Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Prodajem - CSI, X-Files......

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=8508
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 16:12
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Prodajem - CSI, X-Files......
Objavio: Guests
Tema: Prodajem - CSI, X-Files......
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2006 u 19:39
ALIAS - 5 SEZONA - 10DVDa
CSI - LAS VEGAS - 5 SEZONA - 10DVDa
CSI - NEW YORK - 1 SEZONA - 2 DVDa
CSI - MIAMI - 3 SEZONE - 6 DVDa
X-FILES - SVE SEZONE - 17 DVDa - DVD-RIP

i jos dosta serija, javiti se na mail speedyos@gmail.com za kompletean popis

Odgovori:
Objavio: spooking93
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2006 u 21:11
eto..duboka isprika speedyu--a sad idem vidjet koliko imam dvd-a i kakvih da mu ppošaljem--btw. nije imitation-neg imation i sasvim su ok

-------------
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2006 u 21:23
spokk, editiraj taj post, pa ne bi li majmune jedan

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2006 u 21:36
na obje kutije(verbatim i imation) piše made in india --sve je to isto..
al nek ti bude..e btw.našao sam 9verbatima

-------------
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.

Objavio: mad_smile
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2006 u 21:50
speedy fina guzica

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2006 u 21:58
ROTFL

Objavio: Jack Bauer
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2006 u 22:05
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

eto..duboka isprika speedyu--a sad idem vidjet koliko imam dvd-a i kakvih da mu ppošaljem--btw. nije imitation-neg imation i sasvim su ok

Nema na hr tržištu DVD-ja koji bude izdurao više od 6 godina života. Bilo gdje vi njega skrivali pojest če ga korozija itd., a za par godina izači če več bue-ray pržilice i mediji koji če imati kapacitet min. 15 GB, i samo si prebaciš na njih.
Da se vratim, što se tiče tih dvd u našim prodavaona ne vrijede kune bacati na njih.
Frend mi je bio u tvornicama gdje se rade mediji i kaže da je to strašno, ko da kruh peču.
Kad si spomenuo imation, vrlo dobar medij, čak je bolji od traxdata i tdk a kralj na hr tržištu je verbatium, zato što ima najviše slojeva zaštite i do 6 slojeva, što je to opet malo za razliku od izvornih medija u japanu koji su duplo deplji od naših medija .Neču više pisati da vam ne pokvarim dojam, ali imam frenda koji dosta radi sa medijima i puno toga zna.
Pričekajte još godinu na blu-ray tehnologiju.

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2006 u 22:22
blue-ray, mlu-ray, govno-ray sve je to sranje!!!!!! kao sto sam cev jednom rekao: trebali bi smisliti da video zauzima manje, recimo nova tehnologija CDV i slika 10 puta bolja od DVDa a film zauzima 350mb, a ne stalno povecavati kapacitete CD/DVD/DBLuE-RAY, pizda mi materina, samo bi da zarade sto vise

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2006 u 22:41
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

blue-ray, mlu-ray, govno-ray sve je to sranje!!!!!! kao sto sam cev jednom rekao: trebali bi smisliti da video zauzima manje, recimo nova tehnologija CDV i slika 10 puta bolja od DVDa a film zauzima 350mb, a ne stalno povecavati kapacitete CD/DVD/DBLuE-RAY, pizda mi materina, samo bi da zarade sto vise

moram reć da se slažem..dokle će to ić??do nekih mega giga ultra bajta...

-------------

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2006 u 22:43
ali kuzis u cemu je fora? fora je u tom da oni sto vise zarade, kuzis? onaj duasl layetr DVD je 30 kuna, koliko ce biti blue-ray? 100 kuna? dokle ce to vise tako? jeme im mater

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2006 u 22:46
ma floppy rulez!!

-------------

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2006 u 22:46
LOL

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk