help.!_:;
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=6974
Datum ispisa: 11.Lipanj/Jun.2026 u 17:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: help.!_:;
Objavio: spooking93
Tema: help.!_:;
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2005 u 20:38
ovako,skinuo sam film FLIGHTPLAN TC.Xvid verziju na 1cd-u. kad ga s
programom divxtodvd napravim u dvd(bez obzira dal odaberem kao target
size 4.5Gb ili 8,5Gb uvijek ispada oko 1,06 Gb i ne znam šta da radim.
ako neko zna kako to napravit sa ovim programom nek kaže a ako ne onda predložite neki drugi(al da nije kompliciran).
e i jel postoji neki program koji bi radio suprotno od DVDshrinka,znači da dvd filmove od 1-2Gb razvuče u 4.5GB?
hvala unaprijed
------------- All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
Odgovori:
Objavio: Lenja_Kravitza
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2005 u 23:00
|
Avi file ubacis u TMPEGEnc i od njega napravis MPEP2 file koji ce ti ispasti od 3.6-8.5Gb u zavisnosti koju opciju izaberes , i onda tako dobijeni MPEG ubacis u DVDlab Pro i samo ga malo doradis on sam napravi *ifo i *vob file-ove , ti mu namestis chaptere i onda po svojoj volji ubacis menije i to je to ...posle samo sprzis na DVD koristeci nero ili sta ti je vec drago ...
|
Objavio: mad_smile
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2005 u 23:07
jaradim dvd u neru s 5 klika i 3.5 sata mi treba a ffdshow codek mi sam stavi titl imas o ffdshowu na stranici upute kak ljepi titil samo isti naziv filma i titlla i to je sve
|
Objavio: spooking93
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2005 u 11:43
da a meni je prošo onaj trial za TMPGEnc i sad mi je MPEG2 opcija onemogućena.
ima ko crack?
------------- All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
|