Demain tout commence (2016)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=85073
Datum ispisa: 23.Lipanj/Jun.2026 u 12:59 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Demain tout commence (2016)
Objavio: titlovi.com
Tema: Demain tout commence (2016)
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2017 u 23:27
|
Prijevod je najavio novak1 ⚡️
|
Odgovori:
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 06.Svibanj/May.2017 u 01:10
Objavio: beogradski
Datum objave: 06.Svibanj/May.2017 u 18:23
|
Predivan film. I da znate u pitanju je drama a ne kao sto IMDb zna da stavi drama, komedija jer ovo nije komedija vec bas lepa topla prica. Necu napisati neke detalje filma da vam ne pokvare uzitak. Omar Sy je opet dao super rolu. Uzivajte. Ps. I dalje nista od nekih komentara za film vec samo zahvaljivanje za prevod
|
Objavio: rradovan
Datum objave: 09.Svibanj/May.2017 u 18:29
|
Zgodno; prijatna dva sata, uz sentimentalnu dramsku notu, a sa elementima komedije koju Omar Saj sam dodaje. Kao i da je scenario i pisan specijalno za njega posle velikog uspeha sa Intouchables.
|
Objavio: DJIKI
Datum objave: 16.Svibanj/May.2017 u 15:46
|
И ја пре свега захваљујем на преводу (новак1 и директнојуг)!
Што се тиче филма, симпатична, топла прича која неизоставно удара на емоције, с обзиром на "фабулу радње". Ја се иначе лако расплачем и баш зато не волим много филмове који третирају болести и сл. поготову кад су у питању деца. Ако оставимо по страни тај моменат, мој утисак је следећи: главни глумац сјајан, прича има неколико изненађујућих момената због којих држи пажњу, и заплет је осмишљен тако да заинтригира (тата је самохрана мајка...), тако да можемо да занемаримо нека поједностављивања (савршен карактер маминог новог дечка) и неизоставну политичку коректност према геј и осталим групацијама, што је, додуше, видљиво у многим француским филмовима (а и шире). У суштини потресна прича, овде је упакована на питак, маштовит и на тренутке, комичан начин и мислим да ће се допасти великом броју гледалаца.
|
|