Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

NBA

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=82789
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 13:33
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: NBA
Objavio: robin12345
Tema: NBA
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2016 u 11:52
Dakle, ne mogu naglasiti koliki sam fan NBA. 11 godina sam igrao i trenirao košarku. VHS kasete iz NBA, na kojima je jedva prepoznatljivi Dražen ( koliko su puta presnimavane), onda prve satelitske, u mom slučaju upravo zbog NBA. Da skratim, upravo je počela nova NBA sezona, 71 po redu.
Cleveland 117 : 88 New YorkSmile
Prema očekivanju, laganini pobjeda branitelja prstena. LeBron odmah triple-double, Irwing odličan, Love sjajan. Kod New Yorka dobar Anthony, novi bek Rose nekadašnji ponajbolji play lige, malo nedorečen, nikako da se baš ono vrati...
Pratit ću cijelu sezonu, pretplatio sam se na sve utakmice 71 sezone, pa mogu birati koju ću gledati, Napisat ću tu i tamo ponešto, naročito s obzirom da imamo 6 igrača iz Hrvatske, te puno Europljana. Možda mi se tko pridruži. NBA je dosta zanimljiva i zbog kladionice. Ekipe dosta često ulaze u velike serije, pa zicera-more..Samo treba pratiti.

Odgovori:
Objavio: silent_passenger
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2016 u 15:20
Dugo godina sam navijač Phoenixa iako su već nekoliko godina kanta za napucavanje - daleko su ona vremena Charlesa Barkleya, Kevina Johnsona, Dana Majerlea ili Jasona Kidda i kasnije Stevea Nasha.
Doduše, Eric Bledsoe je izvrstan igrač, ali ozljede ga stalno prate. Mladi Devin Booker je veliki talent i trebao bi biti još bolji u svojoj 2. sezoni - vjerojatno budući all-star igrač.  Tyson Chandler i T.J. Warren (ako i njeg ne sustignu ozljede opet) trebali bi tu još biti glavni oslonac + Brandon Knight kao jedan od ponajboljih 6. igrača... Možda play-off ako se sve posloži.

Inače - na Istoku mislim da nitko nije ni blizu Clevelandu, a na zapadu je GS glavni favorit, no San Antonio i LA Clippers će pritiskati, možda i Portland, no mislim da su Warriorsi još uvijek daleko najjači,a  sada imaju i Duranta.
Kad smo kod njega, mislim da Oklahoma City (bez obzira na Westbrookea) više nije ni blizu nekog ozbiljnijeg rezultata kao ni Houston bez Howarda.

-------------
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...

Objavio: iromafia111
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2016 u 15:22
Originalno postovano od strane aca1 aca1 piše:

(pratio sam ono vreme JordanaBig smile)

Ima nas još takvih. Nakon toga mi je postalo nezanimljivo. Hrpa mišića koji jure po terenu i snagom rješavaju probleme.

-------------

Datum objave: 26.Listopad/Oct.2016 u 18:28
Nakon ove sjajne predstave SA, upitno je koliko bude Bogut falio. Bar u ovoj prvoj utakmici Spursi su bili brutalni u reketu. Unakazili su GSW. Kerr je samo stiskao zube u nemoći, jer nemaju visinu, a Spursi dobro zatvaraju šuteve. Naravno da GSW ne bude cijelu sezonu pušio ovako, 30 razlike, no utakmicu su gledali skauti drugih ekipa i za očekivati je da budu probali loptu spuštati u reket. No nemaju sve ekipe Aldridgea. Niti su svi treneri ranga Popovicha. Uglavnom neočekivano visok poraz GSW ( na kladionici je bilo 1.20 na pobjedu Warriorsa ). Naravno da su skokovi glavni razlog 64 SA : samo 41 GSW. Još je bolnije trice 12 :7, a postotak 3 poena, SA 50% a GSW 21 %...

Datum objave: 26.Listopad/Oct.2016 u 18:32
Originalno postovano od strane aca1 aca1 piše:

@robin12345

Pošto pratiš NBA (pratio sam ono vreme JordanaBig smile) koliko može SA u ovoj sezoni bez Dankana?
Mislim da ću ispratiti celu SA sezonu, jer ono sinoć je bilo brutalno, Leonard, Aldridge, Simmons,
sve same ubice i sjajna hemija + po mom mišljenju najbolji trener, mislim da mogu dogurati dalekoSmile

Prošle sezone je Popovich uigravao ekipu maltene bez velike uloge Dunkana, a ove godine još dodao "pametnoga" centra Gasola, da odmori Aldridge.

Datum objave: 27.Listopad/Oct.2016 u 19:28
Boston Celtics 122:117 Brooklyn Nets
Netsi su loša ekipa, no pošto tamo igra Bojan Bogdanović, meni simpatični Jeremy Lin i još par Ok ljudi, Brook Lopez, Randy Foye, ispratit ću ih ovu sezonu. Ovo je utakmica kakve su i rijetke i ne u košarci. 3:52 minute prije kraja Brad Stevens vadi svoj all star igrače, beka Isiaha Thomasa i centra Al Horforda ( bivša zvijezda Atlante ). To je normalna stvar jer domaći vode 118:102, pa klupa završava utakmicu. I onda ono zog čega košarka ima prednost pred svim velikim sportovima. Par čudnih trica, par izgubljenih lopti na vlastitoj polovici i ta-daa. Evo Brooklyna. Bogdanović je bio jedan od kreatora povratka, no na kraju je fulao tricu za poravnanje i Isiah Thomas koji se naravno vratio u igru iz slobodnjaka privodi utakmicu kraju.
Netsi su u 3 minute sa -16 koševa došli skoro do izjednačenja. Bojan dobar, no Netsi su slaba ekipa, bez neke klupe i nemaju nikakve šanse ući u play - off.

Datum objave: 28.Listopad/Oct.2016 u 18:31
Indiana 130:121 Dallas OT
Indiana zeru jača od Dallasa, no na kraju su Mavsi pokleknuli tek u produžetku. Indiana je dobila Big Ala Jeffersona iz Charlottea, zatim Jeffa Teaguea sjajnoga beka iz Atlante, a Mavsi Boguta i Harrisana Barnesa iz GSW-a. Pobjedu je donio odlični mladi centar Indiane Myles Turner koji je odigrao tekmu karijere.

Datum objave: 29.Listopad/Oct.2016 u 12:45
Philadelphia očekivano dobila po njonji od Oklahome. U stvari neiskustvo i mladost su ih skupo koštali. Držali su se do zadnje tri minute, onda je iskustvo Westbrooka, megastara, prevagnulo. Ja sam najviše želio vidjeti Darija Šarića u njegovoj prvoj NBA tekmi. Nije se proslavio, trema i neiskustvo, 5 koševa i jedno 10 promašaja za redom. Žao mi je što nije ulazio u reket, nego se ispucavao izvana, pa sve fulao. No ohrabruje što ne samo da je u startnih 5, nego ga trener forsira i kada ga ne ide...Smile

Datum objave: 29.Listopad/Oct.2016 u 12:52
Brooklyn 103:94 Indiana
Velika i pomalo neočekivana pobjeda Netsa. Prije utakmice debeli favoriti na kladama- Pacersi. No ubila ih bezlična zadnja četvrtina, koju su Netsi baš nagazili full gasom. Jeremy Lin je odigrao sjajnu utakmicu: 21 koš, po 9 skokova i asista. Sjajno, skoro triple-double. Priključio mu se Brook Lopez, koji je imao usranu večer u Bostonu, sada je natrpao 25 koševa, onih svojih uobičajenih kada na snagu nekako prokrči put do obruča. Bojan nevidljiv, katastrofa, 4 koša i 5 skokova, nije ga išlo. Bravo Netsi.

Datum objave: 29.Listopad/Oct.2016 u 15:55
Oklahoma dobila Phoenix. Što učiniti kad samo Westbrook zabije skoro polovicu svih koševa za OCT ut triple-double, a Bledsoe (0/7), Booker (2/8) i Knight (1/6) imaju katastrofalan postotak za tricu...

-------------
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2016 u 12:13
Philadelphia 72:104 Atlanta
76'ers su vjerovatno najlošija ekipa na Istoku. Barem šuterski. Već drugu utakmicu ih gledam, a ne mogu pogoditi dalje od 2 metra od koša. 12 Šarića imaju u ekipi, hoćem reći šut 2od 15. Al' ću trpat' zicere protiv njih, dok koeficijent ne padne na 1.10Smile Atlanta ja dobila Dwighta Howarda na mjesto Al Horforda, i naravno Al je puno bolji od prizemljenoga Supermana. No Millsap, sjajni šuter Kyle Korver, Shroeder, Bazemore, pa još dok zaigraju Sefolosha ( nešto malo igrao, 10-tak minuta ), Splitter, Hinrich, Tim Hardaway Jr. Respektabilna ekipa, odlična obrana, siguran play-off 2017...

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2016 u 14:39
Detroit 108:82 Orlando
Orlando je jad i čemer od ekipe, nikakve ni teoretske šanse nema za play-off. Više nisam siguran da su 76'ers najlošiji. Uglavnom kao i Phila se pate sa šutom, oko 25 % bi bilo malo i za trice a nekmoli za dvice. Katastrofa od ekipe i siguran zicer na kladi. Hezonja kao i Šarić, totalno bez šuta. A nekada su igrači s ovih prostora bili za pojam za šut, sada samo skaču a crni igrači pucaju, Ne moš vjerovat'!!
Detroit Ok ekipa, imaju Drummonda ali i dobroga playa Smitha. Play-off ekipa.

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2016 u 18:18
Phoenix 100:106 Golden State
Laganini utakmica. Ne ogu se oteti dojmu, da Warriorsi idu u sezonu sa pola gasa. Prošlogodišnje ganjanje rekorda Bullsa im se osvetilo na kraju. Igrali su koliko su trebali, u napadu moćni u obrani jako fali Bogut pa i Barnes.
Uglavnom dobra partija prosječnih Sunsa koji vjerovatno neće  vidjeti play off na jakom Zapadu.
Durant zabio 37, a Curry koji se vidno čuvao 28.

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2016 u 18:47
Milwaukee 110:108 Brooklyn
Kakva luda utakmica našega Babe, Bojana Bogdanovića. Najbolji strijelac susreta sa 26 koševa, dodao i 8 skokova. Vidi se veliki trud, naime on je free agent ovoga ljeta i ovakve utakmice mu mogu dići cijenu par miliona dolara. Inače mislio sam da Bucksi igraju doma i da budu bez problema riješili Netse. Kada vidi vraga, pobijedili su u zadnjoj sekundi iz odbijanca, doslovce šok završnica. Kod Netsa Linsenity je imao double-double, 12 koševa i 10 asista. Kod Bucksa je u stvari klupa donijela pobjedu, R.Vaughn zabio s klupe 22 poena, a najbolji igrač Bucksa je svakako bio Antetokounmpo.
Odlična utakmica i iznenađujuće dobra predstava Bojana Bogdanovića.Smile

Datum objave: 02.Studeni/Nov.2016 u 19:11
Phila 100:103 Orlando
E jesu mustre, čak ni to nisu dobili. Vodili cijelu utakmicu, 14 razlike na poluvremenu i sve prosuli na kojekakva soliranja. Šarić je odigrao sjajnu utakmicu- 21 poen, nije igrao na snagu. Trezveno i mirno. No suigrači su se naguravali na kraju tekme i u stvari su bez veze izgubili utakmicu. Orlando nema teorije da nešto napravi, Vučević i Ibaka mogu odigrati dobro, no to je sve. Protiv ekipa poput 76 ajde još nekako, no čim naiđe normalna ekipa, nemaju šanse.

Datum objave: 03.Studeni/Nov.2016 u 14:16
Brooklyn 109:101 Detroit
Naišla mušterija. Pistonsi baš i nisu velika ekipa. Srednja žalost, imaju Drummonda, odličnoga skakača, no ne i all star centar, bar u smislu liderstva i poentiranja. Odličan je bio Tobias Harris, zanimljiv krilni igrač, te Marcus Morris, šuter krilo. Kratki su na bekovima. Brooke Lopez ih je uništavao prvo poluvreme, au drugom kada se ozlijedio Lin, malo se zakuhalo. No Netsi su za divno čudo, uspješno zatvorili utakmicu. Sean Killpatrick je bio odličan u drugom dijelu, sa 24 poena, Lopez 30, uglavnom iz prvoga poluvremena, Bojan zabio 11 koševa, no nije baš forsirao.Uglavnom Netsi su na 2-3 omjeru, a rekli su analitičari da su najgora ekipa Istoka. Bumo vidli, povikaše seljaci.

Datum objave: 07.Studeni/Nov.2016 u 19:29
Memphis 94:100 Portland
Dve ekipe koje volim gledati, podjednake po svemu. Ovoga puta je raspoloženi CJ McCollum sa 37 koševa odnio prevagu na stranu dobroga Portlanda, koji ima svemirski par bekova: CJ McCollum i Damian Lillard, koji je ubacio "skromnih" 19 poena. Memphis još nije na ti sa formom. Parsons, pojačanje šuter, 0 koševa nakon duge pauze zbog operacije koljena. Zebo ( Zach Randolph odličan ali nije starter, Gasol, skroman, 1-2 skoka, nešto bolje kao strijelac, 21 poen. Daleko su od prave forme. Conley je malo ozlijeđen, ahilova tetiva. Tek za oko mjesec dana vidjet ćemo pravi Memphis.

Datum objave: 08.Studeni/Nov.2016 u 17:19
Washington 94:106 Houston
Rocketsi ove godine nemaju dobru ekipu. Slabi su na skoku, imaju dobroga novoga šutera Ryana Andersona, koji je večeras ubo 23 poena. Washington isto kao i Rocketsi, više prosječni no dobri. Imaju Bradleya Billa, sjajnoga beka šutera i naravno Johna Walla. Dakle bio je to dvoboj megastarova : Hardena i Walla. Tko bolje odigra, njegova je ekipna pobjeda. Wall je imao tu nesreću da je Harden ove godine za sada najbolji igrač NBA. Ima preko 30 poena, 10 asista i 5 skokova po utakmici. Drugi iza njega je LeBron James sa 22,8 poena/>10/ >5. Tako i bi. Harden je odigrao svoju tekmu, 32 poena i 15 asista. To znači i poraz Wizzardsa. Wall je ubacio 21 poen/8 asista. Nedovoljno.

Datum objave: 09.Studeni/Nov.2016 u 18:39
Golden State 116:106 New Orleans
Samo jedna jedina stvar. Curry. Prvi čovjek sa 13 trica u povijesti NBA, do sada dijelio sa 12 trica sa Bryantom i Marshallom. Sada je sam na vrhu. 46 poena. Golden State još uvijek ne igra dobro, no i bez centra, sa Durantom ( stigao Jabbara sa 71 uzastopnom utakmicom sa 20+) i Thompsonom napadački mogu pobjediti svakoga.

Datum objave: 10.Studeni/Nov.2016 u 16:55
New York 110:96 Broolyn
Gradski derbi je uvijek neizvjestan i zanimljiv. Rezultat to ne pokazuje, no utakmica je bila egal prvo poluvreme. Knicksi dosta hladno ušli u utakmicu, Netsi vodili i 14 razlike, Carmelo nije dao nijedan poen u prvoj četvrtini. Drugo poluvreme Carmelo zabio 22, a Porzingis 21 poen, nekoliko trica za redom i Knicksi se odvojili na 10 razlike i sačuvali to do kraja. Netsi slabi na bekovima, Lin i Vasquez ozlijeđeni. Foye tek počeo igrati, očajan, a mali Whitehead je loš rookie. Bojan Bogdanović dobro ušao u utakmicu, no ubrzo sasvim stao i kao što mu se ponekad dešava, otišao u 10 minuti iz tekme i  više se nije "vratio"...

Datum objave: 11.Studeni/Nov.2016 u 19:31
LOS ANGELES 97:109 DALLAS
Mlada i divlja ekipa Lakersa igra ritam košarku. Izludit će navijače velikim pobjedama no i neočekivanim porazima. Bez Nowitzoga i Derona Williamsa, nitko nije davao ni centa na pobjedu Mavsa, no odlični pridošlica Harrison Barnes ( važan član Golden Statea ), koji je sa Bogutom završio u Mavsima, ubacio je 32 poena. Sjajan igrač. Da stvar bude zabavnija, brat Stepha Currya, Seth Curry postigao je 23 poena i sjajno igrao playa. Pa ti hajde igraj protiv "Golden Statea"..U Dallasu igra i Wesley Mathews, nekada zvijezda Portlanda. Mavericsi ove godine nemaju play off. Nakrcani su penzićima: Mathews, Nowitzki, Derron Williams, Bogut, Barea, Villanueva..Zajedno imaju tisuću godina, pa onda ozljede za ozljedom.

Datum objave: 16.Studeni/Nov.2016 u 18:09
Houston 115:88 Philadelphia
Phila je stvarno jako loša ekipa. Bekovi su ima rak rana. Sergio Rodriguez je veliko razočarenje, bar za mene. Npr. u ovoj utakmici zabio dva poena, za startera beka, jako premalo. Omjer 1:9, sve govori. Još malo o bekovima, starteri zajedno ne postižu više od 18 poena, a njima je Harden u 1. četvrtini zabio 23 od ukupno 33 poena. Očajno, a meni je ohrabrujuće što Dario Šarić u svojoj rookie sezoni nije sklon osciliranju, zabija urednih 10-tak koševa, 6 skokova. Nikada nema jako lošu večer, kao neki mnogo iskusniji od njega u Philadelphiji. Rocketsi nakon šepuckanja polako dolaze u  formu. Vratio im se odlični bek Gordon, vraća se i Pat Beverly.Sve je bolji švicarac Capella, 5 blokada protiv Phile, rekord karijere. Mislim da neće biti nikakvih problema oko play-offa, ove sezone.

Datum objave: 17.Studeni/Nov.2016 u 17:36
Oklahoma 108:105 Houston
Neobična utakmica. Harden zabio samo 13 poena i to je razlog poraza. S druge strane sjajni Oladipo, igrač utakmice 29 poena, i naravno Westbrook 30 poena. Oladipo je dodao još 10 skokova i 5 asista. Kod Rocketsa, svih 5 igrača startera po 13-14 poena, ni ntiko nije dodatno iskočio. Dobro no u završnici preslabo za Thundere, kod kojih je podbacio Adams, centar sa 6 poena i samo 6 skokova.
Dobra utakmica, da je pobijedila ekipa iz Houstona isto bi bilo zasluženo, sve se vrtilo tu negdje, egal...

Datum objave: 18.Studeni/Nov.2016 u 19:11
Minesotta 110: 86 Philadelphia
Mlade zvijezde Wolvesa, Wiggins 35 poena, Towns 25 poena, razbili su mladu momčad Phile. Šarić je s klupe bio najbolji strijelac 16 poena za 76-erse. U start petorki je sada umjesto Darija, Ilyasova, slabiji no iskusniji igrač. Što reći, muke po 76 se nastavljaju, nakon što polako dolazi k sebi Embiid, nakon 2 godine pauze, broj 1 pick drafta Ben Simmons je slomio kost u stopalu. Mislim stvarno ukleto za rookije u Philadelphiji. Suprotno tome, Minesotta je nakon Wigginsa prije dve godine, prošle opet imala rookia godine Karl Anthony Townsa. Koji igraju, nisu strgali pola tijela prije prve utakmice za klub.

Datum objave: 18.Studeni/Nov.2016 u 21:29
Nisam se još natjerao da počnem pratiti NBA, ali pogledam si na YT Shaqtin' A Fool. LOL

-------------

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2016 u 16:57
HOUSTON 111:102 UTAH
Malo sam više očekivao od Jazzera. Ovako je utakmica bila potpuno jednosmjerna. Jazz oslabljen, a Hayward, njihov star, potpuno izvan ritma nakon povratka na teren, ozljeda prsta na ruci. Zabio je 9 poena, a utrošio bezbroj lopti. Harden pak uobičajeno sjajan, double-doble, 31 poen, 10 asista. Ne odustaje ponoviti Archibalda, koji je jedini imao 30+ i 10+asista, 70-tih godina.

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2016 u 19:24
Houston 11 - Utah 102 ?!? Je li to tipfeler ili novi NBA rekord? LOL

-------------

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2016 u 19:27
Embarrassed

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2016 u 19:28
Samo hoću vidjeti je li tko to uopće prati..

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2016 u 20:30
Dođem povremeno da ne pišeš monologe. LOL

-------------

Datum objave: 21.Studeni/Nov.2016 u 16:32
Pratim ja, ali ništa ne pišem: Phoenix očekivamo slab pa nemam ni razloga.

-------------

Datum objave: 21.Studeni/Nov.2016 u 16:34
Phoenix je bio dobar kad sam ga zadnji puta igrao u luna parku. LOL

-------------

Datum objave: 21.Studeni/Nov.2016 u 16:39
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Phoenix je bio dobar kad sam ga zadnji puta igrao u luna parku. LOL

A, naročito ono zvrndanje kad se pojavi kraljica! Mislim da ga imam na MAME emulatoru.

-------------

Datum objave: 29.Studeni/Nov.2016 u 18:33
NEW YORK KNICKS 103:112 OKLAHOMA CITY THUNDER
Russell Westbrook, 27 poena, 18 skokovai 14 asista je u potpunosti obeznanio Knickse, koji su odigrali jako lošu odbranu. Kod Knickerbockersa, Derrick Rose je ubacio 30 poena, Porzingis 21 a Melo 18 poena. No obrana je bila ključ utakmice. Knicksi nisu uspjeli odigrati visoku razinu obrane. Šuplji pod košem, a Westbrooku možeš staviti soli na rep izvana. Enes Kanter 27 poena i 10 skokova je u stvari bio faktor +. Na stranu nevjerovatni Westbrook. Još kada Steven Adams ima 10 skokova i 14 poena, to je to. Porzingis ima 3 metra ali nije dobar skakač. Bloker još i da, onako krakat, no skokovi u obrani su mu slaba strana jer je spor..Uglavnom pometeni s terena Madison Square Gardena.

Datum objave: 29.Studeni/Nov.2016 u 20:10
Sve je dobro za OKC dok se Westbrook ne ozlijedi...

-------------

Datum objave: 30.Studeni/Nov.2016 u 18:33
BROOKLYN 127:122 CLIPPERS
Neočekavano luda utakmica. Blake Griffin na klupi, no pod palicom CPR, sve vodi još jednome očekivanome porazu Netsa. 10-tak poena, ritam je na strani Clippersa, no onda u zadnjih deset minuta se "ukazuje" Sean Killpatrick, koji igra utakmicu života. In the zone, kažu ameri, za nekoga ko je vruć i ne može promašiti. Chris Paul tricom iz kuta spašava Clipperse i odvodi tekmu u prvi produžetak. Jamal Crawford, na sjajni asist Paula, spašava tricom i vodi Clipperse u drugi produžetak No ne da Killpatrick i Netsi dobivaju ovu sjajnu utakmicu. Na kraju Killpatrick 38 poena i 14 skokova ( bek ). Sjajno i za njega možda čak i neponovljivo..

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2016 u 11:29
DETROIT 92:98 ORLANDO
Tko bi rekao. Prevrtljiv je ovaj Detroit. Vratio im se prvi play- Reggie Jackson. Igraju doma, neki dan ubili Atlantu u gostima, pa sada izgube od slabašnoga Orlanda. U stvari Orlando je timski kontrolirao utakmicu. Novi trener Kurt Voegel je počeo hvatati konce. Npr. stavio je Vučevića u rotaciju s klupe i ovaj je stvarno dobro odreagirao. Izbacio Hezonju i Prdeža. A sada iskreno o Hezonji. Spada u grupu  Europljana koji se nisu snašli u NBA-u. Nije nimalo opravdao 5. mjesto na draftu. Iskreno, gledao sam ga 15-estak puta. U odbrani- beznačajan. U napadu limitiran na šut. Nema skok u napadu, nema ulaz, nema dribling, nema jedan na jedan. Nema pas, nema čitanja napada. Nema bloka pa odmotavanja. Drvo-drvo. Mislim da ako ga nakon tradea Toronto ne vrati u život, može slobodno nazad u Europu. O Rudežu koji je samo daj mi loptu u kut da opalim tricu, neću trošiti riječi. Uglavnom u Orlandu nema više ni minute za ovu dvojicu naših igrača, jer Voegel je jako dobar ali i zahtjevan trener. Nema kod njega minute u rotaciji jer tako piše u ugovoru. Ili jesi ili nisi po trenerovoj zamisli. Uglavnom da se vratim na utakmicu, potpuno zaslužena pobjeda Orlanda, kojoj je kumovao trener Detroita Stan Van Gundy, koji je dugo držao na klupi, pa posve zaboravio Marcusa Morrisa, koji je u prvom poluvremenu već ubacio 5 trica. Zatim je Drummonda držao na klupi kada nije trebalo. Pobijedio ga je Voegel, koji je i bolji trener po meni.

Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2016 u 19:09
Oklahoma 114:101 Phoenix
Russell Westbrook, sve u Thunderima počinje i završava sa Westbrookom. 50 triple-double u karijeri. 22 asista, rekord karijere, rekord franšize. Daklem, 26 poena, 11 skokova i 22 asista. Fizički nadmoćan svim bekovima lige, s lakoćom ostvaruje triple-doubleve, ovo mu je već 13. ove godine. Stigao je recimo Jordana sa 7 u  nizu. Šta reć'. Još da dodam , mladi Devin Booker, sasma drugačiji, manje fizički bek u  Sunsima, postigao je 31 poen. Lijepa košarka, prekrasan šut. Lijepo je gledati mladca. Za razliku od Bendera,  koji je definitivno prerano otišao u NBA, još 2 godine i bio bi igrač. Ovako bojim se ništa od njegove NBA karijere. Kao i Hezonja bude prošao.

Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2016 u 20:52
Osim Devina Bookera, drugi podbacili - od  Bledsoea treba veći dopronos i konstantniju igru iz utakmice u utakmicu. Jedino pozitivno je što Phoenix ima veliku perspektivu u Bookeru i, sve boljem, Marqueseu Chrissu (19 godina).

-------------

Datum objave: 19.Prosinac/Dec.2016 u 20:00
Washington 117:110 LA Clippers
Bradley Beal zabio 41 koš i odveo Wizardse u pobjedu protiv Cliipersa koji su vodili cijelu utakmicu, no Markiff Morris se raspištoljio i ubadao u Griffina, koš po koš, do 23 poena i 9 skokova. Bravo Wizardsi!

Datum objave: 26.Prosinac/Dec.2016 u 17:07
New York Knicks 114:119 Boston Celtics
Ovaj pick sam dobio mailom jučer ujutro, točnije h-4 na Celticse. Mada, moglo je biti drugačije, 112:112 i Carmelo Anthony doslovce poklanja loptu Bostonu, prtljajući s njome u samom kutu. Neoprostivo i normalno sve je otišlo k vragu. 15 time-outova i 5-6 faulova i Celticsi to ne propuštaju. Imaju previše dobroga trenera da to ne iskoristi. To je ujedno igrač utakmice. Trener Celticsa, koji imaju jako dobru ekipu. Al Horford, Crowder i naravno impresivna eksplozija maloga Isiaha Thomasa. Tekma je bila dobra i zanimljiva. Porzingis, Rose i Melo 22, 29 i 25 poena. No to nije dovoljno za sjajnu momčadsku igru Bostona.
Brad Stevens.

Datum objave: 27.Prosinac/Dec.2016 u 18:00
Brooklyn Nets 120:118 Charlotte Hornets
Sjajna utakmica. Od početka pa do zadnje četvrtine sve je išlo po prognozama. Charlotte je dominirao. Obrana Netsa naprosto preslaba da zaustavi Kembu i Batuma. Lopez u banani, samo 2 poena. Lin jedini raspoložen, no kada se početkom 3/4 Jeremy ozlijedio izgledalo je da je utakmica riješena. No prvo Lopez, pa Bojan, pa nepredvidi Killpatrick (koji odigra 30 minuta na nivou srednjoškolca), polude u napadu. Onda i dvorana eksplodira jer Randy Foye 0,5 sec. zabija pobjednički šut u padu unatrag. To su mu jedini poeni. Igrač utakmice ipak je Bojan Bogdanović koji je ispao iz petorke pa zabio 26 poena. Bravo Bojane!

Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2017 u 16:01
Sacramento 98:112 Memphis
Potpuna i neupitna timska pobjeda Grizzliesa: Conley 22 poena, Green 18, Allen 11 , Parsons 13, Randolph 14, Carter 14, Daniels 11. Utakmicu je obilježilo neviđeno proseravanje jednoga od najtelantiranijih centara mlađe generacije Demarcusa Couisansa. Svađao se, tukao, raspravljao sa sucima, dobo tehničku, zaletavao se na 3 igrača, padao, gubio lopte. Katastrofa. I to od igrača kojega bi svaki od NBA klubova platio suhim zlatom. Neviđeni talenat. I neviđena BUDALA.

Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2017 u 19:28
Dallas Mavericks 113:105 Washington Wizards
Sjajna utakmica. Veliki sam fan Mavsa. Volim njihovu atraktivnu run&gun košarku. Brza tranzicija, šutevi, puno koševa. Uvijek zanimljivo. I ovo je bila odlična utakmica. Jako dugo Wizardsi su vodili i dominirali. Wall i Beal su bili nezaustavljivi. U tom dijelu utakmice klupa Mavsa je držala ekipu u igri. Dvojac Harris (17 poena) i Curry (16 poena) bili su zaista dobri. Zadnja četvrtina, Mavsi su zaustavili Johna Walla i napravili 7-8 poena prednosti. Harrison Barnes, najbolji igrač na terenu je sa dvije ključne trice osigurao pobjedu. U Golden Stateu bio je izvrstan igrač, no u Mavsima je stvarno procvjetao ove godine. Evo njegovih sinoćnjih brojeva 26 poena, 7 skokova i 5 asista. I još ključni skokovi i ključni poeni. Bravo MavsiCool

Datum objave: 05.Sijecanj/Jan.2017 u 15:56
Cleveland Cavaliers 94:106 Chicago Bulls
Rekao bih očekivana pobjeda sjajne momčadi Bullsa koja je obranom slomila oslabljeni Cleveland. Neigranje Kevina Lovea i Kyrie Erwinga bilo je preveliki nedostatak za Cavalierse, jer LeBron ne može potpuno sam pobjediti ovakve momčadi. Bullsi su uglavnom od početka vodili. Kada je na samom kraju Cleveland priprjetio, probudio se Jimmy Butler i sam pobjedio Cleveland u zadnjoj četvrtini. Zabio je 14 od svojih 20 poena u zadnjoj četvrtini. snažan poticaj Bullsi imaju s klupe: Mirotić 16 poena, McDermott 17 poena. Inače koliko mi se čini ovo je tek 3 poraz Clevelanda na domaćem terenu.

Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2017 u 17:29
Houston Rockets 118:116 Oklahoma City Thunder
Naoko lagana utakmica u 3/4 pretvorila se u noćnu moru za Rocketse. U zadnjoj četvrtini Oklahoma stiže pa i povede utakmicu, da bi Nene 0.7 sec. prije kraja, zabio oba slobodna bacanja i donio ipak zasluženu pobjedu. Zašto je Houston skoro izgubio utakmicu? Evo brojki Russella Westbrooka: 49 poena, 8 skokova, 5 asista i 2 ukradene lopte. S time da je ubacio 8 trica i oborio sopstveni rekord ( do sada najviše 5 trica na jednoj utakmici ).Strašne brojke.

Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2017 u 14:19
Golden State Warriors 107:95 Miami Heat
Naoko rutinska pobjeda. No Heat se držao cijelu utakmicu na -5,6 poena zaostatka. Onda u zadnje 2 minute se Golden State odvojio. Istina bog, stiče se dojam da su igrali taman toliko da pobijede, kao uostalom veći dio ove sezone. Pametno igraju, ne troše se kao lani. Ovu utakmicu Kerr je odmarao sjajnoga šutera Kylea Thompsona, pa je teret pao na leđa dvojca Durant 28 poena i naravno Curry 24 poena. Draymond Geen je opet imao svoju utakmicu: 9 skokova, 13 poena, 2 blokade, 5 asista. Nevjerovatan igrač, iskoristiv praktički na svim pozicijama, a ne ganja šut i ne zanimaju ga brojke.
U Miamiu je briljirao Hassan Whiteside sa 28 poena i čak 20 skokova. Riječ je i o prvom blokeru lige. Strašno koristan igrač. Goran Dragić je bio Ok, 17 poena, ništa spektakularno.

Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2017 u 17:28
Golden State Warriors 127:107 Detroit Pistons
Pistonsi su ozbiljna ekipa. Imaju all star igrača Andre Drummonda. Imaju odličnoga, slavnoga trenera Stana Van Gundya. I izdržali su jedno poluvreme. Dobro poluvreme. A onda trojac Durant, Curry Ii Thompson lagano dodaje gas i sve riješava u 3/4 četvrtini. Evo brojki: Durant 25, Curry 24, Thompson 23. Nevjerovatni Green je dodao 9 skokova i 13 asista ( samo dva poena, samo 4 šuta prema košu ). Golden State je cijelu utakmicu izvukao van reketa. Pošto je Zaza Pachulia daleko najslabija karika, odigrali su utakmicu kao šuterski trening. 95 % poena je čisti šut. Doduše samo 10 trica, no sve ostalo je s poludistance i nešto malo zakucavanja McGeea, koji je zajedno sa Zazom ubacio 15 poena. Toliko je ubacio Curry u prvih 12 minuta utakmice.

Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2017 u 18:11
Croatian Frustration!!!!Big smile

Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2017 u 15:34
Miami 105:102 Golden State
Košem Diona Waitersa 0.6 sec. prije kraja, naravno tricom, Miami je stigao do vrijedne pobjede. Utakmica je bila od početka odlična. Nije bilo dijela utakmice u kojoj bi se neko bar malo odvojio. Golden Stateu je jako falio Igoudala u rotaciji. Tri kralja odlična, Durant 27. Thompson 22 a Curry 21 poen. No sada je primjetno da u nekim utakmicama s klupe ne dolazi pomoć. Osim McGeea u kratkom dijelu prvoga poluvremena. No to je nevažan poraz, i dalje su najbolja ekipa u NBA, naprosto Miami ih je iznenadio sa 'ajdemo reći play-off ratničkom obranom. Još jednom ponavljam-odlična utakmica. Najbolji pojedinac Dion Waiters 33 poena, 5 asista i 4 skokova. I naravno trica u zadnjoj sekundi za veliku pobjedu!

Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2017 u 16:17
Philadelphia 121:110 Clippers
Tko bi rekao prije utakmice. Nije igrao Embiid a ni Okafor. No nakon lošeg ulaska u utakmicu, mlada ekipa 76, jako je ušla u drugo poluvreme. Kako se bližio kraj bilo je jasno da budu pobjedili. Čisto kao suza. U stvari u 1P. Clippersi su živjeli od trica. 14 trica u 1P je za 4 više od NBA prosjeka za cijelu utakmicu po ekipi. Čim su zaustavili Craforda, Reddicka i maloga Riversa na vanjskome šutu, utakmica je prelomljena. Naime mladi Noel, igrač utakmice je sa Šarićem iskontrolirao reket u 2P. Džaba onaj panj Jordan, te Griffin koji se tek vratio nakon ozljede, pa ne liči na sebe.
Uglavnom, potpuno zaslužena pobjeda. Šarić izvanredan: 16 poena, 8 skokova, 2 asista i 1 blokada i 1 ukradena. Imao je spektakularnih riješenje u napadu i obrani: Jedino ga šut neće. Igrač utakmice Noel:19 poena, 8 skokova, 5 asista i 3 blokade. Igra jako dobro sa Dariom u paru. Bravo 76!!!

Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2017 u 17:48
Chicago 121:108 Philadelphia
Sasvim sigurna pobjeda Bullsa, koji su ipak dosta bolji od Phile. Naročito kada ne igra Embiid, a Okafor ima neriješeni status. Ne igra a sjedi na klupi, šteta mladoga igrača. Šarić dosta neprimjetan, nije puno ni igrao. Nekako mu se malo promijenio status na njegovu štetu? Igrač utakmice je stari Rajon Rondo, kada uleti s klupe promijeni utakmicu. Brojke: 8 poena, 10 asista i 5 skokova. No ovdje brojke ne govore sve jer je odlično dirigirao s Bullsima, mijenjao ritam, prekidao napade. Odličan, a s klupe, kao vino, što stariji...

Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2017 u 18:59
Charlotte 99 :105 Philadelphia
Cijelu utakmicu Phila je vodila. Ginuli su u obrani, a kada je splasnulo ono malo tempa kod Stršljena u drugom poluvremenu, bilo je jasno da 76' budu odnijeli pobjedu u Charlotti. Premalo je Charlotte imala raspoloženih igrača. Walker u nekim dijelovima tekme i Jeremy Lamb sa klupe, to nije bilo dosta za borbene Sixerse. S druge strane rookie veljače Dario Šarić je povukao u obrani i na kraju bio najbolji igrač utakmice sa 18 poenai 11 skokova. A u obrani je njegov učinak nemjerljiv. Inače ovu utakmicu je pobijedila obrana Sixersa. A što reći na ovo: Embiid, Okafor, Simmons, sve redom prvi pickovi drafta van stroja. A i Ilyasova jedva da je igrao. Bravo Dario!!!

Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2017 u 19:44
Jučer Magic Johnson sjeo u stolicu glavnoga managera Lakersa, a već danas povukao prvi potez. Traženoga Loua Williamsa mijenjao je u Houston Rocketse za Coreya Browera i pick na draftu. Ok prvi potez jer teško bi zadržao Williamsa koji je ovaj zimski trade dosta tražen.
Naravno hit veljače je trade nestašnoga Demarcusa Cousinsa u paketu sa Omri Caspijem iz Sacramenta u New Orleans za Tyreke Evans, G Buddy Hield, G-F Langston Galloway i 2017 prvi i drugi pick na draftu. Pelicansi će imati monster par centara: DeMarcus Cousins i Anthony Davis. Bar do ljeta..

Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2017 u 17:09
Za sve koji su malo lijeni tražiti vijesti, kao i ja ponekad: 23.2.2017 Ilyasova mijenjan u Atlantu za Tiaga Splittera, znači Philadelphia jako računa na Daria Šarića i miče Illyasovu sa te pozicije. Mada Splitter je više ozlijeđen no što igra, pa vjerovatno dva picka drafta uz njega više znače... Bojan Bogdanović je vijest dana. Mijenjan je u Washington za Thorntona i pick prve runde 2017. Thornton bude back up stalno ozlijeđenom Jeremy LInu. Još da se prisjetimo, Serge Ibaka je otišao u Toronto, a u Magic je odletio Terence Ross, to znači da Raptorsi misle u boj sa Clevelandom u finalu Istoka, ako dođu do toga. O Cousinsu hitu deadlinea sam već pisao. Jusuf Nurkić je iz Denvera otišao za Masona Plumleea u Portland. Njegov brat Miles Plumlee je završio u Charlotte Hornetsima koji su za njega dali Milwaukeeu dva teška centra Roya Hibberta i Spencera Howesa, koji su stari, jedva da igraju više za NBA standarde, naročito Hibbert, koji je praktično propao kao igrač. I to je to, tresla se brda, osim Cousinsa ništa spektakularno. Carmelo Anthony je ostao priča, ali nedovršena...Smile
Još da dodam pošto se doslovce otkucavaju sati do kraja ovoga deadlinea. otovreni su za last minute. Carmelo Anthony, Jahlil Okafor te Jimmy Butler, mislim da bude bar jedan u zadnju minutu otišao u novi klub. Najviše šanse ima Okafor, jer je Phila kada se oporave Embiid i Ben Simmons, sa našim Šarićem koji je pravi hit među navijačima 76rsa, užasno jaka u reketu. A mladi Okafor je bomba u svlačionici, voli navodno i izići i popiti, to loše utiče na jako mlade i potentne igrače, pa vjerujem da Okafor leti u zadnji čas. Za Carmela nisam siguran jer on voli živjeti u New Yorku...

Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2017 u 19:13
Sada sam baš pročitao da čim sleti u Brooklyn , Thorton dobija nogom u dupe, znači Anderson je bio cilj tradea, a s druge strane Bojanu je ionako na ljeto istjecao ugovor, pa ga Wizardsi budu morali machirati.

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2017 u 09:37
Preokret u zadnji čas. Philadelphia se mijenjala, ali ne za Okafora, već Noel za Boguta u Dallas? Bogut koji je još jedan vječno ozlijeđeni centar a Noel je mladi zdravi perspektivni i dugoročno bolji izbor. No dobro s njime u paketu dobiju Justina Andersona, beka i prvi pick na draftu 2017. Dallas se odrekao Derona Williamsa, ne znam gdje bude nastavio karijeru. Brooklyn je očekivano otpustio Thorntona i doveo beka McDanielsa iz Houstona. New Orleans je otpustio Terrenca Jonesa, šutera, ne znam gdje će nastaviti karijeru. Iz Chicaga je u Oklahomu prešao Taj Gibson i perspektivni no "samo" šuter, Doug McDermott. U Phoenix je iz Torornta prešao Jarred Suillinger a u Toronto je otišao P.J.Tucker. Tornto se omastio i nekako je sada još opasnij za Play-off...To je sve što se desilo noćas. I to je to, vjerovatno..

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2017 u 19:44
Philadelphia 76 120:112 Washington Wizards
Možda nekome može ovo izgledati kao iznenađenje, ne i meni. Gledam Philu i znam da to više nije ista ekipa sa početka sezone, uostalom imaju 15-11 u zadnjih 26 tekmi. Gdje im bude kraj kada se vrati Embiid i Simmons prvi pick drafta koji nije još zaigrao nijednom? Cijelu utakmicu su vodili i pobjeda nije dolazila u pitanje ni u jednome momentu. Ono što se znalo sada se i potvrdilo, Phila misli promovirati Daria Šarića kao super mladu zvijezdu. Otpustili su Ilyasovu, koji je igrao na njegovoj pozicij i sada je Šarić starter. Na ovoj je utakmici imao očekivano: 20 poena i 11 skokova te 4 asista. Fakat je upotrebljiv i potencijano triple-double igrač. Sa doble-double ne bi smio imati problema sa porastom minutaže. Bojan Bogdanović je igrao malo u debiju za Wizardse i nije se snašao. Igrač utakmice je Robert Covington sa 25 poena i 11 skokova.

Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2017 u 20:03
Phila pobijedila Knickse, a Dario po običaju oduševio publiku i komentatore. 20 poena, 10 skokova i 5-6 asista. No ono što ga čini posebnim je smisao za igru. Dodavanje iz prodora iza leđa su ponavljali bar 10 puta. A kada je po završetku reporterka intervjuirala Justian Andersoana, njegove prve riječi su bile : " This guy is amazing.."
Inače Dario je u NBA priča mjeseca...Rookie mjeseca, 5 po učinku od All stara, iza Lebrona, Antekompunta, Wetsbrooka itd....

Datum objave: 06.Ožujak/Mar.2017 u 17:34
WASHINGTON 115 :114 ORLANDO
Kakva noć Bojana Bogdanovića. Postavio je novi osobni rekord u tricama. 8 trica je zabio, samo dve promašio. U zadnjoj četvrtini zabio je odlučujuću pobjedničku tricu, te je uz Bradley Beala, bio ponajbolji igrač Wizardsa. Nakon dosta polaganog starta, tek u zadnjoj četvrtini utakmica je bila li-la. Do tada se činilo da Orlando sigurno kroči prema pobjedi. Imali su sigurnih 10-12 koševa stalnu prednost. Onda ih je Bogi zasuo tricama. Da stvar bude veća, Bojan ulazi sa klupe, a zabio je 27 koševa, te pokrio ludu večer Terenca Rossa, Oralndovog vrućega igrača sa klupe. Hezonja u prvom dijelu zabio 3 trice za redom, potom ga više skoro nije ni bilo u utakmici. Nema na žalost konstantnost, bljesne pa se izgubi. Bojan je fakat kupio publiku, naročito što je došao kao šuter u tradeu. I dokazao se kao ubitačan šuter s klupe. Baš ono što je trebalo Wizardsima, da netko povuče drugu petorku koja je sada sasvim solidna s Bojanom i Jennigsom.

Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2017 u 08:53
Ne gledam više Phili dok god ne bude igrao neki centar, Okafor ili Embiid, ako ovaj potonji uopće zaigra ove sezone. Mislim gnjavaža za oči, razbijaju ih 30 razlike ekipe koje su samo malo bolje od njih. Jedva čekam da ta zlosretna Phila bude jednoga dana na okupu. Realno onda mogu svakoga pobijediti. Da podsjetim, ne igraju im 3 ključna igrača, Bayless- bek, Embiid i Simmons centri. Sve redom 1. pickovi drafta, osim Baylessa koji je 11. pick na draftu, no iskusan je i trebao je biti prvi play. I sada Okafor..Oni su stvarno daleko najzlosretnija ekipa koja korača NBA parketima...

Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2017 u 19:28
U ponedeljak Phila pobijedila Lakerse u L.A. Dario šarić igrač utakmice: 29 poena, 7 skokova i 5 asista. Fakat malac grabi prema tituli rookia godine, sada je to već izvjesno jer Embiid je out do kraja sezone.

Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2017 u 20:33
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

U ponedeljak Phila pobijedila Lakerse u L.A.

Znam, igrao sam na Lakerse. Angry

-------------

Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2017 u 20:25
Kakva odlična utakmica između Phile i domaćih Golden Statea. Warriorsi jedva jedvice pobjedili Philu, a Dario Šarić proglašen za igrača utakmice. 25 poena, 7 skokova i 6 asista. Bravo Dario, bez sumnje rookie godine, jer ni brojke ne pokazuju kako igra odlično na oba kraja terena. Američki komentatori ga fale cijelu utakmicu, a fascinira ih njegovo baratanje loptom.

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2017 u 18:33
CHICAGO 107:117 PHILADELPHIA
Dario Šarić je odigrao najbolju, a i najzreliju utakmicu u dresu Phile. 32 poena, 10 skokova. No igrao je s glavom, koristio je 1na1 protiv nižega čuvara, tkz. matchup. Phila je vodila i 25 razlike. A kada se iscrpljeni Butler nekako dovukao do ispod 10, Šarić je ubo dve ključne trice u zadnjih 5 minuta. Odlična utakmica.

Datum objave: 09.Travanj/Apr.2017 u 17:37
CHARLOTTE 114 : 121 BOSTON
Četvrti i zadnji susret ove sezone između ova dva kluba. I četvrta i zadnja pobjeda Bostona nad Hornetsima. Nije stvar u tome da Charlotti ne leže Boston, Naprosto je razlika u kvaliteti evidentna. Boston ima jačega playa, što u ovome slučaju znači puno jer je Kemba Walker daleko najbolji igrač Hornetsa. A maleni Isiah Thomas je još dosta bolji od njega. Što je zorno pokazao na ovoj utakmici postigavši 32 poena, uz 6 asista i 2 skoka. Najbolji igrač utakmice, Thomas je kada se zakuhalo u trećoj četvrtini, naime Hornetsi su sustigli - 19 i poveli, Isiah je naprosto ubacio u višu brzinu i bez problema gotovo sam pobjedio Charlottu. Hornetsi ove godine neće u doigravanje. Slaba obrana i slaba klupa. Sa dva veterana lani, Linom i Alom Jeffersonom, bili su ipak puno bolji. Imali su drugu petorku za respect. Ovako ovise o Walkeru, koji teško igra do kraja a da se ne umori i promašuje. Boston ima dobro balansiranu ekipu, koja ima podršku klupe, ima tricu i ima momčadsku igru. Trenutno su drugi  na Istoku i pušu za vrat Cavaliersima. Imaju 49 pobjeda i 28 poraza, dok Cleveland ima 48 pobjeda i 26 poraza. Dakle samo jedan bod ih dijeli od prve startne pozcije na Istoku.

Objavio: Chuck Norris
Datum objave: 13.Travanj/Apr.2017 u 21:26
Nema više zezanja bukitheman

-------------

Datum objave: 13.Travanj/Apr.2017 u 22:24
San Antonio- Memphis i Washington- Atlanta, to ću ispratiti u prvoj rundiTongue

Datum objave: 13.Travanj/Apr.2017 u 23:22
Nema Phoenixa - već godinama - u ovoj fazi pa mi baš svejedno...

-------------

Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 15:23
Pol sata sam pisao osvrt na tekmu San Antonio 111:82 Memphis, no kada sam htio postati, crveno govno od greške, a nisam spremio putem copy/paste. Za kaznu čitajte ove redove..........................................................................................................fuck the systemAngry

Datum objave: 23.Travanj/Apr.2017 u 18:45
Oklahoma 115:113 Houston 3G1R
Oklahomica smanjila na 2:1. Zasluženo, jer su cijelu utakmicu držali tempo, a Houston se samo tu  i tamo primakao. Harden ubo 44 poena, 6 asista ali i promašio tricu za pobjedu. Wetsbrook brutalan: 32 poena, 12 skokova i 11 asista. A najbolji na kraju naravno. Dobra tekma.

Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 11:22
LA CLIPPERS 91:104 UTAH JAZZ   RIG7
U najvažnijoj utakmici cijele sezone Clippersi su se raspali te ispali iz play-offa. Kada je trebalo nisu imali dovoljno snage ni volje pobjediti čvrstu momčad Jazza. Utakmicu su riješile obrane. Jazz je daleko bolja ekipa u fazi obrane, dočim su Clippersi na ovoj utakmici igrali smiješnu obranu. Zakazala su im dva beka, strijelca, mali Austin Rivers i JJ Redick. Zajedno 12 koševa. Toliko je JJ sam znao ubaciti na otvaranju utakmica u sezoni kada je zagrijavao ruku za tricu.. A obrana njih dvojice nije bila ni na srednjoškolskom nivou. Ujedno je to i najveći razlog, ovoga odlučujućeg poraza. Jazzeri su od početka poveli i nisu ispuštali utakmicu iz ruku. Njihov najbolji čovjek je bila momčad. A momčad predvodi zvijezda - Gordon Hayward, 26 poena, 8 skokova i 3 asista. A sada Jazz ide na Golden State warriorse, sve osim metle je uspjeh..

Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 11:29

Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 11:30
Najzanimjljiviji par koneferencijskih polufinala je svakako Houston- San Antonio.

Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 14:02

Najzanimjljiviji par koneferencijskih polufinala je svakako Houston- San Antonio.

Chuck Norris approves this.

-------------

Datum objave: 03.Svibanj/May.2017 u 00:25
Ako se nastavi kao sinoć nema tu ništa zanimljivo LOL

-------------

Datum objave: 05.Svibanj/May.2017 u 18:56
WASHINGTON 116:89 BOSTON R2G3 ( 1:2 )
Domaći teren- druga priča. Klupa koje je bila splašena i sterilna sada je bila sve samo ne samozatajna. Bojan Bogdanović kojega je trener oprao nakon prošle utakmice u Bostonu, danas je pokazao drugo lice: 19 poena, 10 skokova, 2 asista. Odlična i ravnomjerna prva petorka, ratnička igra, 9 tehničkih, jedno isključenje. Prava play off utakmica. Ono što je meni fascinantno je da Washington vodi stalno oko 25 poena razlike, od početka utakmice, no utakmica nije dosadna. Igra se na nož, baca po terenu, trči i mlate jedni druge kao boksači na konopcima. Da je regularni dio, ovo bi bila dosadna tekma nakon ovako velike razlike u poenima.

Datum objave: 06.Svibanj/May.2017 u 13:39
Lete zubi kakva se borba vodi LOL (ovo je iz prve utakmice)

-------------

Datum objave: 15.Svibanj/May.2017 u 15:05
Leonard maler. Kod dva vezana šuta dva puta izvrne zglob Dead

-------------

Datum objave: 15.Svibanj/May.2017 u 16:32
Majstor ima staklene gležnjeve.

-------------

Datum objave: 08.Lipanj/Jun.2017 u 23:54
Džejms: "Kad smo osvojili Istok rekao sam saigračima da nas čeka ogromna sila. To je verovatno najveća pucačka moć protiv koje sam igrao u karijeri. Igrao sam protiv mnogih sjajnih ekipa, ali nikad protiv ovakve. Čak i ako igraš dobro, moraš da budeš bolji od najboljeg jer će oni trčati i pogađati iz svih pozicija. Imaju igrače koji to stalno mogu. Odigrali smo dovoljno dobro da bismo ih pobedili, ali oni su opet bili bolji."

-------------

Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2017 u 08:51
Problem je bio u zadnje tri minute, kada su Cavsi zapeli na 113:105. Par lopti se okretalo po obruču, par promašenih zicera. Stali su i ostali na 113, dok su Durant, Curry, Thompson napravili 13:0. Umor jedine dvojice koji su igrali (LeBron i Irving),  pametna obrana bez faula, koji bi vratili u igru preko slobodnjaka umorne Cavse. Jako dobra obrambena klupa Golden Statea, kada Igoudala uđe s klupe, doslovce se lijepi za LeBrona. Durant je extra kvaliteta u odnosu na prošlo finale. Kevin Love je dao što može u polufinalu protiv Bostona, no Warriorsi nisu Boston. Nema lakih šuteva u serijama. Možeš puknuti jednom nepokriven, ne i dvaput. Ubilo Lovea s obranom. Green i Pachulia igrali samo obranu a napad ostavili Durantu, Curryu i sinoć raspoloženom Thompsonu. Ne možeš te šutere braniti, jer svaki od njih pogađa s tribina. Lijepo je LeBron rekao nakon utakmice, igraš najbolje što možeš no to nikako nije dosta.. Prvak je riješen.Tongue

Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2017 u 13:41
Ja to finale gledam ovako...

I onda Warriorsi izađu i rasture ih...

-------------

Objavio: yolix83
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2017 u 11:38

Problem je bio u zadnje tri minute, kada su Cavsi zapeli na 113:105. Par lopti se okretalo po obruču, par promašenih zicera. Stali su i ostali na 113, dok su Durant, Curry, Thompson napravili 13:0. Umor jedine dvojice koji su igrali (LeBron i Irving),  pametna obrana bez faula, koji bi vratili u igru preko slobodnjaka umorne Cavse. Jako dobra obrambena klupa Golden Statea, kada Igoudala uđe s klupe, doslovce se lijepi za LeBrona. Durant je extra kvaliteta u odnosu na prošlo finale. Kevin Love je dao što može u polufinalu protiv Bostona, no Warriorsi nisu Boston. Nema lakih šuteva u serijama. Možeš puknuti jednom nepokriven, ne i dvaput. Ubilo Lovea s obranom. Green i Pachulia igrali samo obranu a napad ostavili Durantu, Curryu i sinoć raspoloženom Thompsonu. Ne možeš te šutere braniti, jer svaki od njih pogađa s tribina. Lijepo je LeBron rekao nakon utakmice, igraš najbolje što možeš no to nikako nije dosta.. Prvak je riješen.Tongue
Generalno se slažem sa ovim komentarom osim ovo za Lova, jest tu utakmicu odigrao loše ali ove ostale igra dobro, dere trice, prvu ili drugu utakmicu je imao i 20 i kusur skokova. Problem su veći ostali igrači što ne doprinose. Tristan Thomson nije na niviou iz prošlih finala, J.R. Smith praktično koša nije dao... sad su se probudili ovu zadnju utakmicu i odigrali bolje. Fascinantne su mi te oscilacije u igri. Poslije prve dvije utakmice mislio sam kako Klivlend ne može zapeti, onda tu treći nesrteno izgube i ovu zadnju ih  oderu momački.
Niko se nikad nije vratio poslije 3:0, tako je bilo i prošle godine za 3:1, ali teško da će GS opet da ispusti prednost koju ima, pogotovo sad uz Durenta.

-------------
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.

Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2017 u 14:27
Dakle show is over! Imamo novoga-staroga prvaka. Warriorsi su potpuno očekivano ponovo vratili kantu doma, zasluženo. Sezona je bila odlična. Sve je bilo ipak po predviđanjima, pa je tako i većina prognozirala nakon Durantova dolaska u Golden State, da je pitanje prvaka riješeno. Tu foru je baš LeBron prodao kada je u Miamiu sa Wadeom i Boshom išao po prstenje. Finalna utakmica je dodatno neke stvari pojasnila. kao prvo: Steve Kerr je bolji tener od Tyronna Luea. Kada je u ranoj fazi Kevin Love dobio drugu osobnu, Kerr ubacuje Igoudalu u sada sasvim nisku petorku. Dva krila, Thompson i Green+ dva beka, Durant i Curry+ flaster Igoudala na LeBronu. bEZ CENTRA. To je nepovratno riješilo 5. utakmicu. Lue nije znao kako odgovoriti na to. Plutajuća mina JR. Smith je pogađao nemoguće, Thompson skakao u napadu fantastično. No obrana Golden Statea je bila izvanredna. A kada imaš Duranta i Currya, napad je uvijek ubojit. Igrač utakmice je bio Andre Igoudala koji je igrao sjajnu obranu na Jamesu, te dodao neočekivanih 20+ koševa. Green je smrio živce i radio za ekipu. Čak je i rastavljao igrače u čarkama. Sve je bilo apsolutno pod kontrolom. Ostajem pri svome da Love nije dao svoj doprinos u finalu. Ova utakmica je bila očito za tu tvrdnju.

Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2017 u 19:15
Ne pratim previše, ali ako sam dobro vidio, izgubili su samo jednu utakmicu u cijelom doigravanju. Ako je tako, onda su valjda zasluženo prvaci.

-------------

Datum objave: 30.Lipanj/Jun.2017 u 15:52
Blake Griffin dobio 130 miliona dolarjev da potpiše na 4 godine za ....Phoenix Suns. Raspada se ekipica iz LA Clippersa??

Datum objave: 30.Lipanj/Jun.2017 u 16:30
Toooooooo!!!!!!

-------------

Datum objave: 30.Lipanj/Jun.2017 u 16:32

Blake Griffin dobio 130 miliona dolarjev da potpiše na 4 godine za ....Phoenix Suns. Raspada se ekipica iz LA Clippersa??

Ne da se raspada, već s se raspali - čim su trejdali CP3-a.

Još dva velika imena oko kojih se tuku velike momčadi - Hayward i George... Čekamo rasplet.

-------------

Datum objave: 02.Srpanj/Jul.2017 u 16:03
Nažalost - Griffin ostaje u L.A.

George u OKC - ne znam čemu histerija, a još su mi smješniji ovi koji ismijavaju Aingea jer je, kao, veliki neuspjeh što nije uspio dovesti PG-13 u Celticse.

Idioti - da je George izabrao Celticse, to bi značilo da dugoročno želi biti tamo, jer Boston je ekipa koja puše za vrat Cavsima i Dubsima. Ovako je jasno da je otišao u OKC (koji je izgubio Sabonisa i Oladipa) na samo jednu sezonu, a onda ide u L.A (u Lakerse, ne Clipperse).

Ostaje još priča oko Haywarda - da li će u Boston ili Miami?

-------------

Datum objave: 02.Srpanj/Jul.2017 u 18:10
Nekako mi ovaj draft prolazi u miru. Oprostii Tihi no Chris Paul je glavna priča, no ipak je na zalasku karijere. Fora je što će osloboditi Bradu odgovornosti u napadu. Nekako se sve svodi na očekivano. Mene najviše zanima Hayward, volim bijele šutere. BTW JJ Redick je otišao za 76'. Kada smo već kod Šarićeve ekipe, došao je i Amir Johnson, što to znači za Okafora, pitaj Boga. Redick koji je odigrao loš play-off je dobio ogromnih 23 miliona $ za godinu dana, pa onda vjerovatno piči za Netse.

Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2017 u 18:41
Čini se da je Gogo potpisao za Celticse - po meni to znači da iduće godine gledamo veliko finale Bostona i GSW-a...

-------------

Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2017 u 20:06
NBA liga malo rasterećuje timove, donoseći neke izmjenjena pravila. Prvo, liga počinje tjedan dana ranije, oko 17.10.2017. Ukida se skroz 4tekme u 5dana. Najviše18/mjesec. Smanjuje se broj back to back utakmica na 14.9 po timu, prije je bilo 16.3. Smanjuje se 1tekma/put za 17%. Smanjuje se i 1tekma/2000 milja put za 67%. Povećava se broj vikend utakmica na 568 prije je bilo 549, zbog kolizije sa tv prijenosima NFL. Glavni je razlog što žele da timovi ne odmaraju skupo plaćene zvijezde, jer gledaoci plaćaju skupe ulaznice. No još nije jasno kako ih budu kontrolirali na injury listama?
Nije spektakularno, no cijeli je niz tih novih rasterećenja, pa valjda bude koristi ukupno gledajući.

Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2017 u 09:03
NBA tijekom ovoga vrućega kolovoza ima materijala za trakavicu. Riječ je naravno o Kyrie Irvingu i njegovom nastojanju da ode iz Cavsa. Trade je sasvim izgledan, no pitanje s kime i koliko momčadi bude "upetljano". Naime, stvari su se danas zakomplicirale, kada je LeBron najavio odlazak u 2018, kada je free agent. Sam James je izjavio da su njegovi odnosi s vlasnicima kluba nepovratno narušeni. Cavalierse čeka rebuilding, zato bi odmah mijenjali Irvinga za Porzingisa. No sada je u igri i San Antonio, jer se prošle sezone vidjelo da Toni Parker više nema u "nogama" ritam potreban za NBA. A i procjena stručnjaka je da bi se Leonard i Irving sjajno slagali. No trebamo još malo pričekati, jer nije ni izbliza sve gotovo...

Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 12:31
NBA zvijezde pomalo dižu glas protiv Trumpovog relativiziranja rasističke Amerike. Nakon LeBrona, sada je i Durant najavio da ne ide u Bijelu kuću sa Warriorsima.

Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 12:37
Irving https://www.sbnation.com/2017/7/21/16011886/kyrie-irving-trade-rumors-cavaliers" rel="nofollow - approached Cavaliers owner Dan Gilbert for a trade in July ; he https://www.sbnation.com/nba/2017/7/21/16012090/kyrie-irving-trade-rumors-lebron-james-cleveland-cavaliers" rel="nofollow - no longer wanted to play alongside LeBron James and gave ownership a https://www.sbnation.com/2017/7/21/16012292/kyrie-irving-trade-demand-cavaliers-spurs-heat-knicks-timberwolves-lebron-james" rel="nofollow - list of five teams he would like to play for. That list included San Antonio.
Sada se oglasio San Antonio, koji jedini pristaje na trade, naime drugi klubovi razmišljaju da je Irwing u ljeto 2019, free agent. Tako da je sve izglednija opcija da Spursi opet jašu prema tituli. Naravno da Golden State ne bude skinuo gaće, no Spursi budu sada budu jako pojačali bekovsku liniju....

Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 17:50
Nemam neko mišljnej o Irvingu, ali ako mu dopuste bahaćenje i izigravanje "prve violine", Spurse očekuje sve samo ne svjetla budućnost. Bit će remetilački faktor, definitivno.

-------------

Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2017 u 19:11
Priča je završena. Boston šalje Isiaha Thomasa, Jae Crowdera, Antu Žižića i 1. pick draft from Brooklyn Nets/2018. Možda je čak Cleveland bolje prošao, no ako ode LeBron, uzalud ovaj trade. Prosječna ekipa i sa ovom četvorkom, jer sumnjam da će Love ostati. A i da ostane, odličan igrač, ja ga volim gledati, no nije lider koji vodi ka titulama...

Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2017 u 23:21
To može da bude dobar posao i za jedne i za druge. Mada ja gotivim i Boston i Tomasa pa mi je žao što je pošao.

-------------

Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2017 u 16:34
Kad su trejdali Averyja Bradleya za Marcusa Morrisa, djelovalo mi je kao glup potez, no mislio sam da pokušavaju malo rasteretiti salary cap pa OK...

Ali ovo... Mislim da je Ainge učinio prvu glupost otkad drži konce u Celticsima.

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk