bravo
Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=48252
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 09:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: bravo
Objavio: sanda84
Tema: bravo
Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2012 u 23:52
|
nije vam lagan posao svaka cast
|
Odgovori:
Objavio: capra
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2012 u 09:34
|
Pridruzujem se Sandinim cestitkama,ovoga puta cestitke i zahvalnost Filaretu za jos jednog Trifoa,on ne ume da izabere los film za prevodjenje.,a sto se Trifoa tice, ostala su jos samo tri neprevedena
|
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2012 u 23:00
|
Bogami, Filaret ozbiljno ugrozava Gacu u pogledu kvalitetnog odabira filmova i brzine kojom ih isporucuje!...Nocni posetioci...ne mogu da verujem...dugo iscekivani,film naglasene simbolike,jedan od najlepsih i najznacajnijih filmova poetskog realizma,meni licno uz Obalu u magli najdrazi Karneov film
|
Objavio: darije
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2012 u 23:46
Kolega, postoji tema "Hvala za prevode", pa ubuduce tamo postuj zahvalnost prevodiocima.
-------------
|
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2012 u 00:24
|
Hvala na informaciji,znam za to,ali mi je bilo sladje da to ucinim ovde, a ubuduce necu nigde da postujem...jednostavno nisam navikao da postupam po naredjenju...ne ljutim se na vas,vi radite svoj posao,samo bih vam preporucio da ukoliko insistirate(sto u potpunosti razumem) na formalnosti,budete dosledni u tome i u ophodjenju sa clanovima koje ne poznajete,te im se obracate sa Vi. Pozdrav,sto se mene tice ja se odjavljujem.
|
Objavio: LEMONZOO
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2012 u 01:06
|
Da, uvaženi gospodine. Oprostite nam.
|
Objavio: darije
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2012 u 11:13
capra piše:
Hvala na informaciji,znam za to,ali mi je bilo sladje da to ucinim ovde, a ubuduce necu nigde da postujem...jednostavno nisam navikao da postupam po naredjenju...ne ljutim se na vas,vi radite svoj posao,samo bih vam preporucio da ukoliko insistirate(sto u potpunosti razumem) na formalnosti,budete dosledni u tome i u ophodjenju sa clanovima koje ne poznajete,te im se obracate sa Vi. Pozdrav,sto se mene tice ja se odjavljujem.
|
Često je vrlo lako odgovoriti rečima. Za sve ostale slučajeve tu je facepalm
-------------
|
|