The Flash: Ko je Savitar? (04.05.2017.)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=85200
Datum ispisa: 09.Srpanj/Jul.2026 u 18:15 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Flash: Ko je Savitar? (04.05.2017.)
Objavio: Michko_prom
Tema: The Flash: Ko je Savitar? (04.05.2017.)
Datum objave: 04.Svibanj/May.2017 u 23:54
|
Previše su ga zakomplikovali...Pitanje je da li da se dalje gleda ova serija
|
Odgovori:
Objavio: sinna
Datum objave: 05.Svibanj/May.2017 u 10:40
|
Pa tko je pratio serijal o Flash-u,nije mu komplicirano.Koliko je puta samo otišao iz sada u sutra i prošlost napravio je previše paradoxa.Treba odgledati i animirani serijal o JLA (Justice League Of America ) i pročitati i koji strip o Flash-u i neće biti zbunjoze.Materijala ima za nebrojeno sezona,a nadam se da će ih i biti.Moja preporuka gledati i dalje i dalje i dalje.Long Live Flash i svi Flash-ovi.
|
Objavio: tominjo
Datum objave: 06.Svibanj/May.2017 u 13:05
|
Serija je vrlo dobra, ima svojih mana kao i svaka druga, ali definitivno gledljiva i kao što sinna kaže.....materijla o Flashu ima za dosta sezona.
Nekako sam i već prije epizodu ili dvije pretpostavljao da je Savitar sam Barry iz budućnosti, no u to nisam bio siguran do zadnje scene ove posljednje epizode kada se to i pokazalo.
Nadam se da su scenaristi puni iznenađenja, te da će ova sezona završiti
nepredvidljivo.... iako mislim da svi očekujemo da će Flash u konačnici spasiti svoju djevojku od Savitarove želje da ju pošalje u "vječna lovišta".
Uskoro ćemo saznati jer još je par epizoda do kraja sezone!!
|
Datum objave: 09.Svibanj/May.2017 u 15:41
|
Pa nitko drugi i ne bi smio biti Savitar,Treba početi i završiti s Barry-em,dali junakom ili zlicom.Ipak je on u biti neka vrsta Boga brzine,sve može napraviti što i jedan pravi pravcati Bog(ne želim bogohuliti ovo je samo za zabavu).Long Live The Flash.
|
Objavio: deda vlada
Datum objave: 24.Svibanj/May.2017 u 19:55
|
Jedini komentar...gledati dok traje!
|
Datum objave: 24.Svibanj/May.2017 u 20:17
Odlična završnica sezone.Jedva čekam ćetvrtu sezonu,znam da će biti WOW.Flash je zakon,a Grant ga je utjelovio fantastično.Iako nije komedijaš kao u crtanim serijalima,odlično je postavljen u igranom serijalu.Kao što rekoh već: LONG LIVE THE FLASH:
------------- Everything is a joke !
|
Objavio: dd-din-mavric
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2017 u 09:40
|