ello/pozdrav
Web: Titlovi.com
Kategorija: Uvod
Ime foruma: Novi članovi
Opis foruma: Forum namijenjen predstavljanju novih članova
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=52863
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 21:14 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: ello/pozdrav
Objavio: Xilion
Tema: ello/pozdrav
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2013 u 02:03
Pozdrav svima.Vec sam neko vreme registrovan na sajtu, ali nisam video ovu opciju,"pozdrav", sorry  Zivim i radim half in Serbia half in Germany.  Jos da dodam da je ovo jedan od najjacih sajtova sto se balkanskih prevoda tice i svaka cast svim prevodiocima,urednicima ,moderatorima,itd. Mozda i ja doprinesem nesto, ali otom-potom :)
|
Odgovori:
Objavio: Titivillus
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2013 u 08:24
Objavio: skajler
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2013 u 08:47
Objavio: gacci
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2013 u 08:49

------------- Carpe diem :)
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2013 u 10:01

------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2013 u 10:26
Objavio: iromafia111
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2013 u 11:33
Objavio: mile-zuber
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2013 u 11:59

Rekao bih da je ovo ipak najjači sajt na ex YU prostorima. Još jednom, dobrodošao kolega.
|
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2013 u 14:18
Objavio: Bardemov sin
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2013 u 14:27
Xilion piše:
Pozdrav svima.Vec sam neko vreme registrovan na sajtu, ali nisam video ovu opciju,"pozdrav", sorry  Zivim i radim half in Serbia half in Germany.  Jos da dodam da je ovo jedan od najjacih sajtova sto se balkanskih prevoda tice i svaka cast svim prevodiocima,urednicima ,moderatorima,itd. Mozda i ja doprinesem nesto, ali otom-potom :) |
Danas sam čuo zabrinjavajuće podatke. Kažu da će Nemci narednih godina napraviti brane i bedeme kako ih sledeći put vodena bujica ne bi onako zahvatila. E, sad kad oni to naprave, Beograd i Novi Sad mogu da se slikaju...
Međutim, jedina nada nam je tradicionalno nemačko prijateljstvo i bratski odnosi koje gajimo već dugi niz vekova...
Imaš li saznanja o ovoj pojavi, pošto si polugastarbajter?
------------- Црногорци не љубе ланце
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2013 u 21:42
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: jafforidza
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2013 u 04:23
------------- I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
Objavio: Xilion
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2013 u 21:20
Bardemov sin piše:
Xilion piše:
Pozdrav svima.Vec sam neko vreme registrovan na sajtu, ali nisam video ovu opciju,"pozdrav", sorry  Zivim i radim half in Serbia half in Germany.  Jos da dodam da je ovo jedan od najjacih sajtova sto se balkanskih prevoda tice i svaka cast svim prevodiocima,urednicima ,moderatorima,itd. Mozda i ja doprinesem nesto, ali otom-potom :) |
Danas sam čuo zabrinjavajuće podatke. Kažu da će Nemci narednih godina napraviti brane i bedeme kako ih sledeći put vodena bujica ne bi onako zahvatila. E, sad kad oni to naprave, Beograd i Novi Sad mogu da se slikaju...
Međutim, jedina nada nam je tradicionalno nemačko prijateljstvo i bratski odnosi koje gajimo već dugi niz vekova...
Imaš li saznanja o ovoj pojavi, pošto si polugastarbajter?
|
Hvala svima  , ispravka, EX-YU prostorima ;)
Dobro si cuo, to je projekat koji su nemci vec zavrsili, ali ne i realizovali.Izdvojena su sredstva i radovi ce uskoro poceti i to brze nego ocekivano, zbog prethodnih "proboja". Ne zanima njih nesto puno Balkan, EX-YU, itd, oni se brinu samo i iskljucivo za svoje gradjane. Znam, nije ovde mesto da pisem o tome, ali eto kada si vec upitao, usledio i odgovor :) P.S. Nisam polu-gastarbajter, radim za njihovu firmu cije je sediste u Munich, a imaju "ogranke" svuda ;)
P.S.2 Bolje odnose imamo sa Austrijom,mnogo ,mnogo bolje nego sa Nemackom.
------------- One day men will look back and say I gave birth to the 21th Century!
|
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2013 u 22:02
Eto, jebali smo ježa u leđa... Možda bi se i kod nas izdvojila sredstva za ojačavanje nasipa, ali Ana Bekuta planira da organizuje turneje u nekoliko narednih godina, a prioriteti se u nas, od vajkada znadu, tako da...
|
Objavio: Kampfar
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2013 u 22:15
Baciš Karleušu u reku i bujica će da im se vrati.
------------- https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -
I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
|
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2013 u 10:35
E, stvarno si strndžov. Ti pozivaš na linč najbolje među nama, lepotice anđeoskog glasa, plemenite duše, visokog obrazovanja i dame noblesovskog držanja. O muzici koju peva ne vredi ni reči trošiti, jer Betovenova Deveta zvuči kao amaterski pokušaj, naspram veličine naše dive.
|
|