Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=57395 Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 00:03 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Home Run (2013)Objavio: Kneginja
Tema: Home Run (2013)
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2014 u 18:31
Režija: David Boyd Scenarij: Eric Newman, Melanie Wistar Žanr: Drama, Sport Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 113 min
Scott Elrod ... Cory Brand Dorian Brown ... Emma Charles Henry Wyson ... Tyler James Devoti ... Clay Nicole Leigh ... Karen Juan Martinez ... Carlos Drew Waters ... Coach Pajersky Robert Peters ... J.T. Vivica A. Fox ... Helene Johnny Baker ... Kindricks' Dad
Cory, profesionalni igrač bejzbola, nekad velika nada, a danas alkoholičar, prisiljen se je vratiti u svoj mali grad na rehabilitaciju, zbog svog problema sa ovisnošću. U nadi da će povratiti popularnost i ponovo osvojiti svoju staru ljubav odluči postati trener juniorskom timu.
Prevod je najavila gacci
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Odgovori: Objavio: Kneginja
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2014 u 13:03
Prevodjenje preuzima novy78
Objavio: novy78
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2014 u 23:23
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Objavio: Kneginja
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2014 u 01:02
Hvala novy78
Objavio: iromafia111
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2014 u 10:09
Fala Bogu da ste više gotovi.
-------------
Objavio: novy78
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2014 u 10:34
Khmm... misliš da se odužilo malo A glavna fora je što je ono lomljenje oko pravila bejzbola bilo zbog nekih 10 min ukupno scena povezanih s bejzbolom Ispostavilo se da se radnja i ne vrti oko bejzbola baš previše.
-------------
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it