Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=68227 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 00:08 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Sense8 (2015)Objavio: NikolaJe
Tema: Sense8 (2015)
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2015 u 01:14
Sense8 (2015)
http://www.imdb.com/title/tt2431438/">
Žanr: Drama, NF Trajanje: 60 min. Jezik: Engleski
Jamie Clayton ... Nomi Marks Max Riemelt ... Wolfgang Anupam Kher ... Manendra Rasal Jeronimo Best ... Assistant Director Ari Brickman ... Director Sara Sohn ... Soo-jin
Andy i Lana Wachowski iz sage Matrix producenti su ove znanstvenofantastične Netflixove serije. Uz njih, prvu sezonu je napisao J. Michael Straczynski, poznat po radu na seriji Babylon 5, filmovima Thor i Underworld Awakening. Serija prati skupinu ljudi razbacanih po cijelom svijetu koji se iznenada povežu umovima i moraju pronaći način da prežive, jer ih progone oni koji smatraju da su opasnost po svjetski poredak. Izvor: prijevodi-online
Odgovori: Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2016 u 00:32
Obnovljeno za 2. sezonu.
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: bojanadj
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2016 u 09:28
Odgledala sam još ranije prvu sezonu i dopala mi se.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: nimm11
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2016 u 14:34
Jeste dobra serija, neobicna. Muzika odlicna, radnja tek treba da se razvija, ideja je , po meni prilicno originalna, sto je retkost. Savrseno odradjena kinematografija, jedino mi je krivo sto ne mogu deca da gledaju, zbog tih famoznih scena gay seksa.
Objavio: Homer99
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2017 u 13:57
Dobra serija.
http://www.univerzitetskiodjek.com/kultura/film-i-tv/sense8-%E2%80%93-razlicitost-nas-spaja" rel="nofollow - Recenzija prve sezone.
Objavio: stipica-kljuce
Datum objave: 06.Svibanj/May.2017 u 23:38
jupi. jupi. jupi sezona 2 je u zraku.
Nomi Lito SVI
nimm11 piše:
Jeste dobra serija, neobicna. Muzika odlicna, radnja tek treba da se razvija, ideja je , po meni prilicno originalna, sto je retkost. Savrseno odradjena kinematografija, jedino mi je krivo sto ne mogu deca da gledaju, zbog tih famoznih scena gay seksa.
Djeca mogu da gledaju i da uče da je zajedništvo, prijateljstvo, empatija i ljubav osnova života što je temelj ove serije. Oni koji ne mogu da gledaju su oni koji su još u djetinjstvu ugušili vlastitu seksualnost i emocije prema istom spolu pa im smeta tuđa sloboda.
Datum objave: 10.Svibanj/May.2017 u 14:24
Pogledano. SPOLIER ALERT: ( I sad čekaj godinama treću sezonu )
Objavio: klackalica
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 22:31
Prva sezona je bila prilično usporena, druga je već dinamičnija. Serija je totalno neobična, uvrnuta, i generalno mi se dopada ideja i snažna poruka koliko svi mi u svojim različitostima (rasa, religija, seksualna orijentacija) možemo funkcionisati zajedno, jedini uslov je da smo dobri ljudi. I definitivno jedina podela se može izvšiti samo na dobre i loše ljude, ende!
Danas sam počeo da radim prevod, ako ima neko zainteresovan nek mi se javi da malo podelimo posao, da bismo brže izbacili drugu sezonu.
Objavio: Nemanja1993
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 22:51
klackalica samo cepaj majstore jedva cekamo prevod :)
------------- lakiii
Datum objave: 23.Svibanj/May.2017 u 19:48
Nemanja1993 piše:
klackalica samo cepaj majstore jedva cekamo prevod :)
Mirha je već izbacila 1. epizodu
Objavio: Sara Ryder
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2017 u 04:27
Serija je otkazana. Bas bezveze.
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2017 u 09:46
Sara Ryder piše:
Kako misliš otkazana?
Objavio: Sara Ryder
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2017 u 15:13
klackalica piše:
Sara Ryder piše:
Kako misliš otkazana?
I ja sam zatecen. Ali Netflix je jos ranije najavio da zeli da pokrene nove projekte, i da zbog toga mora da otkaze najskuplje serije. Tako da su ceh platili Marco Polo, The Get Down i Sense8. Nisam ocekivao da ce Sense8 biti otkazan zbog svega sto ta serija predstavlja (isto tako, planirali su 5 sezona) i zbog poprilicne fan baze koju je stvorila.
Objavio: tromi
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2017 u 21:19
Dali je to definitivno da je odkazana ? Nisu valjda tolki krelci ?
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 02.Srpanj/Jul.2017 u 16:14
Serija je otkazana, ali će 2018. godine biti emitovan dvosatni specijal
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: shvejk
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2017 u 21:56
Serija je jako dobra, malo dosadna, ali generalno dobra serija. prepoznatljiv potpis na braca/ sestre Wachovsky. Lici na cloud Atlas
Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2017 u 00:22
Nisam mogao da je pogledam jer brojevi epizoda sa prevoda ne odgovaraju brojevima epizoda.Kad to sredim pogledacu.
Objavio: besker-melinda
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2017 u 07:55
upravo gledam 2.sezonu. Odlična serija, koja me (a nije ih puno) prikovala za ekran. Nešto posebno za mene, ali ne za moje prijatelje tako da me uzmite s rezervom jer ih je dosta kojima je previše komplicirana-prebacivanje priče s lika na lik nekoliko puta u epizodi tako da morate biti skoncentrirani. Nije onaj tip serije koju možete gledati preko oka. Za sve one koji vole malo "na rubu znanosti" nešto za pogledati i ne propustiti. 9/10
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 12.Svibanj/May.2018 u 03:59
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 18.Svibanj/May.2018 u 04:59
Objavio: osman2510
Datum objave: 18.Svibanj/May.2018 u 14:07
majku mu, to sam imao namjeru pogledati, ali sam nekako u moru drugih sci-fi serija zaboravio. hvala vam što ste me pdsjetili.
------------- لا إله إلا الله محمد رسول ا
Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2018 u 15:04
jel izišla zadnja epizoda
Objavio: Dragan B Jovanovic
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2018 u 17:53
Izuzetno mastovita serija.Malo su zakazali u finisu (ZADNE DVE TRI SERIJE PRVE SEZONE).
Objavio: PeRuNikola
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2025 u 23:36
ovo pederska serija, pi
Objavio: JMBranko
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2025 u 20:10
Užasno, IMDB ocena 8,2 , Serija koja je promašila baš sve.