Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=81972 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 14:47 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Great Wall (2016)Objavio: Vvesko
Tema: The Great Wall (2016)
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2016 u 13:51
The Great Wall (2016)
Režija: Yimou Zhang
Scenarij: Max Brooks, Tony Gilroy, Marshall Herskovitz
Žanr: Avantura, Akcija, Istorijski
Jezik: Engleski
Država: Kina, SAD
Premijera: Februar 2017
Uloge:
Matt Damon, Willem Dafoe, Pedro Pascal, Andy Lau, Tian Jing, Eddie Peng, Numan Acar …
Kinesko ostvarenje, koje se dešava u XV veku, prati sudbine branioca Velikog zida od sudbonosnih napada. Tokom istorije, mnogi ljudi su se pitali, zašto je Veliki kineski zid napravljen i od koga je trebalo da štiti narod i zemlju.
S globalnom super zvijezdom Mattom Damonom u glavnoj ulozi, a pod redateljskom palicom jednog od najvećih vizuelnih stilista našeg vremena, Zhang Yimoua („Heroj“, „Kuća letećih bodeža“), „Veliki kineski zid“ studija Legendary govori o elitnoj sili koja pravi hrabro uporište na jednoj od najpoznatijih svjetskih građevina. Ovo je prva produkcija na engleskom jeziku za Yimou i najveći film ikada snimljen u Kini. U filmu također igraju i Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe i Andy Lau.
Objavio: bojan969
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2017 u 14:20
Bambula hvala za prevod
Objavio: djordjeur
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:38
Ok !
Objavio: marko-svarog
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:42
Šuplje i dosadno. Ni efekti nisu efektni. Gledao sam iz tri puta i jedva dogurao do kraja.
Objavio: fiumano
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 18:29
Film je odličan za prikovati djecu za kauč i uhvatiti malo vremena za sebe.
Objavio: gmitar
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 18:57
Nesretni Kinezi se ne mogu odbraniti od najezde bez zapadnjaka koji su došli da bi ukrali tajnu o barutu... Matt Damon opet heroj... Film je čista zabava za decu.
Objavio: brankoogi
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 19:04
Ni bolji ni gori od sranja sa akcionim herojima, prosečno američko sranje !!!
Objavio: LesaRad
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 23:03
Neki Džeki Čen filmovi su zakon za ovo đubrence :)
Objavio: Tambura031
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 19:19
šuć muć buć truć i prolij i eto ti film. Nepotreban.
Objavio: Badem
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2017 u 00:07
ako volite fantaziju,ovo je film za Vas...ne ocekujte previse,a mozda vise i dobijete
Objavio: zeljko-kozaric
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2017 u 00:25
Kostimi i efekti su super, film 4/10
Objavio: jejaigor
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 16:08
Vizuelno lep film, ali radnja ništa posebno.
Objavio: todor70
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 19:14
Slazem se sa onim sto je jejaigor napisao,lepo,sareno ali nista posebno.
Objavio: dvaput
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2017 u 21:16
sasvim ok za pogledati.
Objavio: robin12345
Datum objave: 14.Travanj/Apr.2017 u 14:33
Film je klasični CGI blokbuster i kao takav je šarenilo za oči. Tražit neku vrijednost u njemu je kao da od Sponzoruše tražiš da se razumije u kuhanje i brdske utrke bicikala. Meni je OK jer sam dobio što sam tražio. A to je sasvim nepretencioznu zabavu. Matt Damon mi je malo manje sjeo u ulogu, no nisam ga ja birao. Da jesam bio bi Mark Wahlberg. Sličan a različit. Očigledno je Mattu trebao blockbuster u ovome trenutku karijere.
Objavio: Alamut
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 14:19
ako gledate film za zabavu ok ne tražite neki duboki smisao
Objavio: zsotler
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 14:41
Pun akcije i fantazije ,za zabavu odličan za gledanje...za one koji vole ovakav žanr..
Objavio: grgo13
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 15:44
Ne očekujem puno od ovog filma. Valjda me neće puno razočarati.
Objavio: cipiflesh
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 17:12
Zabavna avantura, klinci ce biti odusevljeni 6,5/10
Objavio: bojan78
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 17:46
Super film bez neke velike price, al ja volim ovaj zanr pa ne mogu biti objektivan
Objavio: stroma
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 18:46
zabavno, nista extra ali i ne tako lose, gledljivo tko voli taj zanr
Objavio: Alexd40
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 20:17
Ovo je Kultni film o temi koja je koliko stara toliko i interesantna za sineaste da je obrade. Milim da je korektno uradjena tema sa istorijski gledane strane. No svako ima svoj pogled na ovu istorijsku temu i svako ce je obraditi na svoj nacin , verovatno dodajuci neku nepoznatu stvar ili dogadjaj. Vredi pogledati , a o tekstualnoj obradi ne treba ni govoriti , uradjena odlicno. Pozdrav svima u Titlovima . com.
Objavio: Buki51
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2017 u 16:17
Nije los film,ko voli ovakav zanr.
Objavio: ivan1962
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2017 u 06:45
Film, na svoj način, simbolizuje unutrašnja dešavanja u istoriji Kineskog naroda sa, po meni, previše kompjutera u nastajanju istog... Moglo je to i bolje!
Objavio: monsep1234
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2017 u 12:11
puno očekivanja malo užitka,moglo je to mnogo bolje
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2017 u 14:27
Meni kao ljubitelju ovog zanra sasvim dobar film.
Objavio: adm1r
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2017 u 15:38
Ma Boozy, šta ti laprdaš kad ti se 24 sata samo brazzers vrti na tv-u i kompu?!
Objavio: invmb
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2017 u 19:04
Meni malo zesca glupost.
Objavio: bokidante
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2017 u 13:21
Pa s obzirom na trailer, nisam ništa drugo ni očekivao osim kako je invmb rekao, žešće gluposti!
Objavio: Navukodonosor
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2017 u 12:11
Nidje veze...
Objavio: joksa70
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2017 u 20:44
Loš film.
Objavio: Bojan979
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2017 u 19:02
Po meni odličan film!
Objavio: nanny6665
Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 20:07
dobar film....
Objavio: pandorum
Datum objave: 15.Svibanj/May.2017 u 16:03
Dobar film ali po mom sudu malo prekratko traje.naucio sam da filmovi sa glumcima i radnjom u Kini traju puno puno duze
Objavio: ckobu
Datum objave: 17.Svibanj/May.2017 u 06:04
Ja u principu volim fantazije. Dobre efekte. Ali... Mozda sam se vise nadao od ovog filma.
Objavio: Alexd40
Datum objave: 17.Svibanj/May.2017 u 17:14
Sta reci !
Istorijska tema za objekat koji se vidi i sa meseca a drugo ne. Tema i prica koja se moze ispricati na svacije misljenje i shvatanje iste. Nikada necemo saznati istinu o ovoj temi i prici , jer nema ko da nam je isprica. Svaki autor filma na ovu temu ima svoje misljenje i ideju kako je nastao , gradjen i koje su sve price ispricane kroz vekove. Samim tim da je gradjen vise od 1700 godina kazuje o ovoj temi dosta toga tako da svi malo i mastaju kako je to bilo. Ovaj film vidi tu pricu iz svog ugla , ali gledajuci ga , povezujemo i price koje smo culi ili procitali iz raznih istorija. Treba u svakom pogledu pogledati ovaj film i smestiti ga u arhivu teorija o ovom nedostiznom projektu i istorijskoj velicini. Naravno tehnika ne zaostaje i u ovom filmu sto samo doprinosi ugodjaju.
Prevod na svom mestu i ne zaostaje ni malo za kvalitetom celog projekta. To je tema o kojoj se moze pricati i pricati ali nikad ne ispricati sve.
Pozdrav od mene i zdravi mi bili , pa do sledeceg zida vidimo se na portalu.
Objavio: Vojvoda79
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 22:44
nisam ga još pogledao ! ali po nekim insertima što sam naleteo na netu čini mi se da je ovo neki sf horor ???
Objavio: zoran_vs
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2017 u 11:10
dobar
Objavio: deda vlada
Datum objave: 22.Lipanj/Jun.2017 u 18:14
Preporuke za gledanje, dosta akcije i akrobacija..scene odlične.
Objavio: beogradski
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 01:58
Prekinuo sam nakon 20-ak minuta a nisam trebao ni toliko fore da dam. Cim sam video ona stvorenja pomislio sam ''wtf?'' Ali i pre te ''armije'' stvorenja, dalo se naslutiti da na to vuce. I pise zanr akcija-fantazija-triler-avantura. Jos jednom ''WTF?'' Kakve veze ovaj film ima sa trilerom? Inace, Edward Zwick je trebao rezirati ovaj film, samo ne znam da li je i on planirao ovako nesto. A ja se bio ponadao da ce film biti istorijski o Velikom Kineskom Zidu kad ono...
Objavio: Platan
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 08:33
Kod ovakvih filmova gledam efekte, slike i tako...
Objavio: Montenegro Diamantes
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2018 u 19:23
..Lagan , zabavan film za gledanje..možda je malo prviše fantazija, ali ima zabavu,sadržaj i drži gledaoca zainteresovanog
Objavio: Lazarus74
Datum objave: 25.Svibanj/May.2018 u 09:03
Hmmmm ,sta reci zabavan film
------------- Lazarus74
Objavio: dzindzin16
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2021 u 09:56
Ni trejler od ovog nisam gledao.Pojma nisam imao da se u ovom filmu pojavljuju vanzemaljsko krvolocne horde karakondzula.Tek skoro vidim, najskuplji film iz Kine.A posto je ovo CGI blokbaster iz Kine, onda su ga ti zuti naravno i usrali, jer oni uvek moraju nesto da useru.Nije toliko usran, da nisam mogao da ga odgledam kao fan ovakvih stvorenja iz pakla svemira u pohodu na ljudsku vrstu ali daleko je ovo od ozbiljnog filma, ovakvog zanra.Umesto da se zauzeli oko rokacine sa cudovistima, oni pravili sprdnju.5/10.