Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

The Originals (2013)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=52389
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 19:10
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: The Originals (2013)
Objavio: Gor@n88
Tema: The Originals (2013)
Datum objave: 16.Svibanj/May.2013 u 22:48

Opis:
Porodica je moć. Porodica Prvobitnih vampira zaklela se pre hiljadu godina da će, bez obzira na sve, ostati uvek zajedno na okupu. Ali vreme je učinilo svoje. Tragedije i želja za što više moći je razorilo tu porodicu. Hibridni vukodlak Klaus Mikleson (Joseph Morgan) dobije tajanstvenu dojavu da se u Nju Orleansu kuje zavera protiv njega. Klaus po dolasku u Nju Orleans naiđe na svog bivšeg štićenika Marsela (Charles Michael Davis) koji sad ima potpunu kontrolu nad svim smrtnicima i natprirodnim bićima u gradu. Pošto Klausu ne pada na pamet da se povinuje Marselu, on i njegov brat Ilajdža (Daniel Gillies) obnavljaju stari zavet - da povrate porodicu, moć i svoj grad. Dok čekaju da vide da li će im se Rebeka (Claire Holt), sestra iz Mistik Folsa, pridružiti formiraju nesiguran savez sa vešticama kako bi bili sigurni da će Nju Orleans ponovo biti pod vlašću Prvobitnih.

Žanr: SF

http://www.imdb.com/title/tt2632424/?ref_=fn_al_tt_1 - IMDB
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Originals_%28TV_series%29 - Wikipedia

Odgovori:
Objavio: Salvador
Datum objave: 17.Svibanj/May.2013 u 07:25
Ja sam bio totalno zbunjen kad sam pročitao i pogledao klipić. Mislio sam da je to neka greška, ali ovo je spin off od serije The Vampire Diaries, a taj trailer nam prikazuje jednu epizodu iz četvrte sezone koja je u biti prva epizoda serije Originals, ali je također puštena u The Vampire Diaries kao dio 4 sezone te će pratiti događaje iz New Orleansa. Vampire Diaries bi valjda trebao ići u nekom drugom smjeru, mada mislim da će se s vremenom i on doticati s ovom serijom pa ćemo vjerojatno opet gledati neku epizodu ili možda jedan djelić epizode iz serije Originals koja će se puštati kao dio 5 sezone The Vampire Diaries.

P.S.
Hibridni vukodlakLOL

Objavio: bojanadj
Datum objave: 17.Svibanj/May.2013 u 09:25
LOL Ne mogui da verujem da izdvajaju njihovu priču iz Vampirskih dnevnika. Mada, pored zombija, vampiri i jesu najprodavanija tema, pa me više ništa ne iznenađuje.

Ako ćemo iskreno, mislim da me više nervira što nastavljaju sa Dnevnicima, a ne što su ovo izvukli iz njih LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: Salvador
Datum objave: 17.Svibanj/May.2013 u 09:43
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

LOL Ne mogui da verujem da izdvajaju njihovu priču iz Vampirskih dnevnika. Mada, pored zombija, vampiri i jesu najprodavanija tema, pa me više ništa ne iznenađuje.

Ako ćemo iskreno, mislim da me više nervira što nastavljaju sa Dnevnicima, a ne što su ovo izvukli iz njih LOL

Siguran sam da će 5 sezona biti zadnja jer je CW najavljivao da će ovo biti zadnja sezona, ali su radi fanova to produžili za još jednu sezonu.Ali nastavit će oni s The Originals još koju sezonuLOL

Objavio: cersei
Datum objave: 17.Svibanj/May.2013 u 09:54
I mene dnevnici poceli nervirat..LOLLOL
Mislim gledam ih ja..al me nervirajuLOLLOLLOL Pogotovo Elena i Štef.. koje su to placipickeLOLLOL

Datum objave: 17.Svibanj/May.2013 u 10:55
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

I koje su to placipickeLOLLOL

Postali su takvi da već duže vremena preferiram (navijam za) Prvobitne i Klausa LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 17.Svibanj/May.2013 u 16:38
A ko će drugi da se javi u ovoj temi nego veštica  LOL

-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen

Datum objave: 20.Svibanj/May.2013 u 08:49
Moram da vapire držim pod kontrolom LOL

-------------

Objavio: ashca$h
Datum objave: 22.Lipanj/Jun.2013 u 18:23
Boze koja glupost.Zbog Klausa i njegovog brata prave novu vampirsku seriju.Sta ce biti sledece-The Salvatores?

-------------
Forever Isn't Long Enough

Objavio: Lija0408
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2013 u 16:24
Šta vam je bre ljudi, što ste takvi hejteri?
The Originals je verovatno nastao zbog gledanosti The Vampire Diaries, i zbog enormne popularnosti koju je vremenom dobio Joseph Morgan, koji je po mom mišljenju, kao pozorišni glumac i profesor glume, tu popularnost i zaslužio.
Na stranu što ne mogu da odolim njegovom Brit akcentu...LOL 

-------------
https://www.facebook.com/Iamthebesthybrid

Datum objave: 10.Listopad/Oct.2013 u 14:06
LOL Čuj hejteri. Nemaš ti draga pojma šta su forumski hejteri vampraLOL
Što se Klausa tiče meni njegov lik nije prirastao srcu, ali ne zbog "zloće". Više mi se sviđa njegov brat, tj ponašanjem se više uklapa u moju viziju nekoga starog hiljadu godina. Mada su i jedan i drugi daleko od te moje vizije, Elajža joj je za nijansu bliži Wink

-------------

Objavio: papiko
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2013 u 09:30
Ma... bice ovo vrh!bukibukibukibukibukibukibukibukibukibukibukibukibukibuki

Objavio: kizo973
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2013 u 12:26
Hvala na prijevodima. Možete ih preuzeti http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=the+originals&jezik=&stranica=1 - OVDJE

Objavio: gabrielleeee
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2014 u 12:29
the originals s01e18 nema prevod ?Embarrassed

Datum objave: 20.Travanj/Apr.2014 u 10:55
Polako. Biće. Smile I prevodiocima je praznik i vreme da se posvete porodici i prijateljima Wink

-------------

Objavio: Rendgen Tehnicar
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2014 u 12:21

Polako. Biće. Smile I prevodiocima je praznik i vreme da se posvete porodici i prijateljima Wink

-------------
Šta je najlepše na svetu? SLOBODA
Šta je najjače na svetu? LJUBAV
Šta je naoštrije na svetu? ISTINA

Objavio: gabrielleeee
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2014 u 23:55
faithlessmarytitlovibend

Woooohoooo !  Juuupiii ! Big smile

Objavio: Emma-O
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2014 u 21:23
nisam gledala TVD, jel bolje ili ne budući da planiram Originalse pogledati?

jesu stvarno original? LOL

Datum objave: 15.Listopad/Oct.2014 u 08:34
Originals je "izvučena" iz TVD. Grupa likova koja se pojavljuje u TVD u jednom momentu napušta tu seriju i prelazi u ovu. Znam samo da je prva epizoda bila mešavina scena iz TVD i novih. Posle su se ovi odvojili, ali ne znam kojim putem idu, jer je nepratim. Inače, Originals u ovom kontekstu su prvobitni, a da li su i originalni moraće ti reći neko ko prati. Wink

-------------

Objavio: wlaki86
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2014 u 06:38

Originals je "izvučena" iz TVD. Grupa likova koja se pojavljuje u TVD u jednom momentu napušta tu seriju i prelazi u ovu. Znam samo da je prva epizoda bila mešavina scena iz TVD i novih. Posle su se ovi odvojili, ali ne znam kojim putem idu, jer je nepratim. Inače, Originals u ovom kontekstu su prvobitni, a da li su i originalni moraće ti reći neko ko prati. Wink

Po meni čak i bolji od The vampire diaries...

Objavio: Gor@n88
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2015 u 20:12
Serija je obnovljena za treću sezonu.

Objavio: nejric8
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2015 u 11:43
Serija je za 3 klase bolje urađena od Vampirskih dnevnika. Svaka epizoda je uzbudljiva, posebno iz druge sezone. 

Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2015 u 23:51
Premijera 3. sezone biće 8. oktobra Smile

-------------

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2015 u 17:27

-------------

Objavio: Reign95
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2015 u 13:28
Jedva cekam!

Objavio: marlena321
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2015 u 19:11
Radujem se novoj sezoni. Stoga, velika-velika hvala na prijevodu. 

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2016 u 15:58
Obnovljeno za 4. sezonu Wink

-------------

Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2016 u 10:08
Još ni načela treću. Embarrassed Uredno skidam sve epizode, a nikako da počnem da gledam. LOL Nekako mi se ne mili, kad su već zaokružli priču na kraju prošle sezone.

-------------

Objavio: Boni
Datum objave: 15.Svibanj/May.2016 u 17:16
Evo ostala još jedna epizoda pa da zaokružimo 3 sezonu.

-------------
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!

Objavio: dajan1998
Datum objave: 15.Svibanj/May.2016 u 20:03
Veoma dobra serija i sve pohvale za Bonenise..:)

Datum objave: 22.Svibanj/May.2016 u 01:31
Gotova treća sezona!

-------------
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!

Datum objave: 22.Svibanj/May.2016 u 01:33
Hvala i nadam se da ces prevoditii 4 sezonu..

Objavio: Kneginja
Datum objave: 22.Svibanj/May.2016 u 22:42

Prevedena je i 3 sezona, hvala bonenise ruza

http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=the+originals" rel="nofollow - TITLOVI

-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Datum objave: 22.Svibanj/May.2016 u 23:38
Bilo mi je zadovoljstvo!Embarrassed

-------------

Datum objave: 23.Svibanj/May.2016 u 17:03
kasnim sezonu i nešto sitno, dostići ću vas za par danaLOLLOL

Datum objave: 30.Svibanj/May.2016 u 23:21
zadatak obavljenLOLLOL klaus postao dušica bašLOL

E sad TVD moram nadoknadit a nemam blage ni sezonu ni nastavak gdje stala, ako itko ima blage..... zadnje što sam vidjela je bilo da najednom živa mama od Štefa, i vratili je iz nekog natprirodnoga zatvoraEmbarrassed

bilo ko?

Datum objave: 31.Svibanj/May.2016 u 06:53
Bravo C. Dobra si ti devojčica. Pratiš gradivo...LOL
Mislim da je 7 sezona...I ja sam tu stala
i nikako da se smilim da pregledam ostatak.

-------------

Datum objave: 31.Svibanj/May.2016 u 08:04
ili 6? zakazala sam negdje kad i na izvornimaLOL

Objavio: Homer99
Datum objave: 31.Svibanj/May.2016 u 08:27
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

E sad TVD moram nadoknadit a nemam blage ni sezonu ni nastavak gdje stala, ako itko ima blage..... zadnje što sam vidjela je bilo da najednom živa mama od Štefa, i vratili je iz nekog natprirodnoga zatvoraEmbarrassed

bilo ko?

To je negde pred kraj 6. sezone. Uzmi negde od 15. epizode.

-------------
watch?v=TFfjiiWrxyI
http://www.univerzitetskiodjek.com/" rel="nofollow - Univerzitetski Odjek
http://www.prevodifis.blogspot.com" rel="nofollow - Prevodi FIS

Datum objave: 31.Svibanj/May.2016 u 08:32
Ma bitno je da ima prevoda i da može krenuti kad hoće.
Ne bi škodilo ni ponoviti gradivo pa malo ranije krenuti, da se priseti kako je Elena strpana u kovčeg opraštanje s njom i toLOL
kad mi nije tad puko film neće nikad!LOL

-------------

Datum objave: 31.Svibanj/May.2016 u 10:02
homer falaSmile

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2017 u 10:50
4 sezona počinje 17.03.2017.

-------------

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2017 u 19:45
Pokušaću nastaviti prevođenje ove serije.Smile

-------------

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2017 u 20:16
ne zaboravi ako trebaš materijala, slat će ti azrijelLOL

Objavio: tantal
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 23:52
Odlicno za 8.

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 18:20
Originalno postovano od strane cyd cyd piše:

Serija je više nego dobra aktivnih top 10 :)

Ja bih voleo da rečima mogu opisati koliko je ova serija brutalna ...

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: sladajac
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 10:39
Odlicna Serija moja ocena 9

Objavio: Eragon76
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 18:56
Zanimljiv početak novog serijala, novi neprijatelji Majklsona...

Objavio: KraljicaKafana
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 07:21
Likovi odlični, početak sezone isto. Puno potencijala :)

Objavio: bajrak92
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 08:10
vrijedi pogledati.....

Objavio: UndertakerZA
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 10:57
Vredi pogledati. Drzi paznju i ima koliko-toliko dinamicnu radnju.

Objavio: pisar
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 21:35
Ako krenu da razvlace ko sa The Vampire Diaries i to cu prestati da gledam!

Objavio: EmOx
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 21:11
Nadamo se da neće,za sad i više nego odlična serija :D Kao što je već spomenuto,drži pažnju kroz cijelu epizodu,a onda na kraju neočekivan završetak ! Dovede te u situaciju da ne možeš dočekati novu epizodu :D Ko voli ovaj žanr,obavezno pogledati ! Po meni jedna od najboljih serija ovog žanra..

Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 23:53
Vrlo dobro.

Datum objave: 04.Svibanj/May.2017 u 20:42
Ok serija. Prevodim je od polovine druge sezone. Nije mi još dosadila.A razvući će je, dakako, Čekajte da isplivaju svi Klausovi neprijatelji. Ali ok je, mnogo ,mnogo bolja od Vampirskih dnevnika..

Datum objave: 11.Svibanj/May.2017 u 17:28
Obnovljeno za 5. sezonu Wink

-------------

Objavio: Captain Retardo
Datum objave: 14.Svibanj/May.2017 u 19:57
losa vijest je da od sljedece sezone seriju preuzima julie plec koja je sjebala v. dnevnike. isto ocekuje i ovu seriju.

Datum objave: 16.Svibanj/May.2017 u 09:58
Veoma dobra.Gledam je.

Objavio: sloter
Datum objave: 16.Svibanj/May.2017 u 15:03
Interesantna serija, pratim je od samog pocetka, sve je stvar ukusa kako za koga, sto se mene tice ulazi u top-5 za mene

Objavio: Matvijenko
Datum objave: 24.Svibanj/May.2017 u 14:08
Najbolja krimi serija :)

Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2017 u 00:34
Zaista dobro.

Objavio: edi-kovacic
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2017 u 06:56
Jena od najboljih i najnapetijih serija o vampirima. Ipak, polako se več gubi vodu, radnja varira, iste likove glume različiti glumci, priča je polako počela dobivati rep. A to nije dobro. Nadam se nekom velikom obratu po čemu je serija prije bila popularna.

Objavio: monsep1234
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2017 u 14:30
Dobra serija ako neko voli ovakve priče,vukodlaci,vampiri i veštice

Objavio: sloter
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2017 u 13:29
šta reći, jednostavno od prve sezone ova serija je imala nesto što te vuče, da čekaš i sledeću sezonu , od poslednje i predposlednje malo su pokvarili njihov imidz od najjačih nepobedivih najstarijih kad se uvek pojavi nike veštac koji moze da ih ubije. Tek u poslednjoj sezoni prikazuju Niklausa kao vampira sa dušom i osećanjima :) što je meni to OK., malo zamutili poslednje dve sezone, kao da vise nisu znali da naprave neki zaplet, i očekujem da sledeća sezona bude interesantnija, sada kada su se svi razišli da se opet nekako i iz nekog razloga vrate i da pobede negativce

Objavio: *MARKO CAR*
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2017 u 20:42
Peta sezona biće i poslednja. bajbajKerolajn će se pojaviti u prvoj epizodi sezone. Houp će biti tinejdžerka tako da će promeniti glumicu i biće još jedan vremenski razmak od nekoliko godina između 4. i 5.sezone. Snimanje počinje 25.jula i trajaće do 20.decembra. Premijera sezone će biti ko ove godine u "midseason", odnosno u martu. Možda naprave spin-off, izrode još neku seriju od Originals. (kao što su od Dnevnika napravili Originals) pozdrav fanovima i prevodiocu serije, bonenise WinkCool

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2017 u 22:33
lako je meni za boni, ali što meni uzeli klausaCryCry sve manje stvari imam za gledatCryCry

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2017 u 22:41
Šta se ukida????ShockedShockedShocked

-------------

Objavio: *MARKO CAR*
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2017 u 23:11
Objavili na Comic-conu. Pa verovatno zbog slabijeg rejtinga, snimanje naučno-fantastičnih serija košta. Uglavnom su gledanost i troškovi. Negde je i logično da kad su završili Dnevnike da ako nisu završili ove sezone sa Originals koji je njihov spin-off onda dobiju još jednu sezonu (Tako je bilo i sa Bafi i njenim spin-off Angel) Kreatorka serije je rekla da je barem srećna što su im dozvolili da pristojno završe seriju koja traje nekoliko godina, što u današnje vreme mnoge serije ne dobijaju već budu prekinute bez logičnog kraja.

e, cersei, nažalost ostade bez Klausa... 

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2017 u 23:23
tako je.. meni je najteže, uzeli mi grimma, uzimaju mi stajlsa a sad i klausaCry

Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2017 u 22:09

-------------

Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2017 u 22:20
koji preobražaj, od koruzne i pjegave do plavuše bez točkiceLOLLOL

Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2018 u 21:46
Peta sezona je finalna i pocinje 20.04.2018

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2018 u 22:43
Premijera 5. sezone je pomijerena za 18.04.2018

Objavio: Diana0000
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2018 u 10:15
ne mogu si pomoći, volim ovu seriju