Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=74538 Datum ispisa: 23.Srpanj/Jul.2026 u 18:57 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Prófugos (2011)Objavio: Gajtana
Tema: Prófugos (2011)
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2015 u 18:33
Četvoricu muškaraca regrutirala je Kika Ferragut, šefica moćna čileanskog narkokartela, za posao koji će im promijeniti živote: transport tona kokaina iz Bolivije u čileansku luku Iquique, u zamjenu za milijun dolara. Serija prati propalu operaciju trgovine drogom koja je započela na granici Bolivije i Čilea, četvoricu ljudi koji su je trebali izvesti i prave igrače iza posla. Složena mreža ambicije, prioriteta i korupcije čini priču „Bjegunaca“, u kojoj nitko nije ono što se čini, svi imaju tajnu prošlost, a silna potreba za bijegom, ne znajući od koga ni od čega bježe, povezuje i njih i njihovo bezakonje.
------------- Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Odgovori: Objavio: aleksayu
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2020 u 19:45
Imbecil koji je ovde postavio titlove, nije stavio koji je fps u pitanju. Zbog njega sam izgubio nekoliko sati trazeci adekvatnu verziju. Ubuduce bi trebalo zabraniti kazecenje titlova koji nemaju tehnicke podatke.
Objavio: aleksayu
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2020 u 19:47
Moj komentar se odnosi na prevodioca Lepog Jonija koji odavno nije aktivan na sajtu a ne na coveka koji je preuzeo titlove.
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2020 u 20:06
Izvinjavam se uploaderima, preterao sam sa komentarom
Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2020 u 22:40
Ne znam stvarno koja je budala ovoj seriji dala ocenu 8.1 Verovatno neko ko je odrastao na Holivod i ne zna nizasta bolje. Jedva sam izdrzao do kraja prvu sezonu od 13 epizoda! Sve je moglo da stane u nekih 8. Cile je mala zemlja sa malom kinematografijom. Jedino sto vredi u seriji su prirodne lepote Cilea koje se nemilice kao intermeza i popunjavanja filmskih praznina obilato koriste. Lepe divne sume, reke, panorame velikih i malih gradova. Gluma je usiljena, prisutna je ona klasicna juznoamericka melodramaticnost. Jedina svetla tacka je korumpirani pandur Oliva .Sama prica je nejasna i prilicno konfuzna sto se tice upletenosti politickih visokih struktura i nihovih ciljeva u trgovini i preraspodeli narkotika na trzistu. Kraj je bezvezan sa idiotskim govorom govornice punim pseudopsihologije . Ne pada mi na pamet da gledam drugu sezonu, zabole me za njihovu dalju sudbinu.
Ocena 5/10