Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=71450 Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 15:23 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Dan kad je umro LOTO u Srbiji - 28.07.2015.Objavio: Danilo-Naissus
Tema: Dan kad je umro LOTO u Srbiji - 28.07.2015.
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 01:55
Objavio: NikolaJe
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 04:09
Strašno!!! Sramota šta sve prolazi...
Kako nežno klima glavom http://youtu.be/yrRsboABjZU?t=93" rel="nofollow - na 1:34 , možda šalje neki znak?
Danilo-Naissus piše:
Ps3.jedina mada mršava šansa da se izvuku je
bila - da uopšte ne izvlače poslednja 2 broja već da voditeljka krene sa
striptizom i da zbog toga stave: "Izvinite zbog prekida programa".
"Govno uvek ispliva na površinu"
Objavio: iromafia111
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 08:47
Pretjerujete. Svakom se to može dogoditi. Nije namjerno.
-------------
Objavio: ameo02
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 11:01
Povjerenstvo koje je ovo odobrilo ... skupina idiota.
Uopće ne shvaćaju što su sami sebi napravili u tom trenutku.
Istog trena su trebali prekinuti i ponavljati izvlačenje.
Ovako je jasno kao dan da lova ide nekud nekom.
Šlampavi neki lopovi. Još stignu sve poništit. Iako, džabe..
Baš me zanima koliko će ljudi idući tjedan igrati loto, nakon ovoga.
Koliko god ih bude, svi do jednog ovce.
Sve to treba maknut. Katastrofa nad katastrofama.
-------------
Objavio: cersei
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 11:07
manda kriv za sve
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 11:35
Objavio: darije
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 12:29
Danilo-Naissus piše:
Što bi rekao jedan od komentatora: "10 puta zaredom gledam snimak i od ove sexy voditeljke ne vidim baš ništa!" Distrakcija bato, distrakcija.
Prijatelju, jesi li gledao film "Focus"? To je ta priča.
-------------
Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 12:31
A zar ste vi stvarno mislili da toga nema
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 12:33
Ja jesam.
P.S. Dobar ovaj manda smajlić, ko li ga napravi?
-------------
Objavio: bojanadj
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 12:49
Ne ulazim u diskusiju oko nameštaljke, jer odavno niko ne veruje u Deda Mraza , ali što se ovog tiče:
Danilo-Naissus piše:
I vezano za SRB, ExYu, Balkan,... mentalitet nam je da se UVEK pohvalimo dobitkom. Nikada se niko od dobitnika "sedmice" nije slikao ili javio a na Zapadu/SAD se uglavnom stavi ime i prezime dobitnika lutrije, javno uruči nagrada. I nema straha tamo na Zapadu od mafije itd.
Ti bi se pohvalio da npr dobiješ 2,5 miliona eura? Ja prva ne bih, jer imam dvoje dece i ne želim da se stalno osvrćem preko ramena i razmišljam hoće li mi ih neko ukrasti i slično. Kao što si i sam rekao, ovo je ipak Balkan.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 12:56
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 13:26
Ja imam malo drugačiji plan: 1 milionče u humanitarne svrhe, 1 da podelim prijateljima i rodbini (izračunala sam i treba mi tačno milion da namirim sve), a preostalih 500 delim na muževe, moje i nas - najbliže. Mislim, ja se nadam sedmici, samo da pokrijem rupe, a ne da se obogatim. Svi mi kažu da zato nikad neću dobiti sedmicu (pored onog što ne uplaćujem redovno) ali nema veze. Bude zanimljivo kad devojke i ja maštamo šta bismo sve uradili da dobijemo. Obećala sam im da bi, ako njihova kombinacija pobedi, obe dobile po novi laptop.
Inače, jedna od urbanih legendi kaže da je dobitnik iznosa od 2,5 miliona otišao u ambasadu Švajcarske, rekao da je dobitnik, dobio sve papaire za iseljenje, otišao u lutriju, pokupio dobitak i zauvek otišao. Navodno.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 13:30
darije piše:
Ja jesam.
P.S. Dobar ovaj manda smajlić, ko li ga napravi?
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 13:32
E, lepo je moja baba govorila - kad poželiš da daš pare na neku igru na sreću, stavi te pare u jednu kutiju. Jednog dana ćeš nešto od toga imati
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 13:33
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 14:58
Danilo-Naissus piše:
Ne znam da li će biti omogućena opcija da se u Emoticon-u izabere više smajlija 2,3,4 pri jednom otvaranju.
Sređeno.
-------------
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 15:07
Danilo-Naissus piše:
(20% Juniori, 40% Translatori, 60% Seniori i 80% popusta za Legende www.titlovi.com)
Znači, administracija će plaćati oko 300% da pokrije troškove ostalih.
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2015 u 15:58
darije piše:
Danilo-Naissus piše:
Ne znam da li će biti omogućena opcija da se u Emoticon-u izabere više smajlija 2,3,4 pri jednom otvaranju.
Sređeno.
HVALA TI dragi Prijatelju Darije !!! Radi ! Sad više ne moram(o) da se vraćamo više puta da bi izrazili svoje emocije, da izvine pojedini iz Administracije. HVALA !
Inače, ranije sam napisao, pre par dana da je CERSEI smajli EXTRA iz samo jednog razloga - zamenjuje bar 20-30 srodnih smajlića. 1 klik i sve je rečeno. Kratko i jasno. Svaka čast.