Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=58999 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 14:58 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Fargo (2014)Objavio: Chuck Norris
Tema: Fargo (2014)
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2014 u 18:35
http://www.imdb.com/title/tt2802850/">
Žanr: drama, krimi
Režija: Matt Shakman, Scott Winan, Adam Bernstein, Randall Einhorn
Scenario: Ethan Coen, Joel Coen, Noah Hawley
Glavne uloge:
Joey King ... Greta Grimly
Billy Bob Thornton ... Lorne Malvo
Martin Freeman ... Lester Nygaard
Colin Hanks ... Gus Grimly
Allison Tolman ... Molly Solverson
Bob Odenkirk ... Deputy Bill Oswalt
Opis:
Temeljen na istoimenom http://forum.titlovi.com/fargo--1996-_t42493.html - kultnom krimiću iz 1996. godine, Fargo priča priču o malenom gradiću u Minnesoti, u koji jednoga dana dolazi misteriozni lutalica Lorne Malvo (Billy Bob Thornton). Malvo za sobom donosi pomutnju, kaos i nasilje, a u središtu svega se nađe nesigurni prodavač osiguranja Lester Nygaard (Martin Freeman).
Objavio: jeje cantiq
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2014 u 11:26
Najzad se svršilo.
Puno su muljali, kako su krenuli mogli su je razvući na dve sezone, sve bi ostalo isto. Nisu se ni primakli legendarnom filmu, no uz sve mane Fargo je jedna od boljih ovogodišnjih serija.
------------- zovi me haringom, ja ću tebe subriancom (strap-on y compris).
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2014 u 19:54
Obnovljeno za drugu sezonu od 10 epizoda.
Nova sezona će imati nove glumce, novi zločin, i novi vremenski period.
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2014 u 21:56
I nove scenariste i redatelje? Po čemu će se onda zvati Fargo kad je sve različito? Koje li gluposti...
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2014 u 22:22
subrianca piše:
I nove scenariste i redatelje?
Ne. Oni ostaju isti.
Sličnu promenu će imati i True Detective.
Objavio: novy78
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2014 u 00:14
Baš muzu do kraja sve što stignu...
-------------
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Objavio: sean12
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2014 u 14:11
Meni je Fargo bio super.
Objavio: Rendgen Tehnicar
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2014 u 18:04
sean12 piše:
Meni je Fargo bio super.
+1
------------- Šta je najlepše na svetu? SLOBODA Šta je najjače na svetu? LJUBAV Šta je naoštrije na svetu? ISTINA
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2014 u 22:31
Gor@n88 piše:
subrianca piše:
I nove scenariste i redatelje?
Ne. Oni ostaju isti.
Sličnu promenu će imati i True Detective.
Serija Fargo zasnovana je na filmu Fargo, to se dogodilo ispričano, finito. Dočim bi se priča iz prvog dela True Detective itekako mogla nastaviti, ostali su nam dužni hrpu odgovora i zapravo su debelo zasrali kraj.
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2015 u 23:56
Premijera 2. sezone biće 12. oktobra
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2015 u 18:58
Kirsten Dunst???
Objavio: Illuminati
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2015 u 16:24
Odličan početak druge sezone!
------------- My Beautiful Dark Twisted Fantasy
Datum objave: 24.Studeni/Nov.2015 u 17:07
Objavio: iromafia111
Datum objave: 12.Srpanj/Jul.2016 u 15:46
Carrie Coon glavna ženska uloga u novoj sezoni serije "Fargo"
Treća sezona popularne serije http://mojtv.hr/serije/24484/fargo.aspx" rel="nofollow - Fargo je našla svoju glavnu glumicu, saznaje TVLine.
Glavnom muškom glumcu Ewanu McGregoru se pridružila Carrie Coon kao glavna žesnska glumica. Coon trenutno snima posljednju sezonu serije http://mojtv.hr/serije/26195/preostali.aspx" rel="nofollow - Preostali u kojoj glumi Noru Durst. Gledali smo je i u filmu http://mojtv.hr/film/28339/nestala.aspx" rel="nofollow - Nestala u ulozi Margo Dunne gdje je glumila s Benom Affleckom i Rosamund Pike.
U Fargu joj je pripala uloga Glorije Burgle, šefice policije
u Edna Valleyju i nedavno rastavljene majke koja se mora snaći u novom
svijetu u kojem pokušava shvatiti zašto su ljudi intimniji sa svojim
mobilnim uređajima nego međusobno. Kako je otprije poznato, McGregor je
dobio dvostruku ulogu braće Emmita i Raya Stussyja. Ovo će biti njegova
prva stalna uloga u televizijskoj seriji.
Treća sezona će navodno biti smještena u 2010. godinu i nastavit će
se na događaje iz prve sezone serije iako trenutno nije poznato kako će
to izvesti. Scenarist Noah Hawley je još krajem 2015. godine izjavio da
nitko iz prve neće reprizirati svoju ulogu u trećoj sezoni.
Produkcija treće sezone Farga počinje krajem ove, a na malim ekranima je očekujemo tijekom sljedeće godine.
Objavio: Dzile
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2017 u 15:26
Odlicna serija, za svaku preporuku
Objavio: sasa-draskovic
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2017 u 23:04
Nestrpljivo cekamo 3 sezonu!
Objavio: Mlata
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2017 u 16:52
dugo sam odlagao gledanje, ali kad sam počeo nisam stao, sad polako guram 2.sezonu, taman da se posle nadovežem na treću ... hvala prevodiocima za 1. i 2.sezonu, a svakako i za ovu 3. koja je upravo počela ... ocena 8,5
Objavio: 0a-verica-popov
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2017 u 18:06
po meni savrseno,10 od 10,uzbudljiva prica,uvek neka seprtlja zakomplikuje stvari i onda citava vojska ljudi izgubi zivote,odlicni glumci,Bili Bob Thorton prava poslastica.Zapamtiti Molly Solverson,u sledecoj sezoni cemo je gledati kao sestogodisnju devojcicu.Gledala sam prve dve sezone 2 puta a danas sam pocela trecu sezonu,i ona obecava.Neizostavno pogledati i film Fargo iz 1996 brace Koe.n.
Objavio: Vojvoda79
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2017 u 20:56
1. sezona bila zanimljiva 2. ne toliko videćemo za ovu 3. tek je krenula !
Objavio: marko-ivezic
Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 21:05
dobre su obe sezone a treću ćemo vidjeti..
Objavio: egzi
Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 21:10
Sjajna 10/10
Objavio: zimmer.srb
Datum objave: 02.Svibanj/May.2017 u 08:12
Obecavajuci pocetak,retko gde i treca sezona zadrzi kvalitet.
Objavio: majstorzatepih
Datum objave: 02.Svibanj/May.2017 u 09:28
Hm,ok samo da je ne upropaste.
Objavio: High
Datum objave: 04.Svibanj/May.2017 u 10:05
Odlicna drama/triler serija sa zadovoljavajucom dozom humora. Prva sezona ima randnju iz istoimenog filma samo sa vise detalja i drugim glumcima. Druga sezona je drugacija prica i drugi isto zanimljivi likovi i zadrzava sustinu serije. Treca sezona je sad u toku i moram reci da ima potencijal da bude i najbolja do sad, ali videcemo jos. Zbog originalnosti, humora i skroz bizarnih problema iz kojih se veoma raznoliki likovi pokusavaju izvuci/resiti, dajem ocenu 10/10.
Objavio: katunian
Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 18:32
Jedna od boljih serija , sve je obuhvaceno , triler , napetost , akcija , humor , sve je dobro povezano a likovi imaju dubinu.
Objavio: sinna
Datum objave: 09.Svibanj/May.2017 u 15:54
Film - master piece.Prva sezona - master piece.Druga sezona - master piece,a treća obećava.
-------------
Everything is a joke !
Objavio: Mano77
Datum objave: 09.Svibanj/May.2017 u 18:46
Fantasticne prve dve sezone...u trecu ne sumnjam...film takodje.
Objavio: srborus
Datum objave: 13.Svibanj/May.2017 u 13:19
uživam,fantasticno uradjeni likovi,hvala za prevode....jedna od najboljih serijala svih vremena..
Datum objave: 13.Svibanj/May.2017 u 19:57
A nisam ni znao da glumi i Goran Bogdan.Bravo za Bogdana.
-------------
Everything is a joke !
Objavio: ivansbv
Datum objave: 14.Svibanj/May.2017 u 20:07
Trenutno najbolja serija. Samo mi nije jasno što toliko kasne prevodi.
Datum objave: 15.Svibanj/May.2017 u 08:52
E pa nije lako ni prevesti toliko serija koje se prate kod nas preko interneta.A moramo i priznati da su nas sve malo i razmazili ovi naši prevoditeji,naučili oni nas na pravu lijenost i ne razmišljanje,otvori TDC ukucaj film ili seriju i eto ti ga na bez puno mozganja.Kada nema titla u roku 2 dana odma neka frka.Strpljenja ljudi nisu svim prevodiocima zanimljive sve serije koje su i nama i oni imaju svoje favorite,prema tome strpljen spašen od mozganja.100% sam siguran da 99% članova razumije bar engleski jezik,a neki i neke druge jezike pa prema tome dosta cmizdrenja kada će prijevod,molim lijepo.Živili translatori,hip hip huuuraa.
-------------
Everything is a joke !
Datum objave: 15.Svibanj/May.2017 u 11:56
Upravo odgledao četvrtu epizodu i dobro je rekao member ivansbv trenutno najjača serija na internetu (netu).Svaka epizoda bolja od bolje,supriškaaaa.
-------------
Everything is a joke !
Objavio: zrajic
Datum objave: 23.Svibanj/May.2017 u 06:43
Odlična serija!
Datum objave: 29.Svibanj/May.2017 u 18:44
da,jedna od najboljih serija
------------- vera
Datum objave: 29.Svibanj/May.2017 u 20:32
Koliko sam do sada pogledao epizoda ne zaostaje ni za filmom ni za prvom ni drugom sezonom,meni čak i pinkicu bolja(pinkicu kažem) od druge sezone.Znam da sam malo dosadan s ovolikim postovima za "Fargo" ali zaslužuje svaki post pohvale i preporuke od savkog pa i mene.Nemojte biti idni na mene. T Y
-------------
Everything is a joke !
Objavio: mioba
Datum objave: 30.Svibanj/May.2017 u 07:55
pozdrav svima,
moj prvi prevod na titlovima baš ova serija (s03e05)
priča se u trećoj sezoni odlično razvija, logično i dosledno uprkos bizarnostima kroz koje se probija :D
uloge sjajno raspisane, glumci tačni
vrhunska televizija
Datum objave: 30.Svibanj/May.2017 u 11:55
bravo za prevod,samo napred,sada 6 epizoda
------------- vera
Datum objave: 30.Svibanj/May.2017 u 12:56
Bravo mioba za prevod nisam ga još skinuo ali svaki trud je hvale vrijedan.Nadam se da ćeš nastaviti i dalje prevoditi i preći u rang translatora.Još jednom B R A V O !
-------------
Everything is a joke !
Objavio: mioba
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2017 u 19:48
prevod za sedmu http://titlovi.com/titlovi/fargo-256880/
uživajte :)
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2017 u 04:23
bravo za prevod za 7 epizodu Farga,ovo je stvarno brzina
------------- vera
Objavio: Luger22
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2017 u 18:43
Sjajna serija. Uživao sam u filmu, a sada, uživam u seriji.
Objavio: zrajic
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2017 u 19:22
SUPER serija!
Objavio: zonk84
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2017 u 20:23
Ova Fargo serija je "exelente." Braća Coen su tu prisutna u produkciji pa kako da se itko može razočarati. Svaka sezona ima 10 episoda u kojima se razvije pojedinačna priča. Nemoj to promašiti ako voliš gledati krimiće.
Objavio: boris-tasev
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2017 u 21:20
Posle prve sezone sam mislio da ne može bolje, druga sezona me razuverila, a evo sad i treća!
Objavio: tantal
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2017 u 23:45
Ma sta reci.Odlicno.
Objavio: sk0mi
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2017 u 23:45
Ova sezona mi se najviše svidja. Ne znam kako bih opisao zasto, probacu ovako: Ova sezona mi deluje kao da bi trebalo da je prva, sa obzirom na oubicajenu pojavu da su nastavci losiji nego originalno delo... Ova sezona pokazuje da pomenuta pojava nije pravilo i da postoje izuzeci.
Najtoplije preporuke za ovu sezonu svim ljubiteljima zanra kojem Fargo fransiza pripada.
Datum objave: 08.Lipanj/Jun.2017 u 08:37
Ovo je toliko dobro kao da je istinito,a da po istinitim događajima je i napisano ,šala,šala.Još jedan primjer da život priča najbolje priče tj, svi smo u nekom filmu životnom pa možda i netko napiše priču i o našim događajima u kojima smo statisti ili sporedni,a da i to je već netko napravio.Moj savjet ,pazite što radite i gdje radite jer možda i vas "Fargo" dohvati.HA HA HA HA....A sada ozbiljno serija je svakom epizodom bolja i napetija i zanimljivija,a opet kažem gluma i glumci savršeni,a tek G.Bogdan , nemam riječi,S A V R Š E N .
-------------
Everything is a joke !
Datum objave: 08.Lipanj/Jun.2017 u 10:35
da serija je odlicna kao i film iz 1996,gde god braca Koen=ovde su producenti,mislim na seriju= umesaju svpje prste stvar postaje odlicna.Postoji i jedan,cini mi se,japanski film gde devojka veruje da su pare koje je Stiv Busemi zakopao u snegu u filmu Fargo jos uvek tamo i onda krece na dalek put po taj novac...
------------- vera
Objavio: tantal
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2017 u 00:32
Odlicno.
Objavio: Alcho85
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2017 u 16:59
Ovo je jedna od najboljih serija koje pratim, ako ne i najbolja, a pratim ih 35 :)
Objavio: Buki51
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2017 u 22:11
Odlicna serija i po meni prva sezona je nenadmasna
Objavio: zoran.soskic
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2017 u 18:09
fargo-serija 1,2 i 3-perfektno!!!
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2017 u 13:44
sve 3 sezone su nenadmasne
------------- vera
Objavio: puppet_master
Datum objave: 22.Lipanj/Jun.2017 u 09:14
Finale treće sezone je već pred nama sa nestrpljenjem ga odgledah jutros čim se pojavio rip. Naravno, neću zalaziti u spoilere, tek zaokružiti utisak još jedne sjajne sezone vrhunske televizije.
Odakle početi...? Pre svega, ne prestaje da me iznenađuje to do koje mere Fargo tim iza kao i ispred kamere uspeva da iz godine u godinu do ove mere pogodi u centar sa inače zahtevnim univerzumom braće Koen, koji je gotovo nemoguće kopirati. Sve je tu. Mračna ironija, duh onoga što ja nazivam "nekom drugom Amerikom", ljudi sasvim drugačije svakodnevnice od tipičnijeg sjaja hollywoodskih storija, u ovom slučaju vukoyebine Minesote, likovi istovremeno šarmantni kao i duboko izgriženi manama, koliko ljudski, tako i bizarni a sve to u prilično apsurdnim situacijama (u najboljem smislu te reči), gde se humor i krvoproliće neprestano smenjuju brzinom metka, uglavnom potpuno nepredvidivo. Mogao bih izdvojiti toliko toga, no ne želim pisati esej, recimo da su me ovoga puta najviše oduševili glumci koji sjajno plivaju u svojim odličnim rolama. Pre svega, meni još iz detinjstva obožavani David Thewlis (ko god nije, neka pogleda makar "Naked" Majk Lija, ili čak i manje populizovani "Divorcing Jack", mada mu je karijera svakako plodna, pa je izbor sjajnih uloga poveliki). Potom i sjajna Mary Elizabeth Winstead, koju bih momentalno ukrao iz one vražije kade, onako polupanu, i voleo je dugo, nežno, polako, do kraja sveta i nazad. Pardon, gubim se na momente, takva mi je narav, pogana, no valjda samo želim da kažem da ovi likovi, svako na svoj način, apsolutno dominiraju svakim kadrom serije, te kada im se još doda ovoliko dobro izvajani dramaturški poligon, meni krv provri. Elem, finale je gotovo šekspirovsko, naravno da nije onakvo kakvim sam ga očekivao, iznenadili su me i tu, možda bih voleo da je ponešto drugačije, ne u negativnom smislu, zapravo volim iznenađenja, a i sam život ionako nikada ne ispadne onakvim kakvim smo ga zamislili, zašto bi to kog vraga bio Fargo univerzum?
E, da, kako ne bih zbunio ponekoga...vladam engleskim, ne gledam filmove/serije sa prevodom, tome i ovaj rani utisak, a svakako verujem da će tim prevodilaca biti efikasan i uraditi prevod ubrzo.
Objavio: Darovan
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2017 u 14:44
jos nisam gledao trecu sezonu.sacekacu da pogledam u jednom cugu
Objavio: monsep1234
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2017 u 14:46
Odlična serija,odgledao sam dva serijala a trći ću u kompletu
Objavio: zimmer.srb
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2017 u 16:39
Jedina serija sto gledah vise sezona.To sve govori.
Objavio: bassta
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2017 u 18:12
Ovu seriju pratim od početka i odlična je.
Objavio: goran-juric-splica
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2017 u 20:12
Prije gledanja pročitao sam nešto kritika na 3.sezonu. Nije dobra kao prve dvije. I dalje je odlična i prepoznaju se autori. Možda mala razlika u manjoj količini humora što se vidi i u podjeli uloga. Nema, po običaju, nekog poznatog komičara. Ali po običaju serija je pod must see.
Objavio: darkborn
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2017 u 00:14
Odlična serija, BB Thornton nenadmašan (1. sezona). Malo me podsjeća na True Detective (1. sezona), makar nije direktno slično, valjda zbog odlične kamere, muzike i originalne priče. Htio bih razbiti jednu opću predrasudu: makar piše "True story", priče NISU istinite, već tek donekle inspirirane nekim sličnim stvarnim događajima. Što ne umanjuje vrijednost i ljepotu serije.
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2017 u 12:37
sve tri sezone su odlicne svaka na svoj nacin,prvorazredna glumacka ekippa,zanimljive price,dobra muzika
------------- vera
Objavio: jocoiva
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2017 u 19:01
Meni odlična serja-sve tri sezone
Objavio: iromafia111
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 00:33
Treća sezona je istinita koliko i Twin Peaks.
-------------
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 02:37
Hehehe, ja ni ne obraćam pažnju na to "bazirano na istinitom događaju"...to može značiti toliko toga, i na jedan list slučaja koji se desio, dramaturški dodati još nekoliko stotina blesavljenja sa manjim i većim odstupanjima od ma kakve sličnosti za bilo čime iz realnosti.
Ruku na srce, kada mi je do istinitih događaja, svakako radije gledam dokumentarce (pa koliko god već najčešće neverovao ni tome, nemalo autora ipak želi određen ton, poruku, ambijent, višeslojnost, pa i stvari koje takođe nisu odveć bliske istini). ZaEbana ta, kako beše, istina, po filmićima, kojim god, kamoli tek serijama.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2018 u 22:04
Obnovljeno za 4. sezonu
Objavio: lado-tekavcic
Datum objave: 14.Svibanj/May.2019 u 16:05
1 sezona je vrhunska,2 malo vmes dolgčas,3 zelo dobra
Objavio: beogradski
Datum objave: 18.Studeni/Nov.2019 u 16:43
Sve pohvale. I drago mi je što je obnjovljeno za sezonu IV. Bili Bob je glumčina. Pohvalio bih sve tri sezone.
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2020 u 03:43
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2020 u 00:09
Sezonu 4 prevodi Osgiliath 👍
Objavio: Freak37
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2020 u 15:01
Kao i predhodne tri super sezona , jedino mi Chris Rock nije za ulogu mafijasa , dok gledas epizodu samo cekas kada ce nesto smesno da odvali .
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2020 u 07:05
pocela sam da gledam i odustala
------------- vera
Objavio: memich
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2020 u 19:29
Nije loše, ali svaka sezona je sve slabija i slabija.
Nije mi se gledala serija s crnačkom tematikom nakon što sam gledao Lovecraft Country, ali ipak odgledah, i bilo je dobro. Jedinstven je Fargo, likovi su uvijek zanimljivi.
4. sezona: 7/10
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2021 u 18:06
Četvrta sezona ubedljivo je najdalja od svega onoga što sam voleo u prethodnim. Sama priča, likovi, ambijent, čak i glumci koje inače volim, ovde mi išta nije leglo.
Najbizarnije je to što je zapravo bilo mesa za interesantnu zaEbanciju. Sudar Italo mafije sa afroameričkim gangsterima u vukoyebini, zatucanost, pohlepa, rasizam, nadmudrivanja, zablude i izdaje...ma moglo se toliko toga, no eto, po meni, promašeno je.
Objavio: Mizi
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2023 u 02:15
I da su snimili samo jednu sezonu tj. prvu i stali, meni bi to bilo dovoljno. Dobio sam i previše, znači uživao sam i obožavam prvu sezonu. Drugu i treću sam gledao, ali nisam ih ponavljao, ubrzo sam ih i zaboravio, nisu ostavile tako moćan utisak kao prva sezona. Četvrtu neću gledati nikada, obećavam.
Datum objave: 04.Kolovoz/Aug.2023 u 17:54
Kada smo kod ponavljanja, upravo gledam ponovo prvu sezonu, dave me nove serije, ma sami sinopsisi me oteraju glavom bez obzira i od pokušaja a još je daleko gore kada uopšte i probam većinu toga danas. Stoga se vratih onome u čemu sam uživao, dabome.
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2023 u 01:24
Znači preveo am weak hero za p. materinu jer ne, to ne, idemo ponavljati nešto već viđeno.
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2023 u 05:23
Ma šta ti tu šta će se gledati, ćuti tamo.
Prvo, zbilja mi je teško pratiti film/seriju sa domaćim prevodom, to šta je ko prevodio mi ne igra ikakvu ulogu, bolje mi kaži da li ti se nešto dopalo, lako ću potom sa titlom. Ako je nekim suludim slučajem ikome i potrebna moja podrška, slava i hvala kakvog prevoda, kukala mu/joj majka. Ta ovde ima koliko nećeš ljudi koje cenim, koji su mi dragi, koji ulažu sate i sate svog rada, mimo svih obaveza, ako bih krenuo da se zahvaljujem i skrećem pažnju na nekakve titlove, bilo bi malim delom lažno, jer ne gledam išta sa prevodom, i gore od toga, morao bih dnevno kuckati još 50 postova. Uostalom, ma šta rekao Ira Mafia meni ovo nije ikada bio sajt sa titlovima, već sajt na kome mogu da meljem o filmovima. Vala i to ako mi se 'oće, a zaslužio sam i da mi se neće, dabome.
Drugo, probah tog vražijeg Weak Hero-a, rekoh to i tamo u temi. I to probah baš zbog tebe, onda kada sam imao zgusnut raspored, gomilu toga na holdu a malo ili nimalo vremena. Moliću lepo, sada mi se eto gleda Fargo, već sam na drugoj sezoni, kakve veze ima to što sam je već gledao. Bejaše to dva života iza mene. Uostalom, poenta je da uživam, da mi je lepo a ne da pošto-poto, na silu gledam iznova nešto novo. Novo me najčešće davi, na svakih 10 serija koje probam sada, daj bože da dve nastavim da pratim. Užitak mi, trenutno, pre pruži ponovno druženje sa kakvom majstorijom, eto kakva je npr Fargo serija. Ponoviću tri sezone, najverovatnije.
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2023 u 17:51
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2023 u 19:57
Ako ih ne povadi ova predstojeća pijeta sezona, ništa.
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2023 u 20:31
Biti će kako biti mora, nema nam svima spasa Mizi
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2023 u 23:04
Mizi piše:
Ako ih ne povadi ova predstojeća pijeta sezona, ništa.
Će se vrne.
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2023 u 13:26
Prva sezona ih je održala, njojzi hvala.
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2023 u 23:39
Može biti da će ova sezona biti ako ništa drugo uzbudljivija i zabavnija od nekoliko prethodnih.
Posle dve epke opet je suviše rano da se raspištoljim, nije ionako stvar u tome, tek ako ne znate šta bi gledali a niste bili oduševljeni sa nekoliko pređašnjih Fargo sezona, samo da kažem da je u petoj sve ipak interesantnije, pa joj se može dati makar šansa. A šta će biti, videćemo, počinje uz deo zapleta kao maltene Long Kiss Goodnight, pa, ne baš ali me je u ponečemu makar podsetio deo priče/lika na taj film koji sam u dobroj meri voleo nekada.
Objavio: jocoiva
Datum objave: 23.Studeni/Nov.2023 u 17:54
5 sezona -začetek slab
Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2024 u 12:52
Evo ova 5. sezona je meni osobno poslužila svrsi, zabavna, opuštajuća, sa par WTF momenata (mora ih bit u Fargu jel), ugl. držala se korjena filma/franšize. Pohvalit ću scenarij i casting, posebno Juno Temple koja je rasturila u glavnoj ulozi. Tu je i Jon Hamm kao old school šerif, odlično napisan lik i odlično odigrana uloga. I tu je meni uvijek draga Jennifer Jason Leigh.
Objavio: canijel
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2024 u 01:40
Kao ogroman fan filma i prve dvije sezone, ova peta sezona je nešto najgore što sam odavno gledao.
Kada bi se isjekle sve političke poruke "woke" stvari bila bi opet samo ok sezona, ali poruke koje su ubačene su stvarno ružne na oko. Neke od tih poruka su scene bijelog muškarca koji gleda Trampa i zatim udara svoju ženu te koji na kraju naravno završi sa nacističkom tetovažom i naravno sazna se da je i pedofil jer ono što da ne, pa jedinog "finog" muskarca koji je naravno crnac, ali se na kraju ispostavi da je fin samo zato sto je odrastao uz 6 sestara (citiram kako je i rečeno u seriji), pa curica koja je vjerovatno homoseksualac ili čak i trans da će biti, pa to da nije bio nikad lov na vještice nego su se ganjale žene koje nisu slušale svog muškarca, pa onda muž koji ne radi nista žena mu zaradjuje pare dok on igra igrice i vara ženu, pa je tu i glavni lik žena koja u sebi ima 15 kila i prolazi kroz ljude kao Rambo, te jedini muž koji je uredu u seriji je jedna mala piiii... itd itd. Uglavnom svaka woke poruka moguća je ubačena ali zakljucak je BIJELI MUŠKARACI FUJ. Pisanje u ovoj sezoni je svakako katastrofalno naspram ostalih sezona, mnogo rupa u priči, mnogo nelogičnosti, zadnja katastrofalna epizoda koja je višak, sedma epizoda da ne spominjem uopste...
Jedina iole zanimljiva stvar je taj "The Shining" lik u seriji, ali pošto je to Fargo te čudne stvari ostanu neobjašnjene, što mi je sasvim okej.
Ocjena 2/10
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2024 u 20:36
Serija koja je pojela samu sebe! Šeym.
Objavio: klass
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2024 u 21:54
Sezona..onako. Prvih sest epizoda, bas dobre. Tempo, atmosfera..pravi Fargo.
A onda su poceli da tupe. Kao da su se pogubili, kao da su ostali bez ideje sta i kako dalje..
I, bas su me nasmejali kada su ubacili Trampa. Mada nije mnogo zasmetalo za sam dozivljaj serije, ipak je to jedna sitna, budjava, jeftina propaganda. Ocena 5.
Objavio: dzems0
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2024 u 21:33
Hvala najlepše!!!
------------- Chepe
Objavio: DzonDon
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2025 u 12:38
Prva sezona odlična. Dođe mi da ne gledam dalje da se ne razočaram.
------------- If you are justice, please do not lie. What is the price for your blind eye?
Objavio: payutti
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2025 u 16:54
I nemoj. Prva sezona je sjajna, druga je solidna. Možeš da je pogledaš, ali je slabija od prve. Ove ostale ne treba ni komentarisati.
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2025 u 18:43
payutti piše:
I nemoj. Prva sezona je sjajna, druga je solidna. Možeš da je pogledaš, ali je slabija od prve. Ove ostale ne treba ni komentarisati.