Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Champions League 2013/2014

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=53687
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 07:48
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Champions League 2013/2014
Objavio: Chuck Norris
Tema: Champions League 2013/2014
Datum objave: 09.Kolovoz/Aug.2013 u 12:35

-------------

Odgovori:
Objavio: iromafia111
Datum objave: 09.Kolovoz/Aug.2013 u 15:19
Zadnja dva para su najzanimljivija, a ne bi me čudilo da Celtic dobi po lampi.

-------------

Objavio: Dupla ljuta.
Datum objave: 09.Kolovoz/Aug.2013 u 21:49
Meni ubedljivo najzanimljiviji par FC Schalke 04 - FC Metalis..bice tu svega.

-------------
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.

Datum objave: 10.Kolovoz/Aug.2013 u 10:58
Dobar je i taj par (kao i Lyon-Sociedad), ali su ipak ova zadnja dva najbolja.
PSV je prodao nekoliko boljih igrača + Van Bomel završio karijeru, tako da se Milan očekuje dalje. Dok se kod Fenera i Arsenala ništa ne zna...

Evo i kvote izašle:
Dinamo Z.-Austria V........1 (1.80) X (3.30) 2 (4.20)
Fenerbahce-Arsenal........1 (2.90) X (3.40) 2 (2.30)
Ferreira-Zenit................1 (3.55) X (3.10) 2 (2.05)
Ludogorets-Basel............1 (3.00) X (3.15) 2 (2.30)
Lyon-Real Sociedad.........1 (2.15) X (3.10) 2 (3.35)
Plzen-Maribor.................1 (1.53) X (3.90) 2 (5.00)
PSV-Milan......................1 (2.70) X (3.30) 2 (2.40)
Schalke 04-Metalist.........1 (1.50) X (3.95) 2 (5.50)
Shakhter K.-Celtic...........1 (3.40) X (3.20) 2 (2.10)
Steaua Buc.-Legia...........1 (1.75) X (3.35) 2 (4.45)

-------------

Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2013 u 17:08
Originalno postovano od strane Dupla ljuta. Dupla ljuta. piše:

Meni ubedljivo najzanimljiviji par FC Schalke 04 - FC Metalis..bice tu svega.
Ništa od te utakmice - http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=14&nav_id=742555 - Metalist izbačen iz Lige šampiona!

-------------

Objavio: Titivillus
Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2013 u 19:19
Šahter Karaganda titloviekipa

Europska Liga prvaka bi se po prvi puta mogla igrati u Aziji.

Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2013 u 09:39

ROFL

Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2013 u 10:10
Originalno postovano od strane Titivillus Titivillus piše:

Šahter Karaganda titloviekipa

Za mene ovo nije iznenađenje. Znam da zvuči kao da je, ali...

Izbacivanjem Rangersa u četvrtu ligu škotska liga se spustila na razinu ovih naših balkanskih liga. Nema više pritiska da moraš osvojiti 80% bodova da bi bio prvak. Celtic je prošle godine u domaćem prvenstvu prosuo bodova i bodova samo zato jer su svjesni da će osvojiti 4 naslova prvaka dok se Rangersi ne vrate u prvu ligu. Osim toga, prije nekih mjesec dana ih je njemački drugoligaš Furth naprašio 6:2 u prijateljskom susretu.

-------------

Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2013 u 11:29
Sve što si napisao stoji, ali ono je moja uobičajena reakcija kad neki klub s Otoka dobije po tamburi. grin 

Objavio: Matejjj
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2013 u 10:54
Auuuu sinoc je prava blamaza bila na maksimiru....

-------------
http://www.zombieigre.com - Zombi Igre

Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2013 u 12:22
Ti si očekivao nešto više od ekipe na čijoj je klupi (bio) Kruno Jurčić?

Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2013 u 20:27

Izgleda da LŠ ne može da prođe bez duela Milana i Barce.

-------------

Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2013 u 11:06
Napoli ispada sa 4 pobjede a Zenit prolazi sa jednom Dead

-------------

Objavio: BELI
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2013 u 17:39

Sta kazete za tiket? Nije lose, samo sto je komsijin, to mu je jedina mana...
Kakve su vase prognoze za veceras?
Ima nekih lepih kvota veceras u 19 h, igrate li?

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Datum objave: 16.Prosinac/Dec.2013 u 15:51

-------------

Datum objave: 16.Prosinac/Dec.2013 u 16:49
Veselo.

-------------

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2014 u 14:19
Mečevi se igraju 1/2. i 8/9. aprila.

-------------

Objavio: novy78
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2014 u 16:29
Kakvi mečevi Clap

-------------
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2014 u 21:57
Moyes se nije baš spasio. LOL

-------------

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2014 u 22:20
A baš je juče dao neku izjavu kako može do lige šampiona LOL

Ova je dobra LOL

-------------

Objavio: redorm76
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2014 u 14:34
Volo bi da osvoji mančester samo da bi mu vido vacu kakz će složiBig smile

Datum objave: 10.Travanj/Apr.2014 u 09:06
Hvala Bogu, ispala Barcelona. titloviekipa

-------------

Datum objave: 10.Travanj/Apr.2014 u 10:35
Simeone čuda radi sa Atletikompostovanje

-------------

Datum objave: 10.Travanj/Apr.2014 u 11:56
Za koga navijate da osvoji? Čini se da je Atletiko nekako najsimpatičniji Smile
Pretpostavljam da Ira ne navija ni za Bajern? LOL

-------------

Datum objave: 10.Travanj/Apr.2014 u 12:45
Bayern je mila majka prema Barci. Kad bi barem i Španjolska ispala već u grupi u Brazilu. Bayern mi je drag zbog Mandže i volio bih da osvoje Ligu prvaka i da se onda proda u Real ili Chelsea. Najveća fora bi bila da Atletico kao izuzetni autsajder osvoji Ligu.Najviše mi je žao Ibre. Cijelu sezonu trpa i vuče PSG, a onda ga nema na najvažnijoj utakmici i sve ode u q...

-------------

Datum objave: 10.Travanj/Apr.2014 u 12:53
Sve ne mogu da se setim ko je imao tu filozofiju kratkih pasova, ali na mnogo zanimljiviji način i uz konstantno napredovanje ka golu (nisu davili loptu). Mislim da je Arsenal pre više godina? Ermm
Ova Gvardiolina taktika mi je bila zanimljiva u početku i nekada je sve to zaista i izgledalo lepo i atraktivno, dok nije postalo samo sebi svrha LOL
Sa Španijom je posebna priča, pošto je Del Boske tu gnjavažu podigao na viši nivo... gnjavaže.
Uglavnom, navijam za Atletiko.

-------------

Datum objave: 10.Travanj/Apr.2014 u 13:00
Ja za Atletiko. A Barselona je dosadila više i svojim navijačima.

-------------

Datum objave: 10.Travanj/Apr.2014 u 13:26
Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

Ova Gvardiolina taktika mi je bila zanimljiva u početku i nekada je sve to zaista i izgledalo lepo i atraktivno, dok nije postalo samo sebi svrha LOL
Sa Španijom je posebna priča, pošto je Del Boske tu gnjavažu podigao na viši nivo... gnjavaže.

Upravo tako. Ne osporavam nikome pravo da drži loptu u svom posjedu koliko god može, ali izaći na utakmicu bez ijednog napadača... Pa to nisu radili niti Talijani koji su izmislili "bunker". facepalm

Ajax je znao imati posjed lopte oko 75%, ali su zato zabijali 3-4 gola po utakmici. Ljudi gledaju utakmice zbog golova, a ne zbog posjeda lopte od 80%.

-------------

Objavio: silent_passenger
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2014 u 17:34
Oduvijek mi je Atletico bio najdraža ekipa u Španjolskoj i ova generacija me podsjeća na onu iz 96. kad su zadnji puta bili prvaci s Caminerom i Kikeom i baš se nadam da će uzeti sve što mogu - i kod kuće i u ligi prvaka.

Datum objave: 11.Travanj/Apr.2014 u 12:55
Real Madrid - Bayern
Atletico Madrid - Chelsea

sad Atletiko mora da plati 4 miliona da bi im branio Kurtoa

-------------

Datum objave: 11.Travanj/Apr.2014 u 13:04
Prebit će taj dug s Diegom Costom. LOL

-------------

Objavio: yolix83
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2014 u 14:06
UEFA navodno insistira da Kurtoa igra i prijeti sankcijama u suprotnom.

-------------
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.

Datum objave: 11.Travanj/Apr.2014 u 15:55
Onda jebeš ugovore, klauzule i međusobne dogovore.

-------------

Datum objave: 11.Travanj/Apr.2014 u 16:06
Svakako je ta klauzula u najboljem slučaju na granici legalnosti.

-------------

Datum objave: 11.Travanj/Apr.2014 u 17:46
Da, ali kad je već potpisana red bi bio da se i ispoštuje. Ali ako UEFA kaže da nema klauzule - onda nema.

-------------

Datum objave: 23.Travanj/Apr.2014 u 19:58
Sinoć dosadna utakmica. Ova noćas će sigurno da bude bolja...

-------------

Datum objave: 23.Travanj/Apr.2014 u 20:06
Sinoć mi je tako žao bilo skoro 2 sata protraćenog vremena Dead

-------------

Datum objave: 23.Travanj/Apr.2014 u 21:38
Ja sam dobar dio prespavao, pa mi utakmica i nije tako dugo trajala LOL

E ovo je već mnogo bolje. Ronaldo da je bio na nivou bilo bi i 2-3 razlike.

-------------

Datum objave: 23.Travanj/Apr.2014 u 22:46
Drugo poluvreme je bilo smor.
Fino ih je Real neutralisao, ali nešto nisam primetio da Bajern izgara.

-------------

Datum objave: 23.Travanj/Apr.2014 u 23:30
Originalno postovano od strane Chuck Norris Chuck Norris piše:

Sinoć dosadna utakmica.

Sinoć mi je tako žao bilo skoro 2 sata protraćenog vremena Dead

Ne volim bunker, ali smatram da je tika-taka veće zlo od ovog kojeg radi Mourinho. Čovjek jednostavno nema drugog izbora nego "držat gaće" i molit se da netko od njegovih zabije gol.

Vjerojatno će Liverpool na kraju biti prvak, ali Mourinho je opet dokazao da zna ono što npr. Moyes ne zna pa je dobio pedalu: iskoristiti potencijal igrača koje ima.

Pogledajte koliko golova su zabili napadači ova tri kluba:

Liverpool (80 bodova) - Suarez (30), Sturridge (23), Sterling (14)
Man. City (74 boda) - Aguerro (27), Negredo (23), Džeko (21)
Chelsea (75 bodova) - Eto'o (12), Torres (8), Ba (7)

Liverpool je ukupno dao 96 golova, City 91, a Chelsea samo 67.
Liverpool je zato primio 44 golova, City 35, a Chelsea samo 26.

Čovjek je shvatio da su mu napadači za kuCensoredac i fokusirao se na to da primi što manje golova. Dogurao je do polufinala LP, drugi je u Engleskoj i zato mi se sviđa njegova izjava nakon jučerašnje utakmice "Htio sam pobjedu 5:0, ali nije išlo" jer se još i šali na svoj račun.

A onaj panj Moyes je dobio donekle potrošenu ekipu Manchestera i nisu mu bila dovoljna dva prijelazna roka da napravi nešto pametno. Blanc je morao odigrati uzvrat protiv Chelseaja bez Ibre i samo nije smio izgubiti dva razlike od ekipe koja cijelo prvenstvo igra s napadačima koji ne zabijaju, a niti ne namještaju prilike drugima. Normalno da je izgubio.

Zato je Mo doktor nogometa i više volim gledati njegove utakmice nego kad se Barca svojom tika-takom iživljava nad nekim jadnicima koji im 90 minuta pokušavaju oduzeti loptu. Sva sreća, čini se da je i tome došao kraj.

-------------

Datum objave: 23.Travanj/Apr.2014 u 23:48
Murinjova izjava poslije 0:0 sa Vest Hemom:

Teško je igrati kada samo jedan tim želi da igra. Rekao sam Velikom Semu da su mu potrebni bodovi i da zbog toga mora da dođe i da igra fudbal. Ne mogu da budem kritičan, možda bih i ja tako postupio. Ali rekao sam mu isto da ovo nije Premijer liga, da nije najbolja liga na svetu, ovo je fudbal iz 19 veka. Jedino što smo mogli da učinimo je da uzmemo bušilicu „blek end deker” i da srušimo njihov zid. On je ispunio cilj. Došao je ovde i uzeo bod. Na kraju krajeva on je srećan čovek, a ja tužan“.

Znači on kad igra bunker sve je u redu, ali kad to uradi neko drugi nastaje kukanje. E ne može to tako.

-------------

Datum objave: 23.Travanj/Apr.2014 u 23:49
@ Iro
Dobra analiza. Čudi me da se nisi obogatio na kladionici LOL
Pa šta znam, postoje utakmice koje kada analiziraš vidiš koliko je u stvari trener genijalnu taktiku zamislio i sproveo u delo i kako je uspeo da iz svoje ekipe izvuče 110% (kako bi neki komentatori rekli). Takav je definitivno Murinjo i za to nema ko mu ne skida kapu.
E sad, s druge strane, iz perspektive gledaoca željnog nečega atraktivnijeg za oko, takve utakmice uglavnom budu žešći smor Dead
Retko kada imamo i jedno i drugo, a ponajmanje je to za očekivati u završnici Lige šampiona, ali ipak... Da je bar malo više dinamike.

@ Čače LOL
Takav ti je Murinjo. To je jedan od razloga zašto ga ne volim baš previše.
S jedne strane imamo to da je kao stručnjak genijalan, fudbal mu je sve, čini se da ima dobar odnos sa igračima i da bi dao sve za njih.
S druge strane se prečesto ponaša šibicarski, voli previše isprazno da filozofira, ima duple aršine i krivi su mu maltene i vanzemaljci u slučaju neuspeha.
U svakom slučaju, nikoga ne ostavlja ravnodušnim Smile

-------------

Datum objave: 24.Travanj/Apr.2014 u 00:03

Znači on kad igra bunker sve je u redu, ali kad to uradi neko drugi nastaje kukanje. E ne može to tako.

On je zbog West Hama (i još nekih) vjeojatno izgubio prvenstvo. Možda se varam, ali vjerojatno je izabrao mir u ekipi za finiš sezone pa je umjesto svojih sterilnih napadača optužio protivnički bunker. Uvijek je tako lakše.

Da si u njegovoj poziciji i da možeš birati, što bi odabrao:

- Nekoliko kola prije kraja prvenstva posvađao se s pola ekipe i riskirao da ti Abramovič (opet) da pedalu.

- Optužio protivnika za neatraktivnu igru, zadržao mir u svlačionici, završio 2. ili 3. u prvenstvu i dogurao do (polu)finala LP i onda na kraju sezone rekao Abramoviću "Još nam samo treba netko tko će utrpati 30 golova po sezoni".

-------------

Datum objave: 24.Travanj/Apr.2014 u 00:09
To sa West Hamom je bilo prije pola sezone. Chelsea ima sasvim solidne igrače i ni pod razno nije primoran da se brani protiv Atletika. Čovjek uvijek ovako igra i za njega nisu prave napadačke ekipe kao što je bio Real.

-------------
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.

Datum objave: 24.Travanj/Apr.2014 u 00:46
Da, ta utakmica je bila 29.01. Nego sam ja zapamtio ovo kukanja pa sam u google samo stavio "murinjo bušilica" LOL

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Da si u njegovoj poziciji i da možeš birati, što bi odabrao:
Odlučio se jesam li za ili protiv bunkera.

čini se da ima dobar odnos sa igračima i da bi dao sve za njih. 
Dok je vodio Real bile su neke pobune igrača protiv njega. A i Kasiljasa je zakovao za klupu (mada i kod Anćelotija većinom grije klupu).

-------------

Datum objave: 24.Travanj/Apr.2014 u 14:23
Da se razumijemo, protivnik sam destruktivnog nogometa, ali isto tako i dvostrukih kriterija.

Danas (24.4.), novine su pune zajebancija na temu Mourinhovog "autobusa", a onda u sljedećem članku čitam kako http://www.tportal.hr/sport/uefa/328821/Ovo-je-pet-Guardiolinih-grijeha-za-pobjedu-Reala.html - prigovaraju Guardioli da se nije znao obraniti od Realovih napada i kakva je to ekipa koja na utakmici napravi 0 prekršaja?

Osim toga, svaki Realov susret protiv Barce, dok su Mo i Pep bili treneri, završavao je s ponekim crvenim kartonom Realovih igrača (uglavnom Pepe ili Ramos). Onda je to bilo okarakterizirano kao pretjerana žestina jer ne mogu pobijediti Barcu, a sad se Pepu prigovara da vodi njemački klub u kojem ne igraju glumci, padavičari i plačljivci, a to ne ide.

Uglavnom, Mo se obranio, neporažen čeka uzvrat i kritiziraju ga, a Pepu prigovaraju da nije znao odigrati kao Mo. Nije li to licemjerno?

Današnji naslov sve objašnjava: http://www.index.hr/sport/clanak/liverpool-slavi-abramovic-odobrio-mourinhu-nastup-s-rezervnim-igracima-u-odlucujucem-derbiju/741715.aspx - Abramovič odobrio Mourinhu nastup s rezervnom momčadi . Mo zna da Romana zanima samo naslov europskog prvaka.

Nije niti on savršen i ima svojih felera kao i svi mi ostali, ali ima i ono nešto što čini prevagu. Na kraju se samo pamti tko je bio pobjednik.

-------------

Objavio: Bardemov sin
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2014 u 14:32
Ja sam sinoć uživao u predstavi koju su priredili Spanulis, Printezis, Slukas, Fernandez, bradati Rodrigez, Ljulj i ostali. Biće paklena majstorica. Ne daju se ludi Grci tek tako...

-------------
Црногорци не љубе ланце

Datum objave: 24.Travanj/Apr.2014 u 15:22
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Čovjek uvijek ovako igra i za njega nisu prave napadačke ekipe kao što je bio Real.

Sezona 2011-12:

Ronaldo - 60 golova
Benzema - 32 gola
Higuain - 26 golova

Real je osvojio prvenstvo, sakupio 100 bodova i imao gol razliku 121-32 (+89) s prosjekom od 3,18 golova po utakmici.

Sezona 2012-13:

Ronaldo - 55 golova
Benzema - 20 golova
Higuain - 18 golova

Drugi u prvenstvu (iza Barce) s 85 bodova i gol razlikom 103:42 (+61) s prosjekom od 2,71 golova po utakmici.

Dvije godine za redom s preko 100 postignutih golova, a prigovara mu se da je stalno bunkeraš.

Trenutno je Real 3. s utakmicom manje, imaju gol razliku 94-32 (+62) a prosjekom od 2,84 golova po utakmici. Ronaldo je zabio 45, Benzema 23, a Bale 21.

Ancellotiju nitko ne prigovara da je bunkeraš, a Casillas brani u kupu i LP kao i kod Mourinha.

Samo se trofeji broje, ostalo su priče za malu djecu.

-------------

Datum objave: 24.Travanj/Apr.2014 u 15:46
Pa samo treba razlikovati ugao posmatranja.
Iz ugla trenera nekog kluba, uprave i navijača bitni su samo trofeji i uglavnom ih zabole za bilo šta drugo, a iz ugla ostalih gledalaca je bitno nešto drugo.
Šta mene zabole što je Murinjo (ili bilo ko drugi) smislio briljantnu taktiku koaj urodila plodom i donela mu trofej, ako je to što sam gledao bilo dosadno do smrti?
To je taj destruktivan fudbal.
Znači, mene ne interesuje ko će odneti trofej, navijam za kvalitetan i atraktivan fudbal.
Druga stvar je što same aktere još više zabole šta ja hoću.

-------------

Datum objave: 24.Travanj/Apr.2014 u 16:02

Dvije godine za redom s preko 100 postignutih golova, a prigovara mu se da je stalno bunkeraš.

Da ne citiram čitav post izdvoji sam samo ovaj dio. Mi pričamo ovdje o Ligi šampiona i čovjek jeste tu bunkeraš. Šta će mu bunker kad igra protiv Valjadilida ili sl. Kad je vodio inter ja sam navijao za njih jer mi je dosadila Barsa sa svojom igrom. Sada me je on smorio sa svojom taktikom. Pa centra nisu prešli protiv Atletika. Stavio u vezni Davda Luiza, Obi Mikela i Lamparda. Pa kakvu oni igru mogu kreirat. Iskreno valio bih da ih Atletiko nabije u Londonu.

Bajern je prošle sezone igrao lijep fudbal, ove sezone počeo smarat sa tiak-takom. Bekenbauer je otvoreno rekao poslije meča da ne želi takav Bajern. Biće zanimljivo u uzvratu.

-------------

Datum objave: 24.Travanj/Apr.2014 u 16:34
Španska liga je liga gdje se 3 kluba bore za titulu (i to od ove sezone 3) ima još par malo jačih klubova, a ovo ostalo je za nabijanje razlike. Tako da to ne može da bude mjerilo.

Pa samo treba razlikovati ugao posmatranja.
Iz ugla trenera nekog kluba, uprave i navijača bitni su samo trofeji i uglavnom ih zabole za bilo šta drugo, a iz ugla ostalih gledalaca je bitno nešto drugo.
Šta mene zabole što je Murinjo (ili bilo ko drugi) smislio briljantnu taktiku koaj urodila plodom i donela mu trofej, ako je to što sam gledao bilo dosadno do smrti?
To je taj destruktivan fudbal.
Znači, mene ne interesuje ko će odneti trofej, navijam za kvalitetan i atraktivan fudbal.
Druga stvar je što same aktere još više zabole šta ja hoću.
Tačno tako Thumbs Up

----------------------------

Fali jedan LOL

-------------

Datum objave: 24.Travanj/Apr.2014 u 17:24

Mi pričamo ovdje o Ligi šampiona i čovjek jeste tu bunkeraš.

http://espnfc.com/team/fixtures/_/id/363/league/uefa.champions/chelsea?cc=5739 - Sve utakmice Chelseaja u LP ove godine .

Shvaćam da ste pod dojmom zadnje utakmice, ali brojke govore suprotno. Samo u dvije utakmice nisu dali gol (Basel i Atletico). Dali su 18 golova (1,63 po utakmici).

Jedne godine je Juventus prošao grupu s omjerom 1-5-0 i gol razlikom 2:2 ili 3:3 pa nitko nije pričao o bunkeru. Vjerojatno zato jer ih nije vodio Mo.

-------------

Datum objave: 24.Travanj/Apr.2014 u 19:02
Ali vjerovatno njihov trener nije napadao protivnike ako su igrali bunker protiv njih. Kod mene nije problem bunker, već njegovo ponašanje kad on tako igra i kad protivnik tako igra.

Ponovo očekujem da odigraju 0:0

-------------

Datum objave: 24.Travanj/Apr.2014 u 21:17
Normalno da je tašt i da je egomanijak, ali i tu ima većih od njega. Nije li Alex Ferguson potjerao Beckhama iz Uniteda i prodao C. Ronalda? Kad pobijede onda se znaju hvaliti kako su nadmudrili svog kolegu s druge strane, a kad izgube onda "nisu imali sreće". JeCensorede im se onda živo za taktiku i pedagogiju.

-------------

Datum objave: 24.Travanj/Apr.2014 u 22:23
Kod prodaja se najmanje pita trener. Da se Ferguson pitao Ronaldo bi i sad igrao za Utd.
A za tu taktiku o sreći je Allegri doktor. Poslije svake loše utakmice mu je izgovor bio "nismo imali sreće" LOL. E ni to ne volim.

-------------

Datum objave: 25.Travanj/Apr.2014 u 00:50

Kod prodaja se najmanje pita trener. Da se Ferguson pitao Ronaldo bi i sad igrao za Utd.

To možda vrijedi za sve trenere osim Fergusona. U Man utdu se sve njega pitalo, druga je stvar kad igrač sam želi da ide. Ferguson je uspio samo da ga zadrži 2-3 sezone duže.

Iro, pusti kraju statistiku, ne kažu džaba ono da je statistika kao bikini, sve otkriva a ništa ne pokazuje. Mogu ja da nabrajam ekipe koje su dale više golova od Čelzija ali to ne znači ništa. Tako i taj podatak da je Čelzi dao 18 golova jer kad sjednem da ih gledam i vidim kako odvratan fudbal igraju smuči mi se život. Iskreno, za vrijeme utakmice, drug i ja smo počeli kukat kako ćemo prestati gledati fudbal. LOL
Nije mi cilj da napadam Moa, znam da ne igra samo on bunker, nije on jedini pacer, on je samo kralj pacera, Big smile već stvarno mislim da Čelzi ne zaslužuje prolaz, i ovako su daleko dogurali, osim ako se nešto u uzvratu ne promjeni.

-------------

Datum objave: 25.Travanj/Apr.2014 u 14:06
Ja navijam za real, ove godine imaju bejla i napokon nekog ko se uklopio sa ronaldom da mogu igrati u napadu ekstra. Igvain, benzema su slični tipovi igrača poput Ljorentea il pereza treba im 100 šansi da bi postigli go a skloni su omašiti i ono što bi dala baba na štakama. Od ovih timova ostalih ako moram birati koga bi voleo onda je to čelzi. Nevolim ni ja bunkericu il tika-taku u bajernu ali tako je kako je. Neznam Gvardiola ima rezultate al uz pomoć vrhunskih igrača u svojoj karijeri, i u barsi i bajernu uvek ima nekog mladog, brzog, kvalitetnog i ko će ubacivati za napšadače dosta lopti za bilo koga u napadu. Sa druge strane gledam čelzi koji nema neke trkače po bokovima za napad isto. Neverujem da eto može igrati ko ranije u interu il barsi (ostareo čovek), tores izgleda ko da mu je važnija frizura na terenu nego igra to je simtom velikih igrača koji dođu iz Liverpula namaknu dobru platu i neodriču se  toga osim do pred kraj karijere il povratka u rodni grad (sam tako izjavio).  Možda u ovom momentu neko ima bolje igrače al čelzi prosto dok nekupi nekog nema šta tražiti osim bunkerice koju sprovodi maestralno trener koji je izučio sličnu situaciju u interu de je imo možda najmanje kvalitetnu ekipu al je osvojio trofej dok su igrači najbolji i najplaćeniji u evropi mogli samo da gledaju i plačuBig smile

Datum objave: 25.Travanj/Apr.2014 u 15:10
Originalno postovano od strane redorm76 redorm76 piše:

Ja navijam za real, ove godine imaju bejla i napokon nekog ko se uklopio sa ronaldom da mogu igrati u napadu ekstra...

Slažem se u dosta toga s tobom, ali mislim da ipak postoji jedan problem, a to je da Ronaldo i Bale igraju na istom mjestu. Svi se dive njegovom golu protiv Barce i "pretjecanju preko pune linije", ali sve se to dogodilo samo zato jer Ronaldo nije igrao tu utakmicu pa je Bale bio na svom prirodnom mjestu na lijevoj strani. Kad je Ronaldo u igri Bale igra desno i tu je za barem 30% slabiji. Postoje ljevaci koji mogu igrati na desnoj strani (Messi, Di Maria, Robben...), ali Bale nije taj.

Ovo za Chelsea u potpunosti potpisujem: dovoljno govori to  da je najbolji strijelac od napadača Eto'o koji je slučajno na početku sezone došao u klub. Zato bih volio u vrhu napada sljedeće godine vidjeti Mandžukića.

-------------

Datum objave: 25.Travanj/Apr.2014 u 19:12
Njima je bilo važno da dovedu Bejla, pa nema veze što je njegova pozicija zauzeta. Evo sad se priča da će sa dovođenjem Suareza da postave novi rekord Dead

Murinjo je napravio grešku što je dao Lukakua na pozajmicu. Sigurno bi bio bolji od ovih napadača što ih trenutno ima.

-------------

Datum objave: 25.Travanj/Apr.2014 u 20:03
Definitivno, i jedno i drugo.

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 21:40
Tika-taka LOL

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 21:41
Bogami... Smile

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 21:43
Mislim da će opet Pepu prigovarati da mu se ekipa ne zna braniti. LOL

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 21:46
Neće, neće LOL

Kako Riberi pljašti Karvahala. U DP očekujem i golova i kartona...

-------------

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2014 u 23:43
Evo ga dokaz da tika-taka nije za ovakve utakmice. Prošle godine u 1/2 Bajern izbuši Gvardiolinu tika-taka, ove sezone Gvardiola Bajern pretvori u tika-taka i izbuši ih Real. Skor datih-primljenih golova 0:12.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 08:41
Bilo je jasno da tko prvi zabi gol ima veliku prednost. Kad popušiš tri gola iz prekida onda je to veliko zlo.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 14:12

Ja navijam za real, ove godine imaju bejla i napokon nekog ko se uklopio sa ronaldom da mogu igrati u napadu ekstra.
Ope sam omašio dok njih svi gledaše Ramos rešio sve iz prikrajka LOL Ode posle barse i bajernov tika - taka, ko dosad provalih posle čelzija, atletika i anćeloti našo recepturu za taku igru Big smile Kao stravstveni navijač reala dopalo mi se ovo sinoć LOL  Mislim da je cela evropa očekivala da real igra na svojoj polovini pa kontra, al vidi vraga presing na bajernovoj polovini jak u prvi pola sata i pep u šoku celo prvo poluvreme nije reč mogo progovoriti zbunjen, dok anćeloti neku emociju imo tek kod 4-tog il kojeg već gola dotle kul žvaka i sve po planu i programu išlo izgledo ko da ništa posebno se nedešava već samo ono očekivano od svog tima LOL

Objavio: mile-zuber
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 14:28
Real zasluženo prošao dalje. HALA MADRID 

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 15:33
Gvardiola nije ni sjena Hajnkesa i njegovog Bajerna od prošle sezone.  S druge strane Real sa Anćelotijem nikad sigurniji. Poslije ko zna koliko polufinala, konačno su u finalu, potpuno zasluženo. I Ramosu se vratilo, bio je tragičar s onim penalom a sad je heroj.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 20:36
Mašala ala je napunio ekipu bekova i štopera... Schwarzer, Ivanovic, Cahill, Terry (C), Cole, David Luiz, Ramires, Azpilicueta, Hazard, Willian, Torres

Atletico Madrid: Courtois; Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis; Mario Suarez, Tiago; Adrian, Koke, Arda; Diego Costa

Provjera pred utakmicu LOL

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 21:48
Sviđa mi se postavka i igra Čelzija. Sada mi je žao što je Atletiko dao gol.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 22:44
A je li ti žao za još 2 LOL

Svaka čast Atletiku Clappostovanje

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 23:16
Svaka čast Atleticu za prolaz u finale, ali ova utakmica je pokazala koliko su male razlike između biti pobjednik i biti pobijeđen.

Što se "autobusa" tiče, pogotovo u drugom poluvremenu lijepo se vidjelo svih 10 crveno-bijelih u svojih 16-20 metara.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2014 u 23:55
Pa normalno. Zašto da napadaju kad imaju prolaz. Najjače bi bilo da sad Murinjo na to počne da se žali.

-------------

Datum objave: 01.Svibanj/May.2014 u 04:46

Svaka čast Atleticu za prolaz u finale, ali ova utakmica je pokazala koliko su male razlike između biti pobjednik i biti pobijeđen.

Šta bi naprimjer trebali navijači Pariza reći koji dvije godine za redom ispadaju na golove u gostima ( oravilo koje s e treba po mom skromnom mišljenju ukinuti)?

Atletiko, po meni, zasluženo u finale, držim im palčeve da uzmu i LŠ i prvenstvo. Obožavam kad se pojave ovako audsajderi niotkuda. To je po meni pobjeda fudbala, da budem patetičan.

-------------

Datum objave: 01.Svibanj/May.2014 u 09:52

Pa normalno. Zašto da napadaju kad imaju prolaz. Najjače bi bilo da sad Murinjo na to počne da se žali.

Ne žali se on nego ti stalno plačeš kako on igra. LOL

Mislim da je nakon ove utakmice i zadnjim "slijepcima" jasno ono što je Mourinhu bilo jasno od prve sekunde, a to je da će fasovati ako se otvori. Ja sam posumnjao da nešto neće dobro završiti one sekunde kad je Torres dao gol. Odmah sam znao da su neke mračne sile upletene u to. LOL

Šta bi naprimjer trebali navijači Pariza reći koji dvije godine za redom ispadaju na golove u gostima (pravilo koje se treba po mom skromnom mišljenju ukinuti)?

Pa što biste tek onda radili Mourinhu? Tražili biste da mu se zabrani raditi u nogometu. LOL

-------------

Datum objave: 01.Svibanj/May.2014 u 12:35

Ne žali se on nego ti stalno plačeš kako on igra. LOL 
LOL

Atletiko, po meni, zasluženo u finale, držim im palčeve da uzmu i LŠ i prvenstvo. Obožavam kad se pojave ovako audsajderi niotkuda. To je po meni pobjeda fudbala, da budem patetičan.
+1. Dokazali su da nije sve u parama.

------------------------------------

"Bilo je prelepo! Ovo je vrlo važan momenat za sve nas, a ono što me čini dodatno srećnim jeste činjenica da smo ušli u finale, najviše zbog ljudi koji su dali ogroman novac da budu ovde. Reakcija kompletnog tima u trenucima kada smo gubili 1:0 bila je fenomenalna. I, mislim da će navijači ovu utakmicu pamtiti jako dugo", rekao je Simeone za Kanal plus.

Učenik Posebnog Murinja izrazio je posebnu zahvalnost majkama njegovih fudbalera.
"Ovim putem želeo bih da se zahvalim majkama, što su mojim igračima podarile velika m...", dodao je Simeone, koji je potom ishvalio najboljeg pojedinca na terenu.

"Koke je odigrao majstorsku partiju. Njegov napredak je enorman. On je naš čovek, on želi da ostane u klubu, a pred njim je blistava budućnost".

Za kraj, Simeone je istakao da bi za supertalentovanog golmana Tiboa Kurtou najbolje bilo da se ne vraća na Stamford Bridž, već da ostane u Madridu.

( http://www.mozzartsport.com/vesti/simeone-u-transu-hvala-majkama-sto-su-mojim-igracima-podarile-velika-m/75450 - mozzartsport )

-------------

Objavio: darije
Datum objave: 01.Svibanj/May.2014 u 12:58

Mašala ala je napunio ekipu bekova i štopera... Schwarzer, Ivanovic, Cahill, Terry (C), Cole, David Luiz, Ramires, Azpilicueta, Hazard, Willian, Torres

Atletico Madrid: Courtois; Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis; Mario Suarez, Tiago; Adrian, Koke, Arda; Diego Costa

Provjera pred utakmicu LOL

Doviđenja i prijatno.LOL

-------------

Datum objave: 01.Svibanj/May.2014 u 14:11
Biće posla da se ovo popravi LOL

-------------

Datum objave: 01.Svibanj/May.2014 u 14:58
Pobedio je onaj ko je prvi parkiro autobus Tongue Atletiko je ekipa za koju Mo znao da će dati neki go tako do dolaska autobusa nije ga parkiro jer mu trebalo 2 gola Sleepy kad zalepiše ovi 2 komada za autobusom nije imalo ni svrhe Tongue Drago mi je da je prošo atletiko i navijah za njega jer kao navijač reala ne bi volo naleti mi tim na murinja jer zna odlično real pošto ga treniro tako da sad od svog tima očekujem i titulu njanja Verovatno je svima glupo da gledaju atletiko-real u finalu jer to može se gleda u španskom prvenstvu, al imaće draži tekma i ovako jer ulog je veći nego u ligi te očekujem da bude veći i motiv za bolju igru oba tima Thumbs Up

Objavio: mile-zuber
Datum objave: 01.Svibanj/May.2014 u 17:46
Prvi put da su oba tima iz istog grada u finalu. Nadam se da će Real uzeti decimu.yay 

Datum objave: 01.Svibanj/May.2014 u 18:44
Drago Ćosić je sinoć po završetku utakmice izjavio: "Pobjedio je nogomet." facepalm

Datum objave: 01.Svibanj/May.2014 u 20:20
Azar:  http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=01&nav_id=842732 - “Čelsi nije stvoren da igra fudbal, Čelsi je stvoren da igra kontranapade”

-------------

Datum objave: 01.Svibanj/May.2014 u 20:55
Originalno postovano od strane Titivillus Titivillus piše:

Drago Ćosić je sinoć po završetku utakmice izjavio: "Pobjedio je nogomet." facepalm

To je garant drug našeg Milojka Pantića LOL

-------------

Objavio: darije
Datum objave: 01.Svibanj/May.2014 u 23:19
Mislim da nemamo temu za Ligu Evrope, a bila bi grehota ne prokomentaristai tugu u Valensiji. Ono je za infarkt.

-------------

Objavio: Bardemov sin
Datum objave: 02.Svibanj/May.2014 u 01:24
Drago Ćosić je za Milojka ekspert nad ekspertima. 

-------------
Црногорци не љубе ланце

Datum objave: 02.Svibanj/May.2014 u 09:39

Azar:  http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=01&nav_id=842732 - “Čelsi nije stvoren da igra fudbal, Čelsi je stvoren da igra kontranapade”

A poznato je da su kontranapadi zabranjeni u nogometu, za razliku od košarke, rukometa ili ženskog hokeja. facepalm

Stvarno ga pretjerujete. Dead

-------------

Datum objave: 02.Svibanj/May.2014 u 11:15
To kaži Azaru (ako su ga dobro preveli). Ja protiv kontre nemam ništa.

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Mislim da nemamo temu za Ligu Evrope, a bila bi grehota ne prokomentaristai tugu u Valensiji. Ono je za infarkt.

Tako im je kad stalno kući moraju da jure veliku prednost. Samo su vala i ovi iz Sevilje mogli da daju gol par minuta ranije LOL

-------------

Datum objave: 15.Svibanj/May.2014 u 15:15
Gledam sinoć finale UEFA-e i mislim si "Hvala bogu da Chelsea ove godine nije pobjednik ovog natjecanja jer bi ih kritičari izmasakrirali kad bi ovako odigrali finale i pobijedili. Hvala bogu da nije Terry onako složio Sulejmanija jer bi onda sutra svi živi opleli po Mourinhu i njegovim plaćenim ubojicama".

I stvarno, otvorim danas internet i nigdje ni riječi o autobusima, neatraktivnoj ili gruboj igri nedostojne finala jednog natjecanja.

Licemjerno? Dajte, molim vas... LOL

-------------

Datum objave: 16.Svibanj/May.2014 u 12:13

I stvarno, otvorim danas internet i nigdje ni riječi o autobusima, neatraktivnoj ili gruboj igri nedostojne finala jednog natjecanja.

Licemjerno? Dajte, molim vas... LOL
Autobus je privilegija bogatih i moćnih, ostali na teren voze biciklo LOL Šalu na stranu gledo i ja valensija slabo bili lošiji. Kod ovi drugih prečke, odbrane šanse il prosto šta god radili nije telo uđe im ko da su prokleti recimo na 100 godina LOLLOL

Datum objave: 16.Svibanj/May.2014 u 12:59

Autobus je privilegija bogatih i moćnih, ostali na teren voze biciklo LOL

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 24.Svibanj/May.2014 u 16:41

-------------

Datum objave: 24.Svibanj/May.2014 u 18:25
Cijene su ti od prije godinu dana, u međuvremenu je bilo nešto inflacije. LOL

-------------

Datum objave: 24.Svibanj/May.2014 u 23:41
Ups, što je to bilo? Pokušalo se pobijediti tako što se cijelo drugo poluvrijeme igrao bunker? bup

Teško je igrati napadački kad nemaš napadača od 30 golova? migi

Zašto nisu igrali po krilima? Nemaju krila? bup

Problem je zabiti 2-3 gola kad imaš samo defanzivce i napadača koji cijelu sezonu Lige prvaka nije zabio niti jedan gol? bup

A onda su se morali otvoriti pa su dobili po tamburi? bajbaj

Neodoljivo me podsjeća na jednu utakmicu od prije nekih mjesec dana. LOL

-------------

Datum objave: 25.Svibanj/May.2014 u 00:12

[QUOTE=redorm76]Ja navijam za real, ove godine imaju bejla i napokon nekog ko se uklopio sa ronaldom da mogu igrati u napadu ekstra...

Šta reći osim neradovati se tuđoj nesreći ROFL Navijam za real al mislim da svima svanulo kad izađe onaj balvan od benzeme LOL Šalu na stranu, ok sve onako fino barem meni Big smile Neznam nije bio loš atletiko al puko fizički nakon poluvremena, i onaj prvi go nekako da je raspoložen kasiljas bi verovatno reguliso. Bem li ga možda mogli se dokopati trofeja al ope vozači autobusa nekako to nedadoše (ramos), tako da me neiznenađuje da su dosta skuplji u zadnje vreme a čuh da ruiz danas ode za 50 milki, nem podatke al te sume se obično daju za vrhunske  bicikliste LOL Da zaboravih svaka čas ronaldu, marselu i bejli koji doneše trofej. Što se mene tiče da kupe pivo ramosu koji im to omugućio, jer uze čovek trofej koji se na put zaputio a on reko de si pošo LOLLOLLOL

Datum objave: 25.Svibanj/May.2014 u 00:16
Real zasluženo pobedio Thumbs Up

Ostavljam Čaku i Iri Murinja LOL

-------------

Datum objave: 25.Svibanj/May.2014 u 01:46

Real zasluženo pobedio Thumbs Up

Mora ubacimo i Anćelotija nekako u šemu, onog u bajernu otpisali svi redom LOL čisto da proširimo kapaciteteLOL

Datum objave: 25.Svibanj/May.2014 u 06:19

Ups, što je to bilo? Pokušalo se pobijediti tako što se cijelo drugo poluvrijeme igrao bunker? bup

Teško je igrati napadački kad nemaš napadača od 30 golova? migi

Zašto nisu igrali po krilima? Nemaju krila? bup

Problem je zabiti 2-3 gola kad imaš samo defanzivce i napadača koji cijelu sezonu Lige prvaka nije zabio niti jedan gol? bup

A onda su se morali otvoriti pa su dobili po tamburi? bajbaj

Neodoljivo me podsjeća na jednu utakmicu od prije nekih mjesec dana. LOL

Ti ne praštaš što su izbacili one tvoje papke.
Isticao sam već Ramosa prije na ovoj temi a sad mogu slobodno reći da ga navijači Reala mogu ljubiti u ... Pored njega drago mi je zbog nekih par igrača, prije svega, Bejla, Modrića i Xabi Alonsa... ona pi*ka Ronaldo, taman kad sam  ga počeo gotivit je pokazao da ima srce k'o kliker, nema ga nigdje cijelu utakmicu i onda izvede penal u 120. minutu i skida onda dres ludilo, moćan je on...

-------------

Datum objave: 25.Svibanj/May.2014 u 08:18

Ti ne praštaš što su izbacili one tvoje papke.

Ne, zasluženo su ih prošli. Nikad nisam rekao da je ta pobjeda bila nezaslužena. Da se razumijemo, žao mi je što nisu pobijedili. Moji komentari su bili upućeni "kritičarima" za koje je samo atraktivan napadački nogomet prava stvar. Samo sam htio reći da su upotriyebili sve ono što su neki ovdje prigovarali Mourinhu i Chelseaju cijelu godinu.

Lako je prigovarat drugima dok ti je u igri napadač koji strpa 30 golova u sezoni i još kraj sebe ima ofanzivnog veznog koji pridoda 15. Obrana je sastavni dio igre i mora se cijeniti jednako kao i napad.

Real nije ovu utakmicu dobio zbog atomskih napadača koji cijelu utakmicu nisu znali zabiti gol nego zbog obrambenog (Ramos) koji je obavio sve svoje poslove i još stigao otići naprijed i zabiti. Ne znam kome puši onaj Benzema, ali očito puši jako dobro kad još igra za Real.

-------------

Datum objave: 25.Svibanj/May.2014 u 11:39

Za Murinja samo mogu da kažem: Anceloti pokazao

Koji maleri. Dosta im je bilo što su jednu LŠ izgubili na ovakav način.
I ovo uopšte ne može da se poredi sa onom utakmicom od prije mjesec dana. Tamo negdje sredinom drugog poluvremena su se totalno povukli i Godin ih je odmah tjerao naprijed, tako da se Murinjova defanziva igrala samo u nadoknadi. Poslije utakmice su rekli da je Godin ostavio Ramosa kod gola, tako da mu je jedina greška kažnjena golom Dead

Sve u svemu, svaka čast Atletiku za ovu sezonu postovanjeSamo se nadam da neće da bude rasprodaje tokom ljeta...

E da, Ronaldo se ne vidi tokom utakmice, da potuno nebitan gol iz penala (nebitan za ishod) i lik slavi kao da je on odlučio pobjednika Dead

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk