DVD/DIVX Player?????
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Hardware
Opis foruma: Sve vezano uz hardware pronađite ili pitajte na ovom forumu. Ne znate što i gdje kupiti? Pitajte i diskutirajte na ovom forumu.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=4731
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 09:29 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: DVD/DIVX Player?????
Objavio: J.U.R.A.
Tema: DVD/DIVX Player?????
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2005 u 10:31
|
Danas idem kupiti DVD/DIVX Player pa me zanima jeli taj player očitava titlove za divx i mogu li promijeniti omijer slike.
Ako već imate možete mi preporučiti koji.
Thanks
|
Odgovori:
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2005 u 10:58
Objavio: defiant1
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2005 u 13:07
|
uzmi kiss-dp 1000 kosta oko soma kuna al podrzava cak i slova hrvatske abecede č,ć,ž,đ,š... i cita sve ekstenzije subtitlova (srt.,txt.,....)pogledaj na http://www.lost.hr - www.lost.hr za vise informacija
|
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2005 u 13:33
|
DivX/DVD Player KISS DP-1500,slim,eth.,wireless
Slim line player jednostavnog i ugodnog skandinavskog dizajna koji ukazuje na njegovo porijeklo iz tvrtke koja je predstavila prvi DivX® kompatibilan DVD player.
Ovaj je model također zanovan na tehnologiji izuzetnog DP-450 modela, pa time i podržava jednake audio/video/slikovne formate.
Dodatak Ethernet konektora omogućit će bezbolno povezivanje s osobnim računalom, kao i pregledavanje/preslušavanje multimedijalnih sadržaja s računala.
WLAN je najvažnija osobina ovog modela, obzirom na omogućavanje bežičnog povezivanja ne samo s računalom, već i sa spektrom modela bežično opremljenih TV prijemnika buduće generacije.
Digitalna kvaliteta, glatka reprodukcija, surround zvuk, zoom i still funkcije upravljane daljinskim upravljačem iz vlastitog naslonjača...
| Osnovne karakteristike |
|
| Daljinski upr. |
ETH/WLAN |
Pojačalo |
Tvrdi disk |
TV-tuner |
FM tuner |
Ostalo |
| da |
+/+ |
- |
- |
- |
- |
webradio | |
| |
| Tehničke specifikacije |
|
Specifications
• Full DVD/MPEG-4/DivX®/XviD/CD/MP3/Ogg Vorbis/CD-RW/DVD+-RW compatibility • JPEG Picture CD viewing • Progressive Scan Video Out • Time Search • Playback Control: Play/Pause/Stop/FF/RW/NEXT/PREV • Repeat Playback • Slow Motion • Title/chapter select • Parental lock, Multi Language, Multi Subtitle, Multi Angle • Remote Control • TV Type (PAL and NTSC) • Configuration Setup Menu • Aspect Ratio (4:3 Pan and Scan, 4:3 Letter Box and 16:9 Wide) • S-Video Output • Composite Video Output • Component Output • Dolby Digital, MPEG Audio Decoding • Dolby Digital/MPEG 5.1 Digital Output • S/PDIF Outputs • Analogue stereo • Ethernet 10/100 • PC Card Slot for Wireless Connection • PC Card and Access Point are extra accessories • WebRadio/KiSS PC-Link • KiSS PC-Link Software for PC • Track name search on audio CDs • Firmware upgradable
DivX subtitlovi
Ime datoteke mora biti isto kao i subtitla (movie.avi/movie.sub) Obje datoteke moraju biti u istom direktoriju.
Podržane ekstenzije: .utf / .UTF .sub / .SUB .smi / .SMI .srt / .SRT .rt / .RT .txt / .TXT .ssa / .SSA .aqt / .AQT .jss / .JSS
USKORO: Podrška za Hrvatske znakove (č, ć, đ, š, ž) |
cijena: 1595kn bez pdv-a |
|
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2005 u 13:37
| DivX/DVD Player KISS DP-558,Eth.10/100,TV-tuner |
|
|
http://www.kiss-technology.com |
| |
| |
| Šifra artikla: |
L00688 |
| Model: |
DP-558 |
| Cijena: |
3.698,00kn | |
|
| |
Digitalni video recorder slijedeće generacije, DP-558 pokazuje više no što se od njega očekivalo. Što ako biste mogli gledati TV program, potom ga nakratko zaustaviti, te potom nastaviti od istog mjesta u trenutku kada to Vama odgovara? Odabirom iz elektroničkog programskog vodiča moguće je pronaći željeni program, pritisnuti Record i tako postaviti termin slijedećeg snimanja. Ne treba zaboraviti na mogućnost online usluga raspoloživih s ekrana Vašeg TV uređaja, pa tako možete gledati vremensku prognozu ili jednostavno igrati igre... Od sada su Vam dostupne sve ove funkcije.
URADITE VIŠE! |
| | |
|
| |
| Osnovne karakteristike |
|
| Daljinski upr. |
ETH/WLAN |
Pojačalo |
Tvrdi disk |
TV-tuner |
FM tuner |
Ostalo |
| da |
+/- |
- |
80GB |
da |
web radio |
HDD recording | |
| |
| Tehničke specifikacije |
|
• Full DVD/MPEG-4/DivX®/XviD/CD/MP3/Ogg Vorbis/CD-RW/DVD+-RW compatibility • JPEG Picture CD viewing • Progressive Scan Video Out • Time Search • Playback Control: Play/Pause/Stop/FF/RW/NEXT/PREV • Repeat Playback • Slow Motion • Title/chapter select • Parental lock, Multi Language, Multi Subtitle, Multi Angle • Remote Control • TV Type (PAL, SECAM, NTSC) • Antenna Input • Configuration Setup Menu • Aspect Ratio (4:3 Pan and Scan, 4:3 Letter Box and 16:9 Wide) • S-Video Output • Composite Video Output • Component Video Output • RGB via SCART Output • Dolby Digital, MPEG Audio Decoding • Dolby Digital/MPEG 5.1 Digital Output • S/PDIF Outputs • Analogue stereo • Ethernet 10/100 • WebRadio/KiSS PC-Link • KiSS PC-Link Software for PC
DIGITAL VCR FUNCTIONS
• Timeshift • Electronic Program Guide (EPG) • Online Weather • Web Radio • Online Games • 80GB Hard Disk
| |
|
Objavio: eXecutioner
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2005 u 17:09
|
joj, joj... kak s Losta kopiramo ;)
|
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2005 u 17:15
pa naravno , inace bi tolki tekst pisao pola sata
------------- registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
|
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2005 u 21:38
nema na cem , samo sam kopiro s lost.hr. dobro je sto ima i wireless i ethernet pa mozes birat.
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
|
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2005 u 22:04
|
E , kupio sam DVD/DIVX player Roadstar DVD-2501X/N
Sad sam stavio divx i sve lijepo krasno a titlovi ništa, u opcijama piše pokaži/nepokaži titl, ja stavim na pokaži ali ono ništa.
Player ima onu opciju firmware.
Ako znate da li moram skinuti neki software na bi mogao staviti titlove na divx? ( kao za hrv. jezik)
Ako znate odgovorite!
Thanks za prijašnje!
|
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2005 u 22:12
|
titlovi moraju bit u istom folderu kao i film.
mozda su zipani pa ih ne prepoznaje.
link za skidanje firmwarea: http://www.roadstar.com/main_download.htm - http://www.roadstar.com/main_download.htm
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
|
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2005 u 22:18
|
Ma ne nisu zipani, u istom su folderu, obični sub. ili txd fajlovi
Ja brijem da moram upgradirat za tu funkcuju prek firmwarea
|
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2005 u 22:58
|
Kako promijeniti te ekstenzije u srt, koji program?
ajd ako znaš reci mi gdje ga mogu downlodirati.
Pomagaj!!!
|
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2005 u 09:18
|
E, sad sam skužio, koja su to đubrad, ništa nepiše u meniu
Morao sam na početku stavit kursor na taj titl i pritisnit tipku "ANGLE"
Onda mi piše "SUBTITLE ACTIVED" i namjestim na film i titlovi se pokažu dole
Titlovi se dobro vide ali malo seru ovi hrv znakovi (č,š,ć,đ,ž)
Valda za to ima firmware, pa ću pokušat skinit.
Ajd Hvala na pomoći!
|
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2005 u 09:45
|
Meni je ovaj player sad super, imam titlove,ton, sliku!
KO Bog.
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2005 u 10:50
|
e jura,jura kakvo si to smece od playera kupio
kiss dp-1000 ti je provjereno najbolji, pokazuje velik broj sub formata, ima hr znakove i progressive scan, znam jer ga ja imam i radi perfektno,
da bi ti player prikazao titlove moraju se i film i titl jednako zvat, npr. evil dead.avi i evil dead.srt
|
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2005 u 11:26
bubba ho-tep piše:
e jura,jura kakvo si to smece od playera kupio
kiss dp-1000 ti je provjereno najbolji, pokazuje velik broj sub formata, ima hr znakove i progressive scan, znam jer ga ja imam i radi perfektno,
da bi ti player prikazao titlove moraju se i film i titl jednako zvat, npr. evil dead.avi i evil dead.srt
|
Kao prvo, nisam kupio smeće, a kao drugo očitava sve vrste titlova, i može se skinuti upgrade.
Ima dobre funkcije!
|
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2005 u 11:33
|
Kad stavim divx unutra pokaže mi folder isto kao na kompu, onda lijepo otvorim folder, stavim na npr.taxi.srt i odaberem te titlove a onda odaberem film i počne mi film igrat sa titlovima.
Jednostavno je i funkcionalno!
Nemojte svi odma pljuvat na moj Player kad neznate kakav je!
Siguran sam da je taj KISS dp-1000 bolji ali nije ni moj loš, štoviše meni se jako sviđa i mogu vam reći da je kvalitetan.
Pozdrav
|
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2005 u 14:02
BingoBongo piše:
J.U.R.A. piše:
Meni je ovaj player sad super, imam titlove,ton, sliku! |
Jurčeko, titlove ton sliku imaju ti svi playeri... inače to ne bi bili, gramatička konstrukcija rečenice bi ti bila: imam sad super ton, sliku i bla bla bla ali Ok ako si zadovoljan njime pa si zadovoljan super
međutim za hrvatska slova načekat ćeš se firmwarea ako ti ga ne izda proizvođač a rjetko ti to oni rade za ova naša područja pa ćeš morat koristit neke hacknute od njih nelicencirane tada ti je bolje imat i stari firmware za svaki slučaj ako ti nešto zaštrumfa
|
Nisam mislio, kao ono ima sliku ton i ..... nego sam mislio na to da ima ono šta mi treba i što treba imati, za sad mi više ništa netreba (za sad)
PS: Jel možda znaš gdje imaju nelicencirane firmware?
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2005 u 14:28
|
ako tebi valja, onda O.K., ja ti samo kazem da je taj player po meni losiji od KISS-a, a najbolji dokaz ti je kolicina firmware koji izdaju (vec sama cinjenica da imas hr znakove, imas cak i cirilicu!!!) znaci da se netko dosta potrudio.
Zato ti kazem jer vidim da si trazio savjet, a na kraju si kupio nesto trece, mogao si dat malo vise para pa da rijesis sve probleme.
Neznam za tebe, ali meni bi smetalo gledat film u kojem mi kod titlova umjesto cvrci cvrci cvrcak na cvoru crne smrce pise cvr i cvr i cvr ak na voru crne smr e
|
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2005 u 15:10
|
cek malo, koji si tocno player kupio JURA?
|
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2005 u 17:07
|
eXecutioner piše:
cek malo, koji si tocno player kupio JURA? |
ROADSTAR 2501X/N
|
Objavio: Concrete
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2005 u 23:15
|
Može li mi netko reći da li Pioneerov dp-470 čita Xvid format? U Bugu su svojedobno napisali da ga podržava, a na Hgspotovoj stranici nigdje ne ističu tu mogućnost...
|
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2005 u 23:17
|
E, da još jedna stvar.... Ima li tu neki vlasnik Yamade 6600, koji mi može reći kakav je taj DivX player? Navodno je to najjeftiniji player koji čita naše znakove, pa me baš zanima jel' valja štogod....
|
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2005 u 12:38
|
Concrete, cita ti Pioneer Xvid... jer sam sl*gao
susjedi i uredno cita, jedino je problem sa filmovima koji imaju Packed
Bitstream, ali to je kod svih playera sa tim cipom...
|
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2005 u 12:39
|
a sto se tice Yamade, imam taj model i super je... cuj ne sumljam da je
Pioneer bolji, ali ovaj je za cijenu od 6xx kn super...meni osobno puno
bolji od Philipsa 630 koji kosta vise...
|
Objavio: Vladika
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2005 u 23:45
Najjeftiniji a po kvalitetu OK je Xwave 9200. Ima sve oznake č ć š ž. A cena mu je nekih 90 evra !!! Inace Xwave je yamahina firma .
------------- Vladika
|
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2005 u 01:08
|
eXecutioner piše:
a sto se tice Yamade, imam taj model i super je... cuj ne sumljam da je Pioneer bolji, ali ovaj je za cijenu od 6xx kn super...meni osobno puno bolji od Philipsa 630 koji kosta vise... |
To te ja pitam majstore ! Reci mi još samo da li i taj Yamadin čita Xvid(to mi je jako bitna stvar). U HgSpotu trenutno vidim neki model DVX6700 kojem je cijena svega 576kn... U čem je razlika između tog i ovog 6600? Ili je to praktički ista stvar?
|
|