Gledanje filmova i serija "bez preuzimanja"
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=62950
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 11:10 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Gledanje filmova i serija "bez preuzimanja"
Objavio: Dzony95
Tema: Gledanje filmova i serija "bez preuzimanja"
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2014 u 01:36
|
S' obzirom da sam prevodilac aplikacija i programa, pre nekih mesec dana sam dobio poziv da prevedem program "Popcorn Time" na srpski jezik, što sam sa jednim kolegom i uradio (za sad je dostupan na hrvatskom, a bosanski, kao i srpska ćirlica će (valjda) stići sa sledećim ažuriranjem.
Kao prvo, da kažem da ne znam da li je ovo propagiranje piratskog sadržaja, iskreno se nadam da nije, jer sam nailazio na slične teme... Ako jeste, zamolio bih moderatore da obrišu ovo čim vide, i da sve prođe bez problema, zaista ih ne želim...
Dakle, "Popcorn Time" je program koji strimuje torente. Korisnički interfejs je vrhunski odrađen, ima sve aktualne serije i većinu filmova (sa kaverima, eng. opisima i trejlerima), učitava prevode (doduše ne direktno sa "naših" titlova  ), podržava kvačice, ima podršku pretrage po kategoriji, godini, glumcima, režiseru... Takođe, za ljubitelje Anime-a, ima i toga.
Meni lično je jako praktičan program jer ne moraju da se skidaju filmovi (ili serije), već se samo klikne, sačeka 10-ak sekundi, i film/serija počinje, i to u HD-u, i bez ručnog skidanja titla (ako postoji, a ako ne postoji - dodaje se ručno). Fora je u tome što se svi preuzeti podaci automatski brišu po prestanku gledanja sadržaja, tako da praktično ispada da film nije ni preuziman.
Dostupan je na Windowsu, MAC-u i Linuxu, a za sad je u beta fazi.
Imajte na umu da ima dosta kopija pomenutog programa (jer je program besplatan i "otvorenog koda"), ali pravi sajt za preuzimanje ćete prepoznati po domenu ".io".
|
Odgovori:
Objavio: Dibidus41
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2014 u 02:27
Dzony95 piše:
Dakle, "Popcorn Time" je program koji strimuje torente. Korisnički interfejs je vrhunski odrađen, ima sve aktualne serije i većinu filmova (sa kaverima, eng. opisima i trejlerima), učitava prevode (doduše ne direktno sa "naših" titlova  ), podržava kvačice, ima podršku pretrage po kategoriji, godini, glumcima, režiseru... Takođe, za ljubitelje Anime-a, ima i toga. |
Vrlo iznenađujuće!!
'Vako na brzaka... U podešavanjima ima da se pod Дефаулт Субтитле postavi srpski jezik i da Kokičar izabere taj jezik, pa ako ga ima na net-u, ima.
Sviđa mi se što mogu da ubacim svoj titl, iz oblačića u donjem desnom uglu, osim što još nisam provalio zašto mi brlja samo "Č" i "Ć".
Ne znam koliko je potrebno od pojave na net-u, npr. srpskog prevoda za neku epizodu, do trenutka kad će ga Kokičar prepoznati i ubaciti kao Дефаулт?
Popraviti malo pretragu, ono, kao google, da se napravi pametan pa ti ponudi nešto po principu "a da nisi misliJo na ovo...", jer, malo sam vežbao, pa ako upišeš Black List ili Sherlok, ništa ne nađe. Znam, znam da je cepidlačenje, nije pod moranje, nego ako ne biDnete imali ništa pametnije da radite.
Još da morem naČi "Mord Mit Aussicht", ihhhh.
U svakom slučaju, prilično aktuelan izbor i sve pohvale!!
|
Objavio: Dzony95
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2014 u 10:28
Dibidus41 piše:
Ne znam koliko je potrebno od pojave na net-u, npr. srpskog prevoda za neku epizodu, do trenutka kad će ga Kokičar prepoznati i ubaciti kao Дефаулт?
|
Ukoliko dobro pamtim, prevode uzima sa nekog BS-ovog sajta za prevode, i sa YIFY subtitlesa
|
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2014 u 16:57
|
Ha, uzima čak i moje prevode.
|
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2014 u 00:58
Dzony95 piše:
Ukoliko dobro pamtim, prevode uzima sa nekog BS-ovog sajta za prevode, i sa YIFY subtitlesa
|
Definitivno je sigurno da je OpenSubtitles jedan sa kojih podiže titlove, i to u roku od nekih sat vremena nakon kačenja.
U novoj verziji 352 imate bag kod učitavanja filma ili epizode. Ako ste u opcijama stavili da je titl po defaultu npr. srpski, a on ne postoji, nema ništa od gledanja dok to ne isključite.
|
Objavio: NikolaJe
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2014 u 01:38
|
Ne mogu da verujem!!
Za 1 min. sam preuzeo/instalirao program, upalio film i izabrao srpski prevod. Hvala puno i za prevod i za informaciju.
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2014 u 13:15
Koristim ga već par mjeseci, izvanredan. 
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Objavio: Gajtana
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2014 u 16:32
Isprobala ... genijalno!!!!
Jedino je prijevd presitnog fonta, ali nećemo cjepidlačiti.
Samo da napomenem da je povukao titl sa našeg sajta
------------- Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
Objavio: prijatelj.v
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2014 u 18:29
|
odlican program...sve pohvale,pozz...
|
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2014 u 19:21
Gajtana piše:
Jedino je prijevd presitnog fonta, ali nećemo cjepidlačiti.
|
U opcijama, ispod podrazumevanog titla, imaš i da izabereš veličinu fonta.
|
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2014 u 22:05
Hvala za info kolega
------------- Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2014 u 01:30
Gajtana piše:
Hvala za info kolega  |
MolEm i drugi put!!
Ha, evE ga i drugi put... Najdolije, imaš jedno manje "A" i jedno veće "A", pa šta ti volja...
|
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2014 u 07:43
Pa da, oči kopa, trebala sam to sama vidjeti, ali toliko sam bila fascinirana ovim programom da sam zablokirala.
Hvala i drugi put
|
Datum objave: 18.Studeni/Nov.2014 u 03:31
|
I taman kad pomisliš, do 0_0, ono trt Milojka.
Ništa od gledanja starijih epizoda. Vreme utrošeno da pogledaš jednu epizodu, bRez zastajkivanja, ekvivalent je vremenu potrebnom da torentuješ celu sezonu.
Ako grešim, prihvatam "Ispravak netočnog navoda".
|
Objavio: Zolala
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2015 u 02:53
Dibidus41 piše:
I taman kad pomisliš, do 0_0, ono trt Milojka.Ništa od gledanja starijih epizoda. Vreme utrošeno da pogledaš jednu epizodu, bRez zastajkivanja, ekvivalent je vremenu potrebnom da torentuješ celu sezonu. Ako grešim, prihvatam "Ispravak netočnog navoda". |
Па, све зависи од броја оних који сидују, тако торенти функционишу ваљда.
Са проклетим домаћим сајтовима за онлајн гледање какве данас имамо, мислим да је ово будућност, ако не буде, требало би.
Добар је Попкорн.
------------- Još nisi instalirao f.lux? 
u.to/ewM5Dg
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2015 u 23:56
Zolala piše:
Па, све зависи од броја оних који сидују, тако торенти функционишу ваљда.
Са проклетим домаћим сајтовима за онлајн гледање какве данас имамо, мислим да је ово будућност, ако не буде, требало би.
Добар је Попкорн. |
I te kakAo. I dalje ga koristim, i dalje ga preporučujem svim znanim i neznanim, baš u nadi da Če biDne što više sedalica.
A i eztv se još drži.
|
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2015 u 15:26
Dibidus41 piše:
Sviđa mi se što mogu da ubacim svoj titl, iz oblačića u donjem desnom uglu, osim što još nisam provalio zašto mi brlja samo "Č" i "Ć".
|
Skonto al' zaboravEo da kažem, pa zaboravEo, sad opet skonto, pa da ne bih...
VolE kad je u Unicode sačuvat titl, tako da mo'š i običan tekst fajl u notepad-u da poteraš na Kokičaru.
|
Objavio: JOBAH
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2015 u 16:14
|
probajte program XBMC apsolutno nesto najbolje (u domenu strimovanja) sto se ikada pojavilo na PC-u ako se ja pitam... Filmovi, sport, serije, IPTV, dakle sve sa neogranicenim mogucnostima...
|
Objavio: amirbahtijarevic
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2015 u 14:32
|
postovani novi sam na forumu a nemam iskustva sa titlovima ni filmovima,sada gledam filmove sa popcorn time i zanima me da li mogu ikako sa tog programa odmah snimiti film sa prijevodom na usb ili vanjski hard disc. sam film snimim ali sa titlom mi uspijeva rijetko ima li nesto jednostavno ,unaprijed zahvaljujem
|
Objavio: silent_passenger
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2015 u 17:44
Nisam baš najbolje shvatio, ali u pravilu kad prebacuješ film na USB onda skini odavde titl i gledaj da ti ime titla bude isto kao i ime filma.
Npr. ako je film The.Propalitet.2009.ZBRK-DivX.avi onda titl mora imati ime The.Propalitet.2009.ZBRK-DivX.srt (ili sub i sl. - ovisi u kojem je formatu titl).
------------- ...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
Objavio: redorm76
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2015 u 13:40
amirbahtijarevic piše:
postovani novi sam na forumu a nemam iskustva sa titlovima ni filmovima,sada gledam filmove sa popcorn time i zanima me da li mogu ikako sa tog programa odmah snimiti film sa prijevodom na usb ili vanjski hard disc.sam film snimim ali sa titlom mi uspijeva rijetko ima li nesto jednostavno ,unaprijed zahvaljujem |
|
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2015 u 21:10
Dibidus41 piše:
Dibidus41 piše:
|
Skonto al' zaboravEo da kažem, pa zaboravEo, sad opet skonto, pa da ne bih...
VolE kad je u Unicode sačuvat titl, tako da mo'š i običan tekst fajl u notepad-u da poteraš na Kokičaru. |
Došao sam samo zbog ovoga, da vidim ima li još neko problem. Dobro je što si se setio, e.
u.to/ewM5Dg
|
Objavio: Kokorin
Datum objave: 01.Svibanj/May.2015 u 23:19
Popcorn, mastovito osmisljen pogram uz pomoc kojeg je produktivnost prenesena na visi nivo, pod uslovom da radi. Meni vecina filmova koci. Prevodi su, naravno savrseni, ali filmovi, ponavljam, koce. Kazu da je sajt bio oboren, samim tim da program nije bio u funkciji odredjeni vremenski period. Vi ste, siguran sam vise upuceni u to. Pre je sve bilo normalno, dok sada postoje problemi. Bilo bi lepo, a pre svega korisno, da se program vrati u prvobitni nacin funkcionisanja. Ali, ne zavisi od nas obicnih korisnika nista. Pronasao sam i novu verziju istog 5.22. Ona je jos gora.
|
Objavio: darije
Datum objave: 02.Svibanj/May.2015 u 16:26
Briši to šta god da imaš i instaliraj ovo: http://popcorntime.io/ I naravno, spremi kokice i uživaj. Sve radi savršeno.
-------------
|
Datum objave: 05.Svibanj/May.2015 u 12:20
darije piše:
Briši to šta god da imaš i instaliraj ovo: http://popcorntime.io/ I naravno, spremi kokice i uživaj. Sve radi savršeno.
|
Imao sam i ovu verziju, na pocetku, ali je kasnije i ona pocela da koci. Ali, ako ti kazes da funkcionise normalno, pokusacu. Hvala.
|
Datum objave: 05.Svibanj/May.2015 u 17:23
darije piše:
|
Nista, opet je isto. Hvala jos jednom. Nastavicu da skidam filmove i prevode. Ne verujem da je do mog interneta. Imam 20 mbs.
|
Objavio: darije
Datum objave: 05.Svibanj/May.2015 u 19:38
Prijatelju, na sedmici, osmici i androidu uz 10 mbps radi bez ikakvog "štucanja". Pošto kažeš da ti je internet dobar, sumnja pada na Windows...
-------------
|
Datum objave: 05.Svibanj/May.2015 u 20:48
darije piše:
Prijatelju, na sedmici, osmici i androidu uz 10 mbps radi bez ikakvog "štucanja". Pošto kažeš da ti je internet dobar, sumnja pada na Windows...
|
Ne sumnjam ja u to, naravno. Verujem ti. Imam Windows 8.1. Ali, uzalud. Barem kada je to u pitanju. Imam takodje odlicnu konfiguraciju, ali to pravi zanemarljivu razliku. Reinstaliracu operativni sistem, takodje instalirati verziju programa sa linka koji si mi dao, iznova. Tada ce biti bolje, nadam se.
|
Objavio: ramza2boss
Datum objave: 11.Svibanj/May.2015 u 23:06
koristio pocorn ,nije lose al je kodi (xbmc)1000x bolji , evo pogledajte moj postavljen nije sve gotovo , ponovo ga instaliram i postavljam bas sada ,brze radi nema toliko ucitavanja baza je 100000x veca i rade prijevodi ,sam ih pronalazi ,skida, ima korekciju bzine titla,svi filmovi sto se mogu naci online i sve serije, + iptv programi(sport ... itd) ... postaviti cu novi video za koji dan sa gotovim setupom https://www.youtube.com/watch?v=gJiS9DQSh5M - https://www.youtube.com/watch?v=gJiS9DQSh5M
|
Objavio: zaretina
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2015 u 02:06
JOBAH piše:
probajte program XBMC apsolutno nesto najbolje (u domenu strimovanja) sto se ikada pojavilo na PC-u ako se ja pitam... Filmovi, sport, serije, IPTV, dakle sve sa neogranicenim mogucnostima... |
Zanima me da li je moguce da se preko wi fi-a priveze za smart tv,tako da gledam film na tv u bez hdmia. Pop corn ili XMBC nije bitno koji samo da moze neki od ta dva bilo bi super 
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2015 u 07:51
Meni je popcorn sam pronašao TV i pustio film preko njega. Nemam pojma kako. 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: cersei
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2015 u 10:22
nisam taj KODI nikad koristila, kako to ide s filmovima i serijama?
|
Objavio: yolix83
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2015 u 13:05
Kad sve fino podesiš, radi super. Imaš tutorijale na jutjubu kako sve da podesiš korak po korak pa ne bi trebao biti problem. Ja nisam mogao jedino titlove da podesim jer koristim još uvijek XP pa te skripte više ne valjaju, ali na windows 7 i na gore nema problema. Probao kod kolege.
------------- There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2015 u 13:11
dosad instalirala, kasnije ću vidjeti na youtube kako dalje:) trenutno imam samo addove za tv, što me ne zanima pretjerano ...jer ionako imam skup paket za filmove i serije ni a ni b za sada  
|
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2015 u 13:04
da javim podesila sam (lažem, muž podesio )i za sada izgleda super :) titlove s našeg sajta složili da vuče
čak probala i kodi app na telefonu.... isto super radi 
|
Objavio: karadima
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2015 u 20:49
yolix83 piše:
Kad sve fino podesiš, radi super. Imaš tutorijale na jutjubu kako sve da podesiš korak po korak pa ne bi trebao biti problem. Ja nisam mogao jedino titlove da podesim jer koristim još uvijek XP pa te skripte više ne valjaju, ali na windows 7 i na gore nema problema. Probao kod kolege.
|
Kako ste podesili da pretrazi i titlove na srpskom ili hrvatskom?
Ja sam instalirao add on Titlovi.com ali mi uvek izbaci samo titlove na engleskom... negde sam nesto propustio izgleda
|
Objavio: tori76
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2015 u 21:07
|
odes u system-settings-video-subtitles i u prvoj opciji obelezis jezike na primer srpski,hrvatski i bosanski
|
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2015 u 13:41
Inače, Popkorn tajm više ne radi padom Jifia.
u.to/ewM5Dg
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2015 u 13:47
|
Radi.. Postoje dvije verzije Popcorn timea. beta 5.4 još uvijek radi. .se na toj domeni radi.
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2015 u 15:56
|
Onda sam ja bio na onom i.o domenu
Hvala na infou 
u.to/ewM5Dg
|
Objavio: Gora30
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2016 u 14:12
silent_passenger piše:
Nisam baš najbolje shvatio, ali u pravilu kad prebacuješ film na USB onda skini odavde titl i gledaj da ti ime titla bude isto kao i ime filma.
Npr. ako je film The.Propalitet.2009.ZBRK-DivX.avi onda titl mora imati ime The.Propalitet.2009.ZBRK-DivX.srt (ili sub i sl. - ovisi u kojem je formatu titl).
|
Točno tako kako je silent passenger rekao. Znači prijevod moraš preimenovati, tj samo kopi pejstaš film i titlove.
|
|