Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=63555 Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 13:00 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Uneun namja AKA No Tears for the Dead (2014)Objavio: Gajtana
Tema: Uneun namja AKA No Tears for the Dead (2014)
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2014 u 19:18
U-neun nam-ja Aka No Tears for the Dead (2014)
Režija: Jeong-beom Lee
Scenarij: Jeong-beom Lee
Žanr: Akcija, Drama
Jezik: Korean
Država: Južna Korea
Trajanje: 116 min
Uloge: Dong-gun Jang, Min-hee Kim, Brian Tee, Jennifer Buttell, Yo-han Byeon
http://www.imdb.com/title/tt3697566/">
Radnja filma:
DugogodišnjI plaćeni ubojica, veteran u tom poslu, dobije zadatak da ubije jednu mladu djevojku. Ali nakon nekog vremena nadziranja i proučavanja svoje mete, ubojica se zaljubi u nju. To će ga naravno uvaliti u velike nevolje.
Prijevod napravio kolega http://titlovi.com/titlovi/titlovi-od-korisnika.aspx?korisnik=gwyn - Gwyn
------------- Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Odgovori: Objavio: puppet_master
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2022 u 23:35
Više nego pristojan akcioni triler, neo noir čak.
Istraumirani, od svega otuđeni plaćeni ubica koji na svu već svoju muku i prljavu rabotu ubija i malo dete, majka ubijene devojčice koja mu je nametnuta kao sledeća meta, trijade sa odredom plaćenih ubica, mutni biznismeni, pandurski nadzor...ima ovde svega u tom "ko će pre koga" baletu nasilja, krivice i trauma izgubljenih duša.
Dobre strane...dvoje glavnih glumaca su zbilja odlični, akcija je uglavnom sjajno koreografisana (osim u ponekom segmentu, tuče u bolnici npr, gde sve deluje kao hollywoodski film, jasno je da ovi glumci nisu borci, pokriva se sve brzim kadrovima gde i ne znam ko koga bije, nepotrebno za inače dobro orkestriranu akciju tokom filma), ima prelepih kadrova, fine povremene melanholije koja se uvlači u svaki piksel, fu.ck, imamo čak i sjajnu "smooth operator" verziju u uvodu filma, noćni klub...podseti me početak na Woo-ov "Killer" što me je odmah raznežilo. Imamo i blesavo ubistvo drumskom krstaricom Uz pravu kaubojštinu u obračunima, kako se bliži kraj, milina.
Loše, nema ga previše, potrebno je vreme da se zakotrlja priča, ponešto mi je znalo biti u neskladu, teško mi je bilo da ispratim ženski lik tj njeno ponašanje u takvim već okolnostima, no ovi likovi su toliko oštećeni životom (i smrću) da se nisam dao zbuniti previše. Jedan od negativaca preglumljuje toliko da je to znalo zaboleti...kako bilo, pregrmelo se sve to i film mi je ipak pružio užitak. Prethodni film Jeong-beom Lee-ja "Man from Nowhere" je voljeniji, no meni je ovaj legao.
Iznadprosečno svakako.
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 10.Svibanj/May.2025 u 14:02
Pristojan, da, više nego, ne.
Odrađen je zanatski i bez imalo duše, nekakve emocije glumci nisu uspjeli prenijeti na ekran uvjerljivo. Da ne bude zabune, film ne prestaje sa jurcanjem i stoga nije dosadan ni u jednom trenutku, ali sve je to isprazno.
Ono što jest iznadprosječno je sam kraj filma kad se sve kockice poslože. Šteta što jednako dobro nije iskonstruirana priča u ostatku filma, moglo se, ali se previše fokusiralo na akcijske scene.
Isključivo, znači, za ljubitelje akcije. Ostali, komotno preskočite.
EDIT: Ma vidi... Ko je ovo pisao?
DugogodišnjI plaćeni ubojica, veteran u tom poslu, dobije zadatak da ubije jednu mladu djevojku. Ali nakon nekog vremena nadziranja i proučavanja svoje mete, ubojica se zaljubi u nju. To će ga naravno uvaliti u velike nevolje.
Svašta. Plaćeni ubojica svoju metu ispočetka žali, vidjet ćete zašto, ali ju ubrzo počne smatrati majkom kakvu je želio imati. Nije zaljubljen u nju nego u svog kolegu kojem je spasio život, a koji će zbog priče biti na drugoj strani. Ljudi, pogledajte film prije nego (pre)pišete sinopsis. Može?
Objavio: bgvracar
Datum objave: 10.Svibanj/May.2025 u 14:26
Sećam se samo da sam ga gledao, ali se slabo sećam priče i detalja iste, što znači da nije ostavio neki utisak epskih razmera. Meni je što se gangsterske tematike tiče, "The Man from nowhere" na prvom mestu, pa onda ide gomila praznih mesta. Jednostavno, korejski gangsteraj mi nikad nije uspeo prirasti srcu. Mnogo je tu haotičnih priča, bezumne rokačine, gomile likova gde ti treba večnost da provališ ko je ko, konfuznih zapleta i raspleta...
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 10.Svibanj/May.2025 u 15:57
Ja se na primer ama iceg ne secam, The Man from nowhere mi je ostao u secanju, i npr koji sam hajde kritikovao Deliver Us from Evil pa gadan je lik i ona jurnjava, zanimljivo najvise pamtim komedije i trilere, tu su negde i istorijski.
Mada eto sledeci na listi mi je Miss Butcher.
Datum objave: 10.Svibanj/May.2025 u 16:43
Ne sjećate se jer nema ništa upečatljivo unutra, ništa nie neviđeno dostad ili spektakularno drugačije. Sve je odrađeno dobro, ali ne kako bi se reklo puno bolje od drugih.
I usput...
Datum objave: 10.Svibanj/May.2025 u 16:45
Meni je pored "The Man from Nowhere", od gangsterskih filmova ostao u lepom sećanju i:
Nije mi smetalo ni to što je na momente bio nerealno tupav.
Datum objave: 10.Svibanj/May.2025 u 17:02
JoxerTM piše:
Ne sjećate se jer nema ništa upečatljivo unutra, ništa nie neviđeno dostad ili spektakularno drugačije. Sve je odrađeno dobro, ali ne kako bi se reklo puno bolje od drugih.
I usput...
Datum objave: 10.Svibanj/May.2025 u 17:02
Taj se ne može zaboraviti jer se odmakao od udobnog kopiranja svega i svakoga. Neke scene tamo mogu izazvati reakciju gledatelja: "ma daj, ne seri", ali iza toga ide smijeh jer su napravljene namjerno da zabave gledatelja, bez da uvrijede ičiju inteligenciju. Meni je to drago.
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 10.Svibanj/May.2025 u 19:17
Vračar da ovo je hit bio.
Odavde sve počinje , pa posle u bolnici , pre toga bije u džak koliko se sećam.