Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=51825 Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 09:01 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Broadchurch (2013)Objavio: icemaher
Tema: Broadchurch (2013)
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2013 u 19:20
Žanr: Drama
Glavne uloge: David Tennant, Olivia Colman, Andrew Buchan
Opis: U ovoj dramu "Broadchurch" sa ITV David Tennant
nekadašnji "doktor Who" će u osam epizoda biti policijski detektiv Alec
Hardy, koji dolazi u malo mesto, naslovni Broadchurch gde istražuje smrt
lokalnog dečaka. Stanovnici Broadchurcha našli su se u žarištu medijske
pažnje, ali i javnih i policijskih sumnji. Seriju piše Chris Chibnall,
koji je radio za "Whoa" i "Torchwood", a uz Tennanta glume i Arthur
Darvill (koji će još neko kratko vrijeme u "Whou" biti Rory Williams)
kao lokalni sveštenik Paul Coates, te Olivia Colman ("Peep Show") kao
lokalna policajka Ellie Miller koja je bila Hardyjeva rivalka u borbi za
nedavno unapređenje, pa je izgubila.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Odgovori: Objavio: robijasi
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2015 u 13:04
Počela je druga sezona...
Objavio: robijasi
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2015 u 21:40
Prevedena kompletna druga sezone. Nastavak u sijećnju 2016.
Objavio: Kneginja
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2015 u 22:47
robijasi hvala za prevode
Titlove mozete preuzeti http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=Broadchurch&jezik= - OVDJE
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2016 u 16:37
3. sezona će biti poslednja
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2017 u 00:05
Prevode za 3 sezonu radi mirha 💖
Objavio: Mlata
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 18:31
Jako zanimljiva serija. Glumci su super. Detalji humora u epizodama su jako dobro uklopljni. Hvala za prevode.
Objavio: bebapecic
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 19:15
Ova sezona prati slucaj koji je uznemirujuc ali po meni manje intigantan nego onaj u prosloj sezoni.Gleda se...
Objavio: robin12345
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 19:56
Kao i sve engleske serije, prvenstveno su zanimljivi likovi. Svi, baš svi izgledaju kao obični ljudi. Samim time su daleko uvjerljiviji, nego recimo američke lutkice iz recimo Big Little Lies. Nova - treća sezona se bavi silovanjem, no pitanje u kojem pravcu se dalje to može razviti. Kod engleza se nikada ne zna, popodnevni čaj se pretvori u okrutno umorstvo. Broadchurch se ne bazira na spektakularnom senzacionalizmu. Ubojstvo dječaka u maloj zajednici, nije baš posve nezamislivo. Sama istraga donosi gomile prljavoga veša, koji opet nije nezamisliv....Uglavnom neizostavno štivo za mene.
Objavio: tantal
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 00:07
Naravno odlicno.Kao i vecina serija iz Engleske.Ocena realna.
Objavio: Tatjanatanja
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 16:34
Oduševljena sam kako glumcima tako i serijom. Fenomenalna.
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 15:38
Vidim da se i prevodiocima svidja je stizu prevodi ubrzo nakon objave epizode ... odlicno !
Objavio: dmilic
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 17:39
Pripada uzem vrhu boljih serija. To najbolje rade Englezi i tako je tipicno engleska. Ko voli ovaj zanr, verujem da uziva.
Mislim da se nepravedno mnogo vise prevode americke serije, na racun evropskih. Pogotovu skandinavskih, italijanskih, spankih, francuskih i dr. A to su sve, takodje, velike produkcije, koje su i brojne i kvalitetne. Da li je u pitanju manjak prevodioca sa ovih govornih podrucja, ili nesto drugo? Mogu li se u tom smislu, na primer, iskoristiti engleski titlovi koji postoje za neki svedski film ili seriju, kao osnova za prevod na nas jezik? Dakle prevodjenje engleskog titla a ne audio zapisa.
Objavio: Tatjanatanja
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2017 u 15:24
dmilic piše:
Pripada uzem vrhu boljih serija. To najbolje rade Englezi i tako je tipicno engleska. Ko voli ovaj zanr, verujem da uziva.
Mislim da se nepravedno mnogo vise prevode americke serije, na racun evropskih.
Apsolutno se slažem. Odavno sam takoreći prestala da pratim američke serije, možda samo po neku koja deluje malo ozbiljnije, ali uglavnom sam fokusirana na engleske serije i dopada mi se što to englezi mnogo drugačije i interesantnije odrade u odnosu na amerikance. Ima dosta istih serija koje su radili i jedni i drugi ali englezi po meni definitivno bolje to rade.
Objavio: mara-vujasinovic
Datum objave: 13.Travanj/Apr.2017 u 10:28
Odlicna serija sve preporuke ...
Objavio: zrajic
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2017 u 15:33
Odlična serija,još boli prevod!
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2017 u 21:22
Prevedena je i 3 sezona, mirha hvala za prijevode 💞
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2017 u 16:54
šteta što neće biti još neka sezona - zaista dobra serija !!!
Objavio: rradovan
Datum objave: 09.Svibanj/May.2017 u 18:48
Vrlo dobro napisano, odglumljeno i snimljeno; britanski smireno, a interesantno, svakako za visoku ocenu.
Objavio: damberajko
Datum objave: 18.Svibanj/May.2017 u 20:20
odlicna, odgledao dve sezone za 4-5 dana. uzivao i u ambijentu i glumi, prica je tek za svaku pohvalu
Objavio: franc-prijatelj
Datum objave: 23.Svibanj/May.2017 u 14:34
Kao skoro sve serie sa severa pa i Engleske odlične. Ja pojedem sve epizode odjednom. Priporučujem
Objavio: milan98
Datum objave: 30.Svibanj/May.2017 u 12:38
Sjajna krimi serija, preporučujem.
Objavio: medines4
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2017 u 19:01
Još jedna u nizu izvrsnih britanskih serija koje imaju ono "nešto". Od dijaloga, "životnosti" likova koji nisu ispeglani do scene koja se razlikuje od američkih u svakom detalju. Izvrsna, pogledati svakako, po mogućnosti u jednom dahu!
Objavio: Vilin
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2018 u 20:02
Odlična serija. Svi likovi su pažljivo razrađeni, niko nije apsolutni pozitivac, nema patetike i holivudskog srećnog kraja. Druga sezona je pravi primer kako treba da izgleda nastavak uspešne prve sezone.
Objavio: Vilin
Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2018 u 23:57
Odgledah i treću sezonu i moje oduševljenje se smanjuje. Svaka čast. Svaka sezona ima zaokruženu celinu, a opet u svim sezonama se provlače neke stvari koje su zajedničke. Definitivno uz Bron Broen, jedna od najboljih serija u ovom žanru.