Rogovi
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Vicevi
Opis foruma: Ako znate neki dobar vic, podijelite ga s ostatkom foruma.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=47815
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 19:05 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Rogovi
Objavio: nebojsa66
Tema: Rogovi
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 11:17
Muž i žena se seksaju. Muž je bio gore, kad mu žena najednom počne masirati glavu prstima. - Što to radiš? - kaže muž. - Tražim rogove. - reče žena. - Zašto? - pita muž. - Jer se đavolski seksaš! Pravi si vrag! - odgovara žena. Sljedeći put muž i žena se ponovno seksaju, ali ovaj put je žena bila na mužu. Svako malo, muž je masira po glavi. - Što to radiš? - reče žena. - Tražim rogove. - odgovara muž. - Seksam se k'o vrag, a!?! - pita žena ponosno. - Ma ne, teška si k'o krava!
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Odgovori:
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 11:34
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Objavio: Titivillus
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 15:56
Objavio: bojanadj
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 16:00

------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 17:46
Eh he he, odakle krava rogove? Da nije on dobio prs u g.. pa trazio rogove
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 18:10
Otkud tebi to da krava nema rogove??
-------------
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 19:00
Zar ima? Pa kakve su vam to krave koje vi imate?
Kod nas samo bikove i volove imaju rogove, i to 3 ponekad. 
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 19:26
Prijatelju, moram da pitam kakve su to vaše krave koje nemaju rogove. Krave imaju rogove, s tim da su kod bikova mnoogo veći i oštriji... rogovi- i dalje pričamo o rogovima 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 19:42
bojanadj piše:
Prijatelju, moram da pitam kakve su to vaše krave koje nemaju rogove. Krave imaju rogove, s tim da su kod bikova mnoogo veći i oštriji... rogovi- i dalje pričamo o rogovima  |
Novosadske krave imaju i taj rog?! Samorasplodne?!       
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 19:44
Perverznjakoviću jedan, izlazi iz ove teme
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 19:45
bojanadj piše:
Prijatelju, moram da pitam kakve su to vaše krave koje nemaju rogove. Krave imaju rogove, s tim da su kod bikova mnoogo veći i oštriji... rogovi- i dalje pričamo o rogovima  |
O domace krave pricamo kao one dvoje iz prvog posta. 
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 19:48
Pa normalno je da sva goveda imaju rogove, samo se kod većine krava pale rogovi da se ne bi međusobno bole... Ali one imaju rogove.
-------------
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 19:48
prijatel-MKD piše:
bojanadj piše:
O domace krave pricamo.  |
Pusti je bre prijatelju, vidiš da su te njihove ozračene!
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 19:50
Je*i ga, sta uradi taj Cernobil da mu je boga znati.
Hodaju majka i cerka po ulici i cerka kaze "Mamo, mamo, vidi meni raste treta sisa" a majka odgovara, "Boli me ku*ac". 
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 19:54
Ju! To bi bilo zanimljivo videti u jednoj sobi!
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 19:57
Mandarinan piše:
prijatel-MKD piše:
bojanadj piše:
O domace krave pricamo.  |
Pusti je bre prijatelju, vidiš da su te njihove ozračene!
|
Ako ćemo iskreno ni ne znam kakve su vojvođanske krave, još ni jednu videla nisam, ali naše u Bosni su imale rogove.
Nabolje je što smo upropastili vic pričajući o kravama
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 20:01
bojanadj piše:
Nabolje je što smo upropastili vic pričajući o kravama  |
Pa, Nesa. Sta drugo od njega. Partibrejker 
|
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2012 u 22:27
Halo, nisam ja prvi započeo o rogovima..   
I moj je vic, u mojim vicevima uvijek bude najzanimljvije i bogato diskusijama...   
-------------
|
Objavio: LEMONZOO
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2012 u 00:12
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2012 u 01:14
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2012 u 01:43
nebojsa66 piše:
Halo, nisam ja prvi započeo o rogovima..
|
[spoiler]
Evo dokazni materijal
[/spoiler]
|
|