Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=83023 Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 11:42 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Passengers (2016)Objavio: Chuck Norris
Tema: Passengers (2016)
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2016 u 20:29
Tokom rutinskog putovanja kroz svemir koje ih vodi prema novom domu, dvoje putnika probudiće se devedeset godina ranije, pre stizanja na odredište jer se brod pokvario. Uskoro se Džim (Kris Prat) i Aurora (Dženifer Lorens) suoče s činjenicom da će ostatak života provesti na brodu gde će da uživaju u svim blagodetima koje su ikada mogli da zamisle, a ubrzo se javljuju i uzajamne simpatije... Sve dok ne otkriju da se brod nalazi u smrtonosnoj opasnosti. Uz živote pet hiljada putnika za koje odgovaraju, Džim i Aurora moraće da saradjuju kako bi ih sve spasili. Izvor: cineplexx
-------------
Odgovori: Objavio: Kneginja
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2016 u 16:54
Prevod je najavio Bambula
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: bojan-kolak
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2017 u 18:44
aj ko radi prijevod nek napravi za 1080p WEB-DL x264 AC3-JYK
pls pls pls pls...
Objavio: Bambula
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2017 u 19:17
bojan-kolak piše:
aj ko radi prijevod nek napravi za 1080p WEB-DL x264 AC3-JYK
pls pls pls pls...
Text-to-speech function is limited to 100 characters
chrome-extension://noaijdpnepcgjemiklgfkcfbkokogabh/content/html/options/options.html?bbl" rel="nofollow - Options : chrome-extension://noaijdpnepcgjemiklgfkcfbkokogabh/content/html/options/options.html?hist" rel="nofollow - History : http://about.imtranslator.net/tutorials/presentations/imtranslator-for-chrome/chrome-bubble-translator/" rel="nofollow - Help : chrome-extension://noaijdpnepcgjemiklgfkcfbkokogabh/content/html/options/options.html?feed" rel="nofollow - Feedback
Close
Ova verzija http://rs.titlovi.com/prevodi/passengers-250964/ odgovara i za 1080p WEB-DL x264 AC3-JYK
Objavio: iromafia111
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2017 u 19:19
No comments? Iznenađen sam.
Gledljivo. Greška, moralna dvojba, greška, moralna dvojba... I onda je kraj filma. Malo "Pale sam na svijetu", malo Adam i Eva u raju.
-------------
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2017 u 20:20
Film je ono kao OK, drži pažnju, ima dinamiku iako sam tokom gledanja očekivao nešto drugačiji kraj, [spoiler]da jedino njih dvoje prežive put iako su imali "baksuz" i da nekako sami uz pomoć nekog "čamca za spasavanje" stignu do cilja.[/spoiler]. A u najmanju ruku sam očekivao da će [spoiler]dobiti prinovu i staviti je u komoru za spavanje u ambulanti i tako mu/joj pokloniti novi život na novoj planeti[/spoiler].
Jedino naravoučenije ovog filma je za muškarce/žene: [spoiler]"Draga, kresnuo sam više puta tvoju rođenu sestru / najbolju prijateljicu / prvu komšinicu / tvoju koleginicu sa posla koju očima ne možeš da gledaš!" - NIKAD NE PRIZNAJ.[/spoiler]
Da je glavni junak imao malo lošiju psihu film bi se lako pretvorio u http://www.imdb.com/title/tt1188729/" rel="nofollow - Pandorum (2009) - drugi deo.
Objavio: markoni81
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 16:40
Super film
Objavio: Stressman
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 19:49
Dobar film. Pogodan i za one koji ne vole sf,moralne dileme,(šta bi ti uradio?)ljubavna priča...i Andy Garcia u ulozi karijere :-)
Objavio: deda vlada
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 19:59
jedan od boljih...preporučujem za gledanje!
Objavio: Nenad1982
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 20:27
Dobro osmisljen romantican film.Preporucujem ga ali ocena od 7,1 je realna tako da ne ocekujete puno od filma
Objavio: Belphegor8818
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2017 u 22:07
Ovaj film je svakako za one ljude koji vole SF po svaku cenu, ali svakako i za one koji uzivaju u dobrom filmu. Radnja jeste smestena u svemir, ali za one koji nisu ljubitelji vanzemaljaca/vanzemaljskog, film nije fokusiran na tu temu, svakako mislim da se ne bi pokajali ni skeptici prema SF zanru.
Licno, meni se svideo, i solidna je 8/10.
Objavio: bubamarasr
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 15:06
Sve zavisi sta ocekujete od filma, odnosno teme koju obradjuje! Nekada su za knjige Zil Verna, 20.000 milja pod morem i Put na mesec, govorili da su promasena naucna fantastika pa ipak posle stotinjak godina se to sve obistinilo!.
Tako je i sa naucnom fantastikom danas. Tema filma je sta bi moglo da se desi ljudima kada bi odlucili da se sa Zemlje presele na novo otkrivene planete o kojima se danas uveliko prica. Dakle, film je ok, za one koji malko drugacije posmatraju tu tematiku dobar - a za neke koji ne proniknu dublje u temu - samo "ok". :)
Objavio: osman2510
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 15:39
Odličan film. Pogotovo u 3D. Predivne scene. Samo što je Sony, pa malo zeza audio. Moram odvajati video i zvuk, pa puštati i sinhonizovati iz dva izvora.
Objavio: MockingJay
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 20:46
Vizualno je film prekrasan, one scene izvan broda, pa svemir i sve te futurističke stvari odlično izgledaju. Ali... pa ne znam, valjda više volim kad ima bar malo neke akcije, ili bar misterije ili nešto jer mi je ovo bilo prilično dosadno
Ima malo previše romantike u cijeloj priči, ali onaj survival dio priče je dobar.. A konobar je definitivno najbolji u cijelom filmu
Objavio: mundikaz
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2017 u 18:09
Film je super ...
Objavio: rabbyte
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2017 u 22:57
Film je veoma dobar, u poslednje vreme jedan od boljih.
Objavio: fiumano
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2017 u 08:17
Odličan, malo spor, film. Vrijedi pogledati
Objavio: Rendgen Tehnicar
Datum objave: 06.Svibanj/May.2017 u 12:50
Očekivao sam neki američki šit... ali, nije loš... Može da se pogleda...
Objavio: sasamen69
Datum objave: 26.Rujan/Sep.2017 u 14:38
vredi pogledati
Objavio: puppet_master
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2017 u 06:07
MockingJay piše:
Vizualno je film prekrasan, one scene izvan broda, pa svemir i sve te futurističke stvari odlično izgledaju. Ali... pa ne znam, valjda više volim kad ima bar malo neke akcije, ili bar misterije ili nešto jer mi je ovo bilo prilično dosadno
Ima malo previše romantike u cijeloj priči, ali onaj survival dio priče je dobar.. A konobar je definitivno najbolji u cijelom filmu
Isto sve i kod mene, mada mi romantika nije smetala.
Objavio: Markegiani
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 11:38
Interesantan scenario i simpatičan film. Čak su i moji klinci uživali.
Objavio: zheljko-manashe
Datum objave: 06.Ožujak/Mar.2019 u 18:43
Passengers (2016) je kombinacija Odiseje 2010, Loganovo begstvo, Marsovac,... I sve je nekako moglo se prihvatiti do scene odluke budjenja "uspavane lepotice".
Tu mogu dosta napisati o izoblicenju (artofiranju) duha ovog filma. Na žalost, kompjuterska obrada filma je preuzela inicijativu, i odbacila je duh umjetnosti filma.
Gledajuci na globalnom planu, ljudi su postali Nestrpljivi, bez mašte, Nervozni, lijeni, naucno Ne informisani, te sve stavljaju u "relativnom obliku".
SF znaci : Nauka, nama poznata i proverena tehnologija današnjeg svijeta, a Fantastika je moguci put razumnog rezonovanja stvari u moguci razvitak naucnog istraživanja.
Psihopatološki gledajuci karakter i stanje prvog probudjenog, je veoma opasno za putnike i ekipaž da se ima takva Neuroticna osoba medju njima, zbog njegovog nedostatka empatije. A u drugom dijelu filma, ista ta osoba pokazuje "osecanja" prema uspavanoj lepotici.
Cilj ovog filma, je kolonizacija (naseljavanje) druge planete, u kome gotovo nema nicega, koji bi bilo od pomoci da gledaoci komuniciraju sa režiserom preko ovog njegovog filma. Interstealer (kao noviji film) unosi puno prostora da se svaki gledaoc suoseca sa duhom dinamike tog dogadjaja. "Passengers" Ne daje ništa u vezi toga. Oskudica financija i Nedovoljnog vremena za bolju obradu, nije dooformio karakter ovog filma.
Na njihovom svemirskom brodu imaju uvjete za gotovo sve, živjeli su dugo (možda), a niti jedno dete nisu napravili. Hladnoca prvog probudjenog putnika ponovo pobedjuje, i ostavlja sebicnu poruku, skrivenu iza filmskog platna, da nije nam potrebna porodica, niti deca - a da su svi na tom brodu obuceni psihološki i mentalno, da je njihov glavni cilj kolonizacija planete.
Kreatori ovog filma demantuju samog sebe.
Ostale elemente u ovom filmu je ismejavanje fizike, termologije, medicine, gradjevinske konstrukcije i drugo.
Kad' bi smo potekli ili celog života živjeli u nekoj zabacenoj plemenskoj zajednici, tada moj komentar bi bio suvišan. Ali, mi smo ipak u životu civilizacije, i poznajemo razvitak i funkciju tehnologije.
Da su kreatori "Passangers"-a tražili savršenstvo, tada bi ovaj njihov film pretvorili u jak zapis historije covjecanstva. Medjutim, odsustvo duha umjetnosti, i dominacija kompjuterske informatike su iskrivile put.
Tako da, film "Passengers" je kao novogodišnja jelka sa svetlecim okacenim ukrasima, a nit' je bajka za decu, nit' SF za odraslije. Stil : Lagano da mi prodje vreme.
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 06.Ožujak/Mar.2019 u 18:53
Ovo je extra uradjen film. Uzivao sam dok sam gledao .