Alias titlovi
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=7988
Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 13:17 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Alias titlovi
Objavio: Kojotovski
Tema: Alias titlovi
Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 13:17
Pozdrav svima,
zna li tko mogu li se gdje skinuti hrvatski titlovi za Alias, po mogućnosti sve sezone
|
Odgovori:
Objavio: spooking93
Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 20:31
jedino ak ćeš počet prevodit..imaš samo prve tri epke 5.sez. prevedene...dalje niš
------------- All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 11:00
evo budući da je velik interes za hr. titlove za alias ,predlažem da ako se nađe par zainteresiranih da zajedno prevedemo jer će tako ić brže, za početak 1.sez.
------------- All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 12:44
evo,ja sam počeo prevodit prvu epku prve sezone.ostali zainteresirani prevodioci se mogu javit na pm
|
Objavio: Guests
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 12:47
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 21:06
niko se ne javlja...a niš onda ću ja polako sam...e speedy mogu te pitat ak neku frazu il neš fakat neznam prevest a ne da mi se gledat u onaj debeli oxfordov rječnik
|
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 21:08
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2006 u 12:30
prva epka je uploadana na sajtu i na prijevodi-online,druga će danas bit gotova, a ako netko još ima zainteresiran za prevodit ovu odličnu seriju nek se javi,jer ovako ide jako sporo dok sam radim..
|
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2006 u 17:32
jako puno zainteresiranih 
nego, probaj nabaviti neki tv-rip u digitalnom obliku pa cu ja to ripati, prevoditi mi se ne da. koliko znam alias je bio na HRT-u, sigurno ga netko ima
|
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2006 u 19:12
PA NEKA SE JAVI NEKO AKO IMA!!
|
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2006 u 19:15
|
mora netko imati bar na VHS-u, pitaj na newsima
|
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2006 u 19:16
di je to?jednom sam naletio slučajno negdje al nesjećam se di nit čemu služi... prosvijetli me..
|
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2006 u 19:17
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2006 u 19:19
ma nije da je meni bad prevodit ali ako moĹľe brĹľe...jer je ovako skroz sporo i poÄŤne ti se gadit serija i ti skupa s njom...
|
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2006 u 19:20
ROTFL

evo, pitao sam pa sada cekamo
|
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2006 u 22:21
evo, mozda nabavim sezonu 2 i 3
updates in real-time
|
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2006 u 09:23
|
evo, blizu sam zakljucivanja dogovora, prva druga i treca sezona, prva nije kompletna ali nema veze
|
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2006 u 14:40
to bi bilo odlično...a onda se lako nadopune ti što fale car si speedy 
|
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2006 u 16:06
..znači da prestanem s prevođenjem aliasa ili za svaki slučaj...?
|
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2006 u 16:08
ma prevedi te prve 3 ešpke pa cemo vidjet sto dalje
ovo je 45% sigurno, lik se uopce ne javlja cim sam spomenuo razmjenu
|
|