Novi član
Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=60345
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 19:05 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Novi član
Objavio: vlado-stimec
Tema: Novi član
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2014 u 13:15
Pozdrav svim članovima ovog foruma! Evo javljam se nakon dužeg razdoblja šutnje, jer zapravo nisam imao nikakvih pitanja ni problema zahvaljujući jednom dobrom i finom gospodinu s ovog foruma koji mi se javio privatnom porukom samo nekoliko minuta nakon moje registracije sa dobrodošlicom i ponudom pomoći sa svime u vezi foruma. Prihvatio sam ponudu i mnogo me naučio oko skidanja filmova i postavljanja titlova na njih (hvala mu mnogo). Sada bi par riječi o pravilima ovog foruma: Ja se apsolutno slažem sa svim pravilima jer na žalost ima nas svakakvih, a prevođenje je zahtjevan posao i treba ga cijeniti pogotovo kad nije plačen to znam iz vlastitog iskustva jer ponekad prevodim neki tekst uz pomoć google prevoditelja (ne govorim niti jedan strani jezik) i nije lijepo da netko pljuje po tuđem trudu. E sada zahvaljujući mom novom prijatelju (neka se ne ljuti što sam ga tako nazvao) sumnjam da ću biti aktivan na ovom forumu jer nemam pitanja ni problema i 3o postova??? nemam šanse poslati (ne znam šta da vam kažem) pomoći bi htio ako netko ima ideju neka javi, možete i poslati ban. Hvala PS vidim ispod mog profila piše "poruka 5" ne sjećam se da sam poslao više od jedne na forum.
|
Odgovori:
Objavio: Butch Coolidge
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2014 u 13:41
vlado-stimec piše:
Pozdrav svim članovima ovog foruma! Evo javljam se nakon dužeg razdoblja šutnje, jer zapravo nisam imao nikakvih pitanja ni problema zahvaljujući jednom dobrom i finom gospodinu s ovog foruma koji mi se javio privatnom porukom samo nekoliko minuta nakon moje registracije sa dobrodošlicom i ponudom pomoći sa svime u vezi foruma. Prihvatio sam ponudu i mnogo me naučio oko skidanja filmova i postavljanja titlova na njih (hvala mu mnogo). Sada bi par riječi o pravilima ovog foruma: Ja se apsolutno slažem sa svim pravilima jer na žalost ima nas svakakvih, a prevođenje je zahtjevan posao i treba ga cijeniti pogotovo kad nije plačen to znam iz vlastitog iskustva jer ponekad prevodim neki tekst uz pomoć google prevoditelja (ne govorim niti jedan strani jezik) i nije lijepo da netko pljuje po tuđem trudu. E sada zahvaljujući mom novom prijatelju (neka se ne ljuti što sam ga tako nazvao) sumnjam da ću biti aktivan na ovom forumu jer nemam pitanja ni problema i 3o postova??? nemam šanse poslati (ne znam šta da vam kažem) pomoći bi htio ako netko ima ideju neka javi, možete i poslati ban. Hvala PS vidim ispod mog profila piše "poruka 5" ne sjećam se da sam poslao više od jedne na forum.
|
Ma kakav ban, majstore Opusti se i uživaj. Što se tiče 30 postova, toliko trebaš ako želiš ocijenjivati titlove, ali ako sada želiš ocijeniti neki titl, možeš to napraviti u http://forum.titlovi.com/novi-clanovi-ocenite-prevod_t30290&FID=36&PR=3.html - ovoj temi. Imaš 5 poruka zbog onih nekoliko praznih postova na početku.
------------- <font color=RED>Prijatelj: Što radiš?[/COLOR]
<font color=CYAN>Butch Coolidge: Prevodim neki film.[/COLOR]
<font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR]
|
Objavio: darije
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2014 u 13:59
vlado-stimec piše:
PS vidim ispod mog profila piše "poruka 5" ne sjećam se da sam poslao više od jedne na forum.
|
Ma "okreni ti još jedan krug" : http://forum.titlovi.com/novi-clan_t59973&KW=_p1068717.html#1068717
A da, i ovde: http://forum.titlovi.com/zena-koja-cita_t58837&KW=_p1068736.html#1068736
Nek si ti nama živ i zdrav i veseo, pa ćemo sve lako da sredimo.
-------------
|
Objavio: cersei
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2014 u 15:52
i boji je bio problem 30 postova napravit..eto je sad 30k
tako da samo hrabro i odvazno, ne moras bit prevoditelj da bi mogo lajat, vidi mene 
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2014 u 12:15
cersei piše:
i boji je bio problem 30 postova napravit..eto je sad 30k
|
Dan ti nije lep dok me ne spomeneš?! 
Da vas je dvoje takvih, pola administracije bi se obesilo 
Vlado, dobro nam došli. Forum je zaista veliki i za svakog se nađe po nešto. Polako, čitajte, gledajte, vremenom ćete možda i naći temu u kojoj ćete poželeti da iskažete svoje mišljenje. Naravno, nije strašno ni ako se to ne desi. Lepota svakog foruma i svake internet komunikacije je u tome što mnogo toga možete, a ne morate baš ništa. 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: Nutella92
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2014 u 15:21

Dobrodosaooo Vladooo 
Za pocetak , udji i ne izuvaj se slobodno, a ondak mislim da zenskom delu foruma nece smetati da ostavis koju slikicu (onako za nasu dusu) u temi sa slikicama clanova 
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2014 u 16:48
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2014 u 20:50
Objavio: MrDaky78
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2014 u 21:33
Za trenutak mi se učinilo da si to napisao Iri...
|
Objavio: cersei
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2014 u 00:07
i napiso je ali jebga edit u admin kontroli skriva sve strasti 
|
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2014 u 00:21
|
Pazi sta si rekao dolazim   Siri noge, ovaj ocu reci ruke  Lapsus 
|
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2014 u 12:33
Ženoooo.. pazi šta pričaš u javnosti, svašta će ljudi da pomisle.
-------------
|
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2014 u 15:39
darije piše:
Ženoooo.. pazi šta pričaš u javnosti, svašta će ljudi da pomisle.
|
Dezorijentises me potpuno dragi sha da ti kazem
|
Objavio: kadetoni
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2014 u 22:09
vlado-stimec piše:
|
Evo ja tek sad stigoh da se zahvalim Vladi na lepim rečima. Hteo bih da kažem da sam i ja srećan što sam mu pomogao- pomoću štapa i kanapa, tri koraka napred, dva nazad što znači ipak napred  Ja sam "tutumrak" za ove stvari ali sam srećan što sam i ono malo što znam preneo drugom jer i meni su drugi pomagali i ispunili moje molbe; bojanadj, Gaca62 i naročito iromafia111, a pošto nisam znao kako da im se odužim, odlučim da i ja ako mogu pomognem drugima. Zato apelujem da svi ako mogu pomažu makar imali oskudno znanje da ne bismo davili uvek iste "stare kajle" sa foruma. Smatram da bi na takav način trebali da se "isprepletemo" na forumu a ne da nas ovde drže samo lični interesi. Pozdrav Vladi i svim ostalima "ma gde bili".
|
|