Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=52386 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 01:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The 100 (2014)Objavio: Gor@n88
Tema: The 100 (2014)
Datum objave: 16.Svibanj/May.2013 u 22:34
Opis:
Pre 97 godina, desio se nuklearni Armagedon na Zemlji, koji je uništio celu civilizaciju. Preživelo je samo 400 ljudi koji su živeli u 12 međunarodnih svemirskih stanica u orbiti. Vremenom se povećčavao broj ljudi u tim stanicama i odlučeno je da sve stanice spoje u jednu kako bi se preživeli očuvali. Dobijale su se velike kazna ako se prekrši zabrana o kontroli populacije. Vođe stanice "Ark" tajno pošalju 100 zatvorenika na Zemlji kako bi utvrdili da li je ona ostala nastanjiva za život. Posle skoro jednog veka, ljudi su se ponovo vratili na Zemlju. Među tih 100 ljudi nalazi se Klark (Eliza Taylor), kćerka glavnog medicinskog osoblja na Arku; Vels (Eli Goree) sin premijera Arke, i duo Belami (Bob Morley) i Okatavija (Marie Avgeropoulos) čiji ilegalni status je oduvek vodio ka kršenju pravila. U rukama tih 100 ljudi je sudbina opstanka čovečanstva i oni moraju da nađu način da prevaziđu svoje razlike i da se udruže kako bi utabali novi put na Zemlji. To neće biti lako jer je Zemlja sada potpuno drugačija.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_100_%28TV_series%29" rel="nofollow - Wikipedia
Odgovori: Objavio: valkanela
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2014 u 23:55
Udesio pilot... Uživajte!
http://titlovi.com/titlovi/the-100-180637/ - The 100 Pilot - prijevod
Objavio: denis-pugy
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2014 u 15:36
sta je ovo u zadnje vrijeme samo neke Apokalipticne serije se snimaju :) neka neka, samo neka snimaju takve teme!! obozavam to!
Objavio: Rocky75
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2014 u 17:47
Solidna serija, samo glavna plavušica, Klark, ide na živce, prepotentna...
------------- Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
Objavio: new1
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 21:42
Prva epizoda, ono: "prvi mačići...", eto, ne treba odmah "đonom". Ali... doista, ako pisac i režiser nisu pismeni ili im se neda proučavati znanstvaene radove, u ovom slučaju možebitnih posljedica nuklearnog rata i svemu što nakon slijedi, pa neka pogledaju ima gomila filmova koji zorno opisuju i vizueliziraju tu situaciju. Ovo, što su nam prezentirali do neke 5. epizode, doista je naivno. Gluma je u rangu sa gore navedenim po pitanju pismenosti prozvanog dvojca koji su se potrudili ubiti u nama volju za gledanjem, a mora se priznati kako im je to pošlo za rukom, dakle pozerstvo, površni likovi, neuvjerljiva gluma itd, povremeno se režiser "zaigra" zaboravi kako je tim klincima niti 18 godina (u suprotnom već bi šetali svemirom zbog zlodjela) te željan vidjeti mlado meso uvaljuje im glupe erotske scene. (To i ne zvuči baš loše, hmm?) I onda, neki... a tko će znati kakva bića, al' da mrze ove mlade *njam-njam* curetke i dečke (već prema tome kojeg ste spola i seksualne orjentacije) i po svemu sudeći ono njam-njam shvaćaju doslovno, pa onda mutirane svakojakakve živine... u 100 godina mutacija? Jel' to oni nas smatraju nepismenima? Na ovim prostorima svako dijete zna o genetici više od pisca, režisera i sve ostale "stručne" ekipe koja je doprinijela fijasku dobre ideje.
Objavio: iromafia111
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2014 u 22:13
1. Zašto se ovo prikazuje, a Terra Nova je ukinuta? 2. Zašto je Terra Nova ukinuta, a ovo i Defiance se prikazuje? 3. Zašto mi se čini da je netko rekao: OK, ukinuli su Terra Novu. Ajmo sad probat sličnu foru, ali s djecom. 4. Uopće neću postavljati pitanja o radijaciji, mutacijama i sličnom.
-------------
Objavio: cersei
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2014 u 22:18
iromafia111 piše:
1. Zašto se ovo prikazuje, a Terra Nova je ukinuta? 2. Zašto je Terra Nova ukinuta, a ovo i Defiance se prikazuje? 3. Zašto mi se čini da je netko rekao: OK, ukinuli su Terra Novu. Ajmo sad probat sličnu foru, ali s djecom. 4. Uopće neću postavljati pitanja o radijaciji, mutacijama i sličnom.
vidim da nisam jedina što pati za terra novom
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2014 u 22:25
Terra Nova je bila High Class Sci Fi ultra realna serija o putovanju kroz vrijeme za razliku od ovog.
-------------
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2015 u 20:13
Serija je dobila treću sezonu.
Objavio: NikolaJe
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2015 u 20:30
I ja sam se nervirao što nema Terra Nove.
Međutim, i ovo mi se mnogo sviđa.
Objavio: bojanadj
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2015 u 21:41
Gledam prvu sezonu i meni je ok. Slažem se sa svim navedenim i nabrojanim rupama/greškama i ima ih još mnogo, ali ja je nekako gledam više sa socijalne strane (u smislu- svaka grupacija ljudi je manje-više ista i mi nikako da naučimo)
p.s. Nisam gledala Terra Novu, a sad moram da skinem, s obzirom koliko je spominjete
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2015 u 10:09
Kao i obično, dali su mi ono što najviše volim, ono na šta nasedam kao najveći "saker" (ljubav Linkolna i Oktavije) i kupili me bez obzira na sve ostalo.
Odgledala sam obe sezone i s obzirom da već drugi dan posle gledanja razmišljam o seriji, o već viđenom i mogućim verzijama u trećoj sezoni, znači da mi se serija mnogo dopala. Meni je bila mnogo zarazna za gledanje, a više od toga ni ne očekujem od serije.
Čitala sam razna mišljenja na netu i ok, ima rupa/nepravilnosti po pitanju onog "naučno" u složenici naučno-fantastični žanr, ali zašto ljudi tako lako isključe drugi deo složenice ("fantastično") i hvataju se uvek samo za prvi deo. Tvorci serije su postavili svoje premise, svoju naučno-fantastičnu verziju određenog sveta i ja je tako prihvatam, bez obzira koji je odnos naučnog i fantastičnog. Uostalom, to radim za sve što gledam- epska ili naučna fantazija meni je isto, jer je to izmišljeni svet (ili izmišljena verzija našeg sveta) koji je neko osmislio. Ako prihvatam postojanje zmajeva, orka, vilenjaka, patuljaka, mističnih bića iza Zida, ljudi sa natprirodnim moćima, robote koji osećaju, ljude koji se pretvaraju u životinje, putovanje kroz vreme, sposobnost da se trči ceo dan, s jednog kraja sveta na drugi, prihvatam i da ljudska vrsta može razviti određeni stepen tolerancije/imuniteta na radijaciju; da deca (17 god. baš i nije fizički dete, ali ajde) mogu da se bore za opstanak kao odrasli; da vojsku nemilostrdnih vodi dete (ljudi su skloni svakakvim verovanjima, pa me ne čudi da je određeni deo preživelih veruje u reinkarnaciju)... Čitala sam u nekom komentaru da su u okolini Černobila našli životinje sa mutiranim genima, koje se, poput biljki privikavaju i prilagođavaju stepenu radijacije. Zašto je onda to nemoguće zamisliti i prihvatiti i za ljudsku vrstu u ovoj seriji? Ok, možda su malo požurili (97 godina posle rata), ali to je premisa koju su postavili. Meni je nebitno da li su rekli 97 ili 397 - suština je ista. Daleko sam od naučnika, a i davno beše kad sam išla u školu i mnogo toga se zaboravilo, ali meni je njihova premisa logična: deo se prilagodio i preživljava, deo još ima posledice u genima, koje prenosi na sledeće generacije (a čisti ih odbacivanjem i uništavanjem "loše krvi"), a deo nema šanse da se prilagodi, što neminovno vodi ka izumiranju.
E sad, kad sam nadugačko, naširoko i bez ikakve potrebe objasnila da prihvatam sve servirane premise, da kažem i šta me ubi u pojam. Ubija me njihova sposobnost zaceljivanje rana. Znači, iskasapljeni, za dva dana nemaju ni modricu, a kamoli ožiljak. Prebijeni, iseckani, isceđeni- bore se kao da su popili tri litre Red bulla. Ma dajte, i adrenalin ima ograničene moći. O stepenu praštanja, bolovanja za nekim i zaboravljanja da ni ne govorim. Ako ćemo o rupama - za mene su najveće rupe u tim stvarima. Vremenski okvir dešavanja radnje je kratak. Nisam sigurna, ali mislim da je kompletna radnja prva dva serijala smeštena u dva-tri meseca, a radnja je prilično brza, te su mnogo zbrzali to oporavljanje od rana, gubitka ljudi i sličnih stvari, što meni više smeta od svega ranije rečenog.
Ipak, kao što rekoh, meni su oni dali nemoguću ljubav (Romeo i Julija) koju trzaju na razne načine i svaki put me drže "na ivici stolice" da li će se nekom od njih nešto desiti i da li će ih nešto ili neko razdvojiti, čime me drže prikovanu za seriju. Onog momenta kad ubiju tu ljubav, za mene je serija mrtva.
Suma sumarum - ovo je svakako tinejdžerska serija (traži da ne preisputujete mnogo, a nudi mnogo tinejdžerskog adrenalina/mladalačke zanesenosti i energije), a pošto volim i to, meni je dobra (sve dok su Linkoln i Oktavija zajedno).
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2015 u 11:19
long live the površnost
malo kasnim, negdje sam na sredini 2sezone, ja čekam da se Clarke i Bellamy spoje
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2015 u 11:31
cersei piše:
long live the površnost
Znala sam da postoji i kraći način da iskažem sve što mi se vrzma po glavi
cersei piše:
malo kasnim, negdje sam na sredini 2sezone, ja čekam da se Clarke i Bellamy spoje
I ja sam čekala, ali bojim se da je ostavljeno za 3 sezonu, inače bi ostali bez seksi scene za tu sezonu.
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2015 u 12:45
sad si mi se po*rala u ostatak sezone
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2015 u 12:58
Znam i uživala sam u svakoj sekundi.
Ne brini, meni je kraj(poslednje dve ep) sezone stvarno dobar.
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2015 u 14:07
jedva čekam dok ubiju John Snowa
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2015 u 14:20
I za to ćeš se načekati
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2015 u 15:10
ma vec su ga killali nece on ono prezivjet sta mu je onaj lincoln napravio!
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2015 u 17:46
Denise, pobrkao si. Cersei me zeza za Džona Snoua iz Igre prestola. Taj kog ti spominješ je pokojni.
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2015 u 17:46
bojanadj piše:
I za to ćeš se načekati
misliš? sad će on, eto ti na, crkni
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2015 u 17:47
aha ja sam mislio da prica za onog sina iz the 100 :)
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2015 u 18:02
Ne misli na njega. Misli na lepog Džona.
cersei piše:
bojanadj piše:
I za to ćeš se načekati
misliš? sad će on, eto ti na, crkni
Vidim da ću morati razgovarati sa Tihim da prestane da prevodi Grima
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2015 u 18:09
kmeeeeeeeeeeeeee možda ga uskrsnu kao i katu
nemoj odmah radikalne mjere, nije da ja šaptala čiki Martinu kog da kilne
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2015 u 23:28
Bojo, cersei, ubedile ste me Skidam.
I ja sam sucker za "Sergejevim pogledima u tami"
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 20.Rujan/Sep.2015 u 22:51
Odgledala sam 9 epizoda 1. sezone. Tu stajem.
Čim sam videla da su svi manekeni, skontala sam da je The CW televizija.
Ima užasno mnogo nelogičnosti, niko od manekena (ni odraslih manekena) ne zna da glumi, sadržaj razgovora im je strah i trepet. Tinejdžerska serija koja pokušava da u isto vreme bude zabavna, opuštajuća, strašna, ozbiljna i napeta. Vrag je odneo šalu, umesto da je donese.
Više bi mi se svidela da je totalno mračna i ozbiljna, sa jakom glumom. Ili sa tinejdžerima, ali zabavna i opuštajuća.
Datum objave: 20.Rujan/Sep.2015 u 22:54
Ne znam zašto, ali ja sam odgledao sve. Gledam i čudim se. Malo sebi, malo njima.
-------------
Datum objave: 20.Rujan/Sep.2015 u 23:12
Ko si ti i šta si uradio sa irom?
Datum objave: 20.Rujan/Sep.2015 u 23:59
Hehehe...
-------------
Objavio: zaboravko2
Datum objave: 24.Studeni/Nov.2015 u 08:07
Treća sezona počinje 21. 1. 2016. Najavljujem prijevod ove sezone.
------------- Pametni uče i od budala, budale ni od pametnih.
Datum objave: 24.Studeni/Nov.2015 u 21:34
-------------
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2015 u 07:59
Pridružujem se Gazdinoj zahvalnosti.
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2015 u 17:19
Samo za irine oči
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2015 u 21:31
Ah...
-------------
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2016 u 14:25
bojanadj piše:
I ja sam čekala, ali bojim se da je ostavljeno za 3 sezonu, inače bi ostali bez seksi scene za tu sezonu.
S obzirom na prvu seks scenu u trećem serijalu, mogli su i da je preskoče. Zar stvarno moraju da se ubace u svaku seriju i svaki film? Sporadična pojavjivanja mi nisu smetala, ali polako počinjem da se osećam ugroženom.
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2016 u 15:57
Obnovljeno za 4. sezonu
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2016 u 22:15
Postavljen prijevod za devetu epizodu.
Odgovara za:
HDTV.x264-KILLERS / 720p.HDTV.x264-AVS
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2016 u 15:43
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2016 u 00:50
Počeo sam gledati treću sezonu, ali mi se stalno po glavi vrte ova dva pitanja:
1. Zašto se ovo prikazuje, a Terra Nova je ukinuta? 2. Zašto je Terra Nova ukinuta, a ovo i Defiance se prikazuje?
A onda još pročitam ovo:
Obnovljeno za 4. sezonu
Nemojte me jeat! Ovo je dobilo i četvrtu sezonu? Kako? Zašto?
-------------
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2016 u 09:18
i ja sam na 3sz... upravo gledam hvala striki zaboravnom na titlovima... ali ipak....
eh moja terra nova
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2016 u 21:12
Izdržao sam četiri epizode, dalje nema smisla. Fala i doviđenja.
-------------
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2016 u 23:07
ja sam jos u nadi da ce se clarke i bellamy puknut mada izgleda ne puca clarke na muske
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2016 u 23:13
Ako se dobro sjećam, puknula se ona u prvoj sezoni s onim tipom. Izgleda da joj nije pasalo. [SPOILER]Valjda ga je zato kasnije ubila. [/SPOILER]
-------------
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2016 u 23:18
vidi se da voli cure ja na 3,08, i još ništa
Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2016 u 08:55
iromafia111 piše:
Izdržao sam četiri epizode, dalje nema smisla. Fala i doviđenja.
Mislim da me vodiš za jednu epizodu.
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2016 u 12:01
Cersei nam je daleko odmaknula. Apsolutna je pobjednica.
-------------
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2016 u 16:36
Cersei je na 12 i da znate opako pali kemija izmedu ovo dvoje, pa nek vam bude krivo još 4 ep...pa ako ne padne sex između ovo dvoje, odgađam seriju
Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2016 u 08:23
Osećam se kao na fudbalskoj utakmici. Cersei, u čijoj polovini je lopta?
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2016 u 19:19
more vam biti krivo, ja pregledala sezonu, ufff kako su se na kraju....
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2016 u 22:08
To mi je najvažnije u SF serijama. Nadam se da će se u četvrtoj sezoni vjenčati.
-------------
Objavio: dajan1998
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2016 u 15:57
Premijera 4. sezone je 01.02.2017...:)
Datum objave: 23.Studeni/Nov.2016 u 08:22
Cersei, molim direktan prenos kad sezona počne. Gazda i ja jedva čekamo da čujemo jesu li se venčali.
Datum objave: 23.Studeni/Nov.2016 u 08:44
To me muči otkad sam prestao gledati seriju.
-------------
Datum objave: 23.Studeni/Nov.2016 u 11:10
tj kad si počeo tajno gledati seriju?
Datum objave: 23.Studeni/Nov.2016 u 15:20
Ne trkeljaj, sve piše na prethodnoj stranici. Samo ti nama javi jesu li živjeli dugo i sretno.
-------------
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2017 u 23:27
Postavljen prijevod odgovara za:
The.100.S04E01.PROPER.HDTV.x264-BATV
The.100.S04E01.REAL.PROPER.720p.HDTV.x264-BATV
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2017 u 23:32
jel to s zaboravkom jašemo u novu sezonu???
zahvaljujem osim u svoje ime, u irino, bojino i svih onih koji pogledaju svaku epizodu prije mene a glume da ne gledaju
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2017 u 23:37
Ne spominji ime Irino uzalud.
-------------
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2017 u 23:40
i rest my case, prati ko soko kad će titlovi
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2017 u 23:42
Pratim kakve gluposti pričaš okolo o meni.
-------------
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2017 u 10:23
Nadajmo se da će ova sezona biti bolja od prošle...
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2017 u 23:11
Obnovljeno za 5. sezonu
P.S. cersei, ovu ti nisam (još) otkazala
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2017 u 23:13
-------------
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2017 u 23:19
vjerovatno jer ta mi nije toliko bitna, ok pogledam ju, ali nije ono najdraže, moje najmilije i tako to
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2017 u 10:19
A gde je prenos dešavanja? S kim je sad spavala?
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2017 u 10:57
ošla je u časne
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2017 u 11:39
Ona? Nema šanse! Znam da lažeš!
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2017 u 15:30
cersei piše:
ošla je u časne
Što sve neće napraviti za gledanost. Kinky.
-------------
Objavio: Vojvoda79
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:45
ovi ga razvlače sve više i više !
Objavio: ivan1962
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 16:32
lepo zamišljeno, ipak, TERRA NOVA...
Objavio: Colle
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 22:23
Više nego dobra serija. Ima ritma, dobar SF, ima akcije. U se03 posle ubistva jednog od glavnih likova počele da joj (po meni neopravdano) padaju ocene na IMDB-u, sad se sve vratilo u normalu. Moja preporuka: gledati (pogotovo ljubitelji SF-a)
Objavio: NBps
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 03:02
Volim sve sto je na tu temu,buducnost.Super je!
Objavio: Volim filmove
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 15:52
Odlicna serija !Preporuke!
Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 20:06
Odlicna serija.Vredi da se gleda
Objavio: valjevac.
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 21:36
Zamislite da se i mojoj ženi svidja neka serija sto gledm ja ;) pa sami procenite kakva je.Za svaku preporuku
Objavio: ALFA stalker
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 21:57
serija prva liga ali mnogo gay scena i to kvari totalno koncept svega i gubi smisao ..... kao bore se za opstanak čovječanstva a svaki drugi glumac je ljubitelj svoga pola ...pa čemu borba ako nema nasledstva i djece
Objavio: marko_dkc
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2017 u 01:40
Malo, ili malo vise su smorili. Serija je krenula u jednom pravcu, zavrsila ili ce zavrsiti ko zna gde. Generalno to je problem sa serijama sa gomilom epizoda i sezona. Cak je i Games of Thrones poceo da smara. Tri seone sa desetak epizoda se pokazalo kao maximum a da se serija ne "izgubi" negde. Obicno i padaju posle prve sezone, mada Covek iz visokog zamka dokazuje da nema pravila, druga sezona je fenomenalna, bolja od prve i po meni jedna od najboljih serija ikada. Videcemo sta ce biti sa Stranger things? Iako "zivim" od takvih serija, mozda ce ispasti da je bolje bilo da ima tu jednu sezonu i ode u legendu.
Objavio: Pedja108
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 16:00
Volim Sci-Fi serije i ova mi se dopada. Interesantna je tema, zanimljiva radnja, glumci su OK. Zaista smeta sto su previse ubacili homoseksualne scene tj. ne dobija se nista u radnji serije, prosto je visak. I smeta mi sto se cela sezona vrti oko jedne teme koja ce se naravno razresiti u poslednjoj epizodi te sezone. Ali i bez obzira na te nedostatke, sve ostalo je dobro i zanimljivo.
Objavio: tantal
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 16:05
Serija odlicna.Od pocetka pa evo do zadnje epizode.S.F. serije -filmovi se po meni gledaju zabave radi.E sad da brojim pojedinacno koliko je gay scena bilo.I jos da razmisljam dali ce biti potomstva, i koliko ce koja roditi dece.Ma idi.Gledam da se zabavim.Zato postoji S.F.Dovojno je da mi protrci sat vremena i da se mastom prebacim u drugo vreme ili prostor.Dovoljno je malo akcijei da nebude dosadno.Seriju Covek iz visokog zamka sam bez uspeha pokusavao desetak puta da odgledam.I negde na sredini prve epizode prekidao.Ne ide.Stranger things odlicna.Verujem da ce druga sezona biti jos bolja.Mnogo je serija koje su prekidane bez pravog razloga,posle jedne ili dve sezone(Revolucija).A da to nisu zasluzile.A neke kao 2 Broken girls,New girl pa cak i The Big Bang nastavljaju da "dave".Ali niko izgleda ne gleda The Mick,Speechless ,Detour,Ranch.A predlazem da neko pogleda.Pa se i ne prevodi.Iako svaki prevod ima vise od 1000 preuzimanja. Svi se mi razlikujemo te tako svako ima nesto sto voli-ne voli.O ukusima se po pravilu ne raspravlja.Ali mogu kao i svako od vas da kaze svoje misljenje bez ljutnje i velike rasprave.Prijatno drugari.
Objavio: Zg_zile
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 17:35
Jako dobra serija sa puno preokreta
Objavio: rhojski
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 18:09
Fenomenalana
Objavio: Volim filmove
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 20:36
Doibra serija!Preporuke!
Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 23:13
Super dobra serija.Prevod odlican.
Objavio: tantal
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2017 u 09:05
Prevodiocima sve cestitke,Bravo! Ali se puno zahvaljujem i ljudima koji "rade" sinhronizaciju za WEB-DL i WEBRip jer su mnogo kvalitetniji slika i zvuk.Ali ipak pez prevodioca ni to nebi bilo moguce.Zato hvala svima koji taj posao rade.
Objavio: Dragan B Jovanovic
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2017 u 09:39
Malo joj fali da bude dobra.
Objavio: Buki51
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2017 u 19:58
Meni se dopada
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2017 u 05:20
Nažalost zbog "više sile" na neko vrijeme moram prekinuti s prevođenjem. Pozz.
Objavio: ALFA stalker
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2017 u 21:09
da si ti zdravo i sve ti dobro bilo .....čekaćemo da se vratiš
Objavio: Bojan979
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2017 u 12:01
Redovno je pratim, serija je vrh! I akcije i trilera i drame ima u sebi! Mislim da veoma dobro opisuje međiljudske odnose u stresnim i nepredvidivim situacijama.
Objavio: Bojan979
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2017 u 12:02
Zaboravko, neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! :(
Objavio: ckobu
Datum objave: 13.Travanj/Apr.2017 u 10:46