Trailer za novi Flatliners! (14.06.2017.)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=85662
Datum ispisa: 05.Srpanj/Jul.2026 u 12:52 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Trailer za novi Flatliners! (14.06.2017.)
Objavio: beogradski
Tema: Trailer za novi Flatliners! (14.06.2017.)
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2017 u 15:37
|
Super vest. Original je po mom misljenju kultni film. Ekipa originalnog filma je bila vise nego dobra. Iza sebe su vec imali neke dobre projekte a i kasnije. Kiefer Suthrland(koji se pojavljuje i u rimejku), Kevin Bacon, Julia Roberts, zatim Oliver Platt(uvek u sporednim rolama) i na kraju William Baldwin, koji zapravo je najslabije ime ovde sto se mene tice ali je bio popularan. Nego da se vratim na rimejk, danski reziser(Dead Man Down) obecava. Isto tako je ok izbor sto se tice Ellen Page koja ne hvata na look(izgled) nego na glumu. Diego Luna takodje iza sebe ima dobre projekte, ali ostatak ekipe tipa Nine Dobrev i ostalih manje-vise. Ne ocekujem da rimejk nadmasi original, tj. siguran sam(kao sto je i u 99% slucajeva), jedino je rimejk Straw Dogs mogao da parira originalu, sto se trenutno mogu setiti. Nadam se i da rimejk filma It nece biti los.
|
Odgovori:
Objavio: osman2510
Datum objave: 15.Lipanj/Jun.2017 u 08:48
slažem se kolega. definitivno jedan od najupečatljivijih i nezaboravnih filmova iz mojih mlađijeh dana. dok s druge strane, ne mogu i neću se nikada složiti da je Flatliners osrednji film. i zabole me šta paradajz kaže. takođe, nijedan rimejk ne može nadmašiti ovaj, kako kolega kaže, kultni film. a sad koliko će rimejk biti dobar i zapamćen, ostaje da se vidi. isto tako, napomenuo bih da je nedavno snimljen film na sličnu temu, pod nazivom "afterlife" sa robertom redfordom u glavnoj ulozi i koji mi se takođe veoma svideo. pa, eto mala preporuka pre premijere ovog rimejka.
------------- لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
|