Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=61822 Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 14:23 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: A Good Marriage (2014)Objavio: Chuck Norris
Tema: A Good Marriage (2014)
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2014 u 18:22
http://www.imdb.com/title/tt2180994/">
Žanr: Triler
Zemlja: SAD
Režija: Peter Askin
Scenario: Stephen King
Glavne uloge:Joan Allen, Anthony LaPaglia, Kristen Connolly, Stephen Lang
Opis:
"Dobar brak" je priča Stivena Kinga o ženi koja otkriva da njen muž krije mračnu, ubilačku tajnu, i mora da pokuša da ga zaustavi kako zna i ume.
Istoimena kratka priča objavljena je u kolekciji "Full dark, no stars" pre četiri godine.
Izvor: mondo.rs
-------------
Odgovori: Objavio: Kneginja
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2014 u 18:56
valkanela hvala za prevod
Titl mozete preuzeti http://titlovi.com/titlovi/a-good-marriage-192165/ - OVDJE
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: grobarko
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2014 u 22:08
Veliko hvala!!!
------------- Tebe volim Partizane,ti si moja sreća sva i na mesecu da igraš,tu ću uvek biti ja!
Objavio: jeje cantiq
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2014 u 23:22
Hvala!!!
------------- zovi me haringom, ja ću tebe subriancom (strap-on y compris).
Objavio: beogradski
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2022 u 14:13
Ok film
Objavio: puppet_master
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2025 u 12:58
Stao mi je mozak (pod uslovom da je i pre uopšte funkcionisao), ladno se ne sećam ovog filma, sjajan trio glumaca, po pripovetci Stephen Kinga, toliko me kljuca to sada da moram da ga pozajmim i proverim 😂 hajde ne pamtim ni masu toga odgledanog pre par godina, gde tek 10ak ali baš ovoliko praznine... 😵💫
Objavio: ar8c
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2025 u 16:20
Ja gotovo da se ničega ne sećam, ali sada pogledah trailer i nekih scena se ipak prisetih Sa jedne strane biologija, a sa druge overload zbog na hiljade odgledanih filmova. Mogu na svakih desetak godina sve ispočetka (osim nekih najupečatljivijih) tako da nikada neću biti ugrožen. A to je sjajno kad filmadžije uđu u stvaralačku krizu, što se dešava poslednjih godina. Hvala umornom mozgu i blaženstvu zaborava
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2025 u 16:28
Da mi nije krepao pc, proverio bih na listi odgledanih filmova, imam to tamo (i gomilu svezaka iz 1980ih,'90ih kada sam tada odgledane filmove upisivao tako) no dok ne sredim desktop, mogu probati film na laptopu.
Odgledao sam suviše filmova, traume pa učinile svoje, uz to i ne ostavi svaki film upečatljiv utisak da bih ga pamtio, pa još inače razmišljam o previše toga, često istovremeno 😂 ne postoji ikakva šansa da popamtim sve 😂
Videću već u sledećih 10-20 dana, valjda ću ga iskopati negde.
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2025 u 16:33
Ma slažem se sa vama. Mi filmofili ma to su na tone i tone filmova a s obzirom da poduže vreme manjka kvalitetnih filmova i te kako ponavljan ili već kako hoćete repriziram i to uveliko. A tolika je kriza za film da sam ja pitaoo moje ukućane majku i starijeg brta a šta ćemo kad iscrpimo sve resurse a dobio sam odgovor mada nije bilo ozbiljno da se okrene treći krug gledanja istog ) ) ) )
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2025 u 16:36
Good Luck puppet_master a meni konacno majstor bi trebao da dodje u sredu i da mi postavi nov komp sa windows 11 jer priznajem ja sam svo ovo vreme na windows 7 ali vreme je da se ponovim, ceka novi komp nova tastatura novi mis novi zvucnici i najbitnije da mi se uradi backup ))))
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2025 u 16:45
Ima sjajnih filmova, nego je sve suviše dostupno, danas mogu pozajmiti 100ak filmova sa brzim netom, ko onda da se snađe tako prenatrpan, kako onda i gledati išta sa ne znam ni ja koliko strasti. Pride smo i razmaženi time što nećemo ovo, nećemo ono a kada bi probali, možda bi bilo dobro. Kriza bude često sa mainstreamom, nismo mi ciljana publika svega toga, naravno da će nas takav repertoar udaviti.
Ranije, kada god odem i na more, svako veče sam trčao u kino, nisam mogao bez filmova, neka plaže i ludiranja preko dana, no uveče se zna, makar jedna ako ne i dve projekcije. Poenta, nisam birao, u varošici jedan bioskop, projekcija u 20h i u 22h, šta god da je, meni bude praznik, ne mora me oduševiti film, prosto ih volim i raduju me. Sada sam već ostavio iza sebe toliko hiljada odgledanih, svuda po netu zilion filmova, mi zvocaviji, filmovi mahom za dečurliju ili generalno za publiku kojoj koješta tu može biti novo i neviđeno, neizbežno mu kanda bude da smo u raskoraku. Kriza i ako jeste na jednoj strani, nije na drugoj, trećoj, filmova iz celog sveta koliko hoćemo.
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2025 u 16:51
Hvala beogradski 👍
Komp mi je pokvaren godinu dana već 😂 tri preteška posla sam radio za godinu i po dana, bilo mi je tupavo da popravljam pc kada ionako nisam imao vremena ni za šta. Uzeo neki laptop, jedva ispravan 😂 makar da me uspava youtube 😂😂 srediću i ja uskoro, samo da prođu vrućinčine i počnem nešto peto da radim. Nego sam u zaostatku i sa čitanjem, pa dok odmaram sada, prvenstveno spopadam knjige, neka se nakupi filmova, ko žuri-vrat slomije 😂
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2025 u 16:57
Ma ja neke filmove mogu odgledati ko zna koliko puta ako su mi kako sam ja to nazvao za pet zvezdica kao npr Young Guns 1 i 2 pa Lost Boys pa Flatliners pa At Close Range na primer
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2025 u 17:05
Što da ne, mene isto toliko toga veže za mnoge filmove, mogu ih gledati i vraćati im se dok sam živ. Doduše raspoloženje je na prvom mestu, ono kada baš budem gladan nekog konkretnog filma, bez toga džabe i to što ih volim ako mi je trenutno nešto pedeseto u glavi 😂
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2025 u 17:14
Objavio: ar8c
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2025 u 08:50
Desila se informaciona revolucija za koju naši siroti mozgovi nisu evolutivno spremni. Suviše mnogo i suviše naglo. Guramo u um nemilice, a on se siroma' brani na jedini mogući način - tako što sa harda briše višak informacija. Nije čudo što danas bolje pamtim film koga sam kao dete odgledao, nego neki koga sam memorisao i izbrisao odmah tokom prošle godine. Ti stari su uskladišteni drugačije, u neke druge, trajne fioke. Ispostavilo se da i obilje nečega može da izazove problem. Sve je instant kao junk food. A nekada se na film čekalo sa nestrpljenjem, konzumiralo sa uživanjem i posle dugo varilo i prepričavalo. Problemi savremenog čoveka koji se rešavaju repriziranjem ili nešto jačom selekcijom
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2025 u 20:42
A dobro je ) Vidim, nisam zaboravio Flatliners )
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2025 u 20:57
Odoh bas sad da ponovo skinem A Good Marriage koji je btw iz 2014. Zar je toliko proslo ?
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2025 u 21:05
Ovo me sad na IMDB-u podseti da bih mogao ponovi skinuti i Big Driver - a kad je King u pitanju )