Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Split (2016)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=84661
Datum ispisa: 06.Srpanj/Jul.2026 u 23:58
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Split (2016)
Objavio: marina-pavleski
Tema: Split (2016)
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 19:37
Super film :)

Odgovori:
Objavio: LesaRad
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 23:01
Ni levo ni desno.

Objavio: Icko5
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 16:47
Nema prevod.

Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 19:49
Lubitel sum na horor filmovi no ovoj ne mi se dopaga.Moze da se gleda samo ednas a potoa da se zaboravi.

Objavio: flyjoe13
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2017 u 06:41
Odličan horor/triler, za svaku pteporuku

Objavio: robin12345
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2017 u 08:55
Nisam ljubitelj Shyamalana, osim Jamesa McAvoya nisam našao ništa vrijedno pažnje u ovome filmu. Malo mi je zbrčkan, a nema ni obrata čemu je Shyamalan uvijek dosada težio. Nije moj tip filma. Nikada više se Shyamalan neće približiti " Šestom čulu".

Objavio: bojan-kulacanin
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 15:05
Nije los film.Vredi pogledati!

Objavio: dejan-milojevic
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 15:34
Još uvek nema prevoda za film

Objavio: idvi
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 16:18
Film plijeni pažnju i nije izgubljeno vrijeme 7/10 i topla preporuka Podvojena osoba otima tri djevojke te počinje igra preživljavanja. Jedna ima neke osobine da nadvlada sve ostale i ....??

Objavio: aleksayu
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2017 u 23:14
    Ko voli da gleda glumu Jamesa McAvoya ,
  neka pogleda remek delo od filma, film Filth iz 2013, za koji je trebao da dobije oscara.

Objavio: Srecko Delibasic
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2017 u 16:06
Fenomenalan film! Ko voli Shymalana, sigurno će mu se svidjeti. 

Objavio: filips88
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2017 u 19:41
Nisam n ija odusevljen filmom uopste.Sta vise,jedva sam uspeo odgledati do kraja.Dosta je konfuzan film,naporan za gledanje a povrh svega i razvukli su ga u 120 minute a sve se moglo zavrsiti mnogo ranije.Prvih sat vremena mi je previse dosadan i bez ikakave radnje...nastavak je ipak zanimljiviji ali krajnji rezultat sveg';pa dosta zamrsen... Kako god meni nije lego film,mozda se vecini dopao :)

-------------
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)

Objavio: rijeka00
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2017 u 20:26
Pa nije loš film, predugo je trajalo da krene prava radnja i akcija, ali u sve u svemu, nije loš filmić za pogledati, imam blaženi osjećaj da će izaći nastavak😂😂😉

Objavio: 0a-verica-popov
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2017 u 07:47
Vrlo prosecan,ljubavna prica,ljubavni trougao,zaplet,rasplet,kraj nejasan.Steta za Majkl Sejna koji glumi u tako bezbojnom filmu koji ce se brzo zaboraviti.

Datum objave: 08.Travanj/Apr.2017 u 01:56
Originalno postovano od strane 0a-verica-popov 0a-verica-popov piše:

Vrlo prosecan,ljubavna prica,ljubavni trougao,zaplet,rasplet,kraj nejasan.Steta za Majkl Sejna koji glumi u tako bezbojnom filmu koji ce se brzo zaboraviti.

Film je povezan sa drugim Shyamalanovim filmom - Unbreakable.

Ko je Majkl Sejn?

Objavio: bokidante
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2017 u 20:40
Odličan film! 9/10

Objavio: Ledenko
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2017 u 21:36
Film je srednja zalost, gledljivo,ali nista posebno.

Objavio: nedim-bukvic
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2017 u 21:38
psihiloski triler jedan od boljih

Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 05:40
Gledala sam ga u nastavcima i mucila se,do kraja mi je ostao nejasan.Ne znam sta je poruka filma,od mene 5 od 10

Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 05:47
Ubacili ste greskom moj osvrt na film Frenk i Lola,to nema veze sa filmom Split

-------------
vera

Objavio: Stressman
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 08:49
Ne znam ni šta da kažem...kao i glavni junak,podvojeni utisci :-) Na kraju Šamamamlamalamalanovski preokret,ali to bi bio spiler...

Objavio: cfox-sd
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 08:57
Nije mi se svideo film, prevod je odličan

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 13:17
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Nisam ljubitelj Shyamalana, osim Jamesa McAvoya nisam našao ništa vrijedno pažnje u ovome filmu. Malo mi je zbrčkan, a nema ni obrata čemu je Shyamalan uvijek dosada težio. Nije moj tip filma. Nikada više se Shyamalan neće približiti " Šestom čulu".

A neki razlog zbog čega bi trebao opet da se približi "Šestom čulu"? Meni je totalno bzvz da ljudi svaki njegov film uspoređuju sa tim filmom. Može reći ko šta hoće, on je apsolutno u pravcu u kojem je od prvog dana. Nesvakidašnji filmovi, neki malo lošiji, neki bolji, što je sasvim normalno, ali da je njegov stil, njegov je. Meni je odličan film, pogotovo što je VELIKI SPOILER

zakuvao sa Brus Vilisom i likom DUNN, tj verovatnim nastavkom  Unbreakable

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: nenad-samardzic
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 15:58
Odličan film!

Objavio: Alexd40
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 16:36
Opet Ja da ne dosadim ! Malo psihicke drame i neverovatnih rezonovanja i ponasanja. Treba imati i vremena i smelosti pa i hrabrosti pogledati ovaj film. Ogradjujem se unapred malo stariji verovatno razumeju , no necu se zamerati maldjima razumem ja i njihov ukus i senzibilnost. Ali sta je tu je tesko za gledati. No to ne mora nista zanciti svako ima pravo na svoj ukus i opredeljenje. Pozdrav i svako dobro.

Objavio: payutti
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2017 u 20:09
Meni je film ok, ali ništa više od toga. Od Night-a mi je jedino odličan THE SIXTH SENSE, ali to je bilo davno. A i taj je film vrlo sličan sa THE OTHERS sa Nicole Kidman, a oba su radjena po uzoru na legendarnog PHILIP-a K. DICK-a i njegovu knjigu UBIK. Film je ipak iskorak napred u odnosu na neke njegove prethodne. 6/10

Datum objave: 20.Travanj/Apr.2017 u 03:24
Sad će drvlje i kamenje na mene ali pošto se ovo uporedjuje sa Šestim čulom u kontekstu negativnim za Split: Šesto čulo NIJE dobar film. Jeste da ima emotivan naboj, ali cela priča služi samo zarad preokreta iliti trika na kraju, preokreta koji nikako ne može da se predvidi. Nema foreshadowing-a. To nije karakteristika dobrog filma. To će vam reći svaki dobar pisac i scenarista. 
The Others je obrnut slučaj, od početka je predvidiv, ima suviše indicija. 
Split je bolji od ova dva, iako nije nešto naročito. Kompleksniji je i upeva da pobegne ovim greškama i eksperimentima, barem donekle. Više poštuje dokazana pravila strukture, a ona su... dokazana.

Datum objave: 20.Travanj/Apr.2017 u 04:41
Slazem se  da Split nijenesto narocito,nisam ga odgeldala cak ni do kraja.Podeljena licnost na dvadesetak drugih licnosti koje funkcionisu svaka za sebe nezavisno, da li je to uopste moguce,ocekivala sam vise

-------------
vera

Datum objave: 20.Travanj/Apr.2017 u 13:33

Slazem se  da Split nijenesto narocito,nisam ga odgeldala cak ni do kraja.Podeljena licnost na dvadesetak drugih licnosti koje funkcionisu svaka za sebe nezavisno, da li je to uopste moguce,ocekivala sam vise

Preterali su sa tim ličnostima, malo je smešno. Pogledajte ovaj film, ako niste, da ne pravim spoiler:
http://www.imdb.com/title/tt0309698/

Objavio: MockingJay
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2017 u 16:03
Meni je film bio odličan ali vidim zašto se nekima možda i ne bi tako svidio. Dosta sporo ide radnja, ali meni je ipak nekako ta atmosfera bila dobra, ta napetost - super psihološki film,  ne baš akcijski. Također mi je glavni glumac fantastičan, a i ona mala nije bila loša. Thumbs Up

Objavio: rabbyte
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2017 u 22:59
Po meni film prilicno dobar, najvse zahvaljujuci glavnom glumcu.

Objavio: DrFlojd
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2017 u 16:21
Film je odlican,pre svega! Drugo nije laka zabava,vec psiholoski triler,kome ne odgovara ima komedija pa uzivajte! Svi kriticari,a vrhunac im "Gas do daske"...da citiram "Nismo svi svemu dorasli"!

Datum objave: 24.Travanj/Apr.2017 u 16:48

Kako se slažete da nije nešto naročito, a nijeste ga ni odgledali?
Ne kažem da treba da ga gledate, i da treba da ste oduševljeni; ali kritikovati film, koji nije ni odgledan, a kojem je kraj SAVRŠEN (za Shyamalanove fanove) - to je već djetinjasto.

Da li je moguće da 24 ličnosti funkcionišu svaka za sebe? Pa ne znam: da li je moguće da čovjeka ujede pauk, i postane spajdermen?

Datum objave: 24.Travanj/Apr.2017 u 22:16
Dragi prijatelju ja ne kritikujem film,jednostavno nisam imala zivaca da ga odgledam do kraja,to sto sam videla,ato je mozda vise od dve trecine nije me se dojmilo

-------------
vera

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2017 u 01:26
To je jedna licnost sa dvadeset cetiri pod-licnosti. I kol'ko miliona dobi Brus za dvadeset sekundi nazocnosti? : )

Objavio: snjezan-gudic
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2017 u 07:13
Film je, meni, tezak za gledanje i mislim da je vrijedniji kao stručn9o štivo za specijalizante psihijatrije nego kao film za široku publiku.

Objavio: Rendgen Tehnicar
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2017 u 17:17
Nije mi se dopao... Ubedljivo najlošiji film M. Night Shyamalana, čije filmove inače volim... Jedino vredno pažnje je James McAvoy, koji je veoma dobro odigrao ulogu...

-------------
Šta je najlepše na svetu? SLOBODA
Šta je najjače na svetu? LJUBAV
Šta je naoštrije na svetu? ISTINA

Objavio: BrankoP
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2017 u 10:23
Ništa posebno i već viđeno u drugim filmovima. Pomalo sve predvidivo i dosadno.

Objavio: StefanJoc
Datum objave: 03.Svibanj/May.2017 u 00:56
Odlična ideja, očajna realizacija. Prva polovina filma je dobra, a onda u drugoj, a naročito pred kraj, film sve slabiji. Kraj je razočaravajuć. Šteta, jer je film obećavao. James McAvoy odglumio fenomenalno, ovakva gluma se danas, u moru lepotana i manekenki koji ne znaju da glume, zaista retko viđa! Vredi odgledati samo zbog izvrsne glume. Sporedni glumci solidni (baba) i očajni (devojke). Možda ocena 5/10.

Odlična ideja, očajna realizacija. Prva polovina filma je dobra, a onda u drugoj, a naročito pred kraj, film sve slabiji. Kraj je razočaravajuć. Šteta, jer je film obećavao. James McAvoy odglumio fenomenalno, ovakva gluma se danas, u moru lepotana i manekenki koji ne znaju da glume, zaista retko viđa! Vredi odgledati samo zbog izvrsne glume. Sporedni glumci solidni (baba) i očajni (devojke). Možda ocena 5/10.

Objavio: sinna
Datum objave: 13.Svibanj/May.2017 u 14:35
Upravo odgledao film,film je vrlo dobar,a sada nešto samo drugačije.Ideja nije originalna jer ako se itko sjeća filma "Red Dragon"iz 2002 od redatelja Brett-a Ratner-a po knjizi jednog od najboljih pisaca trilera i stvaraoca Hannibala Lectera,Thomas Harris,onda će vidjeti da je ideja potpuno ista , samo malo izmjenjena po likovima.Ako netko pročita knjigu i pogleda film "Red Dragon" vidjeti će podudaranje u 90% radnje filma.Možda sam u krivu ali ne vidim da je ovo u biti nastavak "Neslomljivog" ili "Unbreakable".Ipak sam veći ljubitelj Thomasa Harrisa nego Shyamalana.My bad.

-------------
Everything is a joke !

Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2017 u 14:24
Ništa posebno, ubio sam sat ipo na poslu.

Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2017 u 14:24
Prevod odličan Hvala!

Objavio: brankica-obradovic
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2017 u 19:53
NIje los film, dobar glavni glumac, ali se brzo zaboravlja,...

Objavio: Freak37
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2019 u 12:48
Odlican !

Objavio: beogradski
Datum objave: 30.Svibanj/May.2024 u 18:11
Prekinuo sam. Precenjen film i precenjen reziser

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk