Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=82205 Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 03:45 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Busanhaeng Aka Train to Busan (2016)Objavio: mahoni
Tema: Busanhaeng Aka Train to Busan (2016)
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2016 u 21:21
Yoo Gong ... Seok Woo Soo-an Kim ... Soo-an Yu-mi Jeong ... Sung Gyeong Dong-seok Ma ... Sang Hwa Woo-sik Choi ... Young Gook Sohee ... Jin-hee (as Ahn So-hee) Eui-sung Kim ... Yong-Suk
Dok Južnom Korejom hara zombi-virus nekolicina putnika iz voza koji putuje za Busan se bori za opstanak u vozu i svoje gole živote.
Prevod najavio: Bambula
------------- Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Odgovori: Objavio: mahoni
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2016 u 23:25
http://rs.titlovi.com/prevodi/busanhaeng-aka-train-to-busan-240365/" rel="nofollow - Prevod uradio: Napoleon Bonaparta
------------- Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Objavio: bojanadj
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2017 u 18:03
Vau! Posle gomile filmova i serija o zombijima, bila sam ubeđena da mi više ni jedan neće podići adrenalin, ali zaboravih da istočnjačka kinematografija to i dalje radi veoma profi. Neko će možda tražiti klišee i vući paralele sa zapadnjačkom kinematografijom, ali što se mene tiče, film je odličan. Adrenalin na visokom nivou, ali ne brinite, istočnjaci ne bi bili to što jesu da ne uspevaju u svemu tome i da vam nateraju suze na oči.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: Alreadydead
Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2017 u 23:40
Nije nista posebno film, ali nije los. Vredi pogledati. Napet je film, drzi paznju sve vreme, malo je spor ali nije strasno. Ocena: 7/10
Objavio: Zolala
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2017 u 18:09
Nije mi dobro koliko je film već viđen, koliko nema dobru priču, koliko nije ni drama ni akcija ni horor, koliko je glup upucaću se
------------- Još nisi instalirao f.lux?
u.to/ewM5Dg
Objavio: zlizi85
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 16:30
Malo iznad proseka.
Objavio: Isolation
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2017 u 21:13
Solidan horor azijske produkcije.Podseca me malo na film Snowpiercer-(2013),samo bez zombija.Ko voli horor filmove sa zombijima,mislim da ce mu se svideti.Nije uopste los film.
Objavio: Platan
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2017 u 00:15
Jedino što mi je zanimljivo u ovom filmu je što se pojavljuje Novak Đoković.
Objavio: puppet_master
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2017 u 09:18
Zabavan Najkraće.
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2017 u 07:24
Meni je film bio dobar za zabavu. Sviđa mi se što su zombiji uznapredovali, više ne teturaju, sad trče kao Bolt. Za mene je ipak od azijskih zombi filmova Versus (2000) ostao neprevaziđen.
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2017 u 12:28
Dobar. Bez nekih prevelikih aspiracija, ali opuštajući (paradoks - "opuštajući horor")...
Objavio: chiba
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 04:25
Nije loš. Dobar im je onaj grozd zombija na lokomotivi. Kupujem Versus.
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 06:52
Napisaću sad nešto o njemu, zaslušio je.
Zombi filmovi su uznapredovali. Ranije su zombiji ličili na bunovne pajdomane sa izudaranim prstima na nogama. Sad su postali sprinteri. Ima nekoliko inovantivnih zombi filmova, ovo je jedan od njih.
Dobra je definicija opuštajući horor.
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 17:55
Super je Versus. Ima li još neki novi zombi film ?
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 18:51
chiba piše:
Super je Versus. Ima li još neki novi zombi film ?
https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwinueLqmaPYAhVO_KQKHcAKBcsQFggjMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt4547056%2F&usg=AOvVaw3TNufkYmgkESHdGi3CgRC6" rel="nofollow - The Girl with All the Gifts (2016)
Solidan je, može da prođe.
https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjjo6nfmqPYAhXP_KQKHSKvBSEQFggjMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt2535470%2F&usg=AOvVaw0Ruorz6snPhwhXM-8W0GKs" rel="nofollow - Wyrmwood: Road of the Dead (2014)
Ovaj mi je bio najbolji u zadnje tri godine. Braća su pomerila granice.
Možda nešto i napišem o njiima ako budem imao vremena.
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 18:59
I Wyrmwood je dobar!
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 19:03
Napisaću sad nešto o njemu ako pronađem temu. Ako ne tamo a ono u dnevniku filmova.
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 21:41
Hvala,kupujem Wyrmwood.
Objavio: Freak37
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2020 u 18:05
Odlican !
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2020 u 20:15
Nakon toliko komentara nadam se da je film neko detaljnije opisao što im je tu izvrsno, što je moglo bolje, što je bezze, a što nepodnošljivo.
Onako kako ja inače napravim kad uletim komentirati među prvima.
Ako nije, e yebiga, nije moj problem.
Pa vam evo komentar ko da smo na fejsbuku a ne na forumu:
Film je odličan.
Samo ću dodati po narodnoj priči da ako želite znati kolika je daljina između neba i zemlje, obrijte kravu potpuno, potom sve dlake privežite jednu za drugu. Toliko ima od neba do zemlje.
Tko ne vjeruje, nek provjeri.
Objavio: bgvracar
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2020 u 14:34
Najbolji film na temu zombija koji sam odgledao. Мaksimalno je zabavan i drži pažnju od početka do kraja. Treba samo na trenutak skinuti holivudske naočare i posmatrati film u kontekstu kinematografije u kojoj je nastao. Uskoro ide i Train to Busan 2 i to pod zvaničnim nazivom Peninsula.
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2020 u 17:32
Je pa ima još jako dobrih zombija (Dead Snow, The Girl With All the Gifts, samo primjera radi).
Izgleda da navala loših zombi filmova dolazi isključivo iz Holivuda. Svi ostali se bar malo potrude da to ne bude jeftina glupost nego naprave i poštenu priču.
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2020 u 14:47
Od američkih na pomenutu temu su mi dobri Warm Bodies (2013) i Zombieland (2009). Svaki od njih iz nekog drugog ugla posmatra temu zombi apokalipse. Prvi ima nekako romantičan pristup dajući zombijima humanoidnu karakternu crtu, dok ovaj drugi, temu posmatra uz dozu crnog humora.
Ah da, umalo da zaboravim World War Z (2013).
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2021 u 21:09
Ponovih film noćas, zaboravim koješta posle 5 god, taman toliko da mi sve nanovo bude zanimljivo i uzbudljivo. Vredi mu se vratiti. Dinamičan, zanimljivih likova, nemilosrdan, produkcijski ispeglan, lep za oko il dva, sjajni glumci, fine maske, ljudska priča u svom tom ludilu. Praznik. Nastavak zabavan takođe, no ni blizu ipak ovome.
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2022 u 18:21
puppet_master piše:
Ponovih film noćas, zaboravim koješta posle 5 god, taman toliko da mi sve nanovo bude zanimljivo i uzbudljivo. Vredi mu se vratiti. Dinamičan, zanimljivih likova, nemilosrdan, produkcijski ispeglan, lep za oko il dva, sjajni glumci, fine maske, ljudska priča u svom tom ludilu. Praznik. Nastavak zabavan takođe, no ni blizu ipak ovome.
Potpisujem sve rečeno. Zabavan do besvesti, začas mi je proleteo. Zaista ne znam šta ljudi više očekuju od ovog podžanra? Kakva čuda, kakve tople vode?
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2022 u 18:28
Istina, mada se može kopati po svakom horor motivu (ovde centralnoj ideji, mrtvih koji hodaju zemljom i proždiru malo preostalih živih), no problem je što su mahom dosadili ljudima, zombiji tj, nevezano za ovaj odlični film, već generalno. A i to više nije društveni komentar, satira, poligon ispod čije površine je reč o nečemu sasvim drugom kao kod pokojnog Romera. Ali bilo je i biće uvek novih eksperimenata sa vampirima, vukodlacima, raznim mitskim bićima iz folklora i savremenijih legendi, zašto ne i zombija. Još kada bi češće bilo finih ideja, talentovanih autora...
No da, tu su prvenstveno da zabave, uvuku nas u svoj svet, uhvate gledaoce (ili ne) za gušu, provozaju nas kroz teror, i vrate kući polučitave