Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=85212
Datum ispisa: 18.Srpanj/Jul.2026 u 15:28
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)
Objavio: angels
Tema: Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2016 u 17:18
Guardians Of The Galaxy Vol.2

Režija: James Gunn
Scenarij: James Gunn
Žanr: Akcija, SF

Jezik: Engleski
Država: SAD
Trajanje: ?

Uloge:

Chris Pratt
Zoe Saldana
Kurt Russell
Sylvester Stallone

Čuvari galaksije nastavljaju avanturu, razotkrivajući tajnu pravog porijekla Petera Quilla.

http://www.imdb.com/title/tt3896198/?ref_=nv_sr_1" rel="nofollow">

Odgovori:
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 06.Svibanj/May.2017 u 01:15
Prevod je najavio Bambula ⚡️

Objavio: sinna
Datum objave: 06.Svibanj/May.2017 u 10:57
Gdje prije prijevod za vol.2.Dobro najava razumijem ali ipak preuranjeno i svaka čast Bambula uvijek si do sada bio heroj stranice.Ako može jedna molba za sve prevodioce i administratore i ostale koji prevode i odobravaju prevode,molio bih vas da se prevodi i odobrava u srpsko - hrvatskom,hrvatsko-srpskom ili srpskom i hrvatskom.Bez lokalnih slengova i onoga kaj i bre,nisam nacionalist ali nemojte nametati neke upadice koje se nalaze po titlovima (izričito neki prevodioci da ne spominjem imena).Nije samo tehnički podoban titl nego bi trebao biti i pravopisan kao što je već jedan prevodioc to naglašavao po forumu,da ja sada ne ponavljam.Opet kažem nisam nacionalist nisu mi preko potrebni titlovi ali nisam ni Englez ili Amerikanac pa sve i neznam u engleskom jeziku.Postoje i ljudi koji ne razume engleski bože tebe pa ih malo iritiraju prevodi s lokalnim slengovima.Eto samo malo pažnje i obzira iza druge.Zahvaljujem se svima na trudu bez obzira na sve ovo što sam napisao,cijenim svaki trud i uloženo vrijeme u sve ovo na sajtu.Hvala.

-------------
Everything is a joke !

Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 00:04
Bambula hvala za prijevod 🍻

Datum objave: 09.Svibanj/May.2017 u 00:02
Hvala i yazavatsu za prijevod 🍷

Objavio: arcanius
Datum objave: 16.Svibanj/May.2017 u 05:27
film je odličan, ali yazavats je bolji... hvala za prijevod! :D

Objavio: mugos
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 21:24
Nisam ga stigao pogledati, Hvala za prevod.

Objavio: tantal
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2017 u 20:00
Gledao sam prvi film.I dopao mi se.Zato cu drugi gledati,kao i prvi na velikom plattnu.To je dovoljno da kazem sta mislim o filmu.Ako je kao prvi ,ocena 9.Mozda malo preterano ali dozvoljavam sebi da budem i malo neobjektivan kada je ovaj film u pitanju.

Objavio: dragana-dorozan-ex-v
Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2017 u 13:21
Fim je dobar koliko i prvi deo. Sve pohvale za prevod

Objavio: bole1899
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2017 u 18:46
Film dobar...prvi dio puno bolji.
Hvala za prevod

Objavio: magila
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2017 u 22:05
Mislim da je prvi film neprevaziđen. Nije loše, zabavan je. Ali nisu mnogo odmakli.

Objavio: deda vlada
Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2017 u 19:55
solidan i dobar za zabavu, ko voli taj žanr... moje preporuke!

Objavio: puppet_master
Datum objave: 08.Kolovoz/Aug.2017 u 02:14
Sve ono što sam od njega i očekivao, slabiji od prvog, sa meni nezanimljivim glavnim zapletom (sve to sa Kurt Russellom mi je predaleko, iako uvek volim da ga vidim), no ipak zabavan filmić, slatko sam se nasmejao više puta, što mi se danas retko kada dešava i sa čistokrvnim komedijama. 

Objavio: Bek1977
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 20:20
ok film...ništa spektralno ;)

Objavio: Bek1977
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 20:21
da ima veča ocijena od 5 dao bih ju našem kralju zvanom Bambula

Objavio: cfox-sd
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 07:34
Fenomenonalno, posebno humor koji ve vrhunski. Prevod ODLIČAN!!!

Objavio: cfox-sd
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 07:35
Fenomenonalno - nije greška već oduševljenje!

Objavio: Jozef69
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 07:48
WooooooW !!! Sjajan film. Odradili su ga bas dobro. Pitka zabava, sjajni efekti, americki humor...

Objavio: MockingJay
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 10:19
Odličan film, evo već sam ga pogledala 2 puta i oba puta sam se i nasmijala i naplakala LOL Toliko je dobar da mi je možda čak i bolji od 1. dijela, ne mogu se još odlučit, ali u svakom slučaju su oba dobra. Humor mi je baš taman gdje i kako treba da se mogu pošteno nasmijat, ali su i one "važnije/emocionalnije" scene dobro napravljene. Priznajem da je to sa Egom tj. Kurt Russellom baš onako apsurdno, ali mislim da u tom i je bit LOL  Super film za opustit se i uživat u sjajnim efektima i dobrom humoru Smile

Objavio: darko-bahnik
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 10:33
Film nije na nivou prvog dijela ali svejedno je bplji od 95% filmova ove godine moja ocjena 9.5 jer volim space operu i u tiskanim izdanjima i konačno pravu space operu i na velikom platnu još samo da se neko usudi ekranizirati PrstenbLarry Niven

Objavio: darko-bahnik
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 10:35
Ispravak Prsten Larry Niven pozdrav svim ljubiteljima iz Daruvara

Objavio: DionisBah
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 12:12
Još jedna sjajna ekranizacija ''Marvel'' stripova.

Objavio: Drak0n
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 13:22
Nisam ljubitelj filmova o superherojima tipa Osvetnici, Thor, Wonder Woman, Wolverine i te budalaštine jer su svi na isti fazon i dosadili su. Međutim Guardians of the Galaxy je druga priča, sviđa mi se humor, radnja a i likovi su zanimljivi. Radnja u prvom dijelu je bolja no i ova je interesantna, te bih svakako preporučio da se pogleda film. 8/10 dajem ocjenu.

Objavio: Simche
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 15:41
Malo lošiji od prvog dijela, ali i dalje zabavan. 7/10

Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 17:34
Sjajan Film.Hvala na prevodu

Objavio: cilipn
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 19:49
U osnovi volim da pogledam filmove rađene prema stripu. Ovaj nije ostavio neki utisak na mene. Mada puno filmova koje sam gledao u skorije vreme nisu ostavili na mene neki poseban utisak. Ostarelo se jbg :)

Objavio: bokidante
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2017 u 18:20
Malo je lošiji od prvog dijela, ali također odličan! 8/10

Objavio: zsotler
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 10:05
Mene isto je oduševio film...sve filmove na ta žanr volim gledati...

Objavio: slobodan-boba-vukasi
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 15:04
Ovaj film moze da impresionira samo ogranicene Amerikance..Bez ideje,price,sa rakunom koji govori,gluma katasrofa itd itd da ne nabraja sve..Ocena 1/10

Objavio: Black Raven
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2017 u 22:59
Ma fantastičan je film, film traje više od 2 sata tako da ima mnogo zabavnih i akcionih scena . Ko voli ovaj filmski žanr sigurno će uživati a ko ne voli ovaj žanr onda ne treba ni da gleda ove filmove. Ocena 9/10

Objavio: JoeVlad78
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 16:11
Što se tiče MARVEL priče, možda i najbolji serijal. Za nijansu lošiji od prvog dela ali opet zabavan i pun predivne muzike. Ako volite filmove bez preteranog zamaranja mozga, koji treba da vam potroši par sati vremena, da se opustite i zabavite, onda je to to ;).

Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 16:12
Što se tiče MARVEL priče, možda i najbolji serijal. Za nijansu lošiji od prvog dela ali opet zabavan i pun predivne muzike. Ako volite filmove bez preteranog zamaranja mozga, koji treba da vam potroši par sati vremena, da se opustite i zabavite, onda je to to ;).

Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 16:14

Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 16:16

Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 16:18

Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 16:20

Objavio: karlek
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2018 u 18:12
Simpa crtić za odrasle.Malo su pretjerali sa scenskim efektima,ali sve u svemu dosta zabavno.Mjuza je super.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk