Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=85370
Datum ispisa: 09.Srpanj/Jul.2026 u 22:13
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: King Arthur: Legend of the Sword (2017)
Objavio: Chuck Norris
Tema: King Arthur: Legend of the Sword (2017)
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2016 u 12:45

http://www.imdb.com/title/tt3496992/" rel="nofollow">

Žanr: Akcija, Avantura, Drama 
Država: SAD, UK, Australija 
Režija: Guy Ritchie 
Scenario: Joby Harold, Guy Ritchie, Lionel Wigram 

Uloge:
Charlie Hunnam ... King Arthur
Àstrid Bergès-Frisbey ... Guinevere
Jude Law ... Vortigern
Djimon Hounsou ... Sir Bedivere
Eric Bana ... Uther Pendragon

Opis:
Glumac iz serije "Sinovi Anarhije" Čarli Hanam tumači lik legendarnog vladara koji je u ovoj verziji "odrastao na ulici", a saznao je za svoje plemićko poreklo tek kada je uzeo Ekskalibur. "Kralj Artur: Legenda o maču" prati Artura koji pokušava da savlada moćni mač u društvu svojih prijatelja i lepe Gvineve, kako bi pobedio tiranina Vortigena koji mu je ubio roditelje i oteo krunu. Izvor: mondo

-------------

Odgovori:
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 18.Svibanj/May.2017 u 00:00
Evo i ovde moj komentar: Radnja je štura i malo se toga zapravo dešava, ali film je tako odrađen na uštrb efekata. Za gledanje u bioskopu u 3D je odličan. Zabavan, glumačka ekipa fina, efekti super. Ima čak i malo humora, dobra kostimografija i akcione sekvence. Definitvno film za bioskop bez umetničke vrednosti.

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2017 u 02:23
Prijevod je najavila MajaG72 ⚡️

Objavio: zoran_vs
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2017 u 11:10
dobar

Objavio: marko-ivezic
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2017 u 11:29
ništa novo

Objavio: dacan
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2017 u 17:35
u suštini loš, ali ukusi su različiti !!!

Objavio: puppet_master
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2017 u 23:15
Ne znam da li mi je dalja estetika ili ritam ovog filma Ouch Ugasih u 16. min. Prosto su mi neverovatno odbojna rešenja Guy Ritchie-ja ovde. Kao da se trudio da me otera od filma LOL Naravno da ne očekujem realističnost u jednom mitu, ali pogubio sam se već u samom otvaranju filma (kada bi autor trebalo upravo da me ma čime veže sa film, ne? ) sa onim vražijim slonovima veličine Godzile, samo da je veliko i bučno, a vojnici u ljutom boju svi čisti u licu...ne vidim uopšte likove priče, već glumce na setu, što me samo odbija. Potom još i luđe zbrzana montaža Arturovog odrastanja Ouch...baš mi ne leži ovakav stil, čak ne mogu da kažem ni da mi je film loš, kako bih i znao kada nisam došao ni do petine, jednostavno mi ne leži.

Objavio: srbakb
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2017 u 19:56
Ok moze da se gleda ali nista nesto novo

Objavio: rijeka00
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2017 u 20:55
pa iskreno,meni nije loš film,ali jer bilo pa r stvari koje su me zasmetale,oni đinovski slonovi,kao i onaj kinez,ili što je već,učitelj borilačkih vještina,od samog odrastanja Arthura,pa do odrasle osobe,čovjek nije ni jedan dan ostario,he he!

Objavio: GorankaEna
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2017 u 08:43
tek bih ga gledala, al' po ovim komentarima - sumnjam !

Objavio: puppet_master
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2017 u 10:31
Probaj filmić Ena Smile ne obaziri se na naše tu i tamo gunđanje. Kod mene je samo nenaviknutost na sam stil filma, nevezano za (eventualni) kvalitet.

A i ovo što smo se žalili na slonove ne mora se shvatiti preozbiljno, nekome će odgovarati upravo ta grandioznost.

Meni samo nije jasno kog đavola moraju to biti slonovi od 100 metara? LOL Mislim....ja da sam (daleko bilo) neki tamo vojnik u mitološkoj engleskoj...i da idem u boj...hajde ako slon ima 4-5 metra, ta sredićemo ga nekako....no da vidim slona od 10-20m...reko bih "ma zaHebite ovo" i otišao kući. Eto ako je Ritchie želeo grandioznost, neka turi i živuljke od 30 vražijih metara...ali 100? Ne kontam tu želju da sve bude toliko bombastično, preterano, isto važi i za sumanuto brze kadrove, slike se smenjuju (za mene) takvim brzinama da sam mislio da ću i ovako zdrav dobiti epi napad...i to uz moj 24 inča monitor...da sam gledao to na velikom ekranu bioskopa, pošandrcao bih skroz. Ali to sam samo ja, probajte filmić, možda vam se svidi. Smile

Objavio: abrabis
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2017 u 20:40
Uhhh. Kakva glupost. Slab scenario. Na momente kao da su film snimili infantili. Nedosledno i neoriginalno.

Objavio: Atrahasis
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2017 u 21:33
Slažem se sa komentarom iznad.

0/10

-------------
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙

Objavio: bokidante
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2017 u 13:18
Film me razočarao. Doduše nisam ni očekivao ništa specijalno, ali ovo je ispod očekivanog, tako da moja ocijena je 4/10

Objavio: Yanko
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2017 u 07:03
Negledljivo! Nisam baš siguran da su u ono vreme Engleskom šetali vitezovi afro-američkog porekla i kineski učitelji kung-fua... Legenda o Ekskaliburu totalno ruinirana!
Koga zanima ova tematika nek' obavezno pogleda Excalibur iz 1981. http://www.imdb.com/title/tt0082348" rel="nofollow - http://www.imdb.com/title/tt0082348

-------------
Be good, be happy! :)

Objavio: Bojan979
Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2017 u 21:49
Nije mi se dopao.

Objavio: Buki51
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 10:07
Osrednje.Moglo bi i bolje.

Objavio: DionisBah
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 09:29
Malo "Guy Ritchie" humora u legendarnoj priči o Kralju Arturu.

Objavio: robert-grabrovec
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2017 u 13:00
Ispodprosječno i zaboravljivo. Šteta

Objavio: MilošPB
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2017 u 22:57
Žalosno od Ričija

Objavio: pisar
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2017 u 23:21
Uzas jedan :(

Objavio: muaremsadik
Datum objave: 08.Kolovoz/Aug.2017 u 12:16
Guy Ritchie je dobar reditelj, no u ovom filmu nije uspeo uspostaviti balans izmedzu realnog i carobnok

Objavio: Banjo92
Datum objave: 09.Kolovoz/Aug.2017 u 19:36
Jedan od losih filmova o Kralju Arturu...

Objavio: cfox-sd
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 07:30
Nova ideja stara priča. Svidelo mi se. Prevod dobar.

Objavio: shvejk
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2017 u 03:04
Ovo je remek delo. Guy Ritchie pravi ozbiljan film i u isto vreme replicira na one stripovske gluposti.

Objavio: LesaRad
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2017 u 10:22
Unapred beznadezno osudjen na neuspeh pokusaj da se nadmasi nenadmasivo - grandioznost Gospodara Prstenova. 
Kombinovano sa modernim elementima muzickog video spota, sa primesama azijskog kung-fu melosa.
Ne radi. Dvojka - trojka za trud.

Film nije nesto, ali sporedna glumica je lepa Wink

Objavio: sljaker
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2017 u 13:58
Uzalud potroseno vreme na gledanje ove, malo receno, gluposti.

Objavio: nanny6665
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2017 u 15:08
nije vrhunski film,ali isplati se pogledati...

Objavio: deda vlada
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2017 u 18:22
jedan od boljih filmova o kralju Arturu. Lepa bajka.

Objavio: cfox-sd
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 12:41
Novi pristup, zanimljivo. Prevod odličan.

Objavio: mahoni
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2018 u 02:03
Originalno postovano od strane LesaRad LesaRad piše:

Unapred beznadezno osudjen na neuspeh pokusaj da se nadmasi nenadmasivo - grandioznost Gospodara Prstenova. 
Kombinovano sa modernim elementima muzickog video spota, sa primesama azijskog kung-fu melosa.
Ne radi. Dvojka - trojka za trud.

Film nije nesto, ali sporedna glumica je lepa Wink

Opet se slažem sa kolegom u vezi izvora ovog projekta. Ličilo mi je kao da je onaj vatreni demon iz dubina iz GP zalut'o na snimanje 47 samuraja.Smile

Na žalost, ili se samo meni čini, ovo je žanrovski pogrešno smešten film, bar na IMDB-u. Čak nije svrstani ni u fantazija. Sreća pa nisam morao da ga skinem i da nameštam prevod. LOL Bio je na TV, tj na jednom od kanala na kablovskoj. Prevod je bio Majin i odličan je.

Po meni samo pokušaj da se bude drugačiji. Ovo nema veze ni sa jednom od legendi o Kralju Arturu koje potiču sa britanskih ostrva, tako da je mogao da se zove i Kralj Kublaj Kan legenda o maču.LOL Samo je falio Sava Savanović, pa da bude kompletna papazjanija. LOL Možda i oni iz beograskog neogermanskog kulta iz "Senki nad Balkanom".LOL

Glumci nisu bili loši, ali to je opet pitanje ukusa. Nije bio ni zahtevan film, tako da nioni nisu bili loši.

Kako god, 'ajde da stavimo 5/10.

-------------
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk