Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=54766 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 23:10 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Legend of Hercules (2014)Objavio: CSInvestigator
Tema: The Legend of Hercules (2014)
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2013 u 00:35
The Legend of Hercules (2014)
Žanr: akcija, avantura
Režija: Renny Harlin
Uloge: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan, Liam McIntyre, Rade Serbedzija
Jezik: engleski
Premijera: mart 2014. godine
Radnja:
U antičkoj Grčkoj 1200. godine pre nove ere, kraljica podleže Zevsovoj požudi da mu podari sina koji će zbaciti kralja tiranina sa prestola i vratiti mir u zemlji koja se nalazi u teškom stanju. Ali princ Herkules ne zna svoj pravi identitet, kao ni sudbinu koja mu je predodređena. On želi samo jednu stvar: ljubav Hebe, princeze od Krita, koja je obećana njegovom bratu. Kada Herkules sazna istinu, moraće da bira: da pobegne sa svojom pravom ljubavi ili da ostvari sudbinu i postane pravi heroj.
http://www.imdb.com/title/tt1043726/ - IMDB
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Odgovori: Objavio: nebojsa66
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2013 u 01:11
Hvala traileru i opisu na pogledanom filmu... -.-'
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2013 u 01:20
Ovaj film se ionako ne gleda zbog radnje, već zbog mačevanja, efekata i golih muškaraca
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2013 u 01:25
Pa istina, ali mi se ni trailer ne sviđa, a ni efekti. Najviše me nanerviralo kad je spomenut Zeus i da on prigrli moći i on primi munju i oplete ih. WTF?!
Il' ja postajem pametniji il' filmovi sad stvarno postaju nepodnošljivi.
-------------
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2013 u 01:28
nebojsa66 piše:
Il' ja postajem pametniji il' filmovi sad stvarno postaju nepodnošljivi.
Stvarno ne znam šta je u pitanju Ili je to bilo retoričko pitanje?
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2013 u 01:32
Ne znam, pitat ću proročicu Džaziru!
-------------
Objavio: Dupla ljuta.
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2013 u 02:04
Ne ume ovaj Harlin da napravi dobar i normalan film pa to ti je. Ovo ce direktno na DVD. Propustam, fala lepo.
------------- Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Objavio: bojanadj
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2013 u 10:06
CSInvestigator piše:
Ovaj film se ionako ne gleda zbog radnje, već zbog mačevanja, efekata i golih muškaraca
Long liv d površnost
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: ghostwheel
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2013 u 10:22
Dupla ljuta. piše:
Ne ume ovaj Harlin da napravi dobar i normalan film pa to ti je.
Harlin je napravio dovoljno dobrih i "normalnih" filmova i na tome mu zauvek hvala.
------------- Come on, you apes. You want to live forever?
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2013 u 15:07
ghostwheel piše:
Dupla ljuta. piše:
Ne ume ovaj Harlin da napravi dobar i normalan film pa to ti je.
Harlin je napravio dovoljno dobrih i "normalnih" filmova i na tome mu zauvek hvala.
Hajd' npr? Bas me zanima... Dobro,ne mogu poreći da mi se dopadaju njegovi Cleaner i Alpinista.
Objavio: ghostwheel
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2013 u 15:50
Eh, sad, baš, nije li snimio Arctic Heat i jedan od boljih nastavaka Elm Streeta. Pa Die Hard 2, pa najbolji gusarski film još od sredine šezdesetih, pa najbolji film o ajkulama nakon Jaws, pa vrlo solidni who-done-it triler Mindhunters. I na kraju, nije li snimio ultimativni "ženski" film, feministički traktat The Long Kiss Goodnight gde je zacementirao ravnopravni položaj žena u (akcionom) filmu.
Harlin je uneo svežinu u akciju, doneo karakterizaciju negativaca i henčmena.
Kad su drugi naučili da rade to što zna i on, najednom je postao višak kao i drugi iz njegove generacije. Kad su ti drugi odbili da snimaju restlove i c-projekte i pobegli na televiziju, Harlin je nastavio da radi, uglavnom sa slabim scenarijima ili hackovima (npr. hack za gruzijsku vladu).
Hercules će verovatno biti jedno ništa, nema taj raskošni vizuelni identitet Immortals, ali ne verujem da će biti gori od 300. Film će verovatno progutati digitalni efekti, a Harlin će prekratiti vreme do novog hacka.
------------- Come on, you apes. You want to live forever?
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2013 u 18:06
ghostwheel piše:
Eh, sad, baš, nije li snimio Arctic Heat i jedan od boljih nastavaka Elm Streeta. Pa Die Hard 2, pa najbolji gusarski film još od sredine šezdesetih, pa najbolji film o ajkulama nakon Jaws, pa vrlo solidni who-done-it triler Mindhunters. I na kraju, nije li snimio ultimativni "ženski" film, feministički traktat The Long Kiss Goodnight gde je zacementirao ravnopravni položaj žena u (akcionom) filmu.
Harlin je uneo svežinu u akciju, doneo karakterizaciju negativaca i henčmena.
Kad su drugi naučili da rade to što zna i on, najednom je postao višak kao i drugi iz njegove generacije. Kad su ti drugi odbili da snimaju restlove i c-projekte i pobegli na televiziju, Harlin je nastavio da radi, uglavnom sa slabim scenarijima ili hackovima (npr. hack za gruzijsku vladu).
Hercules će verovatno biti jedno ništa, nema taj raskošni vizuelni identitet Immortals, ali ne verujem da će biti gori od 300. Film će verovatno progutati digitalni efekti, a Harlin će prekratiti vreme do novog hacka.
I da se složim sa svime što si rekao ali nikada neću sa tim da je '300' loš film.
Objavio: mega games
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2013 u 19:24
Titlovani trejler je stigao...
------------- http://www.megablog.rs/" rel="nofollow - Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...