoza Premier League
Datum objave: 04.Kolovoz/Aug.2017 u 21:02
Sad imam predlog za jednu forumsku igricu ako ima zainteresovaniih - "Sportska prognoza Premier League"
Tipujemo ligu i pravimo tabelu. Fiksevi i 4 dvoznaka (ili troznak umjesto dva dvoznaka)
Primjer za prvo kolo:
Arsenal - Leicester 1 Watford - Liverpool 2 Chelsea - Burnley 1 Crystal Palace - Huddersfield 1 (X) Everton - Stoke 1 Southampton - Swansea 1 (X) WBA - Bournemouth X (1) Brighton - Man City 2 Newcastle - Tottenham 2 (X) Man Utd - West Ham 1
Glavni znak jedan bod, zagrada pola.
Potrebno je samo po par min između dva kola da se ispune parovi, a ja bih obavljao ono što potroši malo više vremena - računanje i pravljenje tabele.
-------------
|
Odgovori:
Objavio: iromafia111
Datum objave: 04.Kolovoz/Aug.2017 u 21:54
Da vidimo.
Arsenal - Leicester 1 (X)
Watford - Liverpool 2 (X) Chelsea - Burnley 1 Crystal Palace - Huddersfield 1 Everton - Stoke 1 Southampton - Swansea 1 (X) WBA - Bournemouth 1
Brighton - Man City 2 Newcastle - Tottenham 2 (X) Man Utd - West Ham 1
-------------

|
Objavio: robin12345
Datum objave: 04.Kolovoz/Aug.2017 u 22:17
Arsenal - Leicester 1 Watford - Liverpool X (2)
Chelsea - Burnley 1 Crystal Palace - Huddersfield 1 (X)
Everton - Stoke 1 Southampton - Swansea 1 (2) WBA - Bournemouth 1 Brighton - Man City 2 Newcastle - Tottenham 2 (X) Man Utd - West Ham 1
|
Objavio: silent_passenger
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 00:59
Arsenal - Leicester 1 (X) Watford - Liverpool 2 Chelsea - Burnley 1 Crystal Palace - Huddersfield 1 (X) Everton - Stoke 1 Southampton - Swansea 1 WBA - Bournemouth X (2) Brighton - Man City 2 Newcastle - Tottenham 2 Man Utd - West Ham 1 (X)
------------- ...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 09:03
Nekako mi se čini da ćemo prvo kolo svi riknut na Cityju. 
-------------

|
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 10:01
Jučer City "ubio" Čekičare. Ovi su izgledali ko šmrkavci neorganizirani... Nije loš City, onaj mali ćelavi Silva je izgleda sve bolji...
|
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 15:47
robin12345 piše:
Jučer City "ubio" Čekičare. Ovi su izgledali ko šmrkavci neorganizirani... Nije loš City, onaj mali ćelavi Silva je izgleda sve bolji...
|
Prijateljske utakmice su ipak samo to - prijateljske. Čak i kad trener kaže drukčije, u glavi podsvjesno ostaje da se nema što izgubiti. Zato sam i stavio mogući X na West Ham kod Man U.
Inače, vjerjem da bi ovo mogla biti jako dobra sezona za City - ne toliko zbog transfera, iako su dobro kupovali, već što bi potpuno zdravi Gabriel Jesus mogao nastaviti tamo gdje je stao prije ozljede u prošloj sezoni - klinac ima sve predispozicije da jednog dana bude kandidat za Zlatnu loptu.
Kad smo kod Arsenala - onaj dvoznak nije tliko sumnja u njih koliko povjerenje u Leicester - iako se još ne zna što će biti s Mahrezom, a to je veliki plus ili minus za njih.
Kao najveće (ugodno) iznenađenje očekujem Huddersfield Town, a Swansea, Newcastle i Burnley mi se čine kao najveći kandidati za ispadanje, no tek ćemo vidjeti...
------------- ...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 18:05
BTW. Mislio sma gledati prijateljsku Burnley - Hannover 96, ali gostujući navijači pobrinuli su se napraviti prekid i nerede - letjele su stolice...
Frau Merkel i Boni su odgovorne za ovo - morale su bolje odgojiti svoje sugrađane. 
|
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 21:42
Četvoro, znači ispunjen minimum sa jednog manjeg foruma gdje igramo takve igrice 
Ako neko preskoči jedno kolo mogao bi da se oprosti od prvog mjesta, tako da je najbolje ako preskoči da dobije bod manje od najslabijeg iz tog kola (ili isto kao on).
Da otvorimo novu temu? Ovako se postovi prognoze pogube.
-------------
|
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 00:30
Samo me prije otvaranja teme interesuje jeste li za 1 ili za 2:
1) 6 fikseva i 4 dvoznaka / 7 fikseva, 2 dvoznaka i 1 troznak / 8 fikseva i 2 troznaka
2) 6 fikseva i 4 dvoznaka
Primjer za troznak: WBA - Bournemouth X (1,2)
-------------
|
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 09:33
Mislim da je jedan troznak dovoljan.
-------------

|
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 09:42
iromafia111 piše:
Mislim da je jedan troznak dovoljan.
|
tebi nije 
|
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 15:32
Čisto zbog logike (profesionalna deformacija) - mislim da je A opcija prihvatljiva:
dakle - 2 dvoznaka= 1 troznak pa onda kombinacija 6 fikseva i 4 dvoznaka ili 6 fikseva i 2 dvoznaka i 1 troznak ili 6 fikseva i 2 troznaka.
Iako mislim da troznake vjerojatno nećemo ni koristiti - opet - matematički su neisplativi...
Što se bodovanja tiče, možda bi lakše bilo da za fiks pogodak bude 2 poena, a za "dopunski" pogodak 1?
|
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 17:27
robin12345 piše:
iromafia111 piše:
Mislim da je jedan troznak dovoljan. |
tebi nije  |
Ovaj danas pijan blebeće po cijelom forumu. 
-------------

|
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 21:02
silent_passenger piše:
Iako mislim da troznake vjerojatno nećemo ni koristiti - opet - matematički su neisplativi...
Što se bodovanja tiče, možda bi lakše bilo da za fiks pogodak bude 2 poena, a za "dopunski" pogodak 1?
|
Tako sam i ja mislio za troznak, bio sam i protiv korišćenja, ali sam ga kasnije često koristio.
Može sistem poena 2-1
-------------
|
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 19:54
još malo, pali motore, brm-brm------
|
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 23:20
Kako su se ponadali ovi sa dvoznakom 
-------------
|
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 23:53
Čuj hrabroga. 
-------------

|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2017 u 11:19
jel se može uopće igrati 1 (2), kao što sam ja odigrao na jednom paru?? Ako ne može da preinačim dok se još može. Mislim nije dvoznak već 12, što je u regularnoj ponudi a ne razradi ponude...Ajd Chucky odgovori do 16 sati.
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2017 u 12:05
Mislim da bi to moglo proć kao dvoznak, ako se ostali slože, takvi su i koeficijenti, kao dvoznak...
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2017 u 15:28
Može, može, i to je dupla šansa.
Trenutno si prvi 
-------------
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2017 u 15:49
Znao sam da će Liverpool kiksati - zapravo, nije to kiks, već Liverpool - a ipak sam stavio na njih.
Već više od 2 desetljeća ta ekipa živi u svijetu fantazije (a tek navijači) i misle da se do uspjeha dolazi imenom. To je smjer u kojem već par godina ide i Man U - još jedna ekipa koja misli da je "pretplaćena" na uspjeh zbog imena.
Činjenica je da od nekadašnjeg "Big 5" engleskog nogometa, tek Everton i Tottenham imaju dozu samokritičnosti i suočavanja s realnošću.
Arsenal nisam spomenuo jer kod njih je drugi problem - mogli su postići puno više da nemaju na klupi čovjeka kojeg je odavno pregazilo vrijeme.
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2017 u 16:52
Nes prvaka, bit ce petarda
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2017 u 20:02
Da nisu počeli bojkotirati Contea? 
Sva sreća da se Dinamu ne mogu dogoditi ovakvi crveni kartoni.
-------------

|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2017 u 20:30
Iro, sudac jedino što je pogriješio je što nije isključio i onoga mulca od Burnleya, koji je u ušao u igru i s džonom složio Alonsa. Ostalo je bilo kako je bilo. Chelsea katastrofa, prva utakmica a njima fali pola ekipe. Drži onoga bijedu bijednoga Batshuayia, pa onda uvede Moratu koji valja po terenu sve živo i mrtvo. Drugo je što možda sudac nije podložan domaćinu, prvaku, nego se lakoćom fata kartona.
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2017 u 20:53
Batshuayi se nazabijao na pripremnim utakmicama i logično je da mu je morao dati priliku. Druga je stvar je li mogao krenuti s njim i Moratom u paru od početka. Najviše me razočarao Courtois. Tip ima dva metra, a primi onakve golove. Ne istrči na pet metara nego pusti da mu čovjek zakuca glavom. Recimo da je prvi gol bio odbijanac, ali drugi... Uglavnom, bolje da sad izgube na ovaj način nego pred kraj prvenstva.
Liverpool lepršav kao i uvijek, ali ne mogu toliko dati koliko mogu primiti. Everton polako, ali sigurno. Bournemouth ne može dobiti u gostima čak i da su danas igrali protiv Chelseaja u Londonu. City me isto razočarao.
-------------

|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2017 u 21:04
no sve to uvijek sjedne na svoje mjesto nakon par kola, još da vidimo pjevce i mourinha sutra
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2017 u 22:53
Jebeni Fantasy, imam u prvih 11 Cahilla i Fabregasa. Dobili su više negativnih bodova nego ostatak ekipe pozitivnih. 
-------------

|
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2017 u 20:53
Chuck Norris piše:
Arsenal - Leicester 1  Watford - Liverpool 2  Chelsea - Burnley 1  Crystal Palace - Huddersfield 1 (X)  Everton - Stoke 1  Southampton - Swansea 1 (X)  WBA - Bournemouth X (1)  Brighton - Man City 2  Newcastle - Tottenham 2 (X)  Man Utd - West Ham 1  |
12
iromafia111 piše:
Arsenal - Leicester 1 (X)  Watford - Liverpool 2 (X)  Chelsea - Burnley 1  Crystal Palace - Huddersfield 1  Everton - Stoke 1  Southampton - Swansea 1 (X)  WBA - Bournemouth 1  Brighton - Man City 2  Newcastle - Tottenham 2 (X)  Man Utd - West Ham 1  |
14
robin12345 piše:
Arsenal - Leicester 1  Watford - Liverpool X (2)  Chelsea - Burnley 1  Crystal Palace - Huddersfield 1 (X)  Everton - Stoke 1  Southampton - Swansea 1 (2)  WBA - Bournemouth 1  Brighton - Man City 2  Newcastle - Tottenham 2 (X)  Man Utd - West Ham 1  |
14
10
2. kolo Swansea - Man Utd Bournemouth - Watford Burnley - WBA Leicester - Brighton Liverpool - Crystal Palace Southampton - West Ham Stoke - Arsenal Huddersfield - Newcastle Tottenham - Chelsea Man City - Everton
-------------
|
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2017 u 21:44
Čestitam Robinu, znao sam da će biti težak protivnik. 
-------------

|
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2017 u 22:50
Fala Iro , nisam se proslavio sa Swansea, no eto, za kolo sa dva iznenađenja ( Huddersfield i Chelsea ), nismo loši. Vjerovatno budem pokvario score, no za sada je lijepo biti na vrhu s Irom. Čestitke svima a Tihom poručujem da slijedeće kolo bude njegovo 100%, jer to tako ide.
|
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 14:45
robin12345 piše:
Fala Iro , nisam se proslavio sa Swansea, no eto, za kolo sa dva iznenađenja ( Huddersfield i Chelsea ), nismo loši. Vjerovatno budem pokvario score, no za sada je lijepo biti na vrhu s Irom. Čestitke svima a Tihom poručujem da slijedeće kolo bude njegovo 100%, jer to tako ide.
|
Pa ne igramo za lovu da bih se trebao brinuti tako da rezultat nema veze.
Čestitke vodećima.
|
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 14:49
Swansea - Man Utd 2 (X) Bournemouth - Watford 1 Burnley - WBA 1 Leicester - Brighton 1 Liverpool - Crystal Palace 1 Southampton - West Ham 1 (X) Stoke - Arsenal X (1) Huddersfield - Newcastle 1 (X) Tottenham - Chelsea 1 Man City - Everton 1
|
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 20:20
Swansea - Man Utd 2
Bournemouth - Watford 1(X)
Burnley - WBA 1(X)
Leicester - Brighton 1
Liverpool - Crystal Palace 1
Southampton - West Ham 1(X)
Stoke - Arsenal 2
Huddersfield - Newcastle X
Tottenham - Chelsea 1(X)
Man City - Everton 1
-------------

|
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2017 u 22:05
Swansea - Man Utd 2 Bournemouth - Watford 1 (X) Burnley - WBA X (1) Leicester - Brighton 1 Liverpool - Crystal Palace 1 Southampton - West Ham 1 (X) Stoke - Arsenal 2 Huddersfield - Newcastle 1 (X) Tottenham - Chelsea 1 Man City - Everton 1
-------------
|
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2017 u 11:54
2. kolo Swansea - Man Utd 2
Bournemouth - Watford 1
Burnley - WBA x (1)
Leicester - Brighton 1
Liverpool - Crystal Palace 1
Southampton - West Ham 1
Stoke - Arsenal 1 (2)
Huddersfield - Newcastle 1 (x)
Tottenham - Chelsea 1 (x)
Man City - Everton 1
|
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2017 u 20:38
Bravo Stoke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2017 u 20:50
Arsene go away!!!          
-------------

|
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2017 u 20:54
Objektivno, Stoke je jedna od najboljih "domaćinskih" momčadi Premier lige, a uvijek su najviše nabrušeni na velika imena.
|
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2017 u 21:41
Stoke je pun "propaliteta" tipa Bojan, Shaqiri, Arnautović (koji je otišao), pa sad Jese... Igrači koji mogu riješiti utakmicu bez problema, ali im se to ne događa više od dva puta u sezoni. Ostatak prespavaju. Savršena ekipa za iznenađenja, ali kud baš danas? 
-------------

|
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2017 u 22:20
yo bejbi, gdje je tablica?????????????????????   
|
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2017 u 22:37

Nemaš brige, prvi si i sad i kad se završi kolo 
-------------
|
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2017 u 22:40
To ja iru kurim
|
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2017 u 22:42
Moram sada pratit i te male, prolaze ispod radara, ne znas tko koga guzi
|
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2017 u 22:54
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2017 u 22:57
Ne smije me maknit, nece moc prepisivat
|
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2017 u 23:03
Onda je bolje da se isključim da na mene ne izduši 
-------------
|
Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2017 u 00:25
Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2017 u 09:39
Znam da ću danas promašit Tottenhama, ali neće mi biti žao. 
-------------

|
Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2017 u 10:16
Ne brini, ne može Chelsea preko noći bitno popraviti igru...
|
Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2017 u 10:24
Igra je OK, zato su prvaci. Fale igrači. 
-------------

|
Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2017 u 19:42
iromafia111 piše:
Znam da ću danas promašit Tottenhama, ali neće mi biti žao.  |
Moram priznati da sam grdo pogriješio i zato će Robin biti sam u vodstvu. Potpuno sam zaboravio da se igra na Wembleyju, a ne na WHL-u. 
-------------

|
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 00:54
Ima jedan što mu se žuri da vidi tabelu 
silent_passenger piše:
Swansea - Man Utd 2 (X)  Bournemouth - Watford 1  Burnley - WBA 1  Leicester - Brighton 1  Liverpool - Crystal Palace 1  Southampton - West Ham 1 (X)  Stoke - Arsenal X (1)  Huddersfield - Newcastle 1 (X)  Tottenham - Chelsea 1  Man City - Everton 1
 |
11
iromafia111 piše:
Swansea - Man Utd 2  Bournemouth - Watford 1(X)  Burnley - WBA 1(X)  Leicester - Brighton 1  Liverpool - Crystal Palace 1  Southampton - West Ham 1(X)  Stoke - Arsenal 2  Huddersfield - Newcastle X  Tottenham - Chelsea 1(X)  Man City - Everton 1  |
8
Chuck Norris piše:
Swansea - Man Utd 2  Bournemouth - Watford 1 (X)  Burnley - WBA X (1)  Leicester - Brighton 1  Liverpool - Crystal Palace 1  Southampton - West Ham 1 (X)  Stoke - Arsenal 2  Huddersfield - Newcastle 1 (X)  Tottenham - Chelsea 1  Man City - Everton 1  |
10
robin12345 piše:
Swansea - Man Utd 2  Bournemouth - Watford 1  Burnley - WBA x (1)  Leicester - Brighton 1  Liverpool - Crystal Palace 1  Southampton - West Ham 1  Stoke - Arsenal 1 (2)  Huddersfield - Newcastle 1 (x)  Tottenham - Chelsea 1 (x)  Man City - Everton 1  |
12
robin12345: 14 + 12 = 26
iromafia111: 14 + 8 = 22
Chuck Norris: 12 + 10 = 22
silent_passenger: 10 + 11 = 21
-------------
|
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 08:11
Iro, ako pogodiš City bit ćeš pol/pol...zeleni i žuti, ovako alieni vod kod tebe 5:4 Dok je nami Liverpoola i Arsenala, bit će iznenađenja, a i Chelsea može pobjedit bilo koga, kada imaju dobar dan
|
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 09:14
U životu se sve vraća. Realno, trebali su dobiti prvo kolo kod kuće (Chelsea), a popušili su. Sad su dobili utakmicu bez pola ekipe, a moglo je biti i obratno. Takvi su derbiji. Tko (prvi) nabije, taj dobije.
-------------

|
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 17:52
Sorry, društvo. Malo sma bolestan ovih dana pa me baš nema.
Kakve su to tablice bez kompletnog kola? 
|
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 18:11
Da Robin vidi za koliko nam je pobjegao. 
-------------

|
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 22:04
Robo je Bog...za sada...Ne dugo
|
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 23:48
Ovo kolo ću jako brzo zaboraviti. 
-------------

|
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2017 u 01:23
Nećeš, nećeš. Pamtićeš ga sve dok neko ne dobije ispod 8 
3. kolo Bournemouth - Man City Crystal Palace - Swansea Huddersfield - Southampton Newcastle - West Ham Watford - Brighton Man United - Leicester Chelsea - Everton WBA - Stoke Liverpool - Arsenal Tottenham - Burnley
-------------
|
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2017 u 12:37
Neću se sad odmah izjašnjavat oko rezultata. Moram dobro razmisliti da mi se ne ponovi ovakav debakl. 
-------------

|
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2017 u 18:14
Čekamo Robina pa da prepišemo 
-------------
|
Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2017 u 15:43
Ovo će biti teško kolo. Jedino mi Tottenham djeluje kao siguran zicer i možda 1x na Man U.
Razmislit ću još.
|
Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2017 u 16:43
Razmisli. Pogotovo oko Tottenhama. 
-------------

|
Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2017 u 17:42
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2017 u 16:40
Ljenčine jedne! 
Bournemouth - Man City 2
Crystal Palace - Swansea X
Huddersfield - Southampton X (1)
Newcastle - West Ham X (2)
Watford - Brighton 1
Man United - Leicester 1
Chelsea - Everton 1 (X)
WBA - Stoke X
Liverpool - Arsenal 1 (X)
Tottenham - Burnley 1
P.S.
Iro, badava Chelseju 3 boda kad igraju kao da se bore za opstanak. Na takav način se ne može obraniti titula, a ni postići išta u Ligi prvaka. 
|
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2017 u 17:25
Bournemouth - Man City 2
Crystal Palace - Swansea 1
Huddersfield - Southampton 1(x)
Newcastle - West Ham 2(x)
Watford - Brighton 1
Man United - Leicester 1
Chelsea - Everton 1
WBA - Stoke X(2)
Liverpool - Arsenal 1 (2)
Tottenham - Burnley 1
|
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2017 u 17:15
samo ja i tihi?' vi ostali budete dobili minimalac
|
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2017 u 20:39
Polako, petkom izlaze najavljene postave i nove kvote 
Bournemouth - Man City 2 Crystal Palace - Swansea 1 Huddersfield - Southampton 2 (X) Newcastle - West Ham X (1) Watford - Brighton 1 Man United - Leicester 1 Chelsea - Everton 1 WBA - Stoke X (1) Liverpool - Arsenal 1 (X) Tottenham - Burnley 1
-------------
|
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2017 u 22:04
počeli smo kalkulirati do sada bilo lako ćemo? gdje je mafijaš? kupuje infoe na crnom tržištu???
|
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2017 u 22:21
Ja sam samo razmišljao za WBA i Southampton što da mi bude glavni znak. Najbolje bi bilo da sam išao na eci peci pec 
Za WBA je samo pitanje hoće li da bude 0:0 ili 1:0 
-------------
|
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2017 u 22:26
ako stoke nekim čudom zabije prvi gol, onda WBA puši..
|
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2017 u 22:27
a za novaka, huddersfield je možda još rano da počne slobodni pad...bude al' možda ne baš ovaj mjesec
|
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2017 u 22:53
robin12345 piše:
Gdje je mafijaš? kupuje infoe na crnom tržištu??? | je**mu miša, imam i ja neku reputaciju. Ne mogu dopustiti još jedan onakav kiks. 
Helou, Titlovi. Dis iz Kuk Ajlends koling. Dis iz hau vi vouted.
Bournemouth - Man City 2
Crystal Palace - Swansea 1
Huddersfield - Southampton X(1)
Newcastle - West Ham X(2)
Watford - Brighton 1
Man United - Leicester 1
Chelsea - Everton 1
WBA - Stoke 1 (2)
Liverpool - Arsenal 1 (X)
Tottenham - Burnley 1 (valjda)
-------------

|
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2017 u 23:19
Znači vatreno da navijam za Southampton, Newcastle i WBA 
-------------
|
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2017 u 23:21
Moli se i da Arsenal ne pretrpi težak poraz. 
-------------

|
Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2017 u 00:00
Kakav god da bude isto je - ja 2 poena, Arsenal 0 
-------------
|
Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2017 u 09:37
Mali info, sada sam zbog listića pronjuškao, čini mi se dosta
NewCastle oslabljen danas. Na stranu antipatični JonJo Shelvey, no ima
ih još. Bilić ako sada ne iskoristi i uzme barem bod, onda je mini
šupčić.. Vjerovatno malo bude i Carrolla ubacio da osjeti travu...
|
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2017 u 16:41
Ako sam dobro vidio, Čaki i Tihonja pred zadnje dve tekme imaju po 10 bodova, moja malenkost 9, Iro-8 ( opet ga je Stoke koštao )...neće se baš puno promijeniti jer je razlika samo u tome što sam na derbi igrao 1(2), sve postalo je potpuno isto...
|
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2017 u 16:44
robin12345 piše:
Iro-8 ( opet ga je Stoke koštao ) |
Jedan od mojih "najdražih" klubova, pun propaliteta. Od milja ih zovem "Stoka". 
-------------

|
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2017 u 18:59
iromafia111 piše:
Tottenham - Burnley 1 (valjda) |
Molio bih da mi se ovo računa kao pola boda. 
-------------

|
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 19:18
Ajmo tablica, primaklo mi se, dobro da je pauza. Malo mini pripreme
|
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 20:17
Komisija još razmatra moju molbu za pola boda. 
-------------

|
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 20:22
Mislim da je Čaki deprimiran - prodao Arsen Oxlade-Chamberlainea u Chelsea, a valjda odlaze tijekom tjedna i Mustafi i Sanchez...
Jer što će mu oni - osigurat će opstanak i bez njih... 
|
Objavio: marko99119
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 20:48
Iromafia bome sam i ja za lijepe novce pljusno na Tottenhamu..jednostavno im ne lezi ipak ne igraju na svom stadionu tako da ih treba izbjegavat u sirokom luku...ove sezone United razvaljuje jednostavno ne vidim ko drugi može do titule...ligu prvaka dobili slabu skupinu to i druga postava moze odradit posao...Liverpool uvijek se posklizne..United i City,ali United ima bolju momčad po meni...uglavnom bas citam Mourinho sprema bombu za kraj prijelaznog roka Mahrez,Sanchez ili Bale na mjesto Mate...znaci naprijed Rashford (Martial)-Mkhitaryan-netko od ove trojice desno i Lukaku skroz u spici... http://www.rezultati.com/utakmica/xlYfx14S/#postave;1" rel="nofollow - http://www.rezultati.com/utakmica/xlYfx14S/#postave;1 Samo kako ce Ibra reagirat kada se oporavi :D koje slatke brige za Mourinha...
|
Objavio: marko99119
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 21:02
i Jos da ti se mozak oznoji Barca nudi 185 M za Rashforda do sljedećeg ljeta ga zele vidjet u Barci..kolko ima istine u tome...to treba odmah prihvatit...:D
|
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 21:46
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 21:57
12
11
Chuck Norris piše:
Bournemouth - Man City 2  |
12
iromafia111 piše:
Bournemouth - Man City 2  |
10
robin12345: 14 + 12 + 11 = 37
Chuck Norris: 12 + 10 + 12 = 34
silent_passenger: 10 + 11 + 12 = 33
iromafia111: 14 + 8 + 10 = 32
-------------
|
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 22:07
robin12345: 14 + 12 + 11 = 37 (Robin konstantno pada  )
Chuck Norris: 12 + 10 + 12 = 34 (Čaki stagnira  )
silent_passenger: 10 + 11 + 12 = 33 (Tihi konstantno napreduje  )
iromafia111: 14 + 8 + 10 = 32 (polako se vraća u formu  )
-------------

|
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 22:31
Bome, moram malo poradit' na tjelesnoj spremi. Tek je krenulo a ja padam
pomalo. Ko Hajduk, krenem naglo a onda nakon 5 utakmica više nemam
snage...Jedina dobra stvar je što je zla sreća sa kladionice mafijaša
učinila trenutno nekonkurentim. Već je dva kola iza sviju i guta prašinu
dok mi tutnjimo kroz Premiership

|
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 22:41

Dobro je što nema više takmičara, ovako može da se hvali da je četvrti 
-------------
|
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 22:45
Rezultati zadnja dva vikenda su me potpuno dotukli, sva sreća da je sad pauza. 
-------------

|
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2017 u 02:03
4. kolo Man City - Liverpool Arsenal - Bournemouth Brighton - WBA Everton - Tottenham Leicester - Chelsea Southampton - Watford Stoke - Man Utd Burnley - Crystal Palace Swansea - Newcastle West Ham - Huddersfield
-------------
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2017 u 13:59
Čini se da je nemoguće da netko drugi prije mene odigra parove, ha? 
Man City - Liverpool 1
Arsenal - Bournemouth 1
Brighton - WBA 1 (x)
Everton - Tottenham 2 (x)
Leicester - Chelsea 2 (x)
Southampton - Watford 1
Stoke - Man Utd x (2)
Burnley - Crystal Palace 1
Swansea - Newcastle 1
West Ham - Huddersfield 1
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2017 u 14:31
Još se dvoumim. Ne znam što bih stavio na Arsenal, ne znam hoće li Kane konačno početi zabijati, ne znam hoće li WH konačno pobijediti nekoga... 
-------------

|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2017 u 15:16
iromafia111 piše:
Još se dvoumim. Ne znam što bih stavio na Arsenal, ne znam hoće li Kane konačno početi zabijati, ne znam hoće li WH konačno pobijediti nekoga... 
|
Kane je zabio 2 komada za Englesku - iako, nije da je igrao do sada loše samo zato što nije zabio u prvenstvu.
Ovo s Arsenalom je stvarno zeznuto pa ne znam.
WH ima možda najnezgodnijeg gosta ne računajući nekoga od velikih klubova - rekao sam da očekjem Huddersfield da bude najugodnije iznenađenje prvenstva - ali mislim da baš zato negdje ta negativna serija WHU mora stati kao i Huddersfieldova pozitivna serija.
Otprilike isto kao što mislim da mora negdje stati serija Man U - Stoke djeluje kao dobra opcija za to.
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2017 u 16:35
Bio je prekid prvenstva zbog kvalifikacija i sad treba pogoditi kome je to odgovaralo, a kome nije.
-------------

|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2017 u 17:59
meni nije , ispo sam iz štosa
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2017 u 18:11
Man City - Liverpool 1(2)
Arsenal - Bournemouth 1
Brighton - WBA x(2)
Everton - Tottenham 2
Leicester - Chelsea x(2)
Southampton - Watford 1
Stoke - Man Utd 2
Burnley - Crystal Palace 1
Swansea - Newcastle 1
West Ham - Huddersfield x(1)
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2017 u 18:12
od koga ćeš iro prepisat? mene il tihoga?
|
|