Les neiges du Kilimandjaro Aka The Snows of Kilimanjaro (2011)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=56143 Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 03:51 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Les neiges du Kilimandjaro Aka The Snows of Kilimanjaro (2011)Objavio: Kneginja
Tema: Les neiges du Kilimandjaro Aka The Snows of Kilimanjaro (2011)
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2013 u 17:53
Režija: Robert Guédiguian Scenarij: Robert Guédiguian, prema poemi Victora Huga Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 107 min
Ariane Ascaride ... Marie-Claire Jean-Pierre Darroussin ... Michel Gérard Meylan ... Raoul Marilyne Canto ... Denise Grégoire Leprince-Ringuet ... Christophe Anais Demoustier ... Flo Adrien Jolivet ... Gilles Robinson Stévenin ... Le commissaire Karole Rocher ... La mere de Christophe Julie-Marie Parmentier ... Agnes Pierre Niney ... Le serveur Yann Loubatiere ... Jules Jean-Baptiste Fonck ... Martin Emilie Piponnier ... Maryse Raphaël Hidrot ... Jeannot
Michel je u sretnom braku sa Marie-Claire. Kada izgubi posao u brodogradilištu prijatelji im za 30 togodišnjicu braka organiziraju zabavu i poklone novac za putovanje u Tanzaniju do planine Kilimanjaro, ali ih prije odlaska na put opljačkaju. U autobusu, Michel opazi u rukama dvojice dječaka strip koji je bio ukraden u pljački i odluči ih pratiti. Uskoro sazna da je otac dvojice dječaka, njegov bivši suradnik koji je također dobio otkaz.
NAGRADE: 2011: Cannes Film Festival Robert Guédiguian, nominacija nagrade 'Un Certain Regard' 2011: Valladolid International Film Festival Robert Guédiguian, dobitnika nagrade za najbolji film i najbolji film po izboru publike 2012: César Awards, France Ariane Ascaride, nominacija nagrade za najbolju glumicu 2013: Turia Awards Robert Guédiguian, dobitnika nagrade za najbolji film i najbolji film po izboru publike
Prevod je najavio Gaca62
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Odgovori: Objavio: Gaca62
Datum objave: 19.Prosinac/Dec.2013 u 15:12
Objavio: Kneginja
Datum objave: 19.Prosinac/Dec.2013 u 16:16
Hvala Gaco
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: kordos
Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2014 u 19:08
Hvala Gaco na odličnom prijevodu!
Izvrstan film, prvi Roberta Guediguiana koji sam pogledao ali sigurno ne i posljednji. Preporuka za svakog filmoljupca, obavezno pogledati! Vrlo aktualna tema i za zbivanja u našoj regiji, otkazi i besparica i kako se ljudi nose sa njima.