Web: Titlovi.com
Kategorija: Uvod
Ime foruma: Novi članovi
Opis foruma: Forum namijenjen predstavljanju novih članova
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=47028 Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 13:55 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Dozvolite mi da se predstavimObjavio: mega games
Tema: Dozvolite mi da se predstavim
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 14:18
Dakle Mega games, Saša Đorđević na FB i u pravom životu. Poreklom iz
Svrljiga (30 km od Niša), dugogodišnji stanovnik Pariza i građanin
sveta. Drago mi je.
Rođen 70 godine prošlog veka, veliki sam fan
fantastike, horora, filma, video gaminga i interneta. Deset godina sam
se bavio prodajom video igara (1995-2005), odatle moj nick name.
Naleteh
slučajno do vašeg foruma, njegov kvalitet i sadržaj su mi se odmah
dopali. Dođoh, vidoh, ostadoh. Dao sam svoj skromni
doprinos sajtu postavljanjem prevoda za film http://rs.titlovi.com/prevodi/bienvenue-chez-les-ch-tis-aka-welcome-to-the-sticks-70082/ - Bienvenue Chez Les Ch'tis Aka Welcome To The Sticks (2008) - ... , u poslednje vreme se bavim isključivo prevođenjem novih filmskih trejlera na srpskom jeziku. Evo jednog mog prevoda ;)
Puno uspeha u daljem radu vam želim. Do druženja, pozdrav.
Odgovori: Objavio: Nastasja
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 14:42
Objavio: darije
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 14:45
Odmah kolega otvori temu i postavljaj trejlere ili, još bolje, u okviru tema koje naše kolege prave za filmove, ubacuj svoje trejlere sa prevodom... A da, dobrodošao...
-------------
Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 14:46
-------------
Objavio: mega games
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 14:53
Hvala vam na dobrodošlici, bolje vas našao.
Obavezno ću postavljati trejlere i predstavljati vam nove filmove, samo da nađem pravu rubriku gde bih to mogao da postavim na forumu.
Objavio: iromafia111
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 14:54
mega games piše:
Dođoh, vidoh, ostadoh.
Tako je sa svima.
-------------
Objavio: Titivillus
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 15:34
Objavio: Gajtana
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 15:48
------------- Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 17:06
Pokrenuo sam temu sa prevedenim filmskim trejlerima ovde: http://forum.titlovi.com/t47030_p951964.html#951964 - Prevedeni filmski trejleri - Divx titlovi forum
Nadam se da će se dopasti članovima foruma i da će pisati na tu temu.
Svako dobro
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 17:36
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 17:43
Dobrodošao nam, Saša. Nadam se da ćeš ubrzo pronaći svoje mesto pod suncem na sajtu, i potpuno se uključiti u delovanje istog!
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 17:50
Hvala na lepom prijemu ljudi, drago mi je da sam se prijavio na ovako živahan forum, gde ne čekaš danima da ti neko odgovori na post . Trudiću se da moji postovi budu na (visokom) nivou foruma .
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 18:05
mega games piše:
gde ne čekaš danima da ti neko odgovori na post .
Zavisno od mesta na forumu, ne čekaš ni 5 minuta
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Objavio: Salvador
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 18:46
Slobodno mi se pridruži u temi http://forum.titlovi.com/novi-filmovi-i-serije-u-2010-2011-2012-2013_t20808_n117.html">Novi filmovi i serije u 2010. 2011. 2012. 2013...
Objavio: Rea
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 18:52
Salvador piše:
Slobodno mi se pridruži u temi http://forum.titlovi.com/novi-filmovi-i-serije-u-2010-2011-2012-2013_t20808_n117.html">Novi filmovi i serije u 2010. 2011. 2012. 2013...
A kad sam se ja htjela pridružiti,šipak
Btw,Saša
-------------
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 18:57
Salvador piše:
Već jesam ;), dopunio sam tvoj post o novom Asteriksu prevedenim trejlerom i detaljnijom radnjom filma i predstavio sam novi film Rđa i kost.
Objavio: Kneginja
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 19:00
Dobro nam dosao !
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 19:12
Rea piše:
Salvador piše:
A kad sam se ja htjela pridružiti,šipak
Btw,Saša
Ti si ubrzo dobila drugu temuNaime, postala si jedno 4 filma zaredom koje sam ja postao par mjeseci ranije, a ustvari zašto da nastavljam, kad znaš zašto
Objavio: Rea
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 19:18
Salvador piše:
Ti si ubrzo dobila drugu temuNaime, postala si jedno 4 filma zaredom koje sam ja postao par mjeseci ranije, a ustvari zašto da nastavljam, kad znaš zašto
K'o da sam mogla ići nazad nekih 100 stranica da bih vidjela šta si ti postavio Sada a prije
-------------
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 19:36
Prije,a sada
Zaspamali smo čovjeku temu
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 19:40
Elem, verovatno ste videli moje postove do sada na forumu. Da li ste zadovoljni regrutom ?
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 19:44
Naravno. Samo tako nastavi. P.S. Odličan ti je blog
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 19:48
Hvala puno .
Objavio: icemaher
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 20:20
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: A2D2
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 20:29
Saša, samo naprijed i
na najprijateljskiji filmski forum na svijetu...
------------- Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Objavio: bojanadj
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2012 u 21:38
mega games piše:
Obavezno ću postavljati trejlere i predstavljati vam nove filmove, samo da nađem pravu rubriku gde bih to mogao da postavim na forumu.
Saša, vidim da si se dobro snašao po forumu. Dozvoli za još jednu malu smernicu: u delu default.asp?C=5&title=filmovi-i-serije - Filmovi i serije imaš podforume forum_topics.asp?FID=56 - Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi , forum_topics.asp?FID=62&title=titlovicom-vam-sa-ponosom-predstavljaju-serije - Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije , forum_topics.asp?FID=63&title=titlovicom-vam-sa-ponosom-predstavljaju-dokumentarci - Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - dokumentarci , forum_topics.asp?FID=68&title=titlovicom-vam-sa-ponosom-predstavljaju-animirani - Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - animirani i forum_topics.asp?FID=66&title=titlovicom-vam-sa-ponosom-predstavljaju-anime - Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime U svakom od njih su pojedinačne teme za određene filmove, serije, anime...u kojima pišemo o njima i o našim viđenjima istih, a na početku svakog navedenog podforuma imaš sadržaj (npr forum_posts.asp?TID=27536&title=titlovicom-vam-sa-ponosom-predstavljaju-sadrzaj - Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - sadržaj ) sa linkovanim temama. Ukoliko imamo teme za filmove za koje si već preveo trejlere bilo bi super da ih ubaciš
Još jednom - dobro nam došao i još bolje ostao
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: snajp
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2012 u 01:21
p.s. Ja ih ne bih slušao - vidiš da samo hoće da radiš, pišeš, radiš, pišeš, radiš. A, vidiš i da je moderator dežurna veštice - beži čoveče, beži!!!! - lol (nisam mogao da odolim) - lol
Veliki pozdrav. Snajp
------------- I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2012 u 02:36
Ma ne deluje ona tako strašno . Hvala vam obema.
Bojana, hvala na smernicama, pomoći će mi da se snađem. Svakako da ću postaviti trejlere tamo gde fale. Ali za sada ne mogu da otvaram nove teme u pomenutim podforumima jer nemam još 30 posta na forumu. Dobijam sledeći poruku: "
Greška
Nemate ovlasti za objavljivanje na ovom forumu."
Moram biti još malo strpljiv .
Snalazim se ja, administrator sam lokalnog foruma mog rodnog grada u SMF-u (koji je na samrti, svi pobegli na Facebook ) a trenutno vodim svoj filmski blog u Wordpress-u (ne znam da li je dozvoljeno da ostavim link ka blogu).
Još jednom hvala svima na lepoj dobrodošlici, drago mi je da vidim da još uvek postoje normalni forumi sa normalnim ljudima u ovo doba Facebook-a, Twitter-a i ostalih "društvenih" mreža koji ubijaju druženje.
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2012 u 04:31
-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2012 u 09:21
snajp piše:
vidiš i da je moderator dežurna veštice - beži čoveče, beži!!!!
Neko se dugo nije krčkao u lončiću?! (nisam ni ja mogla da odolim)
mega games piše:
Bojana,
hvala na smernicama, pomoći će mi da se snađem. Svakako da ću postaviti
trejlere tamo gde fale. Ali za sada ne mogu da otvaram nove teme u
pomenutim podforumima jer nemam još 30 posta na forumu.
Postavi trejlere i ako ih imamo, pošto sigurno nemamo prevedene, a imamo mnogo posetilaca koji ne znaju strani jezik, pa im nepreveden trejler ne znači mnogo
Što se tiče dozvole da otvaraš teme u tom podforumu to ne ide po broju postova, već ono pravo Balkanski - preko veze Ukoliko budeš želeo da praviš teme kakve već postoje u tim delovima foruma, za početak napraviš post u temi forum_posts.asp?TID=35720&title=titlovicom-vas-trebaju-lista-tpp - Titlovi.com vas trebaju (LISTA T.P.P.) koji ćemo mi prebaciti kao novu temu u odgovarajući podforum, a ako ti se svidi i poželiš da se time zanimaš, onda ja popričam sa šefom i ti dobiješ dozvolu
mega games piše:
(ne znam da li je dozvoljeno da ostavim link ka blogu).
Zabranjeno je reklamiranje, ali možeš ovde u svojoj temi da prezentuješ blog i ostaviš link, ukoliko na blogu nemaš piratskog sadržaja
mega games piše:
(koji je na samrti, svi pobegli na Facebook )
..... Još jednom hvala svima na lepoj dobrodošlici, drago mi je da vidim da još uvek postoje normalni forumi sa normalnim ljudima u ovo doba Facebook-a, Twitter-a i ostalih "društvenih" mreža koji ubijaju druženje.
Nepristalice Fejzbuka () su više nego dobro došle na ovom sajtu - veruj mi
Sad da stavimo jagodu na šlag na torti Dani na forumu počinju i završavaju se u delu zvanom
forum_topics.asp?FID=34&title=spamspam-i-samo-spam - Spam,spam i samo spam , pogotovo u forum_posts.asp?TID=39621&title=kod-gazde-aka-barcafans-kavana-2 - Kod Gazde aka bArCaFaN's KaVaNa 2 . S obzirom na konobare koji tamo rade, možda ne budeš uslužen na vreme i kako treba, ali ti uvek ostaje da sa drugim nezadovoljnim gostima kritikuješ konobare
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2012 u 01:36
Primljeno k znanju
Aktivirao sam se na raznim temama foruma. Ukoliko imate neku primedbu ili još neki savet, prihvatam ih oberučke .
Objavio: LEMONZOO
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2012 u 12:16
šteta nemaš neku sliku sprijeda, izgledaš mi veći frajer od Gace
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2012 u 19:46
Hvala, a ko je Gace ?
Objavio: mahoni
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2012 u 20:11
mega games piše:
Još jednom hvala svima na lepoj dobrodošlici, drago mi je da vidim da još uvek postoje normalni forumi sa normalnim ljudima u ovo doba Facebook-a, Twitter-a i ostalih "društvenih" mreža koji ubijaju druženje.
Kako je to lepo zvučalo.
Dobrodošao među normalne.
------------- Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2012 u 22:04
mega games piše:
Hvala, a ko je Gace ?
Nije "Gace", već "roker tata Gaca" aka member_profile.asp?PF=29603 - Gaca62 - Master Translator, sa trenutno postavljenih forum_posts.asp?TID=42275&title=610 - 610... prevoda i legenda beogradskog http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9A%D0%BB%D1%83%D0%B1_%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B5 - KST -a
Zapravo, tata Gaca je jedan od onih tihih, mirnih i vrednih stubova ovog sajta, za razliku od nas pričalica koje ti se svako malo javljamo u temu
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2012 u 22:06
LEMONZOO piše:
...plašiš me. Hajde da je to rekla neka pripadnica lepšeg pola, ali ti...
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2012 u 17:36
Dobrodošlica i od mene, ne dozvoli da te ovi spameri ubiju u pojam
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2012 u 10:41
Hvala na dobrodošlici Mahoni. Bolje vas našao.
Hvala CSInvestigator, daleko od toga, baš su mi simpatični
Objavio: LEMONZOO
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2012 u 19:07
Mandarinan piše:
LEMONZOO piše:
...plašiš me. Hajde da je to rekla neka pripadnica lepšeg pola, ali ti...
možda sam neki prikriveni, nikad se ne zna
Objavio: roNNa_taproot
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2012 u 06:16
------------- "Ona lepa, a ja mlad"
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2012 u 22:41
Samo da vas pozdravim i da javim da sam živ
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2012 u 23:06
Kako junačko zdravlje, kolega?
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2012 u 23:09
Hvala na pitanju, odlično! Hvala ti za prevod za Twillight, supruga se odmah bacila na gledanje ;)
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2012 u 23:11
Onda da tebi kažem oprosti ili si mi zahvalan jer imaš 1,5h samo za sebe? Vidim bio si vredan sa prevodima trejlera.
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2012 u 23:15
Šta da ti kažem kad sve znaš :)
Stalno nešto prevodim i postavljam, evo linka pa baci pogled, ima svega i svačega: http://www.youtube.com/user/FilmskiTrejleri/ - www.youtube.com/user/FilmskiTrejleri/
Objavio: marko-mijailovic
Datum objave: 13.Prosinac/Dec.2012 u 17:31
Ja sam nov zovem se Marko i ocekujte mnogo prevoda od mene, za filmove serije i tv emisije
POZDRAV SVIMA ZA SADA.
Objavio: MatroNadja
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2013 u 00:08
Pozdrav!
Prvi put dodjoh na forum, pa ako mi se svidi mozda i ostanem Inace sam prevodilac za engleski i italijanski jezik... Sad cu malo da pregledam forum i da se upoznajem sa njim i sa vama...
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2013 u 00:38
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2013 u 00:47
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2013 u 00:53
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2013 u 00:56
MatroNadja piše:
Pozdrav!
Prvi put dodjoh na forum, pa ako mi se svidi mozda i ostanem Inace sam prevodilac za engleski i italijanski jezik... Sad cu malo da pregledam forum i da se upoznajem sa njim i sa vama...
Sad je kasno, ostaješ sigurno. "Strelac" jednostavno mora biti ispoštovan. Dobrodošla i dugo ostala.
-------------
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2013 u 01:03
Hvala na lepoj dobrodoslici :) Jos slabo uspevam da pohvatam gde je sta, kako, koliko i zasto Nadam se da ce uskoro biti bolje
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2013 u 01:05
MatroNadja piše:
Hvala na lepoj dobrodoslici :) Jos slabo uspevam da pohvatam gde je sta, kako, koliko i zasto Nadam se da ce uskoro biti bolje
Vjeruj bice bolje, svi smo prosli kroz tu fazu
Objavio: skajler
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2013 u 01:08
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2013 u 01:10
Pogrešan smajli, skajlere Taj je za TG
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2013 u 01:16
MatroNadja piše:
gde je sta, kako, koliko i zasto Nadam se da ce uskoro biti bolje
Tu je, onako, dovoljno i ima razloga. Siguran sam.
-------------
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2013 u 01:18
Objavio: Titivillus
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:31
Objavio: Nastasja
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:51
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2013 u 13:55
Titivillus piše:
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2013 u 14:00