Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=71979 Datum ispisa: 21.Srpanj/Jul.2026 u 09:40 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: OBEST, BOLEST ILI OBOJE 2Objavio: mahoni
Tema: OBEST, BOLEST ILI OBOJE 2
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2015 u 01:23
Kažu da je dovoljno da pametnom čoveku ukažeš jednom na grešku i takva greška postane prošlost, ali kao što ste mogli da primetite preduslov toga je da je u pitanju"pametan čovek", što ovde očigledno nije slučaj. Pre nekog vremena, tačnije 09.01.2014 god. smo vam ukazali na slučajeve namernog postavljanja "google" prevoda sa potpisom našeg sajta. Istorija se ponavlja. Danas smo primetili postavljanje istih na sajtove koji najverovatnije nemaju administratore sa naših prostora što nadobudnim i zlim ljudima olakšava posao. Situacija je veoma neprijatna, jer nije doveden u pitanje rad administracije našeg sajta, već rad naših drugara koji se trude da nam obezbede što bolje prevode. Neko se svojski trudi da ih predstavi u što gorem svetlu, a mi ne želimo da sedimo skrštenih ruku i čekamo da isfrustrirani i maliciozni ljudi svojim prljavim spletkama ruše njihov ugled. Molimo vas da nas obavestite ako naletite na takve slučajeve ne bi li mogli što pre da reagujemo.
Vaši titlovi
------------- Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Odgovori: Objavio: iromafia111
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2015 u 13:29
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 22:50
Okamova oštrica/britva
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: zkarlov
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 22:53
A ja mislio ovdje veseljaci koji vole dobru šalu, vidi se da je pojedince izmorio tempo prevođenja
Objavio: iromafia111
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 23:10
Dečki, da sam na vašem mjestu, ne bih se više javljao ovdje. Imate vi svoj forum.
-------------
Objavio: suncani
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 23:19
To prijetiš... ili šta već? Jel ovo tvoja privatna stranica... forum... pa da određuješ gdje ću se javljati?
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 23:23
Nemaš problema Iro, rado ću otići s ovog smiješnog sajta kad izbrišete one gluposti koje ste napisali u zaključanoj temi... Koliko ste paranoični ni šalu više ne shvaćate, a možda vam je i trebala jedna takva šala.
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 23:29
Dečki, pa i ja se samo šalim. Što vam se dogodilo sa smislom za humor?
-------------
Objavio: LEMONZOO
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 23:31
Onda se i dalje možemo javljati ovdje iako imamo "svoj" forum? Je li i to bila šala? Da znam da ne bih slučajno dobio ban. Hvala.
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 23:33
I kad dobijete ban, to je samo jer se šalimo. Ajmo se sad svi smijati do jutra.
-------------
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 23:37
Kao što rekoh, ti si stručnjak :)
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 23:39
Da, rekao si. Ali prvi put je bilo smješnije. Sad se samo ponavljaš. Daj da se smijemo nečem drugom.
-------------
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 23:56
Vjeruj mi koliko god se ponavljao, ne mogu dosaditi jer si razlog za neprekidni smijeh. Pravi stručnjak. :)
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 00:43
Prethodni post je obrisan jer je kolega zkarlov objasnio da se radi o šali.
-------------
Objavio: Pilipenda
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 10:24
Дје сте раја, ша има?
------------- Мисли храбро, осети слободу!
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 10:30
Evo, šalimo se i šegačimo kad god stignemo.
-------------
Objavio: cersei
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 10:30
do ja počnem dijelit suspenzije, gazdi prva
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 12:00
Pa vidim ja, neka šega, logorska vatra, kampovanje, vino i janje s ražnja...
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 12:42
Sjedni s nama. Što piješ?
-------------
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 12:53
Па, укључио сам се у рад другог сајта и мало вас опањкавао тамо, али само оно што сам и овде већ небројено пута писао, па да не мислите да ја то нешто иза леђа...
Међутим, мој немирни дух се увек враћа овамо, јер знам да ме сви волите и да вам је драго када ме видите на вашој страни.
Тако да, не брините, Пилипенда је увек ту негде...
Objavio: Remi
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 14:56
pozdrav..
imam par pitanja i nadam se da će mi netko smisleno i argumentirano odgovoriti na njih prije nego što dobijem ban (vidim da Cersei zna samo to raditi).. ukratko da se predstavim da ne mislite da sam neki promatrač pa sam sada došla tu sva jadna i naivna i nemam pojma o čemu se radi.. i na našem forumu PO sam registrirana kao hyde_sb, a bila sam i ovdje s istim nickom.. postavila sam kod vas preko 300 titlova pa vjerujem da će se barem netko sjetiti tko sam..
uglavnom, mene zanima sljedeće:
1. Atrahasis je fino napisao da moli obje strane "da ovaj problem reše na uljudan način, jer nema razloga za
razmirice ovako niskog i necivilizovanog tipa".
Vi ste tražili da se obrišu tamo nekakve informacije i da vam se javi Bruno. Obrisano je, Bruno se javio, vi niste htjeli pregovarati. Čekali smo da se udostojite poslati nekog predstavnika s kojim bi se dalo normalno popričati, međutim nitko se živ nije oglasio u normalnim uvjetima nego su svi dolazili pod krinkom "neutralnih promatrača" koji bi onda sasuli i drvlje i kamenje na nas. Pitanja su:
Zašto ne želite dogovor? Zašto stalno netko od vaših ulijeće tamo s "dobronamjernim" savjetima pa nestane čim mu se argumentirano objasne neke stvari? Ako ne želite dogovor, napišite da ga ne želite i dobro. Ali onda budite spremni pristati na to da više nećete skidati naše titlove i prebacivati ih na svoju stranicu jer mi od vas sigurno nećemo. Imamo dovoljan broj kvalitetnih prevoditelja koji stignu sve pohvatati kada krene jesen.
2. iromafia111 je napisao sljedeće: Dečki, da sam na vašem
mjestu, ne bih se više javljao ovdje. Imate vi svoj forum.
Imamo, naravno, ali imate i vi svoj. CSInvestigator stalno dolazi na naš forum i pregledava popis prevedenih titlova. Neka je, nama ne smeta što baulja tamo po forumu, ali onda nemojte ni vi tjerati "naše" čim vam se ne svidi to što su napisali. Promovirate nekakvu demokraciju i zajedništvo, a banirali ste hrpu korisnika koji su stvarno bili neutralni, ali su tražili da ispoštujete potpis autora u svakom obliku (bez obzira postavio ga sam autor ili ga netko prebacio ovdje). Zanimljivo je što je baš Iro rekao ovo gore navedeno jer je upravo on i vidio na našem forumu što je Zoki u zezanciji napisao. Ovdje nemam pitanja, samo sam vam htjela ukazati na ironiju njegovog posta.
3. CSInvestigator je napisala: Okamova oštrica/britva
Ja joj poručujem ono iz Justifieda:
Occam's razor, Thor's hammer, who gives a shit.
Molim dotičnu da ne koristi velike riječi jer očito pojma nema o čemu se radi. Da se htjelo hakirati vašu stranicu, uspjelo bi se. Pitanje je baš za nju: Stižeš li sve prevesti? Kad krene sezona, uzet ću ti sve serije koje prevodiš čisto da ne spadamo na vaš nivo da moramo od tebe prebacivati išta (napisala si nam tamo nešto u stilu "slobodno ih uzmite"). Neka hvala, mi zbog tvojih prijevoda nećemo propasti, ali vi biste bez naših mogli.
evo, ne zamjerite na dužini posta, ali morala sam s obzirom da ću kroz 2-3 minute dobiti ban pa sam napisala odmah sve da se ne moram opet logirati..
p.s. da ne ispadne da sam samo došla provocirati, nemam ništa da prebacujete moje titlove na svoju stranicu, ali ne dirajte mi potpis i ne dirajte moju pripadnost stranici prijevodi-online.. toliko, pozdrav.
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 17:07
Remi piše:
2. iromafia111 je napisao sljedeće: Dečki, da sam na vašem
mjestu, ne bih se više javljao ovdje. Imate vi svoj forum.
Imamo, naravno, ali imate i vi svoj. CSInvestigator stalno dolazi na naš forum i pregledava popis prevedenih titlova. Neka je, nama ne smeta što baulja tamo po forumu, ali onda nemojte ni vi tjerati "naše" čim vam se ne svidi to što su napisali.
2. Naravno da gledam "spisak prvedenih, a neobjavljenih prevoda", s obzirom da je tema zbog toga i otvorena sa vaše strane. Iako su postovi naknadno ažurirani, dobro se sećam da je pisalo: "Mislim da bi bilo dobro da napravimo popis prijevoda koje ćemo prevesti
ali ih nećemo postavljati.. Znat će da to imamo a oni ne mogu dobiti...
Da kolegama malo "vadimo mast". Ali, ne javljam se na PO, niti ulazim u rasprave, za razliku od vas ovde.
Remi piše:
3. CSInvestigator je napisala: Okamova oštrica/britva
Ja joj poručujem ono iz Justifieda:
Occam's razor, Thor's hammer, who gives a shit.
Molim dotičnu da ne koristi velike riječi jer očito pojma nema o čemu se radi. Da se htjelo hakirati vašu stranicu, uspjelo bi se. Pitanje je baš za nju: Stižeš li sve prevesti? Kad krene sezona, uzet ću ti sve serije koje prevodiš čisto da ne spadamo na vaš nivo da moramo od tebe prebacivati išta (napisala si nam tamo nešto u stilu "slobodno ih uzmite"). Neka hvala, mi zbog tvojih prijevoda nećemo propasti, ali vi biste bez naših mogli.
3. Moj odgovor je bio sasvim prikladan za prethodne postove. Ako neko smatra da je hakovanje i brisanje stotina prevoda iz baze smešno i zabavno, od sveg srca mu želim isto.
Iako je postavljeno pitanje očigledna provokacija, odgovoriću razumno. Ja bih najradije da obe prevodimo različite serije, da bude što više prevoda za ljude kojima su potrebni. Pošto i sama kažeš da si na sajt postavila preko 300 prevoda, ne vidim u čemu je bio problem da postaviš i 301. prevod, potpis i reklamu niko ne bi dirao.
A pogledaj moje prevode na podnapisima, u kojima piše: 1 00:00:00,400 --> 00:00:21,399 WWW.PODNAPISI.NET
380 00:43:06,832 --> 00:43:10,832 Preuzeto sa www.titlovi.com
Da li sad ja i treba da započnem štrajk protiv podnapisa? Nema logike. Nisam sama postavila titlove i promenili su reklame.
Molim te, razmisli o motivima prevođenja, jer ne prevodimo za pohvale kolega, već za ljude kojima su titlovi potrebni. Zato mi ovaj inat uopšte nije jasan. Kao što rekoh, ne vidim u čemu je bio problem da ti i dalje postavljaš prevode ovde sa reklamom, ja neke druge prevode i da ljudi budu srećni.
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 17:30
stara moja, naravno da tebi ništa nije jasno.. ja ne prevodim za nikakve pohvale kolega niti zahvale korisnika niti novac (koji se ovdje fino zarađuje).. prevodim za svoju dušu jer me to opušta.. ne želim postaviti više niti jedan titl jer dirate moju pripadnost sajtu PO.. to je vama banalno pravilo, a meni puno znači.. ovdje mi nitko nije pomogao niti me ikada kontaktirao da me savjetuje kako da unaprijedim svoje titlove.. na PO čim sam se registrirala i postavila 2. ili 3. titl, došla mi je poruka jednog od moderatora da si skinem taj i taj program i tako prevodim jer mi je titl tehnički neispravan.. naravno da sam se oduševila prijedlogom i pomoći koju sam dobila jer mi je važno kakve titlove objavljujem.. ovdje ona vaša Sylvyrose ima 250 autorskih titlova i po 700 grešaka (da ne pričam o doslovnom prevođenju fraza!!!!!), ali vas boli ćošak jer je samo bitno da ima.. zato ne želim postavljati ovdje, jer ne želim da se moje ime asocira s ovom stranicom gdje je bitna kvantiteta, a ne kvaliteta..
ako ti nije važno tko što prevodi nego je bitno da ima, onda nemoj prevoditi Justified jer ga prevodim ja pa će ga korisnici imati (u malo drukčijem obliku, ali bit će)
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 17:36
Moj odgovor je bio sasvim prikladan za prethodne postove. Ako neko smatra da je hakovanje i brisanje stotina prevoda iz baze smešno i zabavno, od sveg srca mu želim isto.
IP-adresa te osobe je ista kao u hakera koji je prije mjesec dana hakirao PO i forum je bio spor dugo vremena. Išao je preko RSS-a.
A pogledaj moje prevode na podnapisima, u kojima piše:
Razlika je u tome što Titlovi to rade sustavno već godinama, dok je tamo to vjerojatno izolirani sustav. Ne ulazim u to koliko je izoliran, jer nisam puno puta sretao njihove robotske reklame pa ne znam. Ako misliš da si zakinuta, prouči im pravila i probaj se žaliti. Ako to ne uspije, onda imaš pravo govoriti protiv njih.
Ja znam da kod svojih titlova koje sam sâm prebacio ili ih je netko drugi, nikad nisam naletio na to da su mi išta dirali. Mada nisam ni provjeravao detaljno. Sad sam nešto pogledao i sve je u redu. http://www.podnapisi.net/subtitles/hr-perry-mason-1957-S09E02/AMI5" rel="nofollow - http://www.podnapisi.net/subtitles/hr-perry-mason-1957-S09E02/AMI5
Ovdje se to radi u 99,974 % slučajeva i tako na (možda i) jedno 10.000 titlova. Samo ovaj dupli nalog administracije ima takvih 2000 prebačaja. http://titlovi.com/titlovi/titlovi-od-korisnika.aspx?korisnik=classicmovie" rel="nofollow - http://titlovi.com/titlovi/titlovi-od-korisnika.aspx?korisnik=classicmovie A gdje su ostali?
Pošto i sama kažeš da si na sajt postavila preko 300 prevoda, ne vidim u čemu je bio problem da postaviš i 301. prevod, potpis i reklamu niko ne bi dirao.
Rješenje je jednostavno. Prestanite provoditi agresivnu politiku prema drugim stranicama koje smatrate konkurencijom. Radije budite suradnici i vjerujem da će vas ljudi najkasnije za pola godine prestati mrziti. A ima i takvih slučajeva, da vas netko mrzi zbog nekorektnog ponašanja.
Zna se što se traži. Kad prebacite titl s druge stranice, ne dirajte adresu te stranice i ne izvlačite se na neka pravila koja su sastavljena tako da ih tumačite po svojoj volji. Vjerujem da će vam se nakon toga dio odbjeglih članova rado vratiti, a možda privučete nekog novog. Ovako ih samo gubite iz dana u dan. Ostat ćete samo ti i ovih nekoliko moderatora za pet godina.
Na kraju, da ne ispadne da sam nešto ljut, evo jednog popularnog osjećajnika za kraj.
Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 17:37
Remi piše:
stara moja, naravno da tebi ništa nije jasno.. ja ne prevodim za nikakve pohvale kolega niti zahvale korisnika niti novac (koji se ovdje fino zarađuje).. prevodim za svoju dušu jer me to opušta.. ne želim postaviti više niti jedan titl jer dirate moju pripadnost sajtu PO.. to je vama banalno pravilo, a meni puno znači.. ovdje mi nitko nije pomogao niti me ikada kontaktirao da me savjetuje kako da unaprijedim svoje titlove.. na PO čim sam se registrirala i postavila 2. ili 3. titl, došla mi je poruka jednog od moderatora da si skinem taj i taj program i tako prevodim jer mi je titl tehnički neispravan.. naravno da sam se oduševila prijedlogom i pomoći koju sam dobila jer mi je važno kakve titlove objavljujem.. ovdje ona vaša Sylvyrose ima 250 autorskih titlova i po 700 grešaka (da ne pričam o doslovnom prevođenju fraza!!!!!), ali vas boli ćošak jer je samo bitno da ima.. zato ne želim postavljati ovdje, jer ne želim da se moje ime asocira s ovom stranicom gdje je bitna kvantiteta, a ne kvaliteta..
ako ti nije važno tko što prevodi nego je bitno da ima, onda nemoj prevoditi Justified jer ga prevodim ja pa će ga korisnici imati (u malo drukčijem obliku, ali bit će)
TOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! UDRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nema boljeg načina za iskaljivanje ogorčenosti nekim sajtom od prozivanja nekoga poimence. Kakva kolegijalnost! Kakva dobronamernost! Kakva neutralnost! Ne radiš ti to zbog sebe, nego zbog sebe. UDRIIIIIIIIIIIIIII PO STOCIIIIIII!!!!!!!!!!!!!
------------- As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Objavio: bojanadj
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 17:40
Zašto sama nisi kontaktirala pomenutu koleginicu i pružila joj pomoć? Ako su drugi pomogli tebi, zašto je problem da i ti pomogneš nekome? Mi šaljemo poruke, ali nas je petnaestak, a prevodilaca preko tristo. Razika je što ne odbijamo prevodioce koji ne žele pomoć, ali to je naš izbor, kao sajta.
Uostalom, lepo molim da se rasprava ne širi. Do kraja dana ćete dobiti zvaničan stav administracije titlovi.com i po pitanju vaših problema, a i zaključak po pitanju hakovanja.
Da ne bude zabune, iznećemo svoj stav, koji ste i tražili, ali nećemo otvoriti diskusiju.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: igor_MD
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 18:03
bojanadj piše:
Zašto sama nisi kontaktirala pomenutu koleginicu i pružila joj pomoć? Ako su drugi pomogli tebi, zašto je problem da i ti pomogneš nekome? Mi šaljemo poruke, ali nas je petnaestak, a prevodilaca preko tristo. Razika je što ne odbijamo prevodioce koji ne žele pomoć, ali to je naš izbor, kao sajta.
Uostalom, lepo molim da se rasprava ne širi. Do kraja dana ćete dobiti zvaničan stav administracije titlovi.com i po pitanju vaših problema, a i zaključak po pitanju hakovanja.
Da ne bude zabune, iznećemo svoj stav, koji ste i tražili, ali nećemo otvoriti diskusiju.
Kako se brže-bolje ulovite za sitnicu, to je nevjerojatno. Kako skrećete brže-bolje s onoga o čem je zapravo riječ u postu na koji odgovarate. Kako navrat-nanos pokazati "nehumanost" prevoditeljice PO-a? (Ne obraćam ti se s vi, nego govorim o dvama gornjim postovima.) Tebi: Kako nakon 30 tisuća postova i otvaranja diskusije o svemu i svačemu ovih godina moderatorica političarski unaprijed veli "nećemo otvoriti diskusiju". Savjet: inače, kada nisi majka, prevoditeljica i komentatorica nego puka glasnogovornica, bolje je u tim situacijama reći: "NEĆE SE otvoriti diskusija".
Presmiješni ste zaista.
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 18:04
Hogare (ili da kažem, Gugl Prevodilac), nije u redu da svoje kolege nazivaš stokom.. ja sam Sylvyrose dala kao primjer, a takvih je tu još more..
bojanadj, ne petljaj se u nešto što ne znaš.. Sylvyrose je više ljudi poslalo poruku (pa i ja) i stavilo u komentar ispod titla da joj pola toga ne valja, ali njen stav je bio "ja sam završila upravno pravo i valjda znam kako se šta prevodi".. dakle, nije da joj se nije htjelo pomoći, nego ona nije htjela prihvatiti tu pomoć..
dalje, kod nas se ne odbijaju prevoditelji nego titlovi uz napomenu da se isprave, što je i u redu.. svatko tko je tražio pomoć, dobio ju je i nije ismijan (to vi samo tako predstavljate).. a taj vaš stav jedva čekam, pogotovo zato što tema neće biti otvorena za diskusiju.. živo me zanima i naslov teme, s čime ćete nas sada usporediti..
kad ste već kod sastavljanja stava, ubacite i obrazloženje za ovo što je iznijela CSInvestigator:
Dalje, želim da vam zahvalim na ucenama da promenimo pravila našeg sajta, koja su inače napravljena u dogovoru sa administracijom PO.
Igore, svaka čast, i sam vidiš što pokušavaju
Objavio: bojanadj
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 18:35
Sasvim jasno ste izneli svoje nezadovoljstvo i svoj stav. Ako nam budu potrebna pojašnjenja, postavićemo pitanje.
Ponoviću još jednom, s nadom da ćete ovog puta ispoštovati reč moderatora.
bojanadj piše:
lepo molim da se rasprava ne širi. Do kraja dana ćete dobiti zvaničan stav administracije titlovi.com i po pitanju vaših problema, a i zaključak po pitanju hakovanja.
Edit: Navoj, iznećemo šta imamo, kad kolege budu na mreži.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 19:03
Remi piše:
na našem forumu PO sam registrirana kao hyde_sb, a bila sam i ovdje s istim nickom.. postavila sam kod vas preko 300 titlova pa vjerujem da će se barem netko sjetiti tko sam..
Kako se ne bi sjećali, ti si jedna od onih čije šale ne razumijemo. Da podsjetim ostale neurotične članove "titlova" koji ne razumiju PO šale:
Članovi http://forum.titlovi.com/member_profile.asp?PF=35093" rel="nofollow - Flekica i http://forum.titlovi.com/member_profile.asp?PF=105110" rel="nofollow - hyde_sb suspendirani zbog ubacivanja reklama u titlove.
544 00:41:08,183 --> 00:41:14,723 Prevod i obrada: Bilja www.prijevodi-online.org
545 00:41:16,000 --> 00:41:21,000 <i>Titl bez smetnji možete pronaći na www.prijevodi-online.org
546 00:41:24,000 --> 00:41:28,000 Preuzeto sa www.titlovi.com ----------------------------------------
36 00:02:56,000 --> 00:02:59,500 <i>Stranica titlovi.com je počela da uzima tuđe titlove i briše potpise.
37 00:02:59,501 --> 00:03:02,501 <i>Dakle, stvar je u tome, da ćete od sada
38 00:03:02,502 --> 00:03:06,502 <i>titlove za Grey's Anatomy u normalnom obliku moći da pronađete na
449 00:33:40,000 --> 00:33:44,000 <i>Na ovom prevodu sam sarađivala sa hyde_sb i zato ga postavlja na stranicu.
450 00:33:44,001 --> 00:33:47,001 <i>U isto vreme imate savršen titl na prijevodi-online
451 00:33:47,002 --> 00:33:49,002 <i>pa ne morate da se patite s ovim.
Takve šale trpimo već godinama.
Nismo poslali nikoga na pregovore? Koliko se sjećam, ja sam bio tamo. Vaši administratori su me branili u tri pičke materine, sigurnije i ljepše se nisam osjećao ni kod vlastite kuće.
Lijepo sam vam rekao da je odluka vlasnika stranice da se inzistira na pravilu o reklamiranju, a vi ste inzistirali da je to zato jer vas mrzimo.
Sad ste "pregovarali" s vlasnikom stranice i čovjek vas je opet odbio jer ste ga napljuvali i objavili čuda o njemu i zaradi koju ostvarije preko vaše grbače.
Nakon što vas je opet odbio, član vaše administracije kaže "Hajdemo pregovarati s Icemaherom, on je uvijek bio OK." Koji ku**c ima on ili bilo tko drugi od nas pregovarati nakon što je vlasnik stranice rekao svoje? Što je sljedeće? Pregovarat ćete sa čistačicom na "titlovima" ili je to samo jedna u nizu vaših šala?
-------------
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 19:06
Sad ću ja štrajkat jer je Iro uvrijedio nas čistačice
Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 19:11
iromafia111 piše:
Vaši administratori su me branili u tri pičke materine, sigurnije i ljepše se nisam osjećao ni kod vlastite kuće.
...
Koji ku**c ima on ili bilo tko drugi od nas pregovarati nakon što je vlasnik stranice rekao svoje? Što je sljedeće? Pregovarat ćete sa čistačicom na "titlovima" ili je to samo jedna u nizu vaših šala?
Polna diskriminacija!
Ne cenzurišite ku**c!
------------- As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 19:13
iro, sjećam se te rasprave. Ti si se postavio za predstavnika "Titlova", ali ti je većina odgovora bila u smislu "Što mene pitate, pitajte vlasnika" ili "Nisam ja napravio skriptu". Za očekivati je da se netko tko se predstavi za predstavnika bude i ovlašten za neke stvari. Na neka konkretna pitanja ti si samo spinao. Čak si se i htio podsmijavati na moj račun nekim sarkazmom da me malo omalovažiš, tako da nisi tolika žrtva kao što kažeš. Iako članovi jesu prema tebi nastupili agresivno.
Još si i nakon toga izjavio da ti obrišu profil jer nećeš više dolaziti na PO, ali vidi se iz prošlih postova da dolaziš.
Ti tvoji primjeri koje navodiš samo su reakcija na agresivnu kampanju "Titlova". Ja osuđujem vrijeđanje na osobnoj razini i slične stvari, ali i razumijem zašto je do toga došlo. Volio bih i da ti shvatiš.
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 19:22
Agresivna kampanja "titlova"? Nakon što smo prevrnuli 70.000 titlova i našli hrpu gadarija i skrivenih reklama? Nakon što smo skoro polovici prevoditelja s PO morali na PM slati obavijest da se pridržava pravila foruma jer smo svaki put prvo dobili odgovor "nisam čitao/la pravila"? Nakon što si se ti hvalio da si našao način kako prevariti skriptu?
Da li možda znaš zašto Debeloguzi još uvijek nije kažnjen nakon što je napisao da se Darije i ja karamo? Zato jer je vrijeđao kolegu prevoditelja s PO, a tamo je dozvoljeno sve osim ekstremnog vrijeđanja (tako mi je Bruno rekao) ili zato jer je tamo dozvoljeno vrijeđati administratore s "titlova"? Treća varijanta je da se samo šalio pa mi je jasno da nije kažnjen.
-------------
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 19:29
eto vi nikada ne vrijeđate (krasan ti je vokabular Iro, nema šta).. sad smo Bilja i ja neurotične jer smo stavile to u svoj titl.. da, naš je titl i možemo u njega pisati što hoćemo.. vaš je problem što niste ništa provjeravali jer se uvijek ide na to "samo nek ima"..
nego, da objasnim tu (meni baš dobru) šalu.. flekica iliti Bilja, koja je i autor titlova serije Grey's Anatomy, hoće postaviti svoj titl kod vas, ali vi ga odbijete pod izgovorom, "ne treba nam, već ga imamo".. imali ste titl, ali NJEN titl koji je netko čim prije prebacio s PO kako bi mogao, vodeći se tim vašim pravilom, obrisati njenu pripadnost sajtu.. znači, nemojte moralizirati o ponašanju vaše administracije prema svojim prevoditeljima jer smo i Bilja i ja bile i "vaše", ali niste imali ni trunke poštovanja prema nama i našem radu pa smo napravile ovo kako bismo dobile ban.. i dobile ga, sve super, svi sretni.. sad se postavlja ono drugo pitanje: ako vam ne trebamo mi kao prevoditelji, zašto uzimate naše titlove, a toliko smo neurotične i nenormalne? onda, Iro dragi, hvataj se tastature i prevedi nešto, nemojte kod nas lopatariti.. Cersei, vrijedi isto i za tebe.. mani se metle i uzmi neki transkript pa ga probaj prevesti, da vidiš kako to uopće nije lako.. onda probaj opaliti nekome ban, kad vidiš koliko je truda potrebno za kvalitetan titl..
ni ja se ne osjećam ovdje ugodno, ali pokušavam istjerati na čistac nekakve zablude.. i čekam onaj vaš proglas
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 19:34
Da budemo pošteni, iro prevodi pomalo. Nije baš da zabušava.
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 19:35
Remi piše:
sad smo Bilja i ja neurotične jer smo stavile to u svoj titl.. da, naš je titl i možemo u njega pisati što hoćemo.. vaš je problem što niste ništa provjeravali jer se uvijek ide na to "samo nek ima"..
Krasna logika. Bravo. Jebeš pravila, pogotovo ako mi se ne sviđaju. Zamisli da ti dođem u kuću i pljunem na stol jer mi se tako prohtjelo. Moja pljuvačka pa je mogu staviti gdje želim.
-------------
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 19:45
iromafia111 piše:
Remi piše:
sad smo Bilja i ja neurotične jer smo stavile to u svoj titl.. da, naš je titl i možemo u njega pisati što hoćemo.. vaš je problem što niste ništa provjeravali jer se uvijek ide na to "samo nek ima"..
Krasna logika. Bravo. Jebeš pravila, pogotovo ako mi se ne sviđaju. Zamisli da ti dođem u kuću i pljunem na stol jer mi se tako prohtjelo. Moja pljuvačka pa je mogu staviti gdje želim.
a tvoja je logika još jača.. evo sva sam se naježila od ovog primjera koliko si me prosvijetlio
Objavio: Navoj
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 19:47
iromafia111 piše:
pljunem na stol
Kod mene u kraju (na 100 m avionskom linijom od Filmskog grada gde je sniman film "Dugi brodovi") kaže se pljuvanje u dalj. Stoga, gospodo... withdrawal.
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 19:57
dragi nisi ti malo neurotična nego puno :) znam znam ne valjam ja jer nisam prevoditelj, stara priča...
Objavio: darije
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 19:58
Remi piše:
..vaš je problem što niste ništa provjeravali jer se uvijek ide na to "samo nek ima"..
Draga koleginice, naš je problem što verujemo prevodiocima i dajemo im ovlašćenja da sami odobre njihove, provereno dobre prevode. Ima nešto loše u tome? Da je "samo nek ima" zar bi i danas postojala kontrola onoga što se odobrava?
Međutim, džabe mi sve ovo pišemo, kad ćeš ti i tebi slični uvek naći nešto novo što ćeš vrteti u krug, jer ja evo sad više ne znam šta je to što vama ovde smeta?
To što autor prevoda neće da postavi prevod ovde, ali se buni kad ga neko drugi prenese, šta? To što je ranije dogovorena jedna reklama i vi aminovali, ali sad mislite da treba dve? To što imamo skriptu? A šta je sa pojedinim vašim članovima (prim.aut. imena poznata redakciji ) koji su nas pljuvali na sva usta mnoooogoooo pre pomena o skripti i koji ni tada nisu postavljali prevode ovde? Šta li smo im tada bili krivi?
-------------
Objavio: mahoni
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 20:30
Svi obrisani postovi iz teme
"VAŽNO OBAVJEŠTENJE - HAKOVANJE PROFILA I BRISANJE TITLOVA IZ BAZE
su prebačeni u ovu temu.
------------- Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 20:37
darije piše:
Remi piše:
..vaš je problem što niste ništa provjeravali jer se uvijek ide na to "samo nek ima"..
Draga koleginice, naš je problem što verujemo prevodiocima i dajemo im ovlašćenja da sami odobre njihove, provereno dobre prevode. Ima nešto loše u tome? Da je "samo nek ima" zar bi i danas postojala kontrola onoga što se odobrava?
Međutim, džabe mi sve ovo pišemo, kad ćeš ti i tebi slični uvek naći nešto novo što ćeš vrteti u krug, jer ja evo sad više ne znam šta je to što vama ovde smeta?
To što autor prevoda neće da postavi prevod ovde, ali se buni kad ga neko drugi prenese, šta? To što je ranije dogovorena jedna reklama i vi aminovali, ali sad mislite da treba dve? To što imamo skriptu? A šta je sa pojedinim vašim članovima (prim.aut. imena poznata redakciji ) koji su nas pljuvali na sva usta mnoooogoooo pre pomena o skripti i koji ni tada nisu postavljali prevode ovde? Šta li smo im tada bili krivi?
Ništa mi ne želimo osim poštovanja potpisa prevoditelja, a u to ne spadaju dvije reklame. Uporno pokušavate proturiti nekakvu priču o dva potpisa i o sudjelovanju administracije PO-a u dogovoru oko pravilnika... Ništa se administracija PO-a nije dogovarala s vama, Darije, osim što smo rekli da je vaše pravo da skripta ubacuje vašu reklamu. Pristali smo nevoljko i na jedan potpis u titlu, ali bogami nismo pristali da brišete PO u potpisu prevoditelja koje prebacujete na ovaj sajt. I to je ono što ljudima treba objasniti, da se prevoditelji tamo ne bune zbog dva potpisa ili skripte već zbog toga, brisanja prevoditeljeve pripadnosti sajtu. Zašto to vama smeta u titlu na znam, ali mislim da nije vrijedno svega ovoga...
EDIT: Prvo bih u svoje ime da ti se zahvalim za divan gest i posvećivanje prevoda Novici. Veliko hvala na tome i verujem da bi i Novica, da može da vidi to, bio ganut. Baš kao što je, suprotno tome bio potrešen nemilim situacijama između naših članova.
Što se same teme tiče, ne možemo pričati o nepoštovanju prevodilaca ako znamo da su Titlovi rodonačelnici zaštite prava prevodilaca. NIKO, ali niko na internetu pre nas to nije radio i sa nama kreće zaštita autora, (ovo je činjenica i niko je ne može osporiti) pa zar misliš da bismo mi to kršili, tako da te molim da ne menjema teze i poistovećujemo adresu bilo kog sajta sa potpisom.
Nismo deca zkarlov da ne vidimo da je ovde reč o inaćenju, vaši ljudi "teraju" jednu priču, naši drugu i tako će u nedogled, jer niko neće popustiti iz prostog razloga - previše zle krvi.
Završiću citiranjem tvog posta i konstatacijom "...da ovo nije vredno toga", jer smatram da prevodioci svoje prevode rade za korisnike, pa svo ovo beskorisno preganjanje, koje nema kraja, šteti samo njima.
Darije
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 21:21
http://forum.titlovi.com/nas-stav-druga-strana-medalje_t72024&FID=7&PR=3.html" rel="nofollow - NAŠ STAV - DRUGA STRANA MEDALJE