Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=47274 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 09:29 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Arrow (2012)Objavio: Gor@n88
Tema: Arrow (2012)
Datum objave: 17.Svibanj/May.2012 u 19:12
Opis:
Arrow je nova, moderna ekranizacija čuvenog DC stripa Green Arrow i emitovaće se na kalalu CW. Stephen Ammel će glumiti glavnu ulogu, a naravno kada je reč o superherojima to su obično dve uloge, po danu Oliver Kvin - multimilioner i noću Zelena Strela - junak koji se po uzoru na Robin Huda bori protiv nepravde.
Premijera: 2012.
Žanr: Akcija
Izvor: Prijevodi online
Odgovori: Objavio: Gor@n88
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2013 u 21:14
Serija je dobila drugu sezonu.
Objavio: bojanadj
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2013 u 10:43
E ovo mi je drago što nastavljaju. Bilo bi žalosno ne uživati u glumcu još bar jednu sezonu
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: denis-pugy
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2013 u 22:15
ZADNJA SCENA kada je uletio staroj u office je bila jebena!! bas me zanima kaj ce sada biti!
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2013 u 08:18
Editovala sam onaj deo koji je spojler. I meni je to bilo ekstra i jedva čekam da vidim nastavak. U prvi mah sam bila u tripu da će ga prepoznati
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: cersei
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2013 u 08:24
nisam ovo gledala jos..vidim neki komad..dalo bi se pogledat
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2013 u 08:29
Dobar komad koji u svakoj epizodi reklamira koliko je dobar (long live d površnost )
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2013 u 08:42
bojanadj piše:
Dobar komad koji u svakoj epizodi reklamira koliko je dobar (long live d površnost)
yeah.. kad kod površnosti moras jednu najavu obavit
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2013 u 11:21
bojanadj piše:
Editovala sam onaj deo koji je spojler. I meni je to bilo ekstra i jedva čekam da vidim nastavak. U prvi mah sam bila u tripu da će ga prepoznati
Ja u svakoj seriji "kada se s nadje sa ex curom", mislim da ce ga prepoznat, jer sta je da je ne sakriva bas lice previse..... Ili ce se on sam odat tko je!! a to bi moglo biti u slj. ep. zicer! onaj tip sa kojim mu majka radi, je isto neki hard core player.... :)
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2013 u 11:23
denis-pugy piše:
onaj tip sa kojim mu majka radi, je isto neki hard core player.... :)
Misliš na ćaleta njegovog najboljeg druga ili nekog drugog?
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2013 u 02:10
DA DA BAS NA NJEGA MISLIM.,:) IMAM VELIKI OSJECAJ DA ON IMA VELIKE VEZE SA ONOM SKUPINOM LJUDI SA OTOKA KOJI SU NOSILI ONE MASKE!
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2013 u 08:42
(ne kucaj velikim slovima ) Hmmm, možda je povezan u smislu obuke (da je jedno vreme bio tamo). Da je još u vezi, zar mu ne bi oni javili da je mali preživeo, a nakon što se vratio zar ne bi u njega prvog sumnjao da je "prošao obuku" i može da bude Kapuljača.
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2013 u 21:06
vidjet cemo sta ce reci serija koju cu danas pogledati, :) dali ce otkriti neke odgovore odnosno neka nova pitanja.......
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2013 u 23:20
Mene je razočarao susret sa mamicom, ali izgleda da si bio u pravu za drugovog ćaleta i ostrvo.
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2013 u 13:25
Mene je razocarala ova zadnja epizoda, cijelo vrijeme su bili na otoku, sto mi je malo smetalo jer napetije mi je bilo u stvarnosti! ocekivao sam vise detalja u stvarnosti! a otok neka se i dalje prikazuje samo u slicicama! :) tako da sada od slj. epizode ocekujem veliki boom!
Objavio: Salvador
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2013 u 17:35
Ovo s mamicom mi je banana, ali drago mi je da sam u zadnje dve epizode vidio Manu Benneta, poznatiji kao Crixus iz serije Spartacus.
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2013 u 17:50
Meni serija bezveze. Teen sapunica
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2013 u 17:54
bubba ho-tep piše:
Meni serija bezveze. Teen sapunica
Ti nemaš pojma i ništa se ne pitaš
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2013 u 22:42
da se pohvalim..dostigla sam vas u gledanju.... ja si nesto mislim da je Tomijev tatek..mozda onaj tajanstveni sef ekipe s otoka... moguce da ga je kinez ucio fajtat..ili skupa ucili od istog majstora jer je i on opak s lukom.....a da bi bio vojnik obican..prebogat je..s time. s time da tomy reko da mu tata nesto na 1-2god dok imo 8god i poginula mu majka...taako da ako bio na otoku..onda je to vremenski puno prije od onog slatkiša sto u svakom nastavku pokaže torzo
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2013 u 22:55
cersei piše:
onog slatkiša sto u svakom nastavku pokaže torzo
Kad dečko ima šta i da pokaže
Elem, vidi kako si mi pametna. Mislim na te dve godine "nestanka" Tomijevog tatice. Odlično si to povezala. Previše sam razmišljala o torzu da bih to analizirala Naravno, pitanje je kakve koristi oni imaju od tog ostrva i kako je povezano sa Poduhvatom.
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2013 u 01:30
Vidjet cemo sta ce nam reci u sljedecoj epizodi, ali zicer ima neke veze i on sa otokom! u to saam 100% siguran!
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2013 u 10:56
I ja sam posle onog telefonskog poziva Sigurna sam da je on bio "s druge strane žice"
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2013 u 16:05
ovaj novi..je nesto lošiji nastavak.. nije pokazo torzo u njemu
Objavio: Kneginja
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2013 u 00:15
Prevode za 2 sezonu je najavio Stanca
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2013 u 08:20
polugoli Oliver Queen...Dobrojutro meni
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2013 u 10:30
Da, ali u prvoj epizodi se samo jednom skinuo
Objavio: kizo973
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2013 u 15:33
Prijevode možete skinuti http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=arrow - OVDJE . Hvala prevoditeljima.
Objavio: Neshoo10
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2014 u 22:22
Premijera treće sezone ove serije će se prikazivati u Americi u sredu, 9.10.2014 godine.
------------- Samo su ljudska glupost i univerzum beskonačni, za univerzum nisam siguran.
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2014 u 17:28
kako će sad bogati preživjet? proboden i bačen s planine eh svašta
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2015 u 20:14
Serija je dobila četvrtu sezonu.
Objavio: marko99119
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2015 u 14:40
3.sezona žešći promašaj imaju fantastičnu priču i oni je tako zeznu...mislim da ova serija lagano će ići kod mene u zaborav..Flash deset puta je bolja + sada kada u 4.mjesecu izlaze The Messengers i Marvel's Daredevil...uvijek tako moraju sve zeznut,a 1.sezona i 2.sezona su bile stvarno odlične...
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2015 u 13:08
Prvih 20tak epizoda- prezadovoljan...i ona krenulo da se srozava-nazalost...i vrapci na grani znaju ko je "stela"...pojavio se lek koji i sidu leci- duvaju polako pricu..... Bila je zanimljiva prica vezana za otok, sad i to pocinje da smara...
Borbe tipa Mocnih Rendzera, Teletabisa, svi skacu, bacaju se, niko ne zna razlog...Jbt kad vec mozes pogoditi zabu u oko koja sedi na lokvanju, uzmi strelu i syebi mu drugo oko... i kraj price...
Budem dovrsio 2gu sezonu, nadam se da su ispravili tok serije :v
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Objavio: NikolaJe
Datum objave: 29.Svibanj/May.2015 u 16:50
Stefy020397, hvala na prevodima za 3. sezonu!
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2015 u 23:48
Premijera 4. sezone biće 7. oktobra
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2015 u 16:49
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2015 u 12:27
Vidim ništa novo- opet on jadničak kriv što ne zna biti u timu, onda shvati da može i tako u krug, ali koga briga, jer svaki put kad je nervozan, on se skine da malo vežba, a tad nastaje kolektivno opuštanje.
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2015 u 14:10
bilo bi super da se okani od tkz. moralnih dvojbi itd, i da se više skida Ružno vidjet ljepotana da se sekira
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2015 u 15:28
Nije, sve dok nervozu rešava vežbajući.
Objavio: Mlinka
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2015 u 13:17
Evo odmah da se pribilježim za prijevode 4. sezone...Bit' će mi gušt prevoditit je!
------------- I'd rather live in a cave with a view of a palace than live in a palace with a view of a cave.
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2015 u 13:27
Molim samo da u scenama kad gospodin vežba, skinut do pasa, koristite manji font.
Šalu na stranu, unapred hvala.
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2015 u 13:31
I ja da zahvalim u svoje, Mandino a i u ime svih ostalih cura na sajtu
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2015 u 17:29
Jao, i u moje ime
Datum objave: 29.Listopad/Oct.2015 u 17:14
U narednoj epizodi gledaćemo "otkazanog" Konstantina
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2016 u 15:55
Obnovljeno za 5. sezonu
Objavio: Kneginja
Datum objave: 26.Svibanj/May.2016 u 23:37
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2016 u 00:24
Jedva sam odgledala ovu 4. sezonu, mnogo je loša... Pa Oli uopšte ne skida majicu
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2016 u 08:21
ja se još vučem s gledanjem zadnje sezone puževim korakom ..vala teško gledat kad zakopčan do grla, a nije vala nešto prebistar da ga gledamo zbog pameti
Morat ćemo peticiju potpisivat da svuku Olija
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2016 u 20:54
Ja sam završila serijal, ali se ničeg ne sećam. Verovatno sam stalno mislila isto što i vas dve.
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2016 u 17:15
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2017 u 21:03
Obnovljeno za 6. sezonu
Objavio: zoranristovski
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:35
Prve 2-3 sezone su mi bili bas kul,jedva sam cekao da izadje nova epizoda,sad vec evo 5 sezona i nemam zelju da produzim da je gledam
Objavio: Vojvoda79
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:44
lik me smorio hoće kara neće kara neka se više odluči jel hoće da bude osvetnik i da ubija loše ili neće pa neka čuva decu !!!
Objavio: stoN_Cold
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:45
I meni je nastavak po malo dosadan, ali istrajaću.
Objavio: repcent
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 16:50
Odlicna serija iz kojih se dosta likova odvojilo u par drugih serija poput Flash , Supergirl i narocito Legends of tomorrow ... Ocena 9/10 ...
Objavio: SrdjanO
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 20:11
Serija je pocela odlicno, ali kako prolaze sezone deluje mi da kvalitet serije opada. Po meni previse "flash backova" iz proslosti, ali naravno da cu je zavrsiti kada sam vec odgledao 5 sezona :). I pored ovih zamerki preporucujem, ako volite serije ovog tipa.
Objavio: Buki51
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 20:41
Pocetak je obecavao a sada je pomalo dosadna
Objavio: Lady Grooya
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 21:38
Ko voli The Flash, dopašće mu se i ova serija. Devojkama će se naročito dopasti Oliver Kvin. :D
Objavio: tantal
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 00:12
I sada jos uvek dobra.Mada ista stvar sa glavnim likovima.Dali se bas moraju drzati stripova?Novi likovi neubedljivi stari "ubijeni"Vratiti neke stare junake i bice puno bolje.
Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 20:10
Serijata e dobra za edno gledanje.Prevodot odlicen.
Objavio: wolflord
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 09:48
Serija je fenomenalna i pratim je od početka,prevodi su savim ok i zadovoljavajući. Samo napred ljudi,bravo.
Objavio: marko_dkc
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2017 u 01:44
I nju pratim, ali vazi sto i za Fles. Suvise likova da bi "osvezili" seriju i tu je upropascavaju. Lepo krenula, pa se pomalo gubi i luta.
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 16:21
totalno skrenula sa puta serija jedva čekam kraj !
Objavio: petar-zivicnjak
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 17:46
jako dobra serija ali su dodali malo previše likova pa je teže pratiti šta se sve događa
Objavio: rhojski
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 18:10
Prve sezone su bile dobre, ali sada već sve dosadnije
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 23:15
Serija je dobra za gledanje ako nemate sta drugo da gledate.
Objavio: Zoxvel
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2017 u 16:31
U prve dve sezone serija je vrlo dobra. Od treće sezone je iz epizode u epizodu rađena za sve mlađi naraštaj. Od prve epizode četvrte sezone pogledao sam desetak minuta i dalje nisam mogao. Moja petnaestogodišnjakinja je, naprotiv, oduševljena novim zapletima. Postala je prava tinejdžerska serija o super-herojima.
Objavio: žuža
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2017 u 18:42
Serija je ok , ali me podseća na Person of interest, koja je mnogo bolja.
Objavio: Buki51
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2017 u 19:59
Nije lose.Mada pocinje da me smara.
Objavio: monsep1234
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2017 u 13:38
mislim da je ovo serija za mladju publiku,ja je odgledam ako nemam ništa drugo.
Objavio: bogorodica
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2017 u 19:16
Fenomenalna serija.
Objavio: senad1
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2017 u 16:30
Malo je previše zabavna za moj ukus, ali gledam je. Da je malo ozbiljnije rađena...?
Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 20:36
kad će više kraj serije ?
Objavio: dobrinjac
Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 21:11
Seriju gledam od pocetka,zanimljiva u nekim sezonama u nekim i ne,neka ocena bi bila sedam.
Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 23:51
Nadam se da kraja nece biti jos par godina.Sto meni zaista odgovara.
Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 23:52
Naravno da se desi da su neke epizode slabije neke bolje.Pa Boze moj.Svi mi ponekad fulamo!
Objavio: majstorzatepih
Datum objave: 02.Svibanj/May.2017 u 09:23
Serija po stripu,sta vise ocekivati.U pocetku mozda ali mozda malcice dosadna,ali kasnije sve dolazi na svoje mesto.
Objavio: sinna
Datum objave: 02.Svibanj/May.2017 u 11:48
Odlično!!!
Objavio: nesa05
Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 18:55
Strip junak. Sve je dozvoljeno. Meni matorom lepo za pogledati.
Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 19:56
Odlicno.
Datum objave: 15.Svibanj/May.2017 u 18:53
kad će kraj serije smorila ???
Datum objave: 16.Svibanj/May.2017 u 09:53
Samo napred.Bar jos 2-3 sezone.Ko se smara neka spava ili nemora da gleda.Pitaju za kvalitet serije a ne dali se nekome spava ili je umoran od posla ili rada ili nerada.Meni je odlicna.
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 18:51
Samo napred.
Objavio: zsotler
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 19:05
Vreme brzo prolazi,prebrzo kao i 5-ta sezona Arrow...jedva čekamo 6-tu...
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 19:10
Upravo tako nikada dočekati 6-u sezonu,čovjek poludi čekajući.A što više likova unose to mi je priča i radnja i akcija sve to bolja i bolja.We wont fail you Arrow.
-------------
Everything is a joke !
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 19:53
Do sada interesantna serija.Jedva cekam da pocne i sesta sezona.Hvala na izvrsnim prevodima.
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 22:49
kad će više kraj ??? nemam više živaca da pratim sve je gluplja i gluplja ! serije ovog tipe nebi smele da imaju više od 2-3 sezone !!!
Datum objave: 23.Svibanj/May.2017 u 14:48
Kad će više 6-a i VII i VIII sezona izgrist ću sve nokte dok ih dočekam. GO TEAM ARROW GO !
Objavio: kristina-tomicic
Datum objave: 29.Svibanj/May.2017 u 20:31
Tko god kaze da bi trebale postojati samo dvije sezone nije bas normalan. Prejaka je serija a glumci su izvanredni posebice Stephen Amell koji je predobra osoba u stvarnom životu i idealan strijela
Datum objave: 29.Svibanj/May.2017 u 21:43
Cekamo oktobar!
Objavio: ivan1962
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2017 u 23:38
Sve po stripu može... ima smaračkih epizoda u prve 4 sezone, petu još nisam odgledao.
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2017 u 23:48
Ima istina i epizoda koje su profulale.Od serija kao sto je ova se ocekuje mnogo vise akcije.Serija jeste dobra,ali sa flesbekovima sami sebe su zamorili.Zato napred jer zaista cekamo oktobar.
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2017 u 03:19
Objavio: wlaki86
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2017 u 14:41
kristina-tomicic piše:
Tko god kaze da bi trebale postojati samo dvije sezone nije bas normalan. Prejaka je serija a glumci su izvanredni posebice Stephen Amell koji je predobra osoba u stvarnom životu i idealan strijela
Slažem se sa tobom, nije trebalo da bude dve sezone, već jedna. Počeli su jako dobro, onda su je upropastili negde krajem druge i početkom treće. I Samo mi nije jasno kako ti znaš da je "Stephen Amell", dobar u stvarnom životu? To si zaključila na osnovu čega?
-------------
Nikad ne raspravljaj sa budalom: Prvo će da te spusti na svoj nivo, a onda će da te dobije na iskustvo!
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2017 u 00:45
Prijevode za 6 sezonu radi mirha 💞
Objavio: ppgogo9
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2017 u 23:40
Solidna serija, ali vreme za kraj.
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2017 u 23:41
Solidna serija, ali vreme za kraj.
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 00:14
Odlicna serija.Nadam se i buducim sezonama.
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 11:16
I ja mislim da je serija dobra,ali izgeda da se blizi kraj.Hvala na prevodu.
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 11:16
I ja mislim da je serija dobra,ali izgeda da se blizi kraj.Hvala na prevodu.
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 14:53
Dobro je da se blizi kraj, ne treba preterivati i kvariti dobar utisak. Naravno da mi se serija svidja, jer ne bih gledao sve ove sezone, ali, svaka sledeca sezona je losija od prethodne.