Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=81724 Datum ispisa: 21.Lipanj/Jun.2025 u 15:23 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Goliath (2016)Objavio: CSInvestigator
Tema: Goliath (2016)
Datum objave: 09.Kolovoz/Aug.2016 u 21:30
Goliath (2016)
Žanr: drama
Uloge: Billy Bob Thornton, Maria Bello, Olivia Thirlby, Tania Raymonde, William Hurt, Nina Arianda, Sarah Wynter, Ever Carradine, Britain Dalton
Jezik: engleski
Radnja: Billy McBride je bivša odvjetnička zvijezda. Njegova slava i moć okončani su kad je izgubio važan slučaj za ubojstvo nevinog dječaka, grižnja savjesti odvela ga je u alkoholizam, više vremena provoditi u baru nego u sudnic. To je pak navelo njegovu suprugu Julie da ga ostavi, a dugogodišnjeg poslovnog partnera Coopera da ga izbaci iz tvrtke. McBride vidi priliku za iskupljenje te odluči da se “digne iz mrtvih” i pokrene parnicu protiv velike korporacija koju zastupa njegov bivši dugogodišnjeg partner. Billy će se sad suočiti s Cooperom u sudnici kojom predsjeda sutkinja Keller…
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: aleksayu
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2017 u 22:56
Ste reci,
Ovu seriji, cu gledati iskljucivo zbog mozda najboljeg muskog glumca danasnjice uz Sona Pena,
Billy Bob Thorthona.
Posle prve sezone Fargo, koju sam skoro gledao, ovo je na redu.
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2017 u 19:17
Obnovljeno za 2. sezonu
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2017 u 21:04
Hvala Cd,
Na informaciji za drugu sezonu.
Billi je kralj!
Objavio: Stressman
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 14:10
Dobra serija.Preporučujem.
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2017 u 21:25
Cela sezona je pala na pleća B.B.Torntona. Čovek je fenomenalan jer mu uloge propalih alkosa i sličnih toksikomana savršeno odgovaraju. Izgleda kao propali advokat koji još nije postao nezaboravni Bad Santa. Jedan od osnivača velike advokatske firme koja je počela sa otvranjem filijala svuda po svetu. U toj firmi mu radi bivša žena koja ima problema sa zajedničkim detetom i to je jedan od klišea koje sam video.
Ukratko, Golijat je pun pogodak i to u kompletu. Dobar scenario i još bolji i pri tom dobro raspoložen i glumci. Tornton je u njegovom blaženom poluraspadnutom stanju. On je u seriji kao osiromašeni uranijum, nikako da se raspadne i pri tom opasan za protivnike. A protivnik i glavni negativac V.Hart je originalan, opasan, perverzan i nakazan u svakom pogledu. Pravi negativac koji štedi reči jer uglavnom koristi kastanjete kojima komunicira. Izgleda kao neki lik iz Sin Sitija a ne iz serije. Ipak su mi najviše radosti donele žene sa kojim je Tornton povezan. Ubedljivo najbolja scena je ona u kojoj on vidi sa kim ga bivša žena vara. Scena za uspomenu i dugo pamćenje baš kao i uloge M.Belo i M.Parker koje su me prijatno iznenadile.
Preporuka.
Objavio: puppet_master
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2017 u 20:15
Vrlo dobra (ja ne znam da pišem o serijama, siroma, pa ću samo kratak komentar) Svakako mi se dopala, jedna od boljih prošle godine (jel prošla?, jbg, ne znam baš ni to oko vremena )
Objavio: Mlata
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 21:43
jedva cekam drugu sezonu - ja bih ovoj seriji dao ocenu 9
Objavio: beogradski
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2018 u 13:13
Ovako. Sta reci tj napisati kad je u pitanju Billy Bob Thornton osim 99% pozitivno. I jeste i to da on drzi celu seriju. Isto tako, smem i da napisem da sam prekinuo gledanje i ono sto sam pokusao da gledam, cak iz 2 pokusaja, bilo je upravo zbog Billy Bob-a. I ostatak ekipe kao nije los kad se procitaju neka imena ali ovoj seriji i te kako nesto nedostaje a s obziom da u danasnje vreme imamo veliki veliki izbor, nije problem od necega i odustati. NE PREPORUJEM.
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2018 u 14:35
Bili je najbolji muski glumac u ovome trenutku, mislim da je cak bolji od Son Pena, na trecem mestu meni je licno Mads Mikelsen neprikosnoven.
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2018 u 15:51
aleksayu brawo, u pravu si za svu trojicu dodao bih samo i- Gary Oldman, Forest Whitaker, Willem Dafoe i Michael Shannon, eto npr iz prve ruke sam dodao ovu cetvoricu. E, da, moram da dodam i John Malkowich. Eto, sto se tice glumackih kvaliteta.
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2018 u 21:28
Od ove cetvorice mi je najbolji Gary Oldman.
Kada smo kod Danaca, posto je Mads Mikelsen danski glumac, rame uz rame s anjim je Ulrich Thomsen.
Od srca bih ti preporucio malo remek delo gde igraju obojica , ne zna se ko je maestralniji
Adams aebler Aka Adam's apple link https://titlovi.com/titlovi/adams-æbler-aka-adams-apples-265046/
Javi ocenu, ako budes gledao meni na pm
Pozdrav
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2018 u 21:58
Znam znam za taj film, imam skinut. Ma ima tu uz Ulrich Tomsena jos dobrih skandinavskih glumaca, evo izdvojio bih. Glumica Noomi Rapace ( sada je u Hollywoodskim vodama i samim tim pomalo poljuljkava glumacke kvalitete koje ima), a od glumaca-Michael Nyqvist,Mikael Persbbrandt,Nikolai Lie Kaas,,Nikolaj Koster-Waldau,Kim Bodnia... Mislim da se skoro svaki od navedenih glumaca pojavio u nekom US projektu, Mozda ne svaki ali... A ima tu jos dobrih glumaca.
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2018 u 22:14
Slazem se sa tobom
sa glumicom Rapace imas odlican mystery thriller Baby call, koji je prosao podpuno nezapazeno,ima neku
prosecnu ocenu na imdb1?
Posle Mikelsena i Thomsena, Kim Bodnia mi je licno na trecem mestu.
Nikolj lie Kass mi debelo kaska za navedenom ovom trojicom, vise je lepotan nego sto glumi, Nikolaj
Kosterbogami dobar, kao i onaj Mikael Presbant, onaj iz trilogije Milenium, nazalost je vec pokojni.
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2018 u 22:19
Sa Rapace se tacno film zove Monitor, norvesji film iz 2011.
Link https://en.wikipedia.org/wiki/The_Monitor_(film)
Ajd preporuci nesto, tamte za vamte
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2018 u 23:13
Da, da. Morao sam gore napomenuti pokojni +Michael Nyqvist+, a napisao sam mu samo ime.
Datum objave: 03.Svibanj/May.2018 u 06:23
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2018 u 03:01
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2018 u 02:09
Prvo da se zahvalim na prevodu.
Odgledao sam prvu epizodu druge sezone i zadovoljan sam viđenim. Možda je usporeni tempo usporio uvod u novi slučaj u koji je uvučen advokat čiji se život sveo na lenčugarenje, alkoholisanje i trošenje para. To mogu da progledam autorima serije kroz prste, ono što ne mogu je sudbina Lu Dakmond Filipsa koji me je svojom pojavom iznenadio i obradovao bar na kratko. Vidim da su se autori smilovali i dali mu šansu da se pojavi u još nekoj epizodi do kraja. Na spisku glumaca se nalazi i Džon Sevidž koga takođe nisam dugo video na filmu.
Da ne davim, javiću se kad odgledam drugu sezonu.
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2018 u 02:02
Kad se završi Mundijal.
Šalu na stranu, strpljen spašen.
Objavio: zvonko3333
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2018 u 07:32
Ocena 8/10
Objavio: stoN_Cold
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2018 u 08:17
Stole Haringa piše:
Kad se završi Mundijal.
Šalu na stranu, strpljen spašen.
Hvala
Objavio: jocoiva
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2018 u 22:44
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2018 u 16:38
Prijevode za 3 sezonu radi zokiCG ⚡
Objavio: draganslovenac
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2018 u 18:48
Izvanredna serija, Billy Bob uvek dobar, a nas Zoki je maestralan za sve akcione serije. Uz njegove prevode, uvek budu jos bolje. Pozdrav
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2018 u 03:07
Završio sam drugu sezonu koja se razlikuje od prve. Prva sezona je bila odlična sudska drama dok je druga opasno skrenula u pravcu serije Breaking Bad. Glavni krivac za to je tvorac i scenarista serije Dejvid Keli koji je kormilo prepustio drugim scenaristima. Dotični je pravnik koji je na radost filmadžija promenio profesiju. Ono što je naučio dok je studirao pretočio je u film. Znam to, gledao sam i pamtim serije koje je uradio. Prva koju sam video bila je prava pravnička, kultna serija Ali Mekbil.
Druga sezona je pretrpela promene iako je u suštini sve ostalo isto. I dalje je BBT glavni baja oko kog se vrti radnja i on to zaista fenomenalno radi. U ovoj sezoni malo više pažnje se posvećuje sporednim ulogama i to je za pohvalu. Nadam se da će naredna sezona zadržati sve ono što Golijat izdvaja od ostalih serija i da neće postati klon serije Breaking Bad. Tu je opasni narko kartel, psiho koji sakati ljude a umesto piletine plasira se nešto što se zove "Alo".
Sve u svemu, zadovoljan sam viđenim.
Objavio: chiba
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2018 u 15:25
Dobra i druga sezona.
Objavio: stoN_Cold
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2018 u 15:30
Stole Haringa piše:
Sve u svemu, zadovoljan sam viđenim.
Zahvaljujem. Odoh da poskidam titlove da i Ja sebe malo zadovoljim.
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2018 u 23:09
Nema na čemu.
Zaboravih na starog Džona Sevidža koga je posle filma Kosa uništio hedonizam.
Bežim sa teme.
Objavio: nibiru2012
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2018 u 15:11
Lošija druga sezona od prve. U neku ruku i očekivano jer teško je bilo ponoviti kvalitetu prve sezone. Pitanje je hoće li biti treće szone? Šteta...
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2018 u 19:39
E, ovako. Iskren da budem, seriju sam pokušao da gledam, čak iz 2 pokušaja i prekinuo sam. Bili Bob Tornton razbija što se glume tiče to da se razumemo. Ali odbilo me to previše nekakvog suđenja, korporacije i sl., a toga nisam baš neki fan. Sećam se da sam nekoga i pitao kakva je serija i da nema možda previše suđenja. Dobio sam odgovor da je dobra serija i da nema veze što ima suđenja i kako je dobar na primer film A Few Good Men, složiobih se, jer taj film mi je na listi omiljenih ali... Nekako mi Golijat nije legao. Podseća me iz ove perspektive na Zakon u LA, što sad kad se vrati film, to i nije bila neka serija nego nismo imali u ponudi kao danas da možemo da biramo šta ćemo da gledamo. Znači danas kad i preliva od serija što znači da i te kako možemo da odaberemo šta želimo gledati, serija Golijat mi ipak nije jedna od tih. I koliko god polušavao kao ''e ajde možda nije loša serija'', ne mogu da se otmem utisku da ipak nije dobra, barem za moj ukus. Super je i glumačka postava predvođena fenomenalnim Bilijem, ali ipak i Bili ipak nije dovoljan da promenim mišljenje. Kao što bih pohvalio i Šon Pena za glumu u ovoj nekoj novoj seriji ali ipak nije dovoljna samo dobra gluma glavnog aktera nego i ostale stvari.
Objavio: salemanija
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2018 u 04:03
Tacno se vidi (nazalost) da je palicu preuzeo Clyde Phillips ali ovo nije niti treba biti novi Dexter. Očekivano losija ali ne bas toliko, ustvari do polovine i nije bilo lose a onda je sve otislo u...
Pogotovo u poslednje dve epizode gde je Phillips ocigledno pomesao loncice i nije znao kako da zavrsi na najbolji nacin. I sto je najgore - nije ni zavrsio.
Iako morbidna daleko slabija atmosfera nego u prvoj sezoni.
A ni sama prica nije bila toliko zanimljiva niti misteriozna koliko u prvoj sezoni.
U svakom slucaju nadam se i trecoj, kako zbog odlicnog Bilija tako i zbog Nine Ariande a bogami i Tanie Raymonde.. :)
Objavio: dzabaludin
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2018 u 20:17
Ponukan uvodnim tekstom, počeh gledati Goliath-a i već nakon 2. epizode (1. sezone, naravno), jasno je gdje to vodi - tajne sile, zlikovci, mega korporacije i slična sranja. Nema ništa iz realnog života, nego je sve crno-bijelo. Puno nekih "fantazija" u seriji koja bi trebala biti ozbiljna. Fantazije u Game of Thrones su normalne, prihvatljive i poželjne, ali ne i ovdje (zlikovci koji iz tame na crvenim ekranima prate skrivenim kamerama sva suđenja u živo!?!?!). Na stranu gluma i produkcija (sve 5), ali ovo nije za starije od 15 ili baš ako nema ništa pametnije na TV-u. Baš mi je krivo, obzirom na glumce i ostalu tehničku halašu, što bi rek'o Rukfaš.
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2018 u 20:30
E, sad mi je drago, znaci nemam za cim da zazalim sto sam odustao )
Objavio: zaro51
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2018 u 23:14
znatno lošija od prve sezone.šteta,volim BBT.
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2018 u 15:44
Svidela mi se prva sezona, prvom prilikom se bacam na drugu.
Objavio: chiba
Datum objave: 26.Rujan/Sep.2018 u 03:14
Prva sezona odlična a druga je pad.
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2018 u 02:11
https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjx7de68tndAhUBe8AKHeDWBQcQFjAAegQIABAB&url=https%3A%2F%2Fforum.titlovi.com%2Fgoliath-2016_t81724.html&usg=AOvVaw3aPLFdKqSNNDptbqf2G6AT" rel="nofollow - Goliath (2016) - Titlovi.com forum
Da se ne ponavljam, ne dupliram komentare i ne gubim vreme. Pisali su na temi neki ljudi pa ko voli neka izvoli.
Objavio: shvejk
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2018 u 22:53
Dobro je, ali JE shablon ipak
Objavio: dzindzin16
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2019 u 20:06
Ko voli Bilijev stil glume, nece se pokajati na gledanju serije.Cak i preporuka.
Objavio: jocoiva
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2019 u 14:28
Evo 3 sezona -
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2019 u 00:16
Sezonu 3 prevodi zokiCG ⚡
Objavio: salemanija
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2019 u 03:52
Hvala punooo, svaka cast !!!
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2019 u 08:15
Bili je trenutno zadnjih godina najbolji muski glumac na svetu. Kad se samo setim na primer prve sezone serije Fargo.
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2019 u 20:12
Obnovljeno za 4. sezonu koja će biti poslednja
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: dzindzin16
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2019 u 21:18
Videh i S03 a pogledacu i narednu svakako.Radnja u 03 je slicna ali nesto malo drugacijeg tipa.Taj neki mali iskorak, mi se dopao.Bili je "top" u svakom kadru i on nosi seriju, mada i svi oko njega glumom i ulogama "jedu zivu decu"(pardon).Poslednja epizoda S03, mi jedino ostaje nekako "pretrcana u sprintu".
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2021 u 17:57
Objavio: kadetoni
Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2021 u 20:27
Izvanredna serija, progutao sam prve dve sezone.
U trećoj, prve dve epizode su povukli ručnu, malo sporiji tempo.
Gluma vrhunska, scenario odličan.
Imam dve zamerke, (o tome kad završim celu treću) mada to ne umanjuje vrednost serije.
Preporuka, velika.
Objavio: Malac7
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2022 u 16:53