Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Provala

Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=7750
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 02:33
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Provala
Objavio: the ring 2
Tema: Provala
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 00:09
Kad neko stavi lozinku. Treba je utipkat da bi usao u windows. Mene zanima jel postoji bilo kakav nacin  da udem u windows bez prave lozinke. tj da provalim u windows

Odgovori:
Objavio: Vladika
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 00:10
Etisni enter

-------------
Vladika

Objavio: komunjara
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 00:12
safe mode

Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 00:18
kako da to izvedem preko safe moda. Jel mi mozes malo objasniti ako nije problem

Objavio: kosta zulu
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 01:52
kad restartujes komp dok dize sistem pretisni f8

Objavio: Grogi
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 07:22
mislim da nece ni tako moci (safe mode)
Imas alat ERD commander. Ti ti je boot-abilan cd, startuje XP i konektuje se na instalirani. On ima alat u sebi za skidanje lozinke. Jedino sto mislim da ti nece prikazati staru lozinku tako da nista od neopazenog upada na comp.

Objavio: kidr
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 12:36
Originalno postovano od strane the ring 2 the ring 2 piše:

Kad neko stavi lozinku. Treba je utipkat da bi usao u windows. Mene zanima jel postoji bilo kakav nacin  da udem u windows bez prave lozinke. tj da provalim u windows

ako administrator nije zaštičen, možeš kad se pojavi login stisnut 2 puta ctrl + alt + del i upišeš drugi user i pass

Objavio: pinkojunior
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:16
ma moze se to puno jednostavnije, kad pokrenes windovse i kad te trazi lozinku stisni CTRL+ALT+DELETE 2 ili tri puta, onda ti se pojavi isto jedan prozor upisi , uđe ti u windovse ali neka nekih podataka  nece biti jer si ti ušo kao administrator, otiđi na Start pa u Control Panel, pa u User Acounts i tamo izaberi korisnika koji želiš ući makni s njega šifru, resetiraj komp. i onda  možeš ući u windovs tog korisnika 

-------------
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.

Objavio: pinkojunior
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 13:16
sorry kidr nisam vidio tvoj post

-------------
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.

Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 21:37
Probao sam to pinkojunior, bratov komp mi je pokusni kunic ne pali, nemogu uci u windows niti kao administrator, jel ima jos koja finta?

Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 23:28
Originalno postovano od strane pinkojunior pinkojunior piše:

sorry kidr nisam vidio tvoj post

ma ok, da samo to pali ako admin nije zaštićen

Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 23:30
Originalno postovano od strane the ring 2 the ring 2 piše:

Probao sam to pinkojunior, bratov komp mi je pokusni kunic ne pali, nemogu uci u windows niti kao administrator, jel ima jos koja finta?

imaš program koji ti služi za preuzimanje administratora, snimiš ga na cd-e i staviš da se buta s cd-a, inače program je odličan i moreš skinut admina pa kakvu god zaštitu imal, samo je problem kaj se nebrem sjetit kak se program zove

Objavio: oko-2
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 00:37
bootaj s CD-om od windowsa odaberi opciju repair i dok on popravlja pazi na doljnji lijevi kut i kada vidis INSTALLING DEVICES stisni SHIFT + F10 tu sad imas sirok pristup svome kompu.

upisi NUSRMGR.CPL i stisni enter i sad izaberi account koji hoces izmjeniti i makni ili promjeni sifru to je to. ako se zelis LOG ON-at bez sifre upisi userpasswords2 i izaberi da se LOG-as bez sifre

-------------
kick-ass

Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 00:42
Originalno postovano od strane oko-2 oko-2 piše:

upisi NUSRMGR.CPL i stisni enter i sad izaberi account koji hoces izmjeniti i makni ili promjeni sifru to je to. ako se zelis LOG ON-at bez sifre upisi userpasswords2 i izaberi da se LOG-as bez sifre

a nede možda control userpasswords2????

Objavio: oko-2
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 12:53
kod mene ne, pa onda nebi trebalo ni kod vas

-------------
kick-ass

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk