Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=46577 Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 01:09 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: What to Expect When You're Expecting (2012)Objavio: marko99119
Tema: What to Expect When You're Expecting (2012)
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2012 u 01:48
Uloge: Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Dennis Quaid, Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Genesis Rodriguez, Brooklyn Decker, Megan Mullally, Chace Crawford, Rodrigo Santoro, Chris Rock, Joe Manganiello, Thomas Lennon, Rebel Wilson, Matthew Morrison
Sadržaj: Hollywood je u stanju od svega napraviti film (ne nužno i dobar) pa su tako u tvornici snova skužili da je praktični vodič za trudnice, objavljen 1984. godine, postao pravi bestseller i jedna od najutjecajnijih knjiga, koju su ujedno prozvali i "Biblijom američkih trudnica". Budući da taj priručnik čita čak 93 posto tamošnjih trudnica, Lionsgateu nije bilo teško otkupiti prava i producirati istoimeni film. Okupili su nekoliko poznatih dama (Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks), stavili im umjetne trudničke trbuhe i pridružili nekoliko muških kolega kao podršku, a rezultat ćemo vidjeti u svibnju. Režija je povjerena ne baš iskusnom, no relativno zanimljivom filmašu Kirku Jonesu, pa bi cijela priča još i mogla funkcionirati.
Adaptacija bestsellera koja prati vezu pet parova koji prolaze kroz
strahove, iznenađenja i bolove pripremajući se za veliko životno
putovanje: roditeljstvo.
Trailer:
Odgovori: Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2012 u 19:47
Na početku je postojala neka nada da ovo ipak i nije tako loš film, ali se ona ubrzo izgubila kad su počeli da trabunjaju bezbeveze i da se ponašaju kretenski pokušavajući da naprave komediju... Jedini razlog što sam odgledala do kraja je taj da nisam htela da propustim nijednu scenu sa ovom bombonicom
Znači, film nije nimalo poučan, nimalo originalan, ima glup scenario, pa je čak i meni kao ženskoj osobi bilo dosadno da gledam... Muškarci obavezno neka preskoče, žene kako hoće, zavisi koliko im se sviđa slika
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: Rea
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2012 u 19:54
Jel' ovo Archibald iz Gossip Girl ?
Si,imamo sličan ukus
-------------
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2012 u 19:59
Nisam gledala GG, ovo je moj prvi susret treće vrste Glumac je http://www.imdb.com/name/nm2003700/ - Chace Crawford i da, sad proverih na imdb-u, to je Arčibald, a GG ide na skidanje A nadam se, i još neko, kad već moram da patim gledajući tinejdž seriju
Objavio: Rea
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2012 u 20:02
Ma serija i nije toliko loša.Mada sam počela najviše da gledam zbog odjeće,pošto većinu šijem sebi sama a u seriji ima baš ideja,dobijala sam inspiraciju Ali mi ni on uopće nije smetao u seriji ja sam odgledala prve četiri sezone,evo trenutno se kilavim sa petom
Što se tiče filma,čekat ću prijevod,koliko god je film tup,neću da kvarim doživljaj gledanjem bez prevoda,kad si već nahvalila bombonicu
-------------
Objavio: bojanadj
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2012 u 10:04
CSInvestigator piše:
Jedini razlog što sam odgledala do kraja je taj da nisam htela da propustim nijednu scenu sa ovom bombonicom
Što bi rekle Imenjakinja i ja "long liv d površnost"
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: VBojana
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2012 u 11:08
bojanadj piše:
CSInvestigator piše:
Jedini razlog što sam odgledala do kraja je taj da nisam htela da propustim nijednu scenu sa ovom bombonicom
Što bi rekle Imenjakinja i ja "long liv d površnost"
Uvek i oduvek i zauvek!
-------------
https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow - You find a way
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2012 u 17:39
Amen to that
Objavio: dusac
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2012 u 20:48
Film koji treba zaobilaziti u širokom luku. Nezanimljiv, plitak, isprazan i da citiram tamo nekog sa IMDB-a "Glupi srednjoškolski humor napisan za odrasle koji neće da razmišljaju".