Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Ukleta kuća

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Selo nadomak Irine kavane
Opis foruma: klaonica za psihotične članove..
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=59145
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 13:33
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Ukleta kuća
Objavio: silent_passenger
Tema: Ukleta kuća
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 21:30
Dakle, pošto me Mandarinko nagovorio, otvaram natječaj za potencijalnu novu igru.

Kao prvo: za igrače igra je izuzetno jednostavna.
Moderatoraluh opisuje igračima prostoriju u kojoj se nalaze i daje im potencijalne izlaze, npr.

"Vi ste u dnevnom boravku kraj velikog kamina i s mnoštvo lovačkih trofeja na zidovima. U sredini je stol s dvije šalice napola ispijene kave.

Iz boravka vode dvoja vrata - jedna na sjeveru, druga na jugu prostorije"

Igrači jednostavno izabiru kuda će se kretati - kad svi odigraju potez (pomicanje), kreće sljedeći potez. Na taj način u jednom danu možemo odigrati i 3-4 poteza.

Sva odgovornost leži samo na moderatorluhu!

Jedini cilj svih igrača je da izađu živi iz kuće, ALI jedan od njih će biti opsjednut demonom i on će napadati svakih 10 poteza nekog od igrača (mod određuje putem pp-a tko je taj).

Svi igrači imaju 5 životnih poena - ako ih napadne demon ili uđu u neku od "opasnih" soba, gube jedan poen. No, onaj tko prvi uđe u neku sobu može i pronaći neku stvar poput medicine ili svete vode i sl. (što opet mod javlja samo tom igraču putem PP).
Medicina može obnoviti životnu energiju za 1 - potrebno je samo da igrač javi modu putem PP-a kad to poželi.
Istovremeno - demon svakim uspješnim napadom dobiva 1 životni poen, ali ako napadane igrača koji ima svetu vodu, demon gubi 3 životna poena.

No - kao što sam rekao - to vam sve javlja moderatorluh koji vas vodi kroz priču.

Na kraju svake partije sastavljamo Hall of Fame s trenutnim poenima svih igrača koji se pribrajaju od partije do partije.
Znači, ako poginete prije nego izađete iz kuće, vaš skor će biti 0, a ako uspijete izaći iz kuće, osvajate onoliko poena koliko vam je životnih poena ostalo.

Ono što bi igrači trebali raditi (ali i ne moraju ako ne žele) jest da si iscrtavaju kuda su se kretali da ne bi lutali.

Inače, sama karta po kojoj se krećete je uistinu velika i sastoji se od prostorija u prizemlju, katu i podrumu.

Kad skupimo bar 5-6 kandidata, možemo probati odigrati.

-------------
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...

Odgovori:
Objavio: cersei
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 21:32
predlazem dok vukodlake sredimo ovu rundu, da probamoBig smile

Objavio: Mandarinan
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 21:35
Ja hoću bez razmišljanja. Nema ni čekanja! U isto vreme!

-------------
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin

Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 21:37
E, samo još jedan detalj - demon ne može dvaput zaredom napasti istu osobu.

Npr. Ako je Bojana demon (slučajan primjerCool), ne može u 10. potezu napasti mAndu, a onda u 20. potezu opet njega, već mora nekoga drugoga, a onda u 30. može opet Mandarinka.

-------------
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...

Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 21:40
racunaj i na mene

Objavio: VBojana
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 21:51

-------------
https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow -
You find a way

Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 21:55
I ja i ja se igram  faithlessmary

samo ne znam kad ću da prevodim jer stalno zvirkam u inbox LOL

P.S. Vojo, pala sam na frizuru kada sam videla Računajte na nas ROFL
i odma zvala klinca da i on vidi

Objavio: bojanadj
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 22:22
Igraću i ja, Mora neko i da se gubi u toj kući LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: Titivillus
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 22:28

AKA Bojana u ukletoj kući. LOL

Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 22:30
Vidiš, Tihomire, lepo ti kažem. Ovim ljudima je potrebno dati mogućnost da se igraju. A dok čekaš i držiš to u tajnosti, neće hteti!LOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 22:39
Dakle - trenutno prijavljeni za Ukletu kuću:

Mandarinac
Cersei
Vojana
Ljubica
Bojana

Titi nije ništa rekao pa ga još ne stavljam.

-------------

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 22:54
Ja nikad neću prevesti Da Vincija ni Makioka sisters... Ali igram! LOLLOLLOL

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 22:55
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Ne paničari - ja svaki tjedan muku mučim s Grimmom i Supernaturalom pa stižem.Big smile

-------------

Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 22:56
Dakle, aktualna lista igrača za Ukletu kuću:

Mandarinac
Cersei
Vojana
Ljubica
Bojana
Nebojša

Imajte na umu da kad krenemo, mogli biste se načekati na iduću partiju pa požurite s prijavom dok još traje. Smile

-------------

Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 23:14
Ja ću iduću. Em neću biti tu par dana, em hoću da naučim kako se igra na vašem primeru pa da ih pobedim sve LOL

-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen

Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 23:14

Vidi, vidi ko je sam javio.
Nisam čula izgovore za mart i april LOL

Znaškako nada sporo umire i ja čuvam Sestre Makioka, pa kad budu... darije

Datum objave: 28.Travanj/Apr.2014 u 23:19
Igram i ja.

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 09:04
Originalno postovano od strane Titivillus Titivillus piše:

AKA Bojana u ukletoj kući. LOL

To mi je omiljena slika, s obzirom gde živim LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 13:57
U redu, mjesta popunjena! Krećemo! Smile

U Titlovcima postoje mnoge mračne tajne - od vukodlaka koji stoljećima progone stanovnike pa do tajanstvenog Jacka the Perva koji krade donje rublje penzinerkama, ali najveća tajna je ogromna kuća-dvorac na osami za koju se čak ni ne zna tko ju je izgradio, ali zato se zna da je ukleta.

Sama kuća bila je poprište mnogih grozomornih događaja - još u 8. st. je plemenitaš Mandarin von Kiselitsch je tu ubio, u napadu, ljubomore svoju ljubavnicu Bojanu Travarić, plebejku. Od tada, navodno, i potječe mržnja između tih dviju titlovačkih obitelji. U 18. st. su na prevaru namamljeni u kuću protivnici tadašnjeg upravitelja Titlovačkog Sandžaka, Kulen-paše Šunkojevića i svi su mučki ubijeni.
Radnici koji su obnavljali kuću 1907. godine netragom su nestali - svih dvanaest. Neki čak tvrde da su tu i kojekakvi kultovi prinosili ljudske žrtve i mnoge druge grozote - čak i da je tu snimljen jedan od filmića Suzane Mančić.

No, naša hrabra ekipa istraživača-skeptika koji ne vjeruju u praznovjerje, odvažno su krenuli istražiti tu misteriju. Prema riječima dr. Nebojše Pivića, eksperta za utjecaj alkohola na paranormalne pojave: "Što je najgore što nam se može dogoditi?"

Osim njega, u ekspediciji su Boja Vračarić, mr. sci. travarologije, Vojana B. Vojić, prof. dr. psihijatrije specijalizirana za psihološke poremećaje kunića i soatlih malih životinja, mr. Man Dan Rin, sa Šangajskog sveučilišta, stručnjak za promaju i propuh u kućama, Ljubica Bubić, dr. stomatologije i ortodont sa specijalizacijom za jetije i bigfoote, Cersei Lanač, pobjednica Celebrity Big Brothera na lokalnoj TV Titlovcima, Titi Vitić, nosač opreme i garderobe.

Zahrđala metalna vrata zlokobno su zaškripila kad je naša hrabra ekipa ušla u nepokošeno dvorište  u kojem je trava dosezala njihova ramena. Mandarinac se hrabro probio do ulaznih vratiju kuće i pritisnuo kvaku, a zatim, jedan po jedan uđoše u kuću.

U tom trenu, vrata se gromoglano zalupe i nastane potpuna tama. Nekoliko sekundi kasnije, jedno po jedno poečlo se paliti svjetlo sa stropa - više nisu bili u istoj prostoriji, već, što su im i oči same govorile, u velikoj biblioteci s nekoliko ogromnih polica ispunjenih knjigama.

- Prvo izdanje "Ane Karenjine" na našem jeziku - oduševljeno kliknu Vojana dograbivši knjigu s police.
- Svi brojevi Playboya! - još oduševljenije klikne Nebojša.

No tada im se sledi krv u žilama od krika. Bio je to Mandarinac.
- Što je bilo? Što se desilo? - natiskivali su se oko njega svi, a oo je stajao kao skamenjen držeći u rukama časopis.

- Prvi broj "Hardkor vrućih Titlovčanki" iz 1907. Nisam znao da je moja baba radila kao model... - promucao je on, vidno šokiran.

Dragi moji igrači - kao što je rečeno - vi ste u velikoj biblioteci, a vrata vode na sve četiri strane - sjever, jug, istok, zapad. Pronađite izlaz iz uklete kuće i sretno! Smile

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 14:00
1. krug

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 14:07
Da počnemo!  Ja predlažem da probamo po pola,  3 na istok,  3 na sever.  I kao takav,  krećem na sever!  Uvedi me u narednu sobu!  Daj bože da je kuhinja:-) 

-------------
― George Carlin

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 14:09
Tek kad svi odigraju svoj potez mogu vas odvesti u naredne prostorije jer ako je neka ukleta soba, onhda bi ostali izbjegnuli "gorku" sudbinu.Wink

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 14:11
Pođi Mando samnom na jug, sto posto je tamo kuhinja LOL

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 14:19
OK, provjerit ću malo aksnije da li ste svi odigrali svoje poteze pa nastavljamo s 2. krugom. Čekamo još Cersei, dvije Bojane, Titija, Nebojšu...

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 14:20
Originalno postovano od strane LjubicaP LjubicaP piše:

Pođi Mando samnom na jug, sto posto je tamo kuhinja LOL

Ma važiLOL

Mora da si opsednutaLOL

Na jugu je samo pooooodrum! Tongue a tamo znam šta se krijeOuch

-------------
― George Carlin

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 14:21
I mene vuče sever

-------------
You find a way

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 14:26
jebote ovo cu kompas morat koristitLOLLOL

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 14:28
ja cu zapad, ba kud puklo da pukloLOL

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 15:46
Uh, ljudi, nismo ni počeli a vi se već razilazite. Cersei, vraćaj se. Ideš s Ljubom i sa mnom na jug. LOL

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 15:50
Zajedno smo jači, posebno što je i Manda uz nas Big smile

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 16:20
Dakle, 1. krug za sad:

Manda, Vojana - sjever
Ljubica, Bojana - jug
Cersei - zapad

Čekamo Nebojšu i Titija.

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 16:29
okusat cu ja srecu samaLOL, a manda je garant onaj puknuti, priklat ce vas  odma LOL

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 16:32
Onaj tko je opsjednut može "zaskočiti" bilo koga - bilo gdje. Ipak je on demon.Cool

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 17:16
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

...vi ste u velikoj biblioteci, a vrata vode na sve četiri strane - sjever, jug, istok, zapad.
Pronađite izlaz iz uklete kuće i sretno! Smile

Nešto mi nije jasno - ako smo ušli spolja u biblioteku, a odatle vode vrata na sve četiri strane sveta, znači li to da su jedna na istoj strani kao ulaz ili se ulazi sa severoistoka, jugozapada ili smo ušli u neeuklidski svet, možebiti, Haos koji je zavičaj Dvorkina, u kome prostor i vreme igraju žmurke sa nama LOLLOLLOL Onda takođe nije nužno da je izlaz u prizemlju

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 17:52
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

...vi ste u velikoj biblioteci, a vrata vode na sve četiri strane - sjever, jug, istok, zapad.
Pronađite izlaz iz uklete kuće i sretno! Smile

Nešto mi nije jasno - ako smo ušli spolja u biblioteku, a odatle vode vrata na sve četiri strane sveta, znači li to da su jedna na istoj strani kao ulaz ili se ulazi sa severoistoka, jugozapada ili smo ušli u neeuklidski svet, možebiti, Haos koji je zavičaj Dvorkina, u kome prostor i vreme igraju žmurke sa nama LOLLOLLOL Onda takođe nije nužno da je izlaz u prizemlju

Kao što je navedeno u uvodnoj priči:

...U tom trenu, vrata se gromoglano zalupe i nastane potpuna tama. Nekoliko sekundi kasnije, jedno po jedno poečlo se paliti svjetlo sa stropa - više nisu bili u istoj prostoriji, već, što su im i oči same govorile, u velikoj biblioteci s nekoliko ogromnih polica ispunjenih knjigama....

Dakle - taj ulaz je poput portala koji vas je prebacio u neku drugu, nasumičnu prostoriju na jednom od  katova kuće (kat, prizemlje, podrumske prostorije).

Izlaz može biti bilo gdje - jer i izlaz je portal. Ono što možete znati je da podrumski dio ima dva stepeništa prema gore, a prizemlje ima 2 za gore i 2 za dolje (koji su na istom mjestu kao i oni iz podruma za gore!), a kat ima dva stepeništa prema dolje (na istom mjestu kao i ona 2 iz prizemlja prema gore).

Zato sam i rekao da je dobro da si iscrtavate put i broj vratiju na svakoj sobi. Wink

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 18:00
Ja sam se već izgubila, a nismo maltene ni počeli. Biće zabavno LOL

-------------
You find a way

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 18:02
A, tako znači! dakle imamo i po dva stepeništa,
da ne bude zabune ili će je možda baš zbog toga i biti Wink LOL

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 18:06
Svaka prostorija u koju dođe netko od igrača bit će opisana i bit će navedeni svi izlazi - vrata ili stepeništa.

Inače - rekao sam već - radi se o velikoj karti. Tri kata kuće s nekoliko stotina prostorija.

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 20:16
A zašto se uopće micati iz knjižnice? Tu ne dolaze ni djeca ni nastavnici, tek poneki zalutali odlikaš. Najsigurnije mjesto na svijetu. LOL

Ali, pošto smo se uhvatili klišeja horor filmova, ja ću na istok.

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 20:25
Originalno postovano od strane VBojana VBojana piše:

Ja sam se već izgubila, a nismo maltene ni počeli. Biće zabavno LOL

+ 1

Nisam sigurna ni da ću znati crtati putanju kojom idemo LOL

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 20:28
Već vidim u što će se pretvoriti ova kuća...

LOLLOLLOL

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 20:33
Pitanje u vezi onih poena. Rekao si "onaj tko prvi uđe u neku sobu može i pronaći neku stvar poput medicine ili svete vode i sl. (što opet mod javlja samo tom igraču putem PP).". Ako nas ide po dvoje i više u istom pravcu, prvi koji je predložio pravac je taj prvi koji dobija/gubi poene ili svi koji idu istim pravcem?

Koliko je dozvoljeno pomagati drugima u slučaju da otkriješ pogodnosti? Smeš li ih dozivati u svoju prostoriju ili ne?

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 21:51
@Titi

Pa cilj je da izađete iz kuće - a mogu ja onma koji se ne miču svaki krug i skinuti po jedan životni poen pa eto smrti bez sjekire.Smile

@Bojana

Prvi koji uđe u neku sobu - dakle prvi koji je odabrao neki smjer dobiva sve stvari (ako se išta nalazi u toj sobi, ofkors). Dakle, nšta ti ne znači pomagati drugima jer ne možeš, ali svakako ne bi trebalo spominjati da si našla ili nisi našla svetu vodu jer time pomažeš onom tko je opsjednut demonom (osim ako ga ne navodiš na krivi trag Tongue)

I uklete sobe koje oduzimaju životne poene ostaju uklete i nakon što vi odte iz njih. Znači, teoretski možete dvaput izgubiti ŽP u istoj sobi ako opet u nju uđete.

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 21:53
Čekamo još Nebojšu.iromafia3

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 22:20
Onda ćemo se načekati  LOL

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 22:22
Ma gurni ga u podrum !!! 

-------------
― George Carlin

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 23:16
Evo me, oprostite, ali radio sam i sutra radim od 14 do 22 pa mi treba vremena dok dođem... 

Uglavnom, super priča, super moj lik, a ja idem zapad. Mislim da tamo nitko nije otišao, ako se ne varam. LOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 23:24
Ajde, Tihi! Ajde, Tihi! Ajde, Tihi!!!LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 23:50

Uglavnom, super priča, super moj lik, a ja idem zapad. Mislim da tamo nitko nije otišao, ako se ne varam. LOLLOLLOLLOL

... a varaš se jer je i Cersei tamo pošla Wink

P. S. Pokušaj da pređeš još jednu sobu pre nego što odeš na posao
        jer ćemo te čekati do ponoći, ako nas se uopšte setiš Unhappy

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 23:55
Ma ujutro sam ja tu, do 13 h... LOLLOLLOL

Neka taman cersei prva pogine pa se ja spasim! LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:04
Dr. Man Dan Rini Vojana našli su se u dugom polumračnom hodniku. Bez prozora i svjetlosti, osim svjetla svijeća koje su stajale u visokim pozlaćenozagrđalim svjećnjacima. Apsolutnu tišinu narušavao je samo zvuk njihovih koraka i mandarinkovo cvokotanje zubiju.
- Samo ti odi ispred mene - kavalirski je on ponudio Vojani.

Izlazi iz hodnika su kroz vrata na sjeveru, na jugu (otkud ste došli) i na istoku.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:05

Ma ujutro sam ja tu, do 13 h... LOLLOLLOL

Neka taman cersei prva pogine pa se ja spasim! LOLLOLLOL

Ili prosto pošalji Tihom jedan pravac, da može da te uglavi sutraLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:08
Za to vrijeme, Ljubica i Bojana su se našle usred ogromne blagavaonice /dnevnog boravka. Starinske fotelje, drveni stolovi, pohabani tepisi izblijedelih boja... Sve je odavalo duh ludih 20-ih.
Činjenica da su stolovi bili ispunjeni posudama i loncima iz kojih se još pušilo, izazivalo je blagu jezu kod obje. Tko je to mogao prirediti gozbu? I za koga? Da bi povratile snagu i hrabrost, počastile su se s 2-3 rakijice i bocom kruškovca koji su odlučile ponijeti sa sobom.

Izlazi su na sjeveru (otkuda ste došli), istoku i zapadu.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:11
Cersei i Nebojša također su se našli u mračnom hodniku sa svjećnjacima. U kutu se na niti njihao jedan pauk i plazio im jezik, no to ih nije zastrašilo. Štoviše, Nebojša mu hrabro pokaže srednji prst, a onda pogledom potraži izlaze prije nego mu pauk uzvrati.

Izlazi su na istoku  (otkuda ste došli) i na sjeveru.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:14
Sjever!

Ajmo, Lanisterka, za mnom, vidiš da se ne bojim paukova. LOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:15
Jadni Titi također nije bio sam. Naime, uz njega je bila i sva prtljaga koju je morao nositi.
- Izem ti život i kuće i znanstvenike i... Bolje da sam postao krotitelj lavova kao što je mama htjela.
Duboko uzdahnuvši i obrisavši znoj s čela, osvrnuo se po hodniku u kojem je bio. Za razliku od drugih hodnika, ovdje je svijetlio treperavi luster kojemu je nedostajalo nekoliko žarulja (sijalica), ali ipak dovoljno da osvijetli sumorno sive zidove i izlaze na zapadau (otkuda je došao) i na jugu.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:15
2. KRUG

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:16

Sjever!

Ajmo, Lanisterka, za mnom, vidiš da se ne bojim paukova. LOLLOLLOLLOL

LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:18
Možda ona nema povjerenja u tvoje džentlmenske manire. iromafia3

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:19
Ja krećem na istok, da budem luuuuuuud!LOLLOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:20
tihi jesi siguran u nase izlaze? ako idemo zapadno, onda je na istoku izlazLOL

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:22
na sjeverLOL

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:22
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

na sjeverLOL

Kako ti nije gadno da te Neša vodi?LOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:23

tihi jesi siguran u nase izlaze? ako idemo zapadno, onda je na istoku izlazLOL

Pa trenutno možeš samo na istok ili sjever - osim ako nemaš pneumatsku bušilicu da srušiš koji zid? Big smile

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:24
napiso si zapadLOL tihi:)

manda ne bit ljubomoran, necu ti previse zlostavit nesuLOL

Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

na sjeverLOL

Kako ti možeš s njom pričat tri prostorije dalje? LOLLOL

-------------

napiso si zapadLOL tihi:)

manda ne bit ljubomoran, necu ti previse zlostavit nesuLOL

Ali sam odmah i ispravio - provjeri. Wink

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 00:46

Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

na sjeverLOL

Kako ti možeš s njom pričat tri prostorije dalje? LOLLOL

U dojku sam joj ugradio odašiljač dok je spavalaLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 09:05
Zato joj je jedna sisa veća od druge?! LOL

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 09:34

napravit cu frutek od vas dvojeAngry

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 10:23
Opa,  što smo mazni:-) 

-------------
― George Carlin

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 10:29
Ljubo, ako idemo na istok, postoji mogućnost da sretnemo "nosača Samuela"LOL, a ako idemo na zapad ko zna gde ćemo? Da se razdvajamo ili da ostanemo zajedno?

p.s. Ovo nikad pre nisam igrala i mnogo mi je zanimljivo, ali s obzirom da sam Bosanka, morate mi dati vremena da "proradim"LOL

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 10:47
Ajmo zajedno, Bojo
Hoćemo na istok?
Nisam ni ja igrala i počela sam da crtam...
imam kod štampača gomilu papira LOL

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 11:15
I ja sam mislila na istok, prema Titiju, mada se pitam, pošto Nešicin i Cersein hodnik vodi u suprotnom pravcu, da nam na zapadu nije možda izlaz ili živa propast. Ubi me radoznalost LOL

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 11:21
Ja ću na jug, prema izlazu. Tongue

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 11:29
Teško da ćemo tako brzo izaći
ne znam samo da li ćemo sad da sretnemo Titija
ili je u ovom čudu od kuće moguće da između ima još soba

P.S. Titi, svrati do sela i glasaj, samo tebe čekamo
pa da smaknemo Cersei LOL

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 11:37
Mene samo zanima je l' ovo prizemlje, prvi kat ili podrum... Jer meni se čini da će ova igra trajati danimaaaa... LOLLOLLOLLOL
A i s obzirom kako smo ušli tko zna gdje će Tihi postaviti izlaz i hoće li ga mijenjati da nas vječno drži dok ne poludimo!!! LOLLOLLOLLOL

Odnosno vi koji još niste. za mene je već odavno kasno.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 11:48
Ja teram dalje na sever.

-------------
You find a way

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 11:49
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Teško da ćemo tako brzo izaći
ne znam samo da li ćemo sad da sretnemo Titija
ili je u ovom čudu od kuće moguće da između ima još soba

P.S. Titi, svrati do sela i glasaj, samo tebe čekamo
pa da smaknemo Cersei LOL

Da mi samo virnemo levo (zapad), pa se vratimo na istok prema Titiju?

Pitanje za moderatora igre:
Da li osnova kuće mora biti kvadratnog/pravougaonog oblika ili može biti bilo kakava kuća/zamak, s milion krila?

Pitam zbog praćenja, ako uopšte smeš tu informaciju da nam daš.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 11:51
   boje moze bit bilo kakvog oblika LOL   kako se ja osjecam sigurno kad s demonom idemLOL

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:12
Kuća je oblika kvadra - kao i sve kuće.
No, krenimo na vaše poteze... Evil Smile

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:12

-         Opet hodnik! A zašto sada svijeće? Preskupo im plaćati struju za vse sobe? – svađao se sam sa sobom Titi dok je pogledom istraživao novi hodnik.

-         Hej, vidi, pa to je naš nosač! – povika Ljubica

Titi ugleda kako iza Ljubice ulazi i Bojana.

-         E, pa baš dobro da smo opet zajedno! Sad možete same nositi svoje kofere!

Vrata su na sjeveru (otkuda je došao Titi), na zapadu (otkuda su došle Ljubica i Bojana) i na istoku.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:13

Čim je kročio u novi hodnik, Man Dan Rin je osjetio hladnoću. Kao da je netko otvorio prozore kojih nije bilo. Vrata se zatvoriše za njim uz gromoglasan udarac. Svijeće zatrepere, a u dnu hodnika pojavi se sablasna providna figura u bijelom. Uz vrištanje poleti prema Mandi koji isto tako uz vrištanje pokrije oči, no ne prije no što je vidio da sablasni lik umjesto glave ima samo lubanju.

Svijeće se ugase, a Man Dan Rin se utiša – čuo je samo svoje disanje… I još nekoga do sebe. 

-         Svi ćete umrijeti… - šapnuo je netko.

Svijeće su se upalile, a hodnik je bio kao da se ništa nije ni dogodilo. Osim manjeg infarkta kojeg je Mandarinko pretrpio i izgubio jedan životni poen.

Izlaz je na zapadu (otkuda je došao) i na sjeveru.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:13

Nebojša i Cersei su se našli u prostoriji koju su nepogrešivo prepoznali po mirisu koji se širio. Ne, nije to bio WC – govorim o smočnici. U kojoj su visjele šunke, kobase i ostale suhomesnate definicije. Bilo je tu i začina, brašna…

-         A da ovdje ostanemo, bar nekoliko dana? – molećivo je pitao Nebojša Cersei, no ona ga je samo povukla za rukav da krenu dalje.

Izlazi su na jugu (otkuda ste došli), sjeveru i istoku.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:14

Vojana se našla u sivom, bezličnom hodniku, opet jedan s lusterima. Jedino što joj je privuklo pozornost bio je stolić s kristalnom kuglom u kojoj je bila strelica koja je pokazivala prema podu.

-         A, znači, sigurno je izlaz na nekom katu ispod! – sinulo je Vojani.

Izlazi su na jugu (otkuda je došla), na istoku i na zapadu. 

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:18
na sjever

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:29
Malo mi moja nacrtana karta izgleda weird, ali po svemu sudeći i na sjever i na istok da odemo cersei postoji mogućnost da sretnemo vojanu, ja ću vidjeti što je na istoku pa lako se vratim.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:42
I nakon ovog poteza, nažalost morat će te pričekati do 22-23 kad se vratim. LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:43
ja mislim da bi sad ti trebo srest vojanu ako ostane gdje jeLOL

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:46
Ja ću na istok (ko da imam izbora)
i nadam se da neću biti sama
Bojo, Titi?

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:49
Titi će možda tamo gde smo mi već bile, da se odmori u onim foteljama i malo prezalogaji,LOL a ja sam isto htela na istok. Sledeći put pusti da ja prva kažem kuda idemo, inače će Tihi pisati kako trčim za tobom iz sobe u sobuLOL

Edit:
Nešice, ti ćeš najverovatnije udariti u hodnik u kom su se Manda i Voja rastali ili u neku sobu koja opet vodi ka tom hodniku. Mada, ko kaže da je moj crtež dobar. Ja sam na likovno uvek nosila bratove radoveLOL

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:52
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Titi će možda tamo gde smo mi već bile, da se odmori u onim foteljama i malo prezalogaji,LOL

Nit' sam gladan, nit' umoran. Tongue

Pravac istok.

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:53
Važi, samo treba da budemo u sobi sa više mogućnosti
(pošto je izbor da se vraćamo natrag na početku igre dosta jadan)
Za utehu, pošto sam išla prva, mene bi skratio za život

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:56
Ne bismo se vratili na početak, pošto smo iz dnevnog boravka imali i vrata ka istoku Wink

Titiju utužilo nosati stvari, pa ide s namaLOL

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 13:12
Goddamn!!!  God damn god! Idem na sever! 

-------------
― George Carlin

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 13:23
Molim drugaricu VBojanu da odigra potez pa da završimo 3. krug. Geek

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 13:34
Idem na istok

-------------
You find a way

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 13:55

Ljubica, Bojana i Titi našli su se u još jednom hodniku. Dug, siv, s krečom koji se ljuštio sa zidova kao da je pozivao na suicid. Jedino što ih je razveselilo bila su vrata…

Vrata na sjeveru, vrata na jugu, vrata na istoku, vrata na zapadau (otkud su i došli)…

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 13:56

I Nebojša se zatekao u hodniku. Svijećnjaci, svijeće i gromoglasna buka u trbuhu zbog prežderavanja u smočnici bilo je jedino vrijedno spomena.

Vrata su na sjeveru, jugu, istoku i zapadu (otkud je i došao).

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 13:56

Pucketanje vatre u kaminu, fotelje, tapecirane stolice i toples fotografija Samanthe Fox u prirodnoj veličini ukrašavali su dnevnu sobu ispalu iz 80-ih godina 20. stoljeća u kojoj se zatekla Cersei.

-         Pffft! Na slikama uvijek ispadnu deset centimetara veće. – prezrivo je prokomentirala Samanthine atribute.

Vrata su na istoku, zapadu i jugu (otkuda je i došla).

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk