Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

pomagajte

Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=7972
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 11:43
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: pomagajte
Objavio: spooking93
Tema: pomagajte
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 13:21
htio sam uploadat  titl za 1epizodu serije koji sam sam preveo ovo ljeto al sam skroz zaboravio na njega,uglavnom od tad sam reinstaliravao windowse par puta a nisam napravio backup titla,i sad mi ga neće nać na searchu... postoji li neka fora da ga vratim??

-------------
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.

Odgovori:
Objavio: dajmiDivX
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 14:32
Ako nisi formatirao disk, nego radio samo instalaciju možeš probat sa Tune up Utilitiesom

Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 16:54
a ako jesam..

-------------
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.

Objavio: dajmiDivX
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 17:02
ciao title onda

Objavio: BELI
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 17:45
Cak i onda ima nade....pogledaj programe za povracaj podataka sa hdd-a

Ima ih mali milion. Instaliraj, reguj (ne zaista), pokreni, naci ce ti mali milion stvari koje su ti bile na kompu ko zna od kada.....

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 17:53
jel znaš koji takav?

-------------

Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 18:01
Recover my files

Get data back for ntfs

Get data back for fat/fat32

File recover

Easy recovery profesional

Moja preporuka je get data back ali obrati paznju na to  da li ti je disk formatiran u ntfs ili u fat ili fat 32 sistem.
Kod tog programa imas ogranicenja ako ne nadjes crack ili ga regujes....

Kad skines programe, javi mi, za vecinu imam serijale ili crackove, pa ako ne mozes naci, ja cu ti preko pp poslati serijal ili javno, a za crack , salji mail....

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 18:15
a ima li veze ako sam više puta formatirao komp.?

-------------

Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 18:18
 U svakom slucaju ti nista ne mozes izgubiti ako pokusas.....samo mozes dobiti.

-------------

Schopenhauer

Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 18:58
skinuo sam recover my files i našao mi je hrpu bezveznih stvari al mislim da nema ovog šta ja tražim,jel mogu samo tražit titlove tj. text?

-------------

Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:43
DA. Mozes traziti i po extenzijama, ali ne znam za taj program...

-------------

Schopenhauer

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk