Problem s codecom
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=62044
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 05:16 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Problem s codecom
Objavio: jeje cantiq
Tema: Problem s codecom
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 16:38
Skinula sam si ljetos dansku seriju Rejseholdet (Unit), 4 sezone s 32 epizode. Sve sam ih uzela s istog mjesta (kickass), bile su ispravne, no sad kad ih želim pogledati za neke od njih moj player (GOM, KMP) prijavljuje da fali nekakav codec i upućuje me da ga potražim, ali kad kliknem na to traženje piše mi da takav codec ne postoji.
Kako serija nije vrijedna ponovnog skidanja, može li mi netko pomoći da ovo što imam na neki način sredim (ili ako spasa nema da ju jednostavno bacim u smeće i zaboravim)?
------------- zovi me haringom, ja ću tebe subriancom (strap-on y compris).
|
Odgovori:
Objavio: icemaher
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 16:53
|
Kao sto vidim prema ocenama nije fake. Skinuo sam prvu epizodu i radi. Instaliraj najnoviji klitecodec pack, mora da radi.
Edit: koja epizoda ne radi?
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 17:08
1,2,3,4,5, zatim 24, 25, 26, te 29, 30, 31 i 32.
One na prvu izgledaju ispravne: postavim titl, pustim film, sve OK i negdje na 5, 10 min stane i pojavi se poruka da fali taj codec.
Binary information of the file failed to play: -------------------- BINARY INFO -------------------- FileName : 05 Rejseholdet.avi Header Data : 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 ................ 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 ................ 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 ................ 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 .........
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 18:38
Prvu premotavam bez problema do kraj i radi. Jesi li probala instalirati klitecodec pack?Sad cu da skinem prvu sezonu, izgleda je interesantna serija. 
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 19:41
Slobodno skini, danska krimi serija, odlična (ali ne toliko odlična da bi ju ponovo skidala).
Instalirala sam to što si mi rekao ali ove epizode koje nisu radile i dalje ne rade: 1,3,4,5,25,26,29,30,31.
|
Objavio: fAzazel
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 19:56
Probaj sa http://sourceforge.net/projects/ffdshow-tryout/ - ffdshow codecima.
------------- My name is Legion, for we are many
|
Objavio: Butch Coolidge
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 20:56
jesi ti sigurna da se sve skinulo? skini opet isti torrent file s kickassa i napravi re-check
------------- <font color=RED>Prijatelj: Što radiš?[/COLOR]
<font color=CYAN>Butch Coolidge: Prevodim neki film.[/COLOR]
<font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR]
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 22:21
Prva sezona kod mene radi bez problema. Gledam ih preko Bsplayer.
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 22:32
fAzazel piše:
Probaj sa http://sourceforge.net/projects/ffdshow-tryout/ - ffdshow codecima. |
Sad ću probati. Treba li neka posebna instalacija?
Sigurna sam, Butch. Sve sam poskidala još u 8. mjesecu i isprobala, a sad mi nakon par minuta stane i traži codec.
Ice, jedino BSplayer nemam. Kad bi znala da je do playera namjestila bih ga.
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 22:42
subrianca piše:
fAzazel piše:
Probaj sa http://sourceforge.net/projects/ffdshow-tryout/ - ffdshow codecima. |
Sad ću probati. Treba li neka posebna instalacija?
Sigurna sam, Butch. Sve sam poskidala još u 8. mjesecu i isprobala, a sad mi nakon par minuta stane i traži codec.
Ice, jedino BSplayer nemam. Kad bi znala da je do playera namjestila bih ga.
|
Samo skineš i klikaš next  I ja koristim BSplayer i nemam uopšte problema
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 22:49
Evo sam postavila i ffdshow ali ne vrijedi - GOM i KMP traže codec.
Vrijedi li instalirati BS? Nisam ga imala 100 godina..
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 22:53
Probaj, neće odmoći. Možeš još probati i VLC player. Jedan od ta dva će 100 % da radi ako su fajlovi ispravni.
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 23:01
Meni izgledaju ispravni. S istog mjesta je skinuta cijela sezona a samo neke epke ne rade, to me čudi. 31 epizoda ne radi, 32 radi.
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 23:07
Mislim da ffdshow-a ima u klite codec packu. Tako da probaj free verziju Bsplayera, mora da hoce. A bas me cudi sto ti KM ne pusta i on ima u sebi paket kodeka, mora i on da pusta sve fajlove.
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 23:08
skini isti torrent i napravi re-check
<font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR]
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 23:12
icemaher piše:
Mislim da ffdshow-a ima u klite codec packu. Tako da probaj free verziju Bsplayera, mora da hoce. A bas me cudi sto ti KM ne pusta i on ima u sebi paket kodeka, mora i on da pusta sve fajlove. |
Na torrentima imaš i pro verziju koju ti ja preporučujem, a ne bi bilo loše da probaš i ovo što ti Butch kaže. Skini torrent fajl i ponovo ga pokreni. One fajlove koji su finalizirani neće ponovo skidati, a ako ima neki da nije, njih će završiti.
|
Objavio: darije
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 23:18
fAzazel piše:
Probaj, neće odmoći. Možeš još probati i VLC player. Jedan od ta dva će 100 % da radi ako su fajlovi ispravni.
|
Topla preporuka za sve: sklonite sve plejera i instalirajte Pot Player. Nateraće word dokument da se pusti kao video. 
-------------
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 23:19
fAzazel piše:
icemaher piše:
Mislim da ffdshow-a ima u klite codec packu. Tako da probaj free verziju Bsplayera, mora da hoce. A bas me cudi sto ti KM ne pusta i on ima u sebi paket kodeka, mora i on da pusta sve fajlove. |
Na torrentima imaš i pro verziju koju ti ja preporučujem, a ne bi bilo loše da probaš i ovo što ti Butch kaže. Skini torrent fajl i ponovo ga pokreni. One fajlove koji su finalizirani neće ponovo skidati, a ako ima neki da nije, njih će završiti.
|
Skinula sam i namjestila to što si mi linkao.
Pojasni mi ovo što Butch kaže. Kako to napravim? Tamo više nema toga što sam skidala ljetos, ima drugih varijanti ali ove ne..
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 23:28
probaj potražiti na kompu taj torrent file. ti ga makneš iz utorrenta(pretpostavljam da imaš utorrent) ali file je spremljen, najvjerojatnije ovdje: C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\uTorrent
ili upiši u search box npr C diska nešto ovako: *rejseholdet*.torrent
edit: naravno, ako nisi od tada brisala sistem
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 23:31
Butch Coolidge piše:
probaj potražiti na kompu taj torrent file. ti ga makneš iz utorrenta(pretpostavljam da imaš utorrent) ali file je spremljen, najvjerojatnije ovdje: C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\uTorrent
ili upiši u search box npr C diska nešto ovako: *rejseholdet*.torrent
edit: naravno, ako nisi od tada brisala sistem
|
Nisam brisala, sad ću to napravit.
Darije, što je pot? Mislim da si ga već prije spominjao, daj link.
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2014 u 23:50
to samo napušeni koriste taj player
|
Objavio: darije
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2014 u 01:27
^
subrianca piše:
Mislim da si ga već prije spominjao, daj link.
|
http://daumpotplayer.com/download/
-------------
|
Objavio: Movie Master
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2014 u 10:46
Prvo i osnovno, instaliraj programčić MediaInfo koji pokazuje sve sastojke media fajlova, upotrebljene audio i video kodeke i ostale bitne podatke:

Nakon instalacije, imaćeš opciju MediaInfo u kontekstom meniju na desni klik izabranih fajlova. Proveri šta će ti pokazati prvo za ispravne fajlove, pa zatim i za neispravne. Ako su ti loši fajlovi zaista nešto oštećeni, može se na desni klik desiti da ti ukoči explorer, zato njih otvori prvo pokretanjem MediaInfo programa, pa zatim nađi te fajlove iz njega. Ako program ne prikaže normalno video i audio podatke, velika je mogućnost da fajlovi nisu do kraja skinuti. Ako pokaže sve podatke, moguće je da nemaš potrebne kodeke, ili da su delimično oštećeni. U tom slučaju bi Media Player Classic koji dolazi sa K-Lite paketom kodeka, morao da ih pusti. Ako su u pitanju avi fajlovi, tu ima pomoći da se recimo izvuče sve što je upotrebljivo pomoću VirtualDub-a, ali ako su mkv (AAC, AVC) ili mp4 (takođe AAC, AVC), završena je priča jer nema tako svestranih programa za rad sa njima. Doduše, može se nešto uraditi u VitualDub-u, ali je previše komplikovano da objasnim šta treba da se uradi da bi se to omogućilo. Mislim da se ni ja više ne sećam tačno šta sam sve uradio, zato grčevito čuvam Image file C particije 
-------------
|
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2014 u 14:16
Master, hvala na pomoći! Pregledali smo sve - jedan dio su avi fajlovi a zadnja sezona mkv i to što je oštećeno očito se ne može popraviti. Nemamo više taj laptop s kojim smo skidali seriju, pa izgleda nema spasa nego prvu sezonu gledati bez tih oštečenih, a finalnih 5 epizoda ponovo skinuti 
|
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2014 u 15:01
probaj potražiti taj torrent file na netu, možda ga ima na nekom drugom trackeru. kopiraj cijelo ime jedne epizode i upiši u google pod navodnicima. npr. "Unit.s02e03.dvdrip.avi" i iza toga dodaš filetype:torrent
|
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2014 u 16:34
Jesam, ali mi se pojavi hotfile.com na kojeg kad kliknem kaže mi da nema..
|
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2014 u 17:04
Daj kopiraj tu ime neke epizode, probat ću naći
|
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2014 u 17:35
rejseholdet-unit-one-01x04-assistancemelding-a
|
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2014 u 18:12
žalim, nisam našao... morat ćeš skinuti ponovo...jbg
|
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2014 u 19:43
Znala sam
|
Objavio: Movie Master
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2014 u 20:09
@ subrianca - imaš PM
-------------
|
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2014 u 20:33
Hvala ti Master
|
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2014 u 20:35
šta ste riješili, živo me zanima??
|
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2014 u 17:40
Ponovo skinuti to što fali
|
|