Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=85776 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 14:47 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: El Chapo (2017)Objavio: nesaparty
Tema: El Chapo (2017)
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2017 u 09:03
El Chapo(2017)
Ubica, krijumčar droge, narodni junak, Hudini bekstava iz zatvora - legenda o Hoakinu "El Čapu" Guzmanu dobro je poznata.Prva sezona od ukupno 9 epizoda.
Televizije Univision i Netflix u Kolumbiji snimile su televizijsku seriju o jednom od najpoznatijih narko bosova Joaquinu "El Chapo" Guzman koji je sada u pritvoru u New Yorku.
Guzmanovo hapšenje 2016. godine, posle dva dramtična bekstava iz zatvora, dovelo je do krvave borbe za vlast u njegovom kartelu Sinaloa u Meksiku pa su producenti serije mislili da je bezbednije snimati u Kolumbiji koja je ranije bila epicentar nasilja povezanog s drogama.
Guzman je u januaru isporučen u SAD, gde se njegovi advokati žale na uslove zatvora na Manhatanu dok čeka suđenje, navodeći da su toliko restriktivni da krše njegova prava.
Snimanje serije o El Chapu u Kolumbiji je obavijeno tajnošću, pa je lokalnom stanovništvu rečeno da se snima sapunica "Dolores de Amor", što je u slobodnom prevodu "Ljubavni bolovi".
Izveštač AP-a prisustvovao je snimanju u gradu Tabio gdje nekoliko statista ne zna o čemu je serija.
U vrijeme početka snimanja Guzman je još bio u Meksiko i mjesto snimanja je prebačeno iz bezbednosnih razloga, rekao je producent Daniel Posada.
"Kolumbija je dobra opcija zato što imamo dobro obučenu ekipu i veoma sličan izgled kao u Meksiku", rekao je on.
Kolumbija je takođe manje pravno komplikovana za snimanje pošto je Guzman u Meksiku angažovao advokate da podnesu beskonačni niz žalbi. Jedan od advokata Jose Refugio Rodrigues je rekao da bi producenti mogli da snose pravne posljedice zbog korišćenja Guzmanovog imena i priče bez njegove dozvole.
Univision i Netflix su prošle godine najavili snimanje serije navodeći da je zasnovana na istinitoj priči o jednom od najozloglašenijih kriminalaca na svetu.
https://en.wikipedia.org/wiki/Marco_de_la_O" rel="nofollow - Marco de la O as https://en.wikipedia.org/wiki/Joaqu%C3%ADn_El_Chapo_Guzm%C3%A1n" rel="nofollow - Joaquín "El Chapo" Guzmán
https://en.wikipedia.org/wiki/Valentina_Acosta" rel="nofollow - Valentina Acosta as Alejandra
Alejandro Aguilar as Toño
Juan Carlos Oliva as El Güero
https://en.wikipedia.org/wiki/Rodrigo_Abed" rel="nofollow - Rodrigo Abed as Amado
https://en.wikipedia.org/wiki/Juliette_Pardau" rel="nofollow - Juliette Pardau as Graciela
Teté Espinoza as Chío
Humberto Busto as Don Conrado Sol
Hernán Romo as Benjamín Avendaño
Abril Schreiber as Guadalupe
Odgovori: Objavio: zimmer.srb
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2017 u 16:41
Novi Eskobar,samo da ne ode u jednolicnost.
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2017 u 01:04
Prva sezona dobra, ima više akcije i sviđa mi se što nije Čapo toliko nedodirljiv za policiju
kao što je Eskobar. Njemu se ne sviđa to, ali...
Hvala Mirhi za prevode.
PS. Hoće li biti druga sezona i kada (ako se zna)?
Objavio: puppet_master
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2017 u 12:59
NaEdenCovekBratMu piše:
PS. Hoće li biti druga sezona i kada (ako se zna)?
Univision je objavio da će druge sezone biti po svoj prilici već u septembru 2017.
Objavio: house69
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2017 u 20:53
Volim biografske filmove i serije pa tako i Čapo je na tapetu.Odgledala za sada tek dvi epizode i za sada prolazi.Da li će do kraja sezone biti down ili up vidit ćemo,ali po odgledanome i serijama koje preferiram lako moguće da idemo up,up,up. Mirha hvala na prevodu,smazala si je vrhunski.Čestitam !!!!!!!!!!
Objavio: bokidante
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2017 u 22:17
Odlična serija, iako mi nije u rangu Narcos-a, ali je također za svaku preporuku! 8,5/10
Objavio: monsep1234
Datum objave: 14.Srpanj/Jul.2017 u 10:00
Odlična serija za svaku preporuku
Objavio: icemaher
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2017 u 11:52
Pogledao sam 5 epizode do sad i meni je odlicna serija! Mirha hvala za prevode
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: papiko
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2017 u 20:51
Vredi odgledati ko voli akcione primese u biografijama.
------------- S'poljubcima do samara...
Objavio: icemaher
Datum objave: 16.Prosinac/Dec.2017 u 15:37
Od juce je dostupna druga sezona. Proverio sam jednu epizodu El.Chapo.S02E04.720p.WEBRip.x264-SERIOUSLY, ima i engleski i spanski zvuk odvojeno + eng prevod.
Objavio: muscalo
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2017 u 12:31
Brutalna serija nadam se da ce uskoro bit prijevod postavljen.
Objavio: suncokreti
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2017 u 15:07
Serija je dobra, ali Narcos je bolja
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 01:08
Prijevode za 2 sezonu radi mirha 💖
Objavio: LekaSrbin
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2017 u 17:23
Hvala Mirhi na prevodima.
Objavio: AlfaStalker
Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 22:37
odlična druga sezona......... više ubijenih nego u narkosu
Objavio: Buki
Datum objave: 17.Sijecanj/Jan.2018 u 16:27
Odlična serija. Druga sezona još bolja od prve. Nisu ništa lošiji od isto tako odličnih Narcosa, svakako preporuka za obje...
Je li u planu i 3. sezona ubrzo, priča li se šta?
P.S. Pozdrav ekipi s foruma, vidim smajlići su još tu...
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 17.Sijecanj/Jan.2018 u 16:31
Treća sezona će valjda biti na Univisionu još ove godine, ali na Netflixu sledeće godine.
Koliko sam čuo, biće četiri sezona, za dalje ne znam.
Objavio: Buki
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2018 u 12:57
Hvala na info, odlične vijesti...
Objavio: zele
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2018 u 13:05
Odlicna serija, hvala na informacijama i hvala na odlicnom prijevodu.
Objavio: Guests
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2018 u 09:05
odlična serija!
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2018 u 00:37
Prijevode za 3 sezonu radi ciro_00 ⚡
Objavio: goran-radojevic
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2018 u 16:09
hvala mirha za prevode!
Objavio: frane-drezga
Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2018 u 20:10
gdje se mogu skinut prijevodi za prvu sezonu , hvala
Objavio: dacan
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2018 u 19:01
odlicna serija
Objavio: bokidante
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2018 u 10:38
Odlična serija, ali imam jednu primjedbu, gdje je Sean Penn?
Objavio: dragana-milanovic
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2018 u 14:34
amaterski odrađene scene sa pucanjem......... skoro svima kalašnjikovi zakočeni a pucaju do iznemoglosti ..... još kad vidim da Čapo repetira po dva puta već napunjen pištolj e tek mi nije onda jasno kako sebi to dopuštaju
Objavio: VLL72
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2018 u 14:41
Ja sam krenuo od Narcos Mexico, pa onda Narcos sve 3 sezone u jednom dahu i sad se mučim sa Čapom da ga nekako završim, sezonu 3 konkretno, jer kako se bliži kraju sve mi je teže da razumem neke stvari. Kako je on predstavljen u seriji pravo je čudo da je toliko opstao i da je napravio to što je napravio.
------------- Samo Zvezda!!!
Objavio: oliver83
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2018 u 17:10
El chapo serijal nesto kao sapunica nije za moj stil a Narcos i narcos mexico mnogo dobar serijal ima dobri akteri nesto najbojle od netflix
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2019 u 23:53
Odgledao sam prve dve sezone i sva je prilika da u nastaviti dalje.
Prva je bila klasično i malo duže zagrevanje za drugu sezonu koja je bolja od prve. Dok sam gledao Čapa i njegovog ortaka, koji je dogurao do ministra unutrašnjih poslova, kao da sam gledao čika Mišu Bananu u sličnom društvu.
Bilo kako bilo, veselo je bilo u Meksiku.
Zaboravio sam na seriju Narkos Meksiko. Hvala na podsećanju, i to će se gledati.
Objavio: beogradski
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2020 u 14:17
Odlična serija i odlična main theme
Objavio: dzindzin16
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2020 u 21:28
oliver83 piše:
El chapo serijal nesto kao sapunica nije za moj stil a Narcos i narcos mexico mnogo dobar serijal ima dobri akteri nesto najbojle od netflix
Narkos s1 s 2, nesto najbolje sto je snimljeno na tu temu i rame uz rame je sa filmovima Tropa de elite.Treci narkos, vec samo dobar.N Meksiko 1 prolazi ali dvojka vec smara.El Capo je prilicno dobra serija, surova, dinamicna, sa surovo jednostavnim zestokim likovima ali to se od nje valjda i trazi.