Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

divx na dvd

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=7192
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 06:45
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: divx na dvd
Objavio: OLDBOY
Tema: divx na dvd
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 08:53

kad imate divx-e na dvd-u jel vam se dešava da nakon nekog vremena dvd pukne? jel ih presnimavate, ako da nakon kolko vremena?

jedan informatičar mi je reko da je trajnost dvd zaprženog do  godinu dana.i sad bi sto dvd trebo presnimavat! u P.M.

Odgovori:
Objavio: dragonheart
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 11:52
Zajebi tog informatičara,nema veze kakav je dvd,zapržen ili original jer ako ih čuvaš,kao npr.ja,onda znaj da je DVD vječan medij,ali nažalost brojni ljudi se prema njima odnose kao prema frizbijima.

-------------
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY

Objavio: Rodman
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 12:11
ne znam, moj najstariji ima godinu i pol i nema problema s njim.

Objavio: Lenja_Kravitza
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 12:21
U sustini ,DVD tehnologija (tu mislim na izradu przilica i samih medija) ti ja sad na nivou razvoja na kome je to bila cd tehnologija recimo 97-98 godine ...
pa recimo da mi 70 % diskova iz tog vremena koje sam dobro cuvao , ali i extremno exploatiso radi ...
na kraju krajeva , ako kupis kvalitetan medija (i molis boga da ti neupadne jedna od onih 3% losih serija) ,onda ga sprzis na minimalnoj brzini , i posle toga ga nepipkas rukama po poledjini gde su svi file-ovi smesteni , produzices mu zivotni vek ....
btw, da napomenem jednu stvar , veliki broj ljudi na forumu pravi veliku gresku pri kopiranju dvd-ova ,koriste jedan dvd drive kao SOURCE i drugi kao DESTINATION ,takav vid kopiranja se zove Fly , i nije predvidjen kod dvd medija , vec je greskom dopusten u NERO-u ... prica je jednostavna zbog brzine protoka informacija kad stavis recimo 8x przenje , nemoguce je u isto vreme da se cita sa jednog a pise na drugi medij ... rezultat ovakvog przenja je vrlo osetljiv i nestabilan medij kao i u 30%slucajeva necitljiv na vecini dvd playera

Objavio: Zombie
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 12:22
Imam dvd-a starih i do dvije godine i svi rade kako treba, bas sam jucer kopirao jedan u cjelosti.

Objavio: darije
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 13:02
Originalno postovano od strane Lenja_Kravitza Lenja_Kravitza piše:

pri kopiranju dvd-ova ,koriste jedan dvd drive kao SOURCE i drugi kao DESTINATION ,takav vid kopiranja se zove Fly , i nije predvidjen kod dvd medija , vec je greskom dopusten u NERO-u ... prica je jednostavna zbog brzine protoka informacija kad stavis recimo 8x przenje , nemoguce je u isto vreme da se cita sa jednog a pise na drugi medij ... rezultat ovakvog przenja je vrlo osetljiv i nestabilan medij kao i u 30%slucajeva necitljiv na vecini dvd playera

-------------

Objavio: Guests
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 14:57
ja imam dvdova starih 2 godine i rade
s druge strane, imam dvdova starih mjesec dana i ne rade

nikad se ne zna, ali zna se da su verbatim najkvalitetniji(od ovih jeftinijih)

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 16:41
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane Lenja_Kravitza Lenja_Kravitza piše:

pri kopiranju dvd-ova ,koriste
jedan dvd drive kao SOURCE i drugi kao DESTINATION ,takav vid kopiranja
se zove Fly , i nije predvidjen kod dvd medija , vec je greskom
dopusten u NERO-u ... prica je jednostavna zbog brzine protoka
informacija kad stavis recimo 8x przenje , nemoguce je u isto vreme da
se cita sa jednog a pise na drugi medij ... rezultat ovakvog przenja je
vrlo osetljiv i nestabilan medij kao i u 30%slucajeva necitljiv na
vecini dvd playera

Nisam bas skapirao , sprdas li se ti to meni ili ???

Objavio: darije
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 18:42
Naprotiv!!!! U potpunosti se slažem! Pa pogledaj šta znači smajli koga sam stavio:Approve.
Izvini ako se nismo razumeli....

-------------

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 19:25
Ma ql ... sorry , koristim operu kao browser koja neprikazuje najbolje smile-je , pa sam nesto istripov'o ....pozzz

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 19:45
Moji najstariji, a i noviji su vecinom na kvarkovima ( koje svi pljuju i niko ih ne voli, al ne znam zasto ) i svi rade najnormalnije, isto sada i onda kad sam ih tek snimio. Jos mi ni jedan nije crko, al bas nijedan. Mozda i zato sto snimam na 2X...

Objavio: OLDBOY
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2005 u 18:04
meni su u zadnje vrijeme pukla 2 dvd pa sam se zabrinuo   mislim da ću one no name morat prepržit...

Objavio: Dr. Jackil
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2005 u 19:40
Neznam, recimo ja imam problem kada snimam DVD film na recimo TDK ili bilo koji DVD, a da nije Verbatin ili Traxdata, film se može gledati do nekog dijela, onda se zašteka, dok kad snimim na verbatin ili traxdatu rade odlično, snimam na identični naćin.
Dok recimo snimam obićnu datu ili igru na DVD nema veze jel on princo ili arita normalno snimi
NEC ND-3520A

-------------
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2005 u 19:43
Ocisti DVD Rom, ja sam imao slican problem, i kad sam ga ocistio, radi sve bez problema.

Objavio: Dr. Jackil
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2005 u 19:51
Da, zaboravio napisati da i na linijskom i na DVD tosteru i na DVD romu ne rade. Tak da ta teorija o prašini baš ne radi.
Kada te medije pokušavam sa Alcoholom kopirati (prvo pročita) ne onfly snimanje pročita ga do pola i javlja grešku, ista stvar i sa nerom

-------------
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Objavio: shark ri
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2005 u 18:16
Ja sve dvd-e pržim na tdk i rade bez beda isto imam nec-ovu pržilicu po meni jednu od boljih pržilica

Objavio: komunjara
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2005 u 18:34

ja imam 2 CD-a stara po 15 godina  doduše jesu originalni Cdovi iz 1990. godine... i danas rade bolje nego ijedan CD novije generacije

ali pročitao sam da je DVD lifetime AKO se pridržavaš instrukcija... koje su napisane na papiru koji dođe uz DVD u kutiji

osobno sam sumnjičav i još ne vjerujem DVDovima... nemam ni DVD snimač

neka vrijeme pokaže valjaju li ili ne  

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk