Loving Vincent (2017)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=85734
Datum ispisa: 12.Srpanj/Jul.2026 u 21:53 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Loving Vincent (2017)
Objavio: titlovi.com
Tema: Loving Vincent (2017)
Datum objave: 22.Lipanj/Jun.2017 u 00:04
|
Prijevod je najavio Gaca62 ⚡️
|
Odgovori:
Objavio: Platan
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2017 u 20:13
Koji je trud samo uložen da se napravi ovaj film. Verujem da je poslastica za sve ljubitelje likovne umetnosti. Jedan bračni par je 130 njegovih slika pretočio u originalnu animiranu filmsku formu. Za šest godina, 125 umetnika je naslikalo 65.000 radova. Ceo film je prelaz iz jednog u drugi motiv koji je naslikao Vincent. Film se bavi umetnikovom smrću ne dajući odgovor, ali može se naslutiti. Ovaj film se ne može oceniti manje od 8/10, ja naravno dajem čistu desetku, uz ogradu da je film blizak mojim ličnim afinitetima. Pogledajte bar pola sata ovog filma.
|
Objavio: aleksayu
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 22:25
|
Sve cestitke Gaci na ovako brzo objavljenom prevodu, taman sam planirao da ga gledam u bioskopu,
Platan je dao odlican komentar. Iako imam plazmu tv, koja je dusu dala za ovo, gledacu ga na filmskom platnu.
|
Objavio: boron
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:24
|
Ovaj film MORATE da pogledate!Fantasticna animirana prica !Fascinantan film o velikanu uradjen na potpuno originalan nacin!
|
Objavio: boron
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:24
|
Ovaj film MORATE da pogledate!Fantasticna animirana prica !Fascinantan film o velikanu uradjen na potpuno originalan nacin!
|
Objavio: Vilin
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2018 u 22:27
|
Da, ovo je nešto što se mora odgledati. Predivan, topao film, koji je fantastično urađen. Svaka čast svim umetnicima koji su radili na ovom filmu. Vinsent je sigurno zaslužio ovakav omaž od strane umetnika svih profila. Same nominacije za Oskara, kao deplasiranu nagradu, su totalno nebitne. Film je jednostavno fascinanatan.
|
|