Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=80635 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 06:24 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Assassin's Creed (2016)Objavio: angels
Tema: Assassin's Creed (2016)
Datum objave: 25.Svibanj/May.2016 u 21:18
Assassin's Creed
Režija: Justin Kurzel Scenarij: Bill Collage, Adam Cooper Žanr: Akcija, avantura, fantasy
Jezik: Engleski Država: SAD
Uloge:
Michael Fassbender Marion Cotillard Jeremy Irons
Kriminalca Calluma Lyncha od pogubljenja spašava Abstergo Industries, današnja inkarnacija Reda Templara. Prisiljen je sudjelovati u projektu Animus i proživjeti sjećanja svog pretka Aguilara de Nerhe, asasina u doba Španjolske inkvizicije. Dok Lynch nastavlja proživljavati Aguilarova sjećanja, počinje stjecati znanja i vještine neophodne za suprotstavljanje Templarima, drevnim neprijateljima asasina, u današnjem vremenu.
Odgovori: Objavio: Subtitle fan
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2016 u 13:52
Trejler sa srpskim titlom:
Objavio: Markos84
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2016 u 20:26
Ako bude kao i igrica bice odlicno. Drzim palceve do decembra.
Objavio: Kneginja
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2016 u 16:54
Prevod je najavio Bambula
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: Kneginja
Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2017 u 20:16
Bambula hvala za prevod
http://titlovi.com/titlovi/assassin-s-creed-247154/" rel="nofollow - Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: robin12345
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2017 u 17:15
Nije baš nešto posebno, tipični amero guilty pleasure. Šora, šora, trčanje po krovovima, salto u bezdan, pa kao da ništa nije bilo trči dalje.
Objavio: Vladika
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2017 u 21:39
------------- Vladika
Objavio: bojanadj
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2017 u 10:21
Dalje od Asasina, da sad ne izvedem "skok vere" i potamani vas sve skrivenim bodežom.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: tantal
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2017 u 01:09
Bolje da cutim.Ocena 5
Objavio: cipiflesh
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2017 u 22:45
Meni se dopao. 8/10...
Objavio: Vojvoda79
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:34
Onaj ko je igrao igru zna da je film malo promašio ali nema veze nije loš
Objavio: Nenad1982
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 20:30
I meni je dobar film a igrao sam igru,naravno da ne moze biti isto ko u igri ali ok.Jedina stvar koja je lose je kraj filma,ali racunam na to da su ga tako uradili da bi ostavili prostora za nastavak.
Objavio: LordMilan
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 00:11
Odabir glumačke ekipe je pun pogodak što se tiče ovog filma, i po meni mislim da će biti nastavaka, jer ostavljeno je dosta prostora za tako nešto. Film drži pažnju sve vreme tako da za ljubitelje SF žanrova ovo će biti pravi melem za oči.
Objavio: adihan
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 09:23
Također sam ljubitelj igrice,i kad imaš očekivanja na osnovu igrice,naravno da ne mogu biti ispunjena,ali da je film u suštini dobar i da se može pogledati,može,ekipa je ok
Objavio: dekao
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 12:19
Odgledao sam ovaj film pre par dana. Krš. Odmah kad sam video kako su napravili animus, bilo mi je jasno da to neće valjati. Svaka regresija je seckana sa njegovim vitlanjem na onoj njihovoj spravi. Sama priča je donekle dobro zamišljena ali nije do kraja razrađena. Nerazjašnjen je taj sukob templara i asasina, nerazjašnjeno je ubistvo majke, nerazjašnjene su namere templara sa onom jabukom. Ne sviđa mi se ni to što su uzeli jabuku greha kao artefakt. To čak nije ni jabuka, nego nešto okruglo čije poreklo nije objašnjeno. Zagubili su se u efektima, koji su zaista sjajni, ali nemaju smisla. Borbe su preduge, jurnjave su preduge. Svako ko je igrao igricu, skapirao je još na početku da su asasini uhode, špijuni, tihi atentatori a ne samuraji koji mlate oružjem na sve strane. Ok, treba i toga da bude, ali ne samo to. Da se izmeri vreme, verujem da je više od pola filma prošlo u jurcanju i borbama.
Objavio: Montella
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 19:15
Meni se sviđa, dobra priča, glumačla ekipa solidna.
Ocena 8/10.
Objavio: dabomba
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2017 u 19:24
Jedva ,jedva gledljivo,ako imate višak vremena ali nešto više od toga ovaj film ipak to nije
Objavio: JDs Revenge
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2017 u 21:37
Koliko god voleo serijal igrica...ne znam sta da kazem....od 1 do 10,moja ocena je jedva 5.Stvarno mi je zao,ali retko koji film je dobro uradjen "po"igri.
Objavio: jejaigor
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 00:09
Uprkos lošim kritikama i neuspehu na BOX OFFICE-u, film je prilično dobro urađen i zabavan.
Objavio: invmb
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 22:41
Vredi pogledati, dobar vrlo dobar.
Objavio: jove_kapsa
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2017 u 19:31
odlicen film
Objavio: trofrtalj
Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 22:28
Solidan film, mada je igra neuporedivo bolja, ali vredi pogledati...
Objavio: david-mitrovic
Datum objave: 04.Svibanj/May.2017 u 20:37
predlazite mi zanimljive i smesne filmove ako vas ne mrzi :D
Objavio: antun-letic
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2017 u 11:51
Sviđa mi se film. Baš me zainteresovala radnja.
Objavio: Black Raven
Datum objave: 10.Kolovoz/Aug.2018 u 20:03
Slabo, jedva prolazno u tako-tako. Ako ste igrali igru zaobidjite film, a ako niste igrali igru onda ipak pogledajte film. Ocena od mene samo 4,5/10