Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=47678 Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 00:00 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Ted (2012)Objavio: Gor@n88
Tema: Ted (2012)
Datum objave: 02.Srpanj/Jul.2012 u 11:47
http://www.imdb.com/title/tt1637725/ - IMDB
Žanr: Komedija
Scenario i režija: Set MakFarlan
Uloge: Mark Volberg, Mila Kunis i Set MakFarlan (Ted).
Džonu se ostvaruje božićna želja kada njegov jedini i najbolji prijatelj plišani meda Ted oživljava. Njih dvojica odrastaju zajedno, uživaju u dogodovštinama i tako provode čak 27 godina. Medvedić Ted je poput živog ljudskog bića i sastavni je deo Džonovog života. Ali, kada Džon reši da ozvaniči četvorogodišnju vezu sa svojom devojkom, nastaje problem. I naravno, Džon mora da odabere: ili da ostane sa devojkom ili da očuva svoje prijateljstvo sa grubim plišanim medom Tedom.
Izvor: Prolog.rs
Odgovori: Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2012 u 00:49
Nešica je gledao, kaže da je odličan film, ali mrzelo ga je nađe temu i napiše u njoj
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2012 u 00:57
Hahahah, zato imam tebe da me potakneš na komentar. Ma film me oduševio, ali zbilja. Baš mi je legao kao kec na 11, a dobro, možda je pomoglo i što je taj dan bilo akcije...
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: jafforidza
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2012 u 03:51
Misliš: AKCIJA
------------- I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2012 u 09:46
Hehe, tako nekako!
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: darije
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2012 u 03:11
Ted (2012) 8/10
ahahaha... oduševljen sam! Jedna od boljih komedija (ako je komedija) koje sam gledao. Ok, a kad mi se sleglo oduševljenje daj da kažem koju reč, dve ozbiljno. Iako će mnogi ovo videti kao komediju/fantaziju [SPOILER](sa skroz pogrešno - hepiendom)[/SPOILER] siguran sam da je sve zamišljeno sa mnogo ili malo manje mnogo, dubljim smislom. Ono što sam ja skontao jeste da je Tedi personifikacija detinjstva ili još bolje, onog "nečeg" u čoveku što je detinjasto (ne infantilno), što svako od nas ima, a što naše devojke/žene skroz mrze i pokušavaju da iskorene. Zašto, to je druga tema. E sad, nekog usere, pa ima ženu kao Lori [SPOILER](mada kontam da je to samo na filmu i onda film/život ima srećan kraj, gde se "zadrži" i jedno i drugo)[/SPOILER], a neko ima običan, regularan, normalan život.
P.S. Replike naratora "objasnile" i sjajan prevod kolege Bambule. Majstore, alal ti vera!!!
-------------
Objavio: Salvador
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2012 u 19:43
Mark Wahlberg je odlično odglumio, ali Seth MacFarlane je rasturio kao glumac redatelj i scenarist. Radujem se njegovom slijedećem filmu.
P.S.
Ne smiješ više kuhati tom rukom
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2013 u 20:34
Lagana komedijica za lagano popodne Super ideja za radnju filma, medved je razvalio Par puta sam se baš ismejala, ali moram da napomenem da je bilo i trenutaka kad sam se prosto čudila kakvu glupost gledam Kao da su film radila dva različita režisera, pa su jedne scene vrh, a druge U svakom slulčaju, nije loše za relaksaciju 7/10
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: Buki
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2013 u 13:58
Odlična komedija, a rijetke su takve, ja zadovoljan.
Objavio: gothic_girl
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2013 u 03:34
Čitam kako ste svi oduševljeni ovim, nazovi, filmom. Pa se pitam šta sa mnom nije uredu. Ovo nije vidjelo komedije. Mislim da sam se u toku filma dva puta nasmijala i to zato što su ljudi oko mene valjali nekakve budalaštine. Za mene, film 0 bodova.
Objavio: faithlessmary
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2013 u 14:10
CSInvestigator piše:
Lagana komedijica za lagano popodne Super ideja za radnju filma, medved je razvalio Par puta sam se baš ismejala, ali moram da napomenem da je bilo i trenutaka kad sam se prosto čudila kakvu glupost gledam Kao da su film radila dva različita režisera, pa su jedne scene vrh, a druge U svakom slulčaju, nije loše za relaksaciju 7/10
+ 1
------------- Veži konja gde ti gazda kaže
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2013 u 16:44
faithlessmary piše:
CSInvestigator piše:
+ 1
+2
Objavio: bojanadj
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2013 u 17:19
bubba ho-tep piše:
faithlessmary piše:
CSInvestigator piše:
+ 1
+2
+ 3
Da se priključim voziću
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: Dupla ljuta.
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2013 u 23:51
Odvalio sam se od smejanja gledajuci film,pa i svakog sledeceg repriziranja istog(najmanje 5 repriza),thunder song i fight scene su mi favoriti Ali jesu ucinili dve velike greske,i to im je jedan jedini minus kod mene-1.morbidna scena sa govnetom i prostitutkama i 2.bedna mala sitna ulogica za Giovanni Ribisia(moglo ga je biti mnogo vise,covek je genije).U svakom slucaju,komedija kojoj cu se uvek vracati sa veeeelikim zadovoljstvom.
Objavio: darije
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2013 u 00:21
Dupla ljuta. piše:
thunder song
Tog momenta sam posatvio ovo kao zvono na telefonu.
-------------
Objavio: Dupla ljuta.
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2013 u 10:11
darije piše:
Dupla ljuta. piše:
thunder song
Tog momenta sam posatvio ovo kao zvono na telefonu.