Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=52220 Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 16:48 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: El Cuerpo AKA The Body (2012)Objavio: Kneginja
Tema: El Cuerpo AKA The Body (2012)
Datum objave: 07.Svibanj/May.2013 u 01:49
Režija: Oriol Paulo Scenarij: Oriol Paulo, Lara Sendim Žanr: Triler Jezik: Španski Država: Španija Trajanje: 108 min
Belén Rueda ... Mayka Villaverde Hugo Silva ... Álex Ulloa Aura Garrido ... Carla José Coronado ... Jaime Pena Juan Pablo Shuk Nausicaa Bonnín Cristina Plazas ... Dra. Tapia Oriol Vila ... Agente Mateos Patrícia Bargalló Jordi Planas ... Policía Aida Oset Paco Moreno ... Agente científica
Leš žene nestao je iz mrtvačnice pod misterioznim okolnostima! Ubijena je bila zaštitni znak farmaceutske kompanije. Tokom iste noći, inspektor Havijer Penja počinje ispituje slučaj, sumnjičeći njenog muža. Intenzivna istraga prekidana je flešbekovima na komplikovanu vezu dvoje supružnika. Ubijena lepotica, kako se ispostavlja, maliciozno je manipulisala svojim mužem.
Prevod je su uradili: crazy555, Bella*O, Lepi Dzoni
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Odgovori: Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2014 u 22:43
Baš pravi triler sa dozom misterije... Ima i malo jezivih elemenata, u smislu škripanja vratima, "horor" muzike i sl., ali to samo doprinosi stvaranju tenzije... Odlično su slagali slojeve jedan na drugi i nadograđivali verzije, a zadovoljna sam i krajem filma... Preporuka...
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: Vilin
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2018 u 15:01
Odličan triler. Svaka čast. Svi elementi dobrog zapleta su dobro postavljeni, a rasplet je neočekivan. Ko voli trilere, obavezno pogledati.
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 02.Svibanj/May.2026 u 10:33
Stvarno dobar film. Šteta da ljubitelji trilera propuste...
Objavio: Mizi
Datum objave: 02.Svibanj/May.2026 u 10:35
IgaBiva piše:
Stvarno dobar film. Šteta da ljubitelji trilera propuste...