Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Muzika
Opis foruma: Rasprave o muzici, programima za mp3, flac...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=84696 Datum ispisa: 08.Prosinac/Dec.2023 u 00:40 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: HIT DANA !Objavio: Danilo-Naissus
Tema: HIT DANA !
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 20:50
VELIKA MOLBA za sve:
ZAMOLIO BIH sve da postavljanje YT linka / video spota bude po principu: 1 POST -> 1 VIDEO SPOT. Idealno 1 video u 1 postu.
* Maximum 2 video spota po postu.
Razlog: Radi lakšeg i mnogo bržeg učitavanja stranice. U suprotnom, kad je u temi 3+ videa po 1 postu učitavanje stranice je vrlo sporo, MINIMUM 30 sekundi do DUŽE OD 1 MINUTA.
HVALA svima unapred !!!
Izaberite neku pesmu, neki svoj hit dana ili više njih i podelite je sa ostalima na našem Forumu. Da malo bolje upoznamo vas i vaš muzički ukus. Krećemo.
Odgovori: Objavio: Ispravljac14
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 21:15
Ja mislio da već postoji neka muzička stranica ovde Ali muzike nikad dosta, i u vezi sa tim ja sam u trenutnom nekom etno house, arapskom fazonu
Danilo, za tebe gospojica didzejica
Objavio: CaRiMa
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 21:25
------------- Prošlost bješe sjajna, budućnost nam je tajna, ali sadašnjost je dar i treba ga otvoriti odmah!
Objavio: Srecko Delibasic
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 21:25
Kad je muzika u pitanju, moj ukus zavisi od godišnjih doba. Ne bih izdvojio nijednog izvođača: ako mi se svidi pjesma, to je to. :D Što se žanra tiče, od malih nogu najviše volim psihodeliju. E, sad, otkad je počelo proljeće, ovo mi je ''droga'':
I nekih 7-8 godina pratim albansku pop scenu, kojom sam oduševljen.
Iako je 'zimska' pjesma, i pjeva o novembru, meni prija i sad.
Toliko od mene za danas. :3
Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 22:29
Malo turbopunkfolkwelnessa nije na odmet.
------------- As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2017 u 14:38
# Ispravljac14: lepo, lepo. Koji se melos koristi u pesmi br.1 "Sagi Abatul". Balkanski ??? Liči mi na Biber (House verzija i modernija).
# CaRiMa: Zanimljivo, Leonard Koen i ti. Interesantna kombinacija. Ovog Francuza (ili šta već) sam čuo, lepa pesma verujem ali je krivica do mene, ne znam francuski i ne nameravam da ga znam. (španski, italijanski, ruski,... da. Nemački, engleski, grčki - znam).
# Srecko Delibasic: interesantan izbor, dobro odrađeni spotovi. Bruno i Arliena - Albania, rekao bih onako na sluh.
# Hogar Strašni: jel' ti stvarno nosiš brkove (u skladu sa svojim avatarom) ili ti se samo sviđa ova pesma ????
Objavio: Ispravljac14
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2017 u 14:49
Francuska pesma je vrhunska, vrti se do iznemoglosti na radiju A Stanga je valjda bugarsko pojanje
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2017 u 15:40
Francuska - svi je pevaju i slušaju i ko zna i ko ne zna, mada ima valjda i sa preevodom. Nisam gledao YT. Bulgaria,... svaka čast. Ako se sećaš Marte iz Deep Forest-a, to je taj melos manje ili više, ili mnogo manje.
Lindsay Lohan, par njenih hitova, pevanje punim plućima. Odlični pikovi.
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2017 u 18:35
Danilo-Naissus piše:
# Hogar Strašni: jel' ti stvarno nosiš brkove (u skladu sa svojim avatarom) ili ti se samo sviđa ova pesma ????
Sa brkovima izgledam kao rumunski gimnastičar, tako da ih ne nosim. A pesma mi je dobra, kao i grupa Brkovi.
Da ne bude da samo spamujem, evo i jedna pesma.
Neaktivan YT link.
------------- As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2017 u 19:01
Danilo mi je rekao da rock muzika ovde ne sme da se postavlja
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2017 u 19:07
Ispravljac14 piše:
Danilo mi je rekao da rock muzika ovde ne sme da se postavlja
Oprostite. Evo vam malo modernog zvuka.
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2017 u 19:12
# NaEdenCovekBratMu: Del padre je extra, me like it.
# Ispravljac14: to su čiste dezinformacije. Može sve i na svim jezicima i bilo koja godina. Sa koje ste vi televizije, novinar, a ? Ko vam je napisao pitanja? (Šalim se, komšija.)
Kiara Saulters aka Kiiara (rođena 24.Maj 1995), cura peva extra a ne zvuči kao Rijana, Lejdi Gaga i sve ostale koji kopiraju. Sveže, originalno, upečatljivo. Nova zvezda koja će tek sijati punim sjajem.
Objavio: gacci
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2017 u 21:43
Odlična tema 👍
------------- Carpe diem :)
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2017 u 21:47
Danilo, da budem iskrena, to je jednna od lepših Leonardovih pesama, bar što se mene tiče. Kupila me je predivnim tekstom I muzikom.
A što se francuske pesme od Maitre Gimsa tiče, na poslu je puštaju bar dva puta dnevno.
A da, evo linka sa prevodom
I da još jedna, ovaj put domaća
I predivan vokal mlade Džejle Ramović
Predivna balada Stefanaa Petrušića
I još jedna od Erosa R.
I još dve predivne balade
Toliko od mene za večeras.
------------- Prošlost bješe sjajna, budućnost nam je tajna, ali sadašnjost je dar i treba ga otvoriti odmah!
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2017 u 22:18
gacci piše:
Odlična tema 👍 Maroon 5 & iiO
Hvala draga Gacci. Znam da imaš odličan muzički ukus (i da slušaš Kiiaru "Gold"). Hvala ti na postu i izboru pesama za danas. Za tebe, 2 lepe pesmice. Isti autori.
CaRiMa piše:
Danilo, da budem iskrena, to je jednna od lepših Leonardovih pesama, bar što se mene tiče. Kupila me je predivnim tekstom I muzikom.
A što se francuske pesme od Maitre Gimsa tiče, na poslu je puštaju bar dva puta dnevno.
Hvala draga Marice na prevodu, sad kapiram (napokon) zašto se toliko sluša ta pesma. Sviđa mi se i tvoj izbor ostalih pesama.
Mirza, moja omiljena, I da, moram priznati da Mirza i ja fizički ličimo oko 85%. Ne znam da li smo ista generacija. Mislim da je on mlađi par godina. (I opet sam čuo tu pesmu kroz prozor, od komšije ulica iznad. Nišlije vole ovu pesmu, definitivno.)
Ticijano Fero mi je omiljen, pesma sa albuma 111 (2003) za tebe draga CaRiMa. Odradio je i duet sa Laurom Pausini. Podseća me na neke životne raskrsnice 2003/2004. UPA dance album, 2003. Po seriji - jedan korak napred.
Ne kapiram kao nisam naleteo na ovu lepu pesmu već godinu dana + mi niko nije preporučio istu. Tražio UPA dance, izašlo mi Last dance. Poslušajte. Ps.za ovu drugu znam. https://www.youtube.com/watch?v=-rey3m8SWQI" rel="nofollow - Be The One
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2017 u 22:44
Ispravljac14 piše:
Hogare, čini mi se da je i rep zabranjen, mora to sa Danilom da proverim
Evo vam onda malo ovog.
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2017 u 23:18
Hogar najbolje izabere kad je pod pritiskom ocigledno
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2017 u 23:31
Ispravljac14 piše:
Hogar najbolje izabere kad je pod pritiskom ocigledno [IMG]https://forum.titlovi.com/smileys/smiley36.gif" alt="LOL" title="LOL">
Čudni su načini na koje biram muziku. Eto npr. nakon što me Kadetoni prozivao u kavani, naprasno se setih GTA balade o Gej Toniju.[IMG]smileys/smiley36.gif" alt="LOL" title="LOL">
Neaktivan YT link.
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2017 u 00:00
Hogar Strašni piše:
Čudni su načini na koje biram muziku. Eto npr. nakon što me Kadetoni prozivao u kavani, naprasno se setih GTA balade o Gej Toniju.
Gej Toni - jel mu to ime ili seksualno opredeljenje??? Beše ta fora pre neki dan u seriji "Elementary" - Šerlok i neka žena arheolog po imenu Gej. "Ime ili opredeljenje?-pita Šerlok. -"I ime i opredeljenje." -"Baš prigodno."-kaže Šerlok.
The Latin Brothers - Las Caleñas Son Como Las Flores - extra pesmica Scarface PC game.
Buena Vista Social Club - Chan Chan - extra pesmica.
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2017 u 00:26
Niko tepa samo s olovni meci.
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2017 u 00:31
Ova pesmica mi se vrti ceo dan po glavi. "If you fuck with me, I fuck with you"... extra stih. Uživajte ! Definitivno hit dana za Petak, 31.03.2017. https://genius.com/Kiiara-dopemang-lyrics" rel="nofollow - Lyrics :)
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2017 u 01:51
Danilo-Naissus piše:
#Ispravljac14: lepo, lepo. Koji se melos koristi u pesmi br.1 "Sagi Abatul". Balkanski ??? Liči mi na Biber (House verzija i modernija).
# Srecko Delibasic: interesantan izbor, dobro odrađeni spotovi. Bruno i Arliena - Albania, rekao bih onako na sluh.
Za stangu je iskorištena bugarska folk pjesma ''Chichovite kone''. Obožavam horsko bugarsko pojanje.
Da, Bruno i Arilena su Albanci. Sjajni.
Danilo-Naissus piše:
Ne kapiram kao nisam naleteo na ovu lepu pesmu već godinu dana + mi niko nije preporučio istu. [IMG]https://forum.titlovi.com/smileys/blush.gif" align="middle"> [IMG]https://forum.titlovi.com/smileys/facepalm.gif" align="middle"> Tražio UPA dance, izašlo mi Last dance. [IMG]https://forum.titlovi.com/smileys/smiley9.gif" align="middle"> Poslušajte. [IMG]https://forum.titlovi.com/smileys/smiley2.gif" align="middle"> Ps.za ovu drugu znam. https://www.youtube.com/watch?v=-rey3m8SWQI" rel="nofollow - Be The One [IMG]https://forum.titlovi.com/smileys/smiley17.gif" align="middle">
Dua je, jednom riječju: SAVRŠENA. Ne postoji ništa što ona otpjeva, da zvuči loše ili dosadno. Preporučujem sve od nje. [IMG]smileys/smiley9.gif" alt="Embarrassed" title="Embarrassed">
A za danas: složili smo se ja i ja da nam je ovo, ne hit dana, nego hit života. Imam dosta omiljenih pjesama, ali ova mi je nekako iznad svih. Nadia Ali je 'out of this world'. [IMG]smileys/smiley27.gif" alt="Heart" title="Heart">[IMG]smileys/smiley27.gif" alt="Heart" title="Heart">[IMG]smileys/smiley27.gif" alt="Heart" title="Heart">[IMG]smileys/smiley27.gif" alt="Heart" title="Heart">
Objavio: fAzazel
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2017 u 03:14
Evo i od mene par hitova
Ova mi je pala na pamet jer je uvodna pjesma za seriju Into The Badland
-------------
My name is Legion, for we are many
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2017 u 20:36
Ah Rapture pesma milenijuma, mada ja vise volim moderniju verziju
Taman za zagrevanje za petak vece
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2017 u 21:39
Srecko Delibasic piše:
Za stangu je iskorištena bugarska folk pjesma ''Chichovite kone''. Obožavam horsko bugarsko pojanje.
Isto. Ne da pevaju nego izuvaju iz cipela. Moćno.
fAzazel piše:
Evo i od mene par hitova
Odličan izbor fAzazel. Ove pesme sam stalno slušao na TDI radiju, čujem pa idem na Net stream da vidim ko peva ili zapamtim "refren" ako ubodem pa na Google search kad si stignem doma. Ponekad upali. Sve su super ali WILLY i MAHMUT rastura, extra pesmice. Hvala na preporuci.
Ispravljac14 piše:
Ah Rapture pesma milenijuma, mada ja vise volim moderniju verziju Taman za zagrevanje za petak vece
#Ispravljac14: super pesmica, Rapture. Remixi su kao lutrija ili unište original ili ga poboljšaju (kao ovde). Lično, u rangu sa pesmom "At the End".
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2017 u 22:18
Dopala mi se pesma od Ticijana F. - no me lo so spiegare. Predivna balada.
A sad opet malo domaće muzike.
Još dve mirzine pesme koje volim da slušam
I dve strane
plus još jedna domaća
Uživajte.
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2017 u 23:06
Meni ova đevojka svaki put popravi dan. Kakva energija
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2017 u 02:17
CaRiMa piše:
Dopala mi se pesma od Ticijana F. - no me lo so spiegare. Predivna balada.
Mirza mi u ovoj pjesmi br.2 "namerno nedostaješ" liči po frizuri na Supermena (Klarka Kenta) u civilki iz mlađijeh dana.
Srecko Delibasic piše:
Prije bih reka' kakvo tijelo. Nije ni čudo Srećko što ti popravi / uljepša dan. Svesna svoje sexualnosti. Korset i halteri sa žabicama pa na snimanje spota. Više je mi muški gledamo nego slušamo. Jel se ona (verovatno) zove Muma a Genta je ovaj baja do nje ? Hvala na preporuci.
EDIT: Gentiana "Genta" Ismajli (born April 12, 1984 in Gjilan, Kosovo) is an Albanian Kosovar singer-songwriter and actress. Gnjilane, Kosovo i Metohija, bre.
Specijalno - Za našeg Srećka, Nikšić i CG. Era Istrefi - Рођена: 4. јул 1994. (22 године), Приштина - prijatno osveženje. Stare face (Bejons, Gaga, Pink,... samo se trude da im ostane glava iznad vode).
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2017 u 03:06
Srecko Delibasic piše:
Danilo-Naissus piše:
Prije bih reka' kakvo tijelo. Nije ni čudo Srećko što ti popravi / uljepša dan. Svesna svoje sexualnosti. Korset i halteri sa žabicama pa na snimanje spota. Više je mi muški gledamo nego slušamo. Jel se ona (verovatno) zove Muma a Genta je ovaj baja do nje ? Hvala na preporuci.
EDIT: Gentiana "Genta" Ismajli (born April 12, 1984 in Gjilan, Kosovo) is an Albanian Kosovar singer-songwriter and actress. Gnjilane, Kosovo i Metohija, bre.
Specijalno - Za našeg Srećka, Nikšić i CG. Era Istrefi - Рођена: 4. јул 1994. (22 године), Приштина - prijatno osveženje. Stare face (Bejons, Gaga, Pink,... samo se trude da im ostane glava iznad vode).
Ne bi vjerovao šta sve Kosovo nudi. Eru 'pratim' još od 2013. i đevojka stvarno zna kako treba da se radi. A tek kakvih još ima. Postoji jedna moderna izreka koju ljudi sa Kosova koriste: 'Kosovo ima 2 000 000 stanovnika, od kojih su 3 000 000 pjevači'. Hahhaha, i stvarno je nevjerovatno koliko se muzike tamo proizvodi. A tek kakvih izvođača ima... Ne bih sad postavljao te silne linkove, ali nabrojao bih neke dobre:
1. Era Istrefi (Sony music) 2. Nora Istrefi 3. Dua Lipa 4. Genta Ismajli 5. Kida 6. Xhensila Myrtezaj (Džensilja Mirtezaj) 7. Enca Haxhia - Enca Hadžija (Universal) 8. 7 Saraqi 9. Noizy (takođe ima ugovor sa Universalom)
10. Elvana Gjata (Albanija; premoćan vokal, i prelijepa; Universal)
11. Flori Mumajesi (Albanija; kompozitor, pjevač; komponovao za srpske izvođače)
12. Flaka Krelani (Fljaka Kreljani; Crna Gora - Ulcinj; neobičan stil)
13. Arilena Ara (pobjednik Iks faktora)
14. Tuna (Altuna Sejdiu; Skoplje - Makedonija; svjetski zvuči i izgleda; fenomenalan vokal)
15. Xhesika Polo (Džesika Poljo; fenomenalan vokal)
19. Dafina Zeqiri (karijeru gradi u LA-u; u posljednjem spotu se pojavljuje i French Montana; razni žanrovi: od drum&bass-a, preko hausa, do repa; sjajan izvođač, i meni jedan od omiljenih)
20. Adelina Ismajli (Ikona, SVE JE PRVA RADILA; danas baš i nije toliki hit, pored novih zvijezda)
I eto, tako ja nabrojah ovih 20, a mogao bih još 100-200. I ovo je previše. Ko želi da istražuje, samo nek izvoli. Valja malo istražit komšiluk, nikad se ne zna kakvo se blago tu krije. Pozdrav od mene. Do slušanja.
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2017 u 11:59
# Srecko Delibasic : Za Dua Lipa nisam ni znao da je poreklom sa Kosova i Metohije. Za Florija Mumajesi ("Ke") sam čuo, odličan pevač.
Ps.Era je snimila spot na zavejanom lokalnom putu a postao je svetski hit. Znači, bitna je pesma (muzika i stihovi, emocija i energija) a ne kako se upakuje spot. Insistiranje i potenciranje za LGBT nije potrebno. Svako danas sam bira svoje seksualno opredeljenje. Seksualnost je privatna stvar a ne javna etiketa. * verski objekti su mesta gde smo bliži Bogu, ma koja religija da je u pitanju, respekt za sve, ali nije za snimanje spotova. Bajata tema, ali istina.
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2017 u 12:55
Ajmo one dve pesmice od The weeknd
I feel it cuming
Neaktivan YT link.
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2017 u 15:33
Блета Биби Рекса америчка је певачица поп музике, текстописац и музички продуцент албанског порекла. Рођена: 30. август 1989. (27 година), Бруклин, Њујорк, Сједињене Америчке Државе.
* kad vidiš žensko i lepo i zgodno u USA, to ti je ili Balkan, ili EU ili Rusija.
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2017 u 20:27
Završio sam s Albanijom.
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2017 u 22:41
Objavio: NikolaJe
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2017 u 04:44
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2017 u 13:52
Ispravljac14 piše:
Sta je bre ovo, samo neke albanske pevaljke postavljate, ajde malo predah
Specijalno za mog komšiju, Ispravljača 14. https://www.youtube.com/watch?v=_6x8tfpc0z0" rel="nofollow - Era Istrefi - Redrum feat. Felix Snow Ера Истрефи, познатија као ЕРА, рођена је у Приштини 4. јула 1994. PS.ko je kriv našim "pevaljkama" iz SRBije što ne prave mega svetske hitove. Ljubavne pesme ne poznaju granice.
EDIT: post unazad.
Ispravljac14 piše:
ccc evo da dodju na red i nase pevaljke
Sve može sem jelene karleuše i ostalih naučno dokazanih antitalenata na našoj "estradi".
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2017 u 14:56
ccc evo da dodju na red i nase pevaljke
Objavio: Boni
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2017 u 18:17
Evo i mojih pevaljki
------------- If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2017 u 22:29
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 10:23
Jedna za pocetak nove nedelje
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 12:59
Jedna strana... Dobro, ok, mashup pesama chantaje I vente pa' ca.
I jedna domaća. Ne znam da li se uvrstava u cajke (a zapravo se nadam da nije). Znate šta? Briga me. Pesma mi se dopala na prvo slušanje. Nadam se da će se I vama dopasti.
I izuzetno talentovana Kristina Denić
I...
I...
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 17:18
Danilo-Naissus piše:
Sve može sem jelene karleuše i ostalih naučno dokazanih antitalenata na našoj "estradi".
Ne diraj mi Karleušu i sam si rekao da može sva muzika
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 21:20
# CaRiMa: Marina Stankić, pesma ok manje više za razliku od https://www.youtube.com/watch?v=HCr-7tHpYx4" rel="nofollow - Marina Stankic - Egomanijak koja je katastrofa. Kristina Denić - vanserijski talenat. Ps. što je lošije pevanje to su kraće suknje i dublji dekolte.
Par mega hitova iz 2016.god. The Weekend (repete) za mog dragog komšiju Ispravljača 14. I par hitova XX iz 2014.god.
I za našu dragu Gacci, za njeno brzo ozdravljenje i oporavak.
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 21:39
------------- If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Objavio: Movie Master
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 23:20
Neaktivan YT link.
-------------
Objavio: Movie Master
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 23:34
-------------
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2017 u 14:32
Evo da počnemo ovaj dan ovde laganim hausom
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2017 u 15:46
Objavio: fAzazel
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2017 u 16:30
-------------
My name is Legion, for we are many
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2017 u 20:02
Obožavam ovaj jezik...
Španija... Tamo bi valjalo otići na odmor!
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2017 u 21:11
A sad nešto malo drugačije:
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2017 u 22:32
Шенон Ешли Мичел, познатија као Шеј Мичел, канадска је глумица, модел и списатељица. Најпознатија је по улози Емили Филдс у телевизијској серији Слатке мале лажљивице. A ja pomislio da je neki Indijski top model, zbog šminke / make up-a.
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2017 u 16:18
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2017 u 19:33
Neaktivan YT link.
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2017 u 21:40
Sad malo mjuze za drmanje guze
Neaktivan YT link.
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2017 u 23:50
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2017 u 00:29
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2017 u 01:24
Magično
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2017 u 15:20
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2017 u 16:43
Hit dana ! EDEN - Wake Up Kakva moćna pesma. "Things will be better in America, Heard the streets are gold there,..."
"And you'll feel better when you wake up Taking off your makeup Sun always seems to wash our fears away And it's always shining somewhere I just gotta get there And even though it seems like half the world away" (2:17 min)
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2017 u 17:01
Danilo-Naissus piše:
Hit dana ! EDEN - Wake Up
Eden postao muzičar?
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2017 u 17:28
http://media.gettyimages.com/photos/singersongwriterrecord-producer-jonathon-ng-aka-eden-is-photographed-picture-id645059018" rel="nofollow - Dečko , mladi Irac ne da peva nego razbija / rasipa. https://en.wikipedia.org/wiki/Eden_%28musician%29" rel="nofollow - Jonathon Ng alias EDEN (rođen 23 Decembra 1995.)
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2017 u 21:49
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2017 u 21:55
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2017 u 19:08
Objavio: robin12345
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2017 u 13:44
Neaktivan YT link.
------------- Robin Obični- najobičniji
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2017 u 14:02
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2017 u 14:02
Praznična
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2017 u 14:05
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2017 u 14:14
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2017 u 16:55
Objavio: VaLeRy1st
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2017 u 18:39