Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

American Gods (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=83342
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 09:02
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: American Gods (2017)
Objavio: CSInvestigator
Tema: American Gods (2017)
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2016 u 20:39

American Gods (2017)

Žanr:
fantazija, misterija

Uloge: Ricky Whittle, Gillian Anderson, Yetide Badaki, Emily Browning, Dane Cook, Bruce Langley, Ian McShane, Pablo Schreiber, Peter Stormare, Jonathan Tucker

Jezik: engleski

Radnja:

Ekranizacija istoimenog legendaranog romana britanskog autora Neila Gaimana. Serija se, poput romana, usredotočuje na glavnog lika, misterioznog Shadowa, koji dobiva pomilovanje svoje zatvorske kazne jer mu je njegova ljubljena supruga Laura poginula u nesreći. Na putu kući, Shadow susreće čovjeka koji se predstavlja kao gospodin Wednesday, i koji o Shadowu zna mnogo više nego što je to moguće. Nakon puta, Shadow saznaje da je Wednesday u stvari nordijski bog Odin i da svi bogovi uistinu postoje i da žive među ljudima. Uskoro Shadow postane dio sukoba  između starih bogova mistike i novih bogova novca i tehnologije.

Izvor: http://www.topcinemamovie.com

http://www.imdb.com/title/tt1898069/" rel="nofollow - IMDb

-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen

Odgovori:
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2016 u 20:53
Čudan trejler, ali videćemo...
Primećuje se vizuelni uticaj Brajana Fulera (serija Hanibal).

-------------

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2017 u 01:11
Prijevode je najavio silent_passenger 👍

Objavio: new1
Datum objave: 02.Svibanj/May.2017 u 15:03
Odgledao pilot epizodu, nisam čitao knjigu (nisam ni znao za njeno postojanje) tako komparacija ili komentar po tom pitanju izostaje.
Prva epizoda uvijek mora biti malo "klimava" jer se radi o upoznavanju likova i radnje, no ova je epizoda vrlo spretno gledatelja uvukla u priču i privukla njegovu pozornost i pobudila znatiželju za razvoj događanja te otkrivanje o kakvim se uopće likovima radi - u svakom smislu.
Neki malo šokantniji i prenaglašeni kadrovi, upitnog karaktera i vjerodostojnosti no budući da sama tema zadire u ono što se tretira kao blasfemija, sve je, recimo to tako, dozvoljeno, a kad je u svrhu ublažavanja tog "smrtnog grijeha", bogohuljenja... pretjerivanjem se gledatelja uvjerava kako se ne radi o dokumentarizmu - LOL... pa recimo da je tad sve dopušteno, a vjerodostojno ipak neka ostane za dokumentaristiku ovdje je riječ o zabavi i zaista ima zabavnog barem za prvu epizodu.
Preporuka? Pogledati.

Objavio: silent_passenger
Datum objave: 02.Svibanj/May.2017 u 21:31
Blasfemija - bogohuljenje - je jedan od najsmješnijih i najglupljih termina. Ako postoji neko omnipotentno, sveprisutno biće, bi li njega bilo briga što jedna jedinka s jednoga planeta iz jedne od milijardi galaksija izgovori o njemu?! Glupost.

Ali to ovdje i nije tema. Ja sam čitao knjigu - zato sam i odlučio prevoditi ovu seriju - vlim Gaimanov književni/stripovski opus i volim "Amerian Gods" roman.

Za sada, što se prve epizode tiče, vrlo dobro. Onima koji nisu čitali možda neće biti sve odmah jasno, ali tako je s većinom velikuh priča - upravo to postepeno otkrivanje detalja, motiva i pozadina likova ono je što publiku privlači na daljnje gledanje/čitanje.

-------------
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...

Datum objave: 03.Svibanj/May.2017 u 18:04
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

Blasfemija - bogohuljenje - je jedan od najsmješnijih i najglupljih termina. Ako postoji neko omnipotentno, sveprisutno biće, bi li njega bilo briga što jedna jedinka s jednoga planeta iz jedne od milijardi galaksija izgovori o njemu?! Glupost.

Najprije zahvala za prijevod.

Blasfemija nije moj sud o ovoj seriji. Iskoristio sam termin koji najbliže opisuje sve ono što je Crkvi "bogohulno", a ova serija (vjerojatno i knjiga) ima sve te elemente u sebi, barem u prvoj epizodi, i mislim da detaljno opisuje ono što gledatelj može očekivati da vidi u seriji.
       Je li ili nije glup ili smiješan termin, ne bih sad, nije tema, o samom Bogu mogu samo ponoviti ono što je Kant već detaljno napisao, za potvrdu postojanja na našem svijetu ne postoji niti najmanji elemantarni dokaz, ako ne postoji dokaz, nema ni uzroka ni psljedice, dakle stvar se nije ni dogodila ili drugim riječima Bog ne postoji. Daljnje objašnjavanje bi... to je 5 godina faksa i opet nepoznanice.

Objavio: cersei
Datum objave: 03.Svibanj/May.2017 u 19:00
ja se bacam na nju, cim stignemSmile 

Objavio: marko-ivezic
Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 23:08
prva epizoda je obećavajuća a dalje ćemo vidjeti ..prijevod dobar..

Objavio: mario-bobek
Datum objave: 09.Svibanj/May.2017 u 11:43
Sjajna serija (pišem nakon odgledane 2. ep.) - planirao sam opet pročitati i Gaimanovu knjigu prije izlaska serije, ali to će pričekati (neoprezno posuđivanje s moje strane me spriječilo), ali koliko se sjećam, serija se za sad drži predloška premda će u daljnjim epizodama malo skrenuti - ipak je prošlo 16 godina od objavljivanja pa su i "novi bogovi" u međuvremenu evoluirali. O prijevodu neću zasad (nestrpljiv sam pa gledam odmah nakon izlaska, uz pomoć engleskih titlova) ali ću uskoro svakako reprizirati uz prijevod SilentPassengera.

Objavio: Ingwarmar
Datum objave: 12.Svibanj/May.2017 u 09:05
Serija je i službeno obnovljena za drugu sezonu. :)

-------------
When feasible, one should always eat the rude.

Objavio: budimir69
Datum objave: 15.Svibanj/May.2017 u 19:16
Obećava, al rano je jos za komentar.

Datum objave: 17.Svibanj/May.2017 u 08:24
Odličan mi je izbor glumaca, pogotovo Ian McShane kao Mr. Wednesday, volim tog lika još od DeadwoodaBig smile

Obavezno gledam daljeSmile Nemam primjedbe, nisam mogla zamislit kako bi se ta knjiga mogla u seriju sredit, ali moram reći zasad odlično.

Objavio: Atrahasis
Datum objave: 17.Svibanj/May.2017 u 13:29
Ijan Mekšejn je legenda!!!
Krasi ga nekakva čudnovata harizma i svojom pojavom 
pleni pažnju gledalaca bez obzira kakvu ulogu tumači.

-------------
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙

Datum objave: 17.Svibanj/May.2017 u 15:21
Meni je McShane fantastičan još od jedne vrlo stare serije - koju preporučujem svima koji je nisu gledali - zvane "Lovejoy".

A sjećam ga se i po izvrsnoj ulozi (još ranije) Jude Iškariotskog u Zeffirellijevom "Isusu iz Nazareta".

-------------
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...

Objavio: sinna
Datum objave: 18.Svibanj/May.2017 u 09:36
Pogledao prve 3 epizode,vrlo dobro napravljeno (malo vuče na Priest-a ali kao serija,knjigu nisam imao priliku dohvatiti a volio bih).Nadam se da će nastaviti ovim tempom.Prijevod iznimno dobar ali tko ga radi,čini mi se da sam skinuo od Ingwarmar-a?P.S. napokon da su opet počeli otkrivati gola tijela,a ne uvijek neke diskurse od kamere.

-------------
Everything is a joke !

Objavio: stanko-bobinec
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 15:07
Po meni film koji nema nekih posebnih kvaliteta, bez obzira na glumačku postavu koja je dobra. Ne vidim nikakvu korisnu pouku koju bi serija ostavila gledaocima. Preporuka radije šetajte prirodom i ne gubite vrijeme....

Objavio: nenad-samardzic
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 18:45
Odlična serija.U moru novih ,a nikakvih ovo je pravo osveženje!

Objavio: jejaigor
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 19:59
Ovo je pravi MASTERPIECE za ljubitelje uvrnutog. Preporuka.

Datum objave: 24.Svibanj/May.2017 u 08:33
Dragi Stanko, ni jedna umjetnost ne treba nositi pouku, pobogu pouku kriju školski udžbenici i priručnici. Američki bogovi su perverzna, blasfemična, apoteizirana i hiperstilizirana vizija jednoga uzbudljivoga romana, iz ruku jednoga od najboljih TV vizionara, čije voljenje je svakako stvar ukusa, ali mu je genij neosporan. Sezona ima 8 epizoda i čak da se nekome ne svidi, nije uludo utukao vrijeme. Pouke ostavimo djeci do 4 razreda osnovne škole.

-------------

Datum objave: 24.Svibanj/May.2017 u 09:12
Ja ne bih koristio riječ "blasfemija", meni su oprali uši zbog nje...Cry

Ipak, ne bih se složio s tobom u vezi poruka, skrivenih ili direktnih. Knjiga (ekranizirana serija u našem slučaju) možda upućuje čitatelja da, malo je teško za objasniti recimo ovako, ako te upoznam s nekim stvarima na malo drugačiji način ne bi li to u konačnici polučilo pravi učinak? Nešto kao obrnuta psihologija tipa kad djetetu kažeš: "E, baš ne smiješ oprati zubiće (spremiti igračke)!" Ono, što bih ja radio kao takvo jedno biće? Pa sve! Vjerojatno bih kao u Dogmi išao okolo i ubijao te crve koji se nazivaju najnaprednijim na planeti, o tulumarenju da i ne govorim. I, kad tamo, mi takva, izmišljena, bića kujemo u zvijezde i prinosimo im žrtve? Najnapredniji na planeti... naravno kad sami donosimo mjerilo vrijednosti, a koliko smo napredni ne treba objašnjavati, pitanje je dana kad će nas ta naprednost istriyebiti s planete.
Do sad, serija je dala naslutiti mizeriju i ovisnost "Bogova" o nama, zapravo robovlasnički odnos, dovoljno jaka šamarčina svakome da se zapita i preispita razloge za vjerovanje ako to nije poruka, ne znam, vjerojatno ja stvari gledam drugačije nego drugi.

Datum objave: 24.Svibanj/May.2017 u 09:41
Što se tiče poruke/pouke, shvaćam što želiš reći, @new1, ali mislim da je ta tema malo previše komplicirana, a ne bih zatrpavao... Ne slažem se da je poruka/pouka ono što ti spominješ, tu se radi općenito o nečemu što sva djela čine: nagone na razmišljanje, naravno, ovisno u kojoj mjeri. Pouka/poruka djela je nešto drugo, to je nametanje ideološkoga sklopa zakamufliranoga u priču (npr. u basni ili bajci), kako bi se ispunio određeni naum, na primjer učenje djece o osnovama odnosa dobra i zla. Kada se taj princip primjenjuje na djela namjenjena odraslima, lišava se umjetnost samodostatnosti, pa nastaje ideologizirana promidžba, poput američkih domoljubnih filmova i sličnoga. Iako svako djelo nosi određeni sklop vrijednosti u ovisnosti o podneblju s kojega dolazi, ne može se svaku vrijednost i ideju smatrati porukom/porukom.
Zaključak je da kažem sačuvaj bože AG od poruka/pouka, jer to ne bi ličilo ni na što. Kvaliteta AG-a proizlazi upravo iz toga što lišava mitološke i religiozne figure plašta ideja, a ostavlja samo krutu i naravnu podlogu, koja se nekome može sviđati ili ne. Zbog toga:

blasfemija: govorenje o kome ili čemu što je unaprijed prihvaćeno kao vrijednost (o Bogu, o umjetnosti itd.) bez pijeteta i bez poštovanja [izreći blasfemiju; napraviti blasfemiju; prirediti blasfemiju]; bogohuljenje, grdnja, hula, huljenje, pogrda...

Mislim da serija itekako ispunjava traženo.

Pozdrav!

-------------

Datum objave: 24.Svibanj/May.2017 u 10:42
Hvala na edukativnom odgovoru Ingwarmar. Definitivno si u pravu, tema je neiscrpan izvor za diskusiju (...a ako nešto pobudi diskusiju...Wink) , još u nečem se slažem s tobom, serija je zaista, po meni, pun pogodak - do sada.

Datum objave: 24.Svibanj/May.2017 u 15:53
Originalno postovano od strane new1 new1 piše:

Ja ne bih koristio riječ "blasfemija", meni su oprali uši zbog nje...Cry

Ipak, ne bih se složio s tobom u vezi poruka, skrivenih ili direktnih. Knjiga (ekranizirana serija u našem slučaju) možda upućuje čitatelja da, malo je teško za objasniti recimo ovako, ako te upoznam s nekim stvarima na malo drugačiji način ne bi li to u konačnici polučilo pravi učinak? Nešto kao obrnuta psihologija tipa kad djetetu kažeš: "E, baš ne smiješ oprati zubiće (spremiti igračke)!" Ono, što bih ja radio kao takvo jedno biće? Pa sve! Vjerojatno bih kao u Dogmi išao okolo i ubijao te crve koji se nazivaju najnaprednijim na planeti, o tulumarenju da i ne govorim. I, kad tamo, mi takva, izmišljena, bića kujemo u zvijezde i prinosimo im žrtve? Najnapredniji na planeti... naravno kad sami donosimo mjerilo vrijednosti, a koliko smo napredni ne treba objašnjavati, pitanje je dana kad će nas ta naprednost istriyebiti s planete.
Do sad, serija je dala naslutiti mizeriju i ovisnost "Bogova" o nama, zapravo robovlasnički odnos, dovoljno jaka šamarčina svakome da se zapita i preispita razloge za vjerovanje ako to nije poruka, ne znam, vjerojatno ja stvari gledam drugačije nego drugi.

Ja sam mislio da raspravljamo, a ne da suprotno mišljenje znači da ti je netko zato odmah "oprao uši".

"Blasfemija" je odurna izmišljotina - riječ koju koriste idioti da opravdaju to što se dižu u zrak, riječ koju koriste "veliki vjernici" da opravdaju mučenja i ubijanja u ime svog "jedinog i pravog" u moru od nekoliko tisuća "jedinih i pravih" bogova. I zato - fuck "blasphemy"!Big smile

Ovo zadnje si zapravo dobro pogodio srž romana i serije - racionalnu činjenicu da nije bog stvorio čovjeka, već je čovjek stvorio boga (bogove).

-------------

Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 24.Svibanj/May.2017 u 16:51
Smrtnik,robijaš sreće Boga (nordijskog), Bogovi žive među ljudima, stari Bogovi vs. novi Bogovi novca i tehnologije...

* Prvi novac ,sličan današnjem ,nastaje u 7.vjeku prije Hrista ,dakle prije 2700 godina.To se desilo u maloj državi koja se zvala Lidija u Maloj Aziji.Taj se pranovac izrađivao od elektruma ,pripodne lugure zlata i srebra.Kroz buduće vjekove osim elektruma se u izradi novca koristilo zlato ,srebro ,bakar ,bronza ,a poslednjih tek stotinjak godina još i nikal i željezo.

Znači, novi Bog novca je star samo 2700 godina.    

* "Historija tehnologije je stara koliko i čovječanstvo, ako ne i starija."

Znači, novi Bog tehnologije je star oko 2 miliona godina.

Britanski pisac, američki bogovi, nordijski bog Odin,.... ne, hvala.    

EDIT: naravno, svako ima pravo na izbor šta će gledati. Nekima je ova knjiga + serija vrh vrhova. Ja se nažalost nikad nisam zainteresovao za ovakvu tematiku. Ko gleda - prijatno gledanje serije / čitanje knjige. Laguna.rs je skoro izdala ovu knjigu.    

Napomena: ovo je samo lični stav i nije upućen nikome lično u ovoj temi. Pozdrav.    

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Datum objave: 24.Svibanj/May.2017 u 18:03
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Smrtnik,robijaš sreće Boga (nordijskog), Bogovi žive među ljudima, stari Bogovi vs. novi Bogovi novca i tehnologije...

* Prvi novac ,sličan današnjem ,nastaje u 7.vjeku prije Hrista ,dakle prije 2700 godina.To se desilo u maloj državi koja se zvala Lidija u Maloj Aziji.Taj se pranovac izrađivao od elektruma ,pripodne lugure zlata i srebra.Kroz buduće vjekove osim elektruma se u izradi novca koristilo zlato ,srebro ,bakar ,bronza ,a poslednjih tek stotinjak godina još i nikal i željezo.

Znači, novi Bog novca je star samo 2700 godina.    

* "Historija tehnologije je stara koliko i čovječanstvo, ako ne i starija."

Znači, novi Bog tehnologije je star oko 2 miliona godina.

Britanski pisac, američki bogovi, nordijski bog Odin,.... ne, hvala.    

Novac postoji koliko i ljudska civilizacija - u Lidiji su jendostavno našli metalni kovani novac i to je jedina posebnost. Porijeklo svega, kao i uviejk, treba tražiti u Sumeru. Dakle - bog novca je star koiko i čovjek - ali bog novca uopće nije bitan za priču i imamo puno bogova novca - isto kao i puno bogova tehnologije - Hefest u Grčkoj, primjerice.

Niti jedan od tih bogova se ne spominje - bogovi su, kao i uvijek u mitologijama, strogo vezani uz jednu granu (a ne tako opširnu kao tehnologija ili novac) i "novi bogovi" koje imamo su bogovi medija, bogovi informatike, bogovi elektrike.

A ovo zadnje - britanski pisac, američki bogovi, Odin... Da si pročitao knjigu, znao bi zašto je tako. Wink

-------------

Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 24.Svibanj/May.2017 u 18:17
Prvo ću pročitati knjigu*, pa ću onda videti da li ću preći na seriju ili ne.

* tokom Leta 2017.god.

** ako i kad pogledam ovu seriju, vidimo se opet u ovoj temi sa novim utiscima.   

http://www.laguna.rs/n41_knjiga_americki_bogovi_laguna.html" rel="nofollow - Američki bogovi

Pročitao knjigu "Američki bogovi" - http://forum.titlovi.com/posljednja-knjiga-koju-ste-procitali_t45996_p1245281.html#1245281" rel="nofollow - Komentar knjige      

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Datum objave: 24.Svibanj/May.2017 u 18:28
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Prvo ću pročitati knjigu*, pa ću onda videti da li ću preći na seriju ili ne.

* tokom Leta 2017.god.

** ako i kad pogledam ovu seriju, vidimo se opet u ovoj temi sa novim utiscima.   

http://www.laguna.rs/n41_knjiga_americki_bogovi_laguna.html" rel="nofollow - Američki bogovi

E onda samo raspali! TongueLOL

-------------

Datum objave: 25.Svibanj/May.2017 u 15:31
Novac je oduvijek bio i postojao, možda nije bio u formi kakvog ga danas imamo, zapravo nemamo ;), ono što je još čudnije da se koristimo plastičnom karticom koja "glumi" novac ili ono što se pod tim podrazumijeva. Negdje su se koristile čak i školjke kao platežno sredstvo, no nerijetko se trampilo i vršila robna razmjena, danas to zovemo kliring. No, više manje taj dio priče. Ne znam koliko ekranizirana verzija prati onu pisanu, no u ovoj, ekraniziranoj, sve vrvi alegorijama. Pisac je vjerojatno u nekoj životnoj fazi nakupio dovoljno gorčine i jada promatrajući ljudsku glupost i podložnost te razno-razna idolopoklonstva i onda to "povratio" u knjigu (koju nisam čitao, dakle ovaj komentar molim da uzmete s rezervom jer pišem pod pretpostavkom kako će se radnja dalje razvijati), doslovce pljujući po svemu što se smatra "svetim" i nedodirljivim. Čak i (e)migracija "Bogova" (što?!? Zar: "trbuhom za kruhom"?) vjerojatno je prema odrednici sa samog početka i one epizode s Vikinzima koji se nakon svih gluposti pokolju međusobno, jer njihov Bog ne vidi tako daleko pa je jedini način da ih zamijeti napojiti ga vlastitom krvlju, tek pokušaj pisca da ukaže na svu našu primitivnost koja se od dana silaska prvog primata s drveta nije ni za dlaku izmijenila, nego naprotiv, sad smo primitivizam doveli do savršenstva i sve što je izopačeno i nakaradno slavimo kao izvrsnost a takve osobe dižemo na tronove, u kujemo u zvijezde... ode ja u mp3.
Ovo je po meni, ponavljam kritika društva koje zapravo još uvijek živi na drvetu, no za razliku od prije u ruci mu nije ni banana ni cvijet već puškomitraljez.
(Kraj svega, a primjer i dobro pojašnjenje ljigavosti o kojoj serija govori je knjiga Jacquesa Maritaina "Umjetnost i skolastika" u kojoj tvrdi kako je umjetnik i umjetnost s krajnjom svrhom služenja Bogu... i kanta za povraćanje je ispunjena)
Isprika na ovako dugom i dobrim dijelom off topic postu.

Datum objave: 25.Svibanj/May.2017 u 17:22
Pa moje mišljenje za bilo koji film ili seriju je taj da se ne razglaba previše o tome što je pjesnik htio reći ako se već to djelo nije pročitalo u izvornoj verziji.Mislim da svi mi koji pratimo igrajuće sličice znamo da se knjiga nemože duhom i poantom prenijeti na ekran,uvijek ostaje nedorečeno.Filmovi i serije po predlošcima se i rade da budu dostupne širokoj javnosti,prema tome moraju sve svesti na minimum jer tko bi gledao to.Osobno nisam pročitao knjigu i vjerojatno i neću ali seriju ću odgledati do kraja koliko god trajala.Eto i naša djeca su počela školske lektire prvo tražiti u filmskoj verziji pa tek onda u sažecima,a ameri to rade oduvijek.Pročitati lektiru pa onda komentirati,moj je stav.

-------------
Everything is a joke !

Objavio: zrajic
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2017 u 19:19
Super

Objavio: bebapecic
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2017 u 23:18
I knjiga i serija su odlicne.

Objavio: Buki51
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2017 u 22:13
Odlicna serija

Objavio: artmaja
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2017 u 20:47
Dobra i meni ova serija ... samo mi zaključak ove 1. sezone nije baš ''neki zaključak'' !?

Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2017 u 19:43
Kraj sezone je u biti uvertira u drugu sezonu i nagovještaj onog što će se vjerojatno izdogađati.Mene osobno je zagolicalo i sigurno ću odgledati i drugu sezonu s pivom u ruci i nadam se ponovnom prijevodu Velikog INGWARMARA.Čovječe obožavam ga od HANNIBALA još.

Datum objave: 22.Lipanj/Jun.2017 u 18:39
Originalno postovano od strane sinna sinna piše:

Kraj sezone je u biti uvertira u drugu sezonu i nagovještaj onog što će se vjerojatno izdogađati.Mene osobno je zagolicalo i sigurno ću odgledati i drugu sezonu s pivom u ruci i nadam se ponovnom prijevodu Velikog INGWARMARA.Čovječe obožavam ga od HANNIBALA još.

Hvala! Mnogo mi znači Smile Naravno da ćemo se čitati sljedeće godine, možda čak dva puta, ako Fuller ispuni obećanja za 4. sezonu Hannibala... Sve najbolje!

-------------

Datum objave: 22.Lipanj/Jun.2017 u 20:00

Hvala! Mnogo mi znači Smile Naravno da ćemo se čitati sljedeće godine, možda čak dva puta, ako Fuller ispuni obećanja za 4. sezonu Hannibala... Sve najbolje!
[/QUOTE]
Tooo majstooore,jedva čekam Hannibala ponovno,Madsen je pogodak za Lectera,naravno mlađeg,a Hopkins netreba komentirati.Opet sam fulao temu.Big smileBig smile

-------------
Everything is a joke !

Objavio: papiko
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2017 u 21:24
wrh hvala :)

Objavio: sipa
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2017 u 12:42
I tako.... crnci su sadili duvan kao robovi i potajno trovali bele ljude sa rakom. Kakva misao.
Za svaku preporuku.
Odličan prevod. Svaka čast prevodiocu što je uspeo da se izvuče iz jezičkih zamki. 
Osam epizoda za uživanje i razmišljanje.
Vidi se da ne emigriraju samo mali ljudi, već i Bogovi. Svi odoše za Kanzas.

-------------
bolje golub na grani, no guska u krevetu

Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2017 u 13:49
Pa kad je Dorothy i Toto u Oz-u. HAHAHAHAHA (zlokobni smijeh)HA.

-------------
Everything is a joke !

Objavio: Han Solo
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:35
Odlicna serija.

Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2018 u 22:42

Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2019 u 02:56

Objavio: win32
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 19:24
Napokon druga sezona!

Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2019 u 18:28
drugu sezonu prevodi (kao i prvu) silent_passengerClap

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2019 u 22:22
Obnovljeno za 3. sezonu Wink

-------------

Datum objave: 22.Svibanj/May.2019 u 13:29
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Obnovljeno za 3. sezonu Wink

Nadam se da će netko prevoditi tako da mu mogu mažnjavati titlove.

-------------

Datum objave: 22.Svibanj/May.2019 u 13:33
zato te i držimo tuLOLLOL

Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2020 u 22:18
Navodno je obnovoljeno i za četvrtu sezonu - a ja još ni treću nisam preveo! Cry

-------------

Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2020 u 22:30
na posaoLOLLOL

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2021 u 00:14
Prijevode za 3 sezonu najavio je silent_passenger ⚡

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk